jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Έχει λάβει κάποιος τελευταία τούς 30 πόντους από το κλείσιμο χρόνου στο win club??? Αναρωτιέμαι μήπως έχει προϋπόθεση 1 τουλάχιστον εξαργύρωσης πόντων μέσα στο κάθε έτος. Αλλά δεν γράφει κάτι τέτοιο στο site τους (18.4.2016): https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ http://i65.tinypic.com/315o70l.jpg Θα δοκιμάσω να εξαργυρώσω σήμερα 300 πόντους να δω αν θα μου δώσει τους +30 πόντους, μιας και αυτά τα 8€ δεν ανανεώνουν τη διάρκεια υπολοίπου και δεν έχει νόημα πότε θα τα προσθέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ετοιμαζομαι να εξαργυρρωσω 300 πόντους. Τα 8 ευρώ αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτων?? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ετοιμαζομαι να εξαργυρρωσω 300 πόντους. Τα 8 ευρώ αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτων?? Ναι κανονικά. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 ουτε σε εμενα ηρθε δωρο γενεθλιων. μήπως ισχυει μόνο για τον πρωτο χρονο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Έχει λάβει κάποιος τελευταία τούς 30 πόντους από το κλείσιμο χρόνου στο win club??? Ναι κανονικά Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Έχει λάβει κάποιος τελευταία τούς 30 πόντους από το κλείσιμο χρόνου στο win club??? Εγω προχτές . Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Έχει λάβει κάποιος τελευταία τούς 30 πόντους από το κλείσιμο χρόνου στο win club??? Εγω πηρα σημερα τους ποντους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeo81 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 κι εγώ μόλις το ειδα εδώ στο κλαμπ και πηρα τους πρώτους μου πόντους ευχάριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Εξαργύρωση 300 πόντων για +8€ στο υπόλοιπο της κάρτας στο Win Club της Wind, ΔΕΝ ανανεώνει το 3μηνο , πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Εξαργύρωση 300 πόντων για +8€ στο υπόλοιπο της κάρτας στο Win Club της Wind, ΔΕΝ ανανεώνει το 3μηνο , πάντως. ε δεν πειράζει αρκεί που μπορείς,να ενεργοποιήσεις πακέτα πάλι καλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Το επιβεβαιώνω και εγώ το παραπάνω έκανα εξαργύρωση τον Αύγουστο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Ενεργοποιώντας πακέτα πχ το φοιτητικό η κάποιο αλλο παίρνω πόντους? θέλω 30 πόντους και ψάχνω τρόπο εκτός ανανέωσης. Edited March 2, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) 30 πόντους πέρνεις κάθε φορά που κλείνεις χρόνο στo CLUB. Επίσης στέλνοντας 15 MMS αλλά αυτό στοιχίζει. http://i65.tinypic.com/315o70l.jpg Edited March 2, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 οπότε μαλλον θα βάλω χρήματα να τελειώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Βλέπω ότι είναι πολύ καιρό ανενεργό το θέμα. Υπάρχει ακόμα το win club ή το καταργήσανε? Κι αν ναι, ισχύει και για την Q? Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Βλέπω ότι είναι πολύ καιρό ανενεργό το θέμα. Υπάρχει ακόμα το win club ή το καταργήσανε? Κι αν ναι, ισχύει και για την Q? Ευχαριστώ! :) βεβαίως και ισχύει για wind free to go . κανε εγγραφή, να θυμάσαι οι πόντοι ισχύουν για 2 χρόνια. όσο για την q όχι δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 βεβαίως και ισχύει για wind free to go . κανε εγγραφή, να θυμάσαι οι πόντοι ισχύουν για 2 χρόνια. όσο για την q όχι δεν ισχύει. Δυστυχώς εχω q. Κάπου διάβασα πως είναι για όλα τα καρτοκινητά της wind και σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Είναι μόνο για f2g. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Είναι μόνο για f2g. Το βρήκα εδω, κι επειδή το έγραψε ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ, σκέφτηκα πως μπορεί να ισχύει. Προφανώς άσχετος! :lol: https://community.myq.gr/t5/%CE%A6%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9D%CE%9F%CE%A3-%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A9%CE%9D/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/idi-p/149 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Δεν λέει όμως ότι ισχύει για q, λέει ότι η Wind έχει πρόγραμμα ανταμοιβής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Δεν λέει όμως ότι ισχύει για q, λέει ότι η Wind έχει πρόγραμμα ανταμοιβής. Εχεις δίκιο, μπερδεύτηκα επειδή το γράφει στο φόρουμ της Q και απευθύνεται σε συνδρομητές της Q. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα δώρα που κερδίζουμε από εξαργύρωση πόντων? ισχύει ακόμα 8 ευρώ χρόνος ομιλίας με εξαργύρωση 300 πόντων? και μετά από 300 πόντους μετά τι ισχύει? είχα παλιά free to go αλλά λόγω αλλαγής της ελάχιστης ανανέωσης το καταργήσα τώρα μου ζητάνε 15 ευρώ και δεν θέλω να δώσω για να πάρω το νούμερο πίσω. αλλά με ενδιαφέρει για την θεία μου και τον θείο μου που έχουν free to go και εγώ τους βοηθάω για την ενεργοποίηση πακέτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6613203#post6613203 Αν καλέσεις 1263 θα το επιβεβαιώσεις. Δεν χρειάζεται να δώσεις 15 ευρώ για έναν αριθμό . Τα καινούρια πακέτα δίδονται δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6613203#post6613203 Αν καλέσεις 1263 θα το επιβεβαιώσεις. Δεν χρειάζεται να δώσεις 15 ευρώ για έναν αριθμό . Τα καινούρια πακέτα δίδονται δωρεάν. σε ευχαριστώ παρά πολύ για τους πόντους εξαργύρωσης . ακόμα δίνουν αυτά τα κινητά με εξαργύρωση πόντων καλά δεν έχουν παλιώσει άραγε αυτά τα κινητα ? ήθελα να ήξερα? μπορεί και να μην υπάρχουν πια. άραγε δεν τα έχουν αλλαξει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Την παραπομπή στην έδωσα για τους πόντους. Κινητά δεν δίνουν πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts