montoya_42 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου On 7/1/2024 at 11:46 ΠΜ, arxontas2323 said: Τα μεταφέρει σχεδόν ολα....φωτογραφιες τς μετεφερα με ανορθοδοξο τρόπο μέσω 3utools...ήθελα να μπουν με συγκεκριμένη σειρά γιατί ειχα πολλά άλμπουμ στο s23u...το viber να προσεξεις γιατί δεν εδωσα την δεοθσα σημασία και εχασα ολες της συνομιλίες δυστυχώς και ειχα πολλές απο πελάτες... Λοιπόν, έχω θέμα με το Viber. Συνδέθηκα κανονικά (χάνοντας βέβαια τος συνομιλίες) αλλά τώρα όποτε μου στέλνει μήνυμα κάποια επαφή μου την βγάζει άγνωστη…. Νομίζω πως αυτό έγινε από την ώρα που σύνδεσα το Viber του pc (όπου εκεί έμειναν και όλες οι παλιές συνομιλίες….) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 hour ago, montoya_42 said: Λοιπόν, έχω θέμα με το Viber. Συνδέθηκα κανονικά (χάνοντας βέβαια τος συνομιλίες) αλλά τώρα όποτε μου στέλνει μήνυμα κάποια επαφή μου την βγάζει άγνωστη…. Νομίζω πως αυτό έγινε από την ώρα που σύνδεσα το Viber του pc (όπου εκεί έμειναν και όλες οι παλιές συνομιλίες….) Το είχα συνδεδεμενο απο το προηγούμενο κινητό στον υπολογιστή...εχασα συνομιλίες οταν ήρθα από Samsung σε iPhone... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, arxontas2323 said: Το είχα συνδεδεμενο απο το προηγούμενο κινητό στον υπολογιστή...εχασα συνομιλίες οταν ήρθα από Samsung σε iPhone... Τα έχασες και στο pc;;; Γιατί σε εμένα στο pc δεν χάθηκαν και μου έκανε εντύπωση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, montoya_42 said: Τα έχασες και στο pc;;; Γιατί σε εμένα στο pc δεν χάθηκαν και μου έκανε εντύπωση. Νομίζω πως οχι...αύριο που θα παω στο γραφείο θα δω καξ θα ενημερώσω!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, montoya_42 said: Λοιπόν, έχω θέμα με το Viber. Συνδέθηκα κανονικά (χάνοντας βέβαια τος συνομιλίες) αλλά τώρα όποτε μου στέλνει μήνυμα κάποια επαφή μου την βγάζει άγνωστη…. Νομίζω πως αυτό έγινε από την ώρα που σύνδεσα το Viber του pc (όπου εκεί έμειναν και όλες οι παλιές συνομιλίες….) Μπες σε μια επαφή και κάνε edit, δες αν τα στοιχεία στα πεδία είναι normal. Σαλάτα είχε κάνει και τις δικές μου επαφές, έχει ένα θέμα αν στη θέση όνομα γράψεις δύο λέξεις. Πχ Χρήστος υδραυλικός μου το έβγαζε Χρήστος σκέτο, είχα 20 επαφές Χρήστος σκέτο και άντε να βγάλεις άκρη. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, konandrio said: Μπες σε μια επαφή και κάνε edit, δες αν τα στοιχεία στα πεδία είναι normal. Σαλάτα είχε κάνει και τις δικές μου επαφές, έχει ένα θέμα αν στη θέση όνομα γράψεις δύο λέξεις. Πχ Χρήστος υδραυλικός μου το έβγαζε Χρήστος σκέτο, είχα 20 επαφές Χρήστος σκέτο και άντε να βγάλεις άκρη. Καλημέρα. Οι επαφές είναι εντάξει. Σε αυτό οι αναφέρεις, μια καλή λύση είναι να μην αφήνεις κενό. Να τα γράφεις σαν μια λέξη (πχ ΧρήστοςΥδραυλικος Παπαδόπουλος) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, montoya_42 said: Καλημέρα. Οι επαφές είναι εντάξει. Σε αυτό οι αναφέρεις, μια καλή λύση είναι να μην αφήνεις κενό. Να τα γράφεις σαν μια λέξη (πχ ΧρήστοςΥδραυλικος Παπαδόπουλος) ή να πάρω μια ατζέντα και να τα γράψω με πένα 🙂 Σίγουρα θα έχει λύσεις και σίγουρα θα πρέπει να γίνει μαζικά άμα είναι πολλές οι επαφές. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, montoya_42 said: Τα έχασες και στο pc;;; Γιατί σε εμένα στο pc δεν χάθηκαν και μου έκανε εντύπωση. εχασα και στο pc τα μηνυματα...προσπαθω να μην το χρησιμοποιω...οταν με ρωτανε σε καποιους πελατες λεω δεν εχω viber... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Και εγώ τα είχα χάσει από το pc πάντως. Μόνο οι ομάδες είχαν μείνει αλλά με κενές συνομιλίες.. Δε γίνεται Ελλάδα και να μην χρησιμοποιείς viber δυστυχώς Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Χάνονται αν αλλάξεις λειτουργικό Μονο οι ομαδικές ξανά εμφανίζονται όπως είπες χωρίς μηνύματα μέσα όμως Οποίος δεν το ξέρει, την πατάει δυστυχώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Από iPhone XR, κατευθείαν σε iPhone 15 Pro Max. Δεν λέω...οκ...μια κάποια διαφορά την έχουν...😇 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Antwny said: Και εγώ τα είχα χάσει από το pc πάντως. Μόνο οι ομάδες είχαν μείνει αλλά με κενές συνομιλίες.. Δε γίνεται Ελλάδα και να μην χρησιμοποιείς viber δυστυχώς Σε πολλούς πλέον λέω whatsapp,imessage, telegram... Δεν χρησιμοποιώ viber... Εκτός και αν είναι πολύ μεγάλη ανάγκη θα πω viber...οταν με ρωτάνε γιατί λεω δενζ χρησιμοποιώ παλιές εφαρμογές... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Και οι άλλες παλιές είναι, όπως βολεύει τον καθένα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Σε πολλούς πλέον λέω whatsapp,imessage, telegram... Δεν χρησιμοποιώ viber... Εκτός και αν είναι πολύ μεγάλη ανάγκη θα πω viber...οταν με ρωτάνε γιατί λεω δενζ χρησιμοποιώ παλιές εφαρμογές...Το έχω πετάξει πριν τρία χρόνια και ησύχασα από τις καλημέρες, καληνύχτες, καλό μήνα του κάθε πικραμένουiMessageTelegram και πολλά είναι Υπόλοιπα social mediaποβλακωσης ουδένSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Αναγκαίο κακό είναι ρε παιδιά Μεχρι και οι τράπεζες και η acs το χρησιμοποιούν 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Αναγκαίο κακό είναι ρε παιδιά Μεχρι και οι τράπεζες και η acs το χρησιμοποιούν Τράπεζες κανονικά στέλνουν sms.Ένας άλλος λόγος που το έκοψα ήταν, ότι "άκουγε" σε Samsung και πετούσε ανάλογες διαφημίσεις στο κινητό της γυναίκας.Πέταξα και το κινητό της και της πήρα iphone.Τουλάχιστον τώρα μας ακούνε μόνο στο ΚουπερτινοSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 hour ago, rebel1 said: Τράπεζες κανονικά στέλνουν sms. Μέχρι πρότινος στέλνανε πρώτα Viber κι αν δεν κατάφερνε να παραδοθεί έφευγε και σαν SMS. Τώρα είδα στην alpha μια αλλαγή αν αλλάξω το alert μου, έχει μόνο push/viber (ανάλογα την κάρτα έχει push) και καθόλου SMS. Όχι σε επαλήθευση όμως. Τα φοβούνται τα SMS… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 hour ago, rebel1 said: Τράπεζες κανονικά στέλνουν sms. Ένας άλλος λόγος που το έκοψα ήταν, ότι "άκουγε" σε Samsung και πετούσε ανάλογες διαφημίσεις στο κινητό της γυναίκας. Πέταξα και το κινητό της και της πήρα iphone. Τουλάχιστον τώρα μας ακούνε μόνο στο Κουπερτινο Sent from my iPhone using Tapatalk Και το iPhone μας ακούει απλά δεν δείχνει τόσες διαφημίσεις smartphone και ιδιωτικότητα δεν πάνε μαζί μην το ψάχνεις 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Τα φοβούνται τα SMS… Δεν είναι ότι έχουν μεγαλύτερο κόστος; Τι φοβούνται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, paanos said: Μέχρι πρότινος στέλνανε πρώτα Viber κι αν δεν κατάφερνε να παραδοθεί έφευγε και σαν SMS. Τώρα είδα στην alpha μια αλλαγή αν αλλάξω το alert μου, έχει μόνο push/viber (ανάλογα την κάρτα έχει push) και καθόλου SMS. Όχι σε επαλήθευση όμως. Τα φοβούνται τα SMS… 27 minutes ago, motoboots said: Δεν είναι ότι έχουν μεγαλύτερο κόστος; Τι φοβούνται; Αυτό με τις τράπεζες και το viber δεν το κατάλαβα. Λες και όλοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν viber, Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Απλό να τους κόψεις. Αν στείλουν θα πάρεις SMS. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 56 minutes ago, motoboots said: Δεν είναι ότι έχουν μεγαλύτερο κόστος; Τι φοβούνται; Έχουν και μεγάλο κόστος τα sms ναι δεν είναι αμελητέο το πόσον Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 hour ago, motoboots said: Απλό να τους κόψεις. Αν στείλουν θα πάρεις SMS. Προσωπικά δεν έχω θέμα, κάποιες εταιρείες κιόλας στελνουνε διαφορετικά μηνύματα, όπως η ACS που πλέον με απλό μήνυμα στέλνει μόνο άμα δε σε βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, koutsis said: Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά! Συμφωνώ αλλά αφού εδώ ζούμε πρέπει να προσαρμοστούμε. Δεν γίνεται να πω στους πελάτες μου «αλλάξτε το Viber”. Δεν θα αλλάξουν οι 1000 για τον έναν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) Εγώ δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να απολογούμαστε που έχει τόση μεγάλη πέραση στην Ελλάδα η συγκεκριμένη εφαρμογή. Αυτή μας αρέσει, αυτήν επιλέξαμε γούστο μας και καπέλο μας που λέει και η έκφραση... γιατί θα πρέπει να ακολουθούμε το τι ισχύει σε άλλες χώρες; Edited 16 Ιανουαρίου by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts