astrobilos Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Ευχαριστώ πολύ για το καλώς όρισμα..:) Edited