steliosk Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!! Νέος κάτοχος και εγώ του υπέροχου ρολογιού!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Με γεια σου να το χαρείς!Παρεμπιπτόντως σε όσους θέλουν κάτι πιο επίσημο, προτείνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο bracelet, είναι αποκλειστικά για το συγκεκριμένο ρολόι και αν το βρείτε σε έκπτωση αξίζει 100%.https://www.skroutz.gr/s/47418863/Spigen-Modern-Fit-Strap-Gray-Galaxy-Watch6-Watch6-Classic.htmlSent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 (edited) Παίδες καλησπέρα! Καινούργιος στο watch 6, όπως σας έχω πει, τι περιμένουμε ακόμα να ενεργοποιηθεί στο ρολόι μας? Edited December 29, 2023 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) On 29/12/2023 at 2:23 ΜΜ, steliosk said: Παίδες καλησπέρα! Καινούργιος στο watch 6, όπως σας έχω πει, τι περιμένουμε ακόμα να ενεργοποιηθεί στο ρολόι μας? Περιμένω τη λειτουργία IHRN https://www.samsung.com/ae/support/mobile-devices/galaxy-watch-6-ihrn-and-ecg-how-they-work-and-how-to-use-them/ Edited December 30, 2023 by mspant 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 Γιατί δεν υπάρχει ήδη; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 6 ώρες πριν, mspant said: Περιμένω τη λειτουργία IHRN https://www.samsung.com/ae/support/mobile-devices/galaxy-watch-6-ihrn-and-ecg-how-they-work-and-how-to-use-them/ Έχουμε πρόβλεψη για το πότε? Πως καταλαβαίνω ποιας χώρας είναι το ρολόι? Εννοώ το csc. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 Έχουμε πρόβλεψη για το πότε? Πως καταλαβαίνω ποιας χώρας είναι το ρολόι? Εννοώ το csc.Αυτά υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό δηλαδή το ηλεκτροκαρδιογραφημα και η αρτηριακή πίεση. Νομίζω όμως ότι θέλει samsung κινητό για να λειτουργήσουν. . Πάρε τη samsung τηλέφωνο και θα σου πουν για ποια χώρα προοριζόταν το ρολόι Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, costsa41 said: Αυτά υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό δηλαδή το ηλεκτροκαρδιογραφημα και η αρτηριακή πίεση. Νομίζω όμως ότι θέλει samsung κινητό για να λειτουργήσουν. . Πάρε τη samsung τηλέφωνο και θα σου πουν για ποια χώρα προοριζόταν το ρολόι Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοώ για το IHRN, τα άλλα τα έχω ήδη. 😊 Παρεμπιπτόντως, η μπαταρια του μετά απι δύο φορτίσεις κρατάει 49 ώρες, παραθέτω screenshots. Edited December 31, 2023 by steliosk 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ευτυχία!!! Μια ερώτηση... Η ερώτηση έχει να κάνει με το IHRN, τι χρειάζεται για ενεργοποίηση? Edited 2 Ιανουαρίου by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Classic και LTE; Ευχαρσιτώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 34 minutes ago, dimperts said: Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Classic και LTE; Ευχαρσιτώ Το LTE παίρνει esim που σημαίνει ότι λειτουργεί σαν τηλέφωνο από μόνο του, χωρίς να πρέπει να συνδεθεί με κινητό. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 hour ago, steliosk said: Το LTE παίρνει esim που σημαίνει ότι λειτουργεί σαν τηλέφωνο από μόνο του, χωρίς να πρέπει να συνδεθεί με κινητό. Διαβάζω ότι έχει πολύ κατανάλωση μπαταρίας (το LTE). Μπορεί να απενεργοποιηθεί αν δεν το χρησιμοποιείς; Δηλαδή, όταν έχω το τηλέφωνο μαζί μου, να έχει επαφή με το ρολόι, αλλά η esim να μην είναι ενεργοποιημένη, ώστε να τρώει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Εγω αυτο εχω κανει. και κραταει 2 μερες αν τα παιδια που εχουν το wifi only κραταει 2 μερες και σε αυτους τοτε εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, fongoofy said: Εγω αυτο εχω κανει. και κραταει 2 μερες αν τα παιδια που εχουν το wifi only κραταει 2 μερες και σε αυτους τοτε εισαι καλα Εγώ με το wifi ανοικτό, μέτρηση ύπνου και οξυγόνου, το βράδυ, μου βγάζει ακριβώς 2 ημέρες και 12 ώρες. Μία λεπτομέρεια, όταν πέφτω για ύπνο, το ρολόι είναι σε sleep mode με απενεργοποιημένο το bluetooth. Edited 4 Ιανουαρίου by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου On 4/1/2024 at 9:45 ΠΜ, steliosk said: Το LTE παίρνει esim που σημαίνει ότι λειτουργεί σαν τηλέφωνο από μόνο του, χωρίς να πρέπει να συνδεθεί με κινητό. Αρα δεν είναι για Ελλάδα ακόμα. