darredevvil Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 έψαχνα κάτι οδηγούς για το κινητό μου κ το βρήκα μέσω google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Απο το unwired ;-) Respect. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 γοογλαρισα και βγηκε πρωτο πρωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 απο φιλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylosg7 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλησπερα και απο εμενα. Εγω κατα λαθος σας βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkeras Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλημέρα σας! Βρήκα το myphone ψάχνοντας πληροφορίες για το νέο μου απόκτημα, το Ainol Novo7 Fire :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Έψαχνα πληροφορίες για το nokia n82 στο internet και έπεσα πάνω στο myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Gsm.eos.gr αν θυμάμαι καλά. Ήμουν μέλος στο unwired αλλά μέχρι να πάρω το Ρ900 δε χρειάσθηκε να αναζητήσω πληροφορίες, ήταν και καλοκαίρι, αλλού έτρεχε το μυαλό μου! Θυμάμαι πως ξενέρωσα που έπρεπε να κάνω εγγραφή από την αρχή και άργησα. Και μετά ένα μέλος αμφισβήτησε την αξιοπιστία μου γιατί δεν είχα πολλά ποστ...σε ένα φόρουμ 2 μηνών... Το πήρα βαριά θυμάμαι και απέφευγα να γράφω για καιρό. Φυσικά τώρα το έχω ξεπεράσει και "χώνομαι" παντού :-) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 από που έμαθα το Myphone? ούτε καν που θυμάμαι :p αυτό που θυμάμαι είναι παλαιότερα λεγόταν αλλίως, και πως το παρακολουθήσαν καιρό πριν κάνω εγγραφή. συνέχισα βέβαια να το παρακολουθώ, χωρίς να είμαι ενεργό μέλος για πολλα χρόνια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 από που έμαθα το Myphone? ούτε καν που θυμάμαι :p αυτό που θυμάμαι είναι παλαιότερα λεγόταν αλλίως, και πως το παρακολουθήσαν καιρό πριν κάνω εγγραφή. συνέχισα βέβαια να το παρακολουθώ, χωρίς να είμαι ενεργό μέλος για πολλα χρόνια :p unwired λεγοταν και σαν myphone εγινε το καλοκαιρι του 2003 εχω την εντυπωση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Εγω το εμαθα από ενα φιλο που ειναι μελος εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Insomnia και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καθώς έψαχνα για το LwW στο google απο κει σας βρηκα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Εγώ πριν από 1,5 χρόνο έψαχνα ελληνικό οδηγό για rootαρισμα του X10 Mini/Pro και σας βρήκα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Πάει καιρός από τότε αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως ήταν από google. Παρακολουθούσα κάποιο καιρό και μετά έκανα και εγγραφή. (Με dial-up τότε να μπαίνω για λίγο και να ψάχνω για κινητά κλπ και γρήγορα φυσικά κατέληξα στο myphone) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dooby Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Και εγω απο φιλους :happy: Παράθεση TehDooby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 μου εστειλε mail ενας φιλος επειδη ασχολουμουν με το android τοτε λιγο πριν βγει η 2.3 και μου ειπε οτι ειναι ενα πολυ καλο ελληνικο φορουμ που ασχολουνται με τα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Μόλις μου χαν χαρίσει το Ε55 και μη γνωρίζοντας τίποτα για το symbian το google μ έφερε εδώ. Και έμεινα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Τυχαία, πριν 3-4 χρόνια έψαχνα για κινητό αι έπεσα πάνω του. Με βοήθησε πολύ μπορώ να πώ, εδώ μέσα τριγυρνάνε ένα κάρο τζιμάνια που έχουν λύση σχεδόν σε όλα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEANhs Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Πριν χρόνια (5-6), από φίλο που αρχικά θεώρησε δεδομένο πως γνωρίζω για τη σελίδα (λόγω του ψώνιου μου τότε για τα κινητά). Μετά από χρόνια ως απλός θεατής, τώρα και εγγεγραμμένο μέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 http://i33.photobucket.com/albums/d97/MrBlonde84/googleII.gif Εψαχνα για κατι σχετικο με κινητα και σας βρήκα :) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Πριν πολλά χρόνια, έψαχνα για σχόλια για ένα κίνητο, και σας βρήκα μέσω google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Αν και είμαι γραμμένος απ'το 2008 πρόσφατα ενεργοποιήθηκα περισσότερο. Ο λόγος που γράφτηκα τότε είναι ότι μόλις είχα αγοράσει το Samsung Omnia i900 και ψαχνόμουνα για μετατροπές και προγράμματα. Οπότε μέσω google βρήκα και γω το σάιτ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Θα γραψω ολο το στορυ, καθως πιστευω πως ειναι ενδιαφερον. :happy: Αυτο ειναι το πρωτο προφιλ μου, του οποιου δεν θυμαμαι τον κωδικο! :lol: Εγγραφη το 2005 παρακαλω! Επισης δεν θυμαμαι πως βρηκα το site, παντως το ειχα βρει μονος μου και μπορω να πω πως το ειχα απο μικρος το μικροβιο... Ηταν το καλοκαιρι πριν παω γυμνασιο!Μαζευα τα σκουπιδια ενα ολοκληρο καλοκαιρι σε beach bar για να παρω το Νοκια 6600,τι τουμπανο θεε μου!Τελικα το πηρα και ο λογος που εμπαινα στο Myphone Ηταν για να κατεβαζω εφαρμογες καθως ειχε τα παντα. :) Γεροι να ειμαστε να τα λεμε! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpa Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ψαχνωντας να αγορασω κινητο και γνωμες για διαφορα μοντελα, βρηκα το σαιτ!!!!ειχε τις πιο καλες συγκρισεις και αναλυσεις γενικα!!!!οταν πηρα το s2 ηταν και ειναι η βασικη πηγη πληροφοριων..πλεον μπαινω καθημερινα ακομα και για ενημερωση μονο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts