Jump to content

thrylosg7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thrylosg7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    AT&T - ΗΠΑ

thrylosg7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο,κανεις δε ζηταει τα λεφτα μας,απλα εγω ειμαι λαλακας,μιας και μια ζωη ειμαι με Νοκια,εκανα ολα τα κτιρια σαν εργολαβος,οταν ημουν Ελλαδα στην τοτε Panafon του Κοκκαλη απο τους πρωτους με κινητο και Νοκια,κολημενος και νατα τωρα.
  2. Μετα απο πολυ καιρο λογο εργασιας,καλησπερα σε ολους. Μαλλον εγραψα σε λαθος τοπικ χτες. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πρωτα απο ολα ειμαι κατοχος ( Nokia Lumia 900 ) απο το 2012 και η ερωτηση μου ειναι γιατι ακομα δεν εχω βρει ακρη: Αν υπαρχει καποιο προγραμμα για ( Live Streaming tv ) γιατι οπως ολοι γνωριζουμε δεν υποστηριζεται απο το ( flash player ) με ενδιαφερει λοιπον ενα προγραμμα να παρακολουθω τηλεοραση απο τα ( site ) για ενημερωση μιας και ειμαι στο εξωτερικο.Αν δεν υπαρχει τοτε γυριζω στο ( γιωτα τηλεφωνο - iphone ).Παντως ειναι απαραδεχτο να μην μπορεις απο ενα Windows Phone και δει Nokia, να μη μπορεις να δεις tv,ενα Windows Phone θα επρεπε να εχει πληρη καλυψη οσον αφορα τα Multi Media αλοιος τι Windows ειναι, μαλον μονο στο ονομα,και ζητανε του κοσμου τα λεφτα. Αν καποιος γνωριζει και δε του κανει κοπο ας μου απαντησει Ευχαριστω πολυ.
  3. Μετα απο πολυ καιρο λογο εργασιας,καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πρωτα απο ολα ειμαι κατοχος ( Nokia Lumia 900 ) και η ερωτηση μου ειναι : Αν υπαρχει καποιο προγραμμα για ( Live Streaming tv ) γιατι οπως ολοι γνωριζουμε δεν υποστηριζεται απο το ( flash player ) με ενδιαφερει λοιπον ενα προγραμμα να παρακολουθω τηλεοραση απο τα ( site ) για ενημερωση μιας και ειμαι στο εξωτερικο.Αν δεν υπαρχει τοτε γυριζω στο ( γιωτα τηλεφωνο - iphone ).Παντως ειναι απαραδεχτο να μην μπορεις απο ενα Windows Phone και δει Nokia, να μη μπορεις να δεις tv,ενα Windows Phone θα επρεπε να εχει πληρη καλυψη οσον αφορα τα Multi Media αλοιος τι Windows ειναι, μαλον μονο στο ονομα,και ζητανε του κοσμου τα λεφτα. Ευχαριστω πολυ.
  4. Μια ερωτηση αν μπορει καποιος να μου απαντησει. Για το Lumia 900 υπαρχει προγραμματακι για να βλεπουμε tv σε live stream; γιατι οπως γνωριζετε δεν υποστηριζεται απο το flash player. Να ειστε καλα.
  5. Φιλε μου καλως να ερθεις. Εγω απο την Αμερικη τηλεφωνω με μια εταιρια με την ονομασια HELLENIC TELECOM με 4 σεντ το λεπτο και μαλιστα χωρις μηνιαιο παγιο,οτι δηλαδη τηλεφωνηματα κανεις πληρωνεις.Μπορεις μαλιστα να το κανεις να περνεις απο σταθερο και απο τα κινητα που θα εχει ολη η οικογενεια,και οπου και αν βρίσκεσαι σε ταξιδι σε οποια πολιτεια.
  6. Φιλε μου απο που συμπεραίνεις οτι απο την AT&T η ποιοτητα ηχου ειναι τραγικη οπως γραφεις, γιατι συμπερασμα σε prepaid για 15 ημέρες δεν λεει τιποτα.Εγω που ειμαι στο δικτυο της δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα,και ειμαι παρα πολλα χρονια.
  7. Εγω φιλοι μου μια ζωη με ΝΟΚΙΑ το LUMIA 900 το εχω κοντα στον χρονο οπως γραφετε ειναι πολυ απαλο και πολυ γρηγορο,οσο για τον δεκτη του σε πολλα σημεια οπου με αλλα κινητα δεν ειχα σημα, με το LUMIA 900 δεν εχω κανενα προβλημα.Τωρα καποιος φιλος πιο πανω εγραψε αν αγορασει την αυτη συσκευη απο το εξωτερικο αν δουλεψει στην Ελλαδα,φυσικα και θα δουλεψει αν ειναι ξεκλείδωτη.
  8. Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και να εισαι καλα,χωρις να θελω να σε προσβαλω εχω δικο μου Φορουμ με μουσικη ταινιες κ.λ.π. ξερω πως ανεβαινουν οι φοτωφραφιες,απλα ποσταρισα εδω για να δειξω οτι εδω ανεβαινει και απλα δεν εχω τις αυτες επιλογες στο κοντρολ μου. Και παλι να εισαι καλα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.
  9. Και βεβαια με σιμ καρτα να σου μεινει και το τηλεφωνακι,δεν ξερω αν εχεις ερθει κιολας εδω στις ΗΠΑ μακρια απο την Verizon.
  10. Πολυ καλος οδηγος συγχαρητήρια,ειμαι νεος εδω και το ειδα τωρα, ζω και εγω στην Νεα Υορκη και με εκνευριζει αφανταστα στο να σε καλουν και να χρεωνεσαι και εσυ, αυτο ειναι απαραδεκτο οπως απαραδεκτο να εισαι στο μετρο και να εισαι αποκωμενος απο τον κοσμο,στην Ελλαδα που ημουν το καλοκαιρι στο μετρο ειχα σημα.χρησιμοποιώ at&t ολα μου τα χρονια.Παντως σε γενικες γραμμες κατα την γνωμη μου απο ολες τις εταιριες υπαρχει κλεψιμο αβερτα και αν δεν προσεξεις τους λογαριασμους πληρωνεις κερατιατικα χορις λογο,ασε που αν θελεις ενα τηλεφωνο οταν κανεις ανανεωση συμβολαιου π.χ ενα ΝΟΚΙΑ η iphone η τελος παντων ενα νεο μοντελο πρεπει με το ζορι να παρεις και το ιντερνετ για να σου τα περνουν με το ετσι θελω,προσωπικα οταν θελω κατι νεο το αγοραζω online ξεκλειδοτο και ειμαι ήσυχος.Και παλι συγχαρητήρια για το οδηγο.
  11. Καλησπερα. προσωπικα μου αρεσει το Φορουμ ειναι λιτο απλο, και οπως ελεγαν και οι αρχαιοι υμων προγονοι,καθε απλο ειναι και δυσκολο. Μονο που εχω προβλημα στις επιλογεσ μου,να ανεβασω υπογραφη,εδω που γραφω αυτο το μηνυμα εχω ολες τις επιλογες,στο κοντρολ μου δεν τις εχω και δεν μπορω να ανεβασω υπογραφη. αυτη δηλαδη. http://i46.tinypic.com/dpg7jn.jpg
  12. Καλησπερα και απο εμενα. Εγω κατα λαθος σας βρηκα.
  13. Αυτο διαβασα και εγω εδω,αλα δεν μπορω να καταλαβω αφου στα περισοτερα site μεχρι στιγμης για να δεις η και να ακουσεις υποστηριζουν απο το flash player,αρα θα ηταν νομιζω σωστο η MS & ADOBE να ειχαν φροντισει για αυτο,οσπου να αλαξει το οποιο καθεστος.Αν ας πουμε περνεις καποιο κινητο και δε σε καλυπτει στα βασικα,( Θεωρω ενα απο τα βασικα το Flash Player)τοτε δεν θα πρεπει να ζητανε τον θεο με τα αστρα οσον αφορα την τιμη τους,αφου στο κατω κατω καθε λιγο και λιγακι εχουμε και νεες εκδοσεις,και οπως εχω γραψει και πιο πανω στην ουσια δεν προσφερουν κατι διαφορετικο.Εγω προσωπικα εχω το NOKIA LUMIA 900 εδω λενε θα αναβαθμιστει με το OS 8,αυτο θα το δουμε,ισως να ειναι αληθεια,παντως ειναι πολυ γρηγορο το 900 και ειναι σημαντικο μιας και εδω εχουμε το 4G.
  14. Καλησπερα και παλι. Και εμενα δε με ενοχλει για το ραδιο αν και σε αυτες τις σειρες στα τηλεφωνα εχουν το Tunein.Ξερω βεβαια οτι δεν υποστηριζεται απο το flash,και αυτο για μενα ειναι απαραδεκτο.
×
×
  • Create New...