Jump to content

iPhone 15 Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

24 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Με την 18.3.Χ είχα 97% και οταν έκανα την ενημέρωση στην 18.4 πηγε 96%. Σήμερα που έκανα την 18.4.1 πήγε 95%. Πτώση η μετοχή της Apple, πτώση και η υγεία της μπαταρίας! Καλά πάμε και συνεχίζουμε 🤪

IMG_4184.thumb.jpeg.4d96b87756be041ca6f727c9012fae46.jpeg

Μην κάνεις αναβαθμίσεις αν θες να το πουλήσεις 

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

1 hour ago, Tasos19s said:

Μην κάνεις αναβαθμίσεις αν θες να το πουλήσεις 

Ακόμα καλύτερα να το κρατάμε κλειστό μέχρι την πώληση. :classic_smile:

Κάποια στιγμή θα πωληθει αλλά δεν θα κάτσω να σκεφτώ την μπαταρία. Ας την αλλάξει αυτός που θα το πάρει. Προφανώς και δε με ενδιαφέρει...πιο πολύ σαν προειδοποιηση έκανα το σχόλιο 

4 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Κάποια στιγμή θα πωληθει αλλά δεν θα κάτσω να σκεφτώ την μπαταρία. Ας την αλλάξει αυτός που θα το πάρει. Προφανώς και δε με ενδιαφέρει...πιο πολύ σαν προειδοποιηση έκανα το σχόλιο 

Ε κι εγώ αστεία το είπα μην φανταστείς 

Κάθε φορά που κάνεις αναβάθμιση γίνεται σαν καθαρισμός των δεδομένων που κρατάει για την υγεία της μπαταρίας και μετά βλέπεις την σωστή ένδειξη

Αυτο που έβλεπες πριν ήταν πλασματικό 

Nokia 8800 Scirocco

αυτές τις μέρες που θα έχω χρόνο, θα το κάνω επαναφορά και restore as new για να δω αν θα δω καμία διαφορά. Πρώτη φορά που αφήνω συσκευή χωρίς επαναφορά, για τόσο πολύ 

19 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

αυτές τις μέρες που θα έχω χρόνο, θα το κάνω επαναφορά και restore as new για να δω αν θα δω καμία διαφορά. Πρώτη φορά που αφήνω συσκευή χωρίς επαναφορά, για τόσο πολύ 

Σαν τι διαφορά; 
Να αλλάξει το ποσοστό πάντως προς τα επάνω μην περιμένεις 

Nokia 8800 Scirocco

36 minutes ago, Tasos19s said:

Σαν τι διαφορά; 
Να αλλάξει το ποσοστό πάντως προς τα επάνω μην περιμένεις 

Διαφορά ως προς την κατανάλωση. Όχι ότι έχω παράπονο, απλά δεν αισθάνομαι καλά μετά από τόσες ενημερώσεις 🤣

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Διαφορά ως προς την κατανάλωση. Όχι ότι έχω παράπονο, απλά δεν αισθάνομαι καλά μετά από τόσες ενημερώσεις 🤣

Ότι δεν σε ενοχλεί μην το ενοχλείς 

Nokia 8800 Scirocco

13 ώρες πριν, Tasos19s said:

Ότι δεν σε ενοχλεί μην το ενοχλείς 

Συμφωνώ και με αυτό, απλά κάτι μικρολαγκαρισματα παρατηρώ όταν κάνω swipe up για τις εφαρμογές παρασκηνιου και swipe down για το control center

Edited by Kostas_Ts_86

5 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Συμφωνώ και με αυτό, απλά κάτι μικρολαγκαρισματα παρατηρώ όταν κάνω swipe up για τις εφαρμογές παρασκηνιου

Μου έκανε κι εμένα κάτι κόλπα βέβαια η συσκευή μου είναι παλιά 

Σαν να έστρωσα όμως με την αναβάθμιση που έκανα προχθές αλλά και κάποιες εφαρμογές που έκανα απενεργοποίηση 

Σε εμένα πιστεύω ξεμένει από ram μάλλον λόγο παλαιότητας 

Nokia 8800 Scirocco

• 4 weeks later...

Τελευταίο μου post σχετικά με την μπαταρία ήταν 17/04 και είχα 95%. Σήμερα 12/05 έχω 93%

Καποια περίεργη συμπεριφορά δε βλέπω, ούτε έχω κάποιο παράπονο απλά το κάνω κουβέντα. Έτσι όπως το πάει όμως, όταν κλείσω 2 χρόνια θα θέλω αντικατάσταση μπαταρίας. Με Samsung πήγαινα στα 2 παρά κάτι χρόνια και την άλλαζα μέσα στην εγγύηση, αλλά στον έλεγχο μου έλεγαν ότι είχα 98-100%

Μου φαίνεται ότι το έγκλημα είναι προμελετημενο...

Edited by Kostas_Ts_86

1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said:

Τελευταίο μου post σχετικά με την μπαταρία ήταν 17/04 και είχα 95%. Σήμερα 12/05 έχω 93%

Καποια περίεργη συμπεριφορά δε βλέπω, ούτε έχω κάποιο παράπονο απλά το κάνω κουβέντα. Έτσι όπως το πάει όμως, όταν κλείσω 2 χρόνια θα θέλω αντικατάσταση μπαταρίας. Με Samsung πήγαινα στα 2 παρά κάτι χρόνια και την άλλαζα μέσα στην εγγύηση, αλλά στον έλεγχο μου έλεγαν ότι είχα 98-100%

Μήπως την αφήνεις συνέχεια να πέφτει κάτω από 20% και φορτίζεις πάνω από 80%? Έτσι πέφτει συνήθως...

ff.jpg

1 hour ago, koutsis said:

Μήπως την αφήνεις συνέχεια να πέφτει κάτω από 20% και φορτίζεις πάνω από 80%? Έτσι πέφτει συνήθως...

Συνήθως φορτιζω από 15% έως και 100% αλλά τον τελευταίο μήνα επειδή είδα αυτή την απότομη πτώση παίζω μεταξύ 15% - 85% για δοκιμή. Ίσως ισχύει αυτό που λες 

Συνήθως φορτιζω από 15% έως και 100% αλλά τον τελευταίο μήνα επειδή είδα αυτή την απότομη πτώση παίζω μεταξύ 15% - 85% για δοκιμή. Ίσως ισχύει αυτό που λες 

Μεταξύ 20 και 80 πάντα, αν θες να μείνει η υγεία ψηλά. Επίσης όταν φορτίζεις μην κάνεις κάτι άλλο με το κινητό...

ff.jpg

Με γρήγορο φορτιστή; 

Nokia 8800 Scirocco

18 minutes ago, Tasos19s said:

Με γρήγορο φορτιστή; 

1Α είναι

23 minutes ago, koutsis said:

Μεταξύ 20 και 80 πάντα, αν θες να μείνει η υγεία ψηλά. Επίσης όταν φορτίζεις μην κάνεις κάτι άλλο με το κινητό...

Από περιέργεια θα το φορτιζω σε αυτό το διάστημα να δω πώς θα τα πάει. Πότε χρήση ενώ φορτίζει

1 hour ago, Kostas_Ts_86 said:

1Α είναι

Από περιέργεια θα το φορτιζω σε αυτό το διάστημα να δω πώς θα τα πάει. Πότε χρήση ενώ φορτίζει

Έτσι είναι η μπαταρία σου οπότε μην ασχολείσαι 

Nokia 8800 Scirocco

On 12/5/2025 at 8:31 ΠΜ, Kostas_Ts_86 said:

Ειλικρινά, μην ασχολείσαι. Αν δεν υπληρχε η ένδειξη δε θα το γνώριζες. Η συσκευή είναι για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη όχι για να μας δημιουργεί. επιπλέον άγχος. Εγώ το φορτίζω κάθε βράδυ, όσο και αν έχει. Μάθετε να μη σας νοιάζει. Και αυτό που σου έλεγαν από τη Samsung, μου ακούγεται μεγάλη μούφα, πως γίνεται να σου λένε για 98-100% μετά παό σχεδόν δύο χρόνια χρήσης?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

13 minutes ago, kastorakos84 said:

Και αυτό που σου έλεγαν από τη Samsung, μου ακούγεται μεγάλη μούφα, πως γίνεται να σου λένε για 98-100% μετά παό σχεδόν δύο χρόνια χρήσης?

Υποψήφιο για ρεκορ guinness. 😇

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

On 12/5/2025 at 8:31 ΠΜ, Kostas_Ts_86 said:

Δεν ισχύουν αυτά τα νούμερα 

Σκεψου ότι έκανες 500-600 φορτίσεις 

Γενικά μην δίνεις σημασία στην υγεία της μπαταρίας 

Στα 2 χρόνια ξεκινάει να δείχνει την ηλικία της έτσι κι αλλιώς 

Άμα φορτίζεις και με ταχύ φορτιστή και πιο νωρίς αρχίζει να πέφτει η απόδοση της 

Nokia 8800 Scirocco

Η αλήθεια είναι ότι εγώ κοιτάζω πως τα πάει στην καθημερινότητα και πόσο αντέχει. Εφόσον αντέχει δεν ασχολούμαι απλά το συζητάω γενικότερα γιατί είχε γίνει χαμός τότε με την παραδοχή της εταιρίας σχετικά με αυτό το θέμα . Στην τελική, μπαταρία είναι και θα αλλαχθει κάποια στιγμή και προφανώς δεν έχω κανένα θέμα να πληρώσω. Τόσα έδωσα για να αποκτήσω τη συσκευή , εκεί θα κολλήσω; Αυτό με το ποσοστό πιο πολύ αγχωτικο παρά βοηθητικό είναι. Μακάρι να μπορούσα να κλειδωσω την επιλογή και να έδινα τον κωδικό σε κάποιον από εσάς 🤣

Υ.Γ: Ο λόγος που φορτιζω με πολύ αργό φορτιστή είναι η θερμοκρασία και όχι η υγεία. Μου τη σπάει να είναι ζεστή η συσκευή! Ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, οι ταχυφορτιστες είναι απαγορευμένοι για εμένα, εκτός και αν είμαι διακοπές που εκεί εχεις χάρτες, googlαρεις συνέχεια, φωτογραφίες, βίντεο κλπ.

@kastorakos84 είπα πέρυσι να ξεφύγω από Android για να μην παραμετροποιω και πειράζω συνεχεια πράγματα μπας και ηρεμησω. Μου πετάει το ποσοστό η Apple και μου ταράζει το ocd. Εεεε τώρα φταίω εγώ;;; 🤣🤣🤣

Edited by Kostas_Ts_86

13 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

@kastorakos84 είπα πέρυσι να ξεφύγω από Android για να μην παραμετροποιω και πειράζω συνεχεια πράγματα μπας και ηρεμησω. Μου πετάει το ποσοστό η Apple και μου ταράζει το ocd. Εεεε τώρα φταίω εγώ;;; 🤣🤣🤣

Ένα δίκιο το έχεις! Σου το δίνω, γιατί όλοι περάσαμε αυτή τη φάση που ήρθαμε στο iOS για να κάνουμε απλή τη ζωή μας, και βρήκαμε αυτή την ένδειξη, έτσι για να μας ταράσει την ησυχία...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

21 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Η αλήθεια είναι ότι εγώ κοιτάζω πως τα πάει στην καθημερινότητα και πόσο αντέχει. Εφόσον αντέχει δεν ασχολούμαι απλά το συζητάω γενικότερα γιατί είχε γίνει χαμός τότε με την παραδοχή της εταιρίας σχετικά με αυτό το θέμα . Στην τελική, μπαταρία είναι και θα αλλαχθει κάποια στιγμή και προφανώς δεν έχω κανένα θέμα να πληρώσω. Τόσα έδωσα για να αποκτήσω τη συσκευή , εκεί θα κολλήσω; Αυτό με το ποσοστό πιο πολύ αγχωτικο παρά βοηθητικό είναι. Μακάρι να μπορούσα να κλειδωσω την επιλογή και να έδινα τον κωδικό σε κάποιον από εσάς 🤣

Υ.Γ: Ο λόγος που φορτιζω με πολύ αργό φορτιστή είναι η θερμοκρασία και όχι η υγεία. Μου τη σπάει να είναι ζεστή η συσκευή! Ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, οι ταχυφορτιστες είναι απαγορευμένοι για εμένα, εκτός και αν είμαι διακοπές που εκεί εχεις χάρτες, googlαρεις συνέχεια, φωτογραφίες, βίντεο κλπ.

Ένας απλός φορτιστής και το βάζεις κάθε βράδυ στην φόρτιση 

Εισαι μια χαρά έτσι 

Nokia 8800 Scirocco

2 minutes ago, Tasos19s said:

Ένας απλός φορτιστής και το βάζεις κάθε βράδυ στην φόρτιση 

Εισαι μια χαρά έτσι 

Έχεις να μου προτείνεις κάποιον πολύ πολύ αργό? Αυτός που έχω το φορτίζει σε 3μιση με 4 ώρες. Κάτι σε 6μιση έχουμε; 😛😂