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, skiabox said: Αρα δεν είναι για Ελλάδα ακόμα. καλημερα, μια χαρα ειναι για ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Καλημέρα,κάτοχος και εγώ από το watch 44 στο 47. Είναι απίστευτο πραγματικά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Έχει δοκιμάσει κάποιος esim Nova στο ρολόι; Γνωρίζουμε αν γίνεται;Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Από σήμερα το απέκτησα και γω. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές φυσικά, άλλα προερχόμενος από galaxy watch 3 με tizen, βρίσκομαι σε πολιτισμικό σοκ θα έλεγα. Θα μου πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσω καθότι το wear os όπως και το play store πλέον για τις εφαρμογές του ρολογιού μου φαίνεται κάπως χαοτικό. Το tizen ήταν πιο οργανωμένο, ίσως και γιατί είχε πολύ λιγότερες εφαρμογές. Επίσης τα watchfaces είναι διάσπαρτα και, σαν πρώτη ματιά, όχι τόσο όμορφα όπως του tizen. Κάποιες λειτουργίες βέβαια είναι πολύ ανώτερες. Έχω μέλλον ακόμα. 2 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) Δώστε μου λίγο τα φώτα σας, πρώτη μέρα με πλήρη φόρτιση από το πρωί, και με την χρήση - ρυθμίσεις πάνω κάτω που είχα και στο galaxy watch 3. Η μπαταρία δεν τα πάει πολύ καλά αλλά ακόμα δεν ανησυχώ. Ισχύει ότι χρειάζεται λίγες μέρες προσαρμογής; Edited 26 Ιανουαρίου by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 10 minutes ago, Rayden1 said: Δώστε μου λίγο τα φώτα σας, πρώτη μέρα με πλήρη φόρτιση από το πρωί, και με την χρήση - ρυθμίσεις πάνω κάτω που είχα και στο galaxy watch 3. Η μπαταρία δεν τα πάει πολύ καλά αλλά ακόμα δεν ανησυχώ. Ισχύει ότι χρειάζεται λίγες μέρες προσαρμογής; Ισχυει. Δωστου μια βδομαδα, σε εμενα περιπου χρειαστηκε τοσο, ισως και παραπανω. Δε θυμαμαι με σιγουρια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) Τελικά περίπου 48 ωρες με όλα ενεργά αντέχει το 47mm classic που χρησιμοποιώ, μια απορία έχω και εγώ, το snore εδώ και 3 μήνες που έχω το watch 4-5 φορές έχει καταγράψει, η καταγραφή γίνεται από το κινητό ή από το watch ; πειράζει που το watch είναι ειδικά τώρα που έχει κρύο κάτω από τα κλινοσκαπάσματα ή δεν επηρεάζεται ; Και κάποιες φορές ενώ βλέπω στο watch τη διάρκεια του ύπνου με τα στατιστικά , αυτά δε μεταφέρονται στο κινητό και μένει κολλημένο το sync , έχω την εντύπωση πως το health δεν ειναι και πολύ σταθερή εφαρμογή. Edited 26 Ιανουαρίου by mspant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickquick7 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου On 13/1/2024 at 2:03 ΜΜ, Sofos_5 said: Έχει δοκιμάσει κάποιος esim Nova στο ρολόι; Γνωρίζουμε αν γίνεται; Sent from my SM-S916B using Tapatalk Καλησπέρα σας.Παιρνω το θάρρος να σας ρωτήσω γιατί είδα είστε γνώστης. Θέλω να πάρω το samsung galaxy watch 6 classic 4G. Και έχω τις εξής ερωτήσεις.Στην συσκευή που έχω τώρα έχω 2 κάρτες sim και οι 2 καρτες καρτοκινητη οχι πρόγραμμα.Καμία esim.Αν πάρω το συγκεκριμένο ρολοι θα μπορέσω να έχω ας πούμε την κοσμοτε κάρτα και στο ρολόι και στο κινητό(μέσω της esim) και αν ναι , θα έχω κάποια χρέωση μηνιαία ή μια και εξω αυτό που θα πληρώσω για την esim στο κατάστημα? Δεύτερον,ξέρετε μήπως τι παίζει με τις χώρες.Πχ αν παραγγείλω από σκρουτζ/bestprice , και είναι από άλλη χώρα εκτός Ελλάδος και πιθανόν και εκτός Ε.Ε, θα έχω πρόβλημα με την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας LTE? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Γνωρίζει κανείς αν και πότε θα βγει το 7, ώστε να πέσει η τιμή του 6; Διότι την πάτησα με το 3. Έσκασα 400€ και σε μια εβδομάδα έπεσε 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου On 29/12/2023 at 9:51 ΠΜ, Sofos_5 said: Με γεια σου να το χαρείς! Παρεμπιπτόντως σε όσους θέλουν κάτι πιο επίσημο, προτείνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο bracelet, είναι αποκλειστικά για το συγκεκριμένο ρολόι και αν το βρείτε σε έκπτωση αξίζει 100%. https://www.skroutz.gr/s/47418863/Spigen-Modern-Fit-Strap-Gray-Galaxy-Watch6-Watch6-Classic.html Sent from my SM-S916B using Tapatalk επειδή μου αρέσει πολύ κάνει και για το 47αρι; επειδή γράφει 44mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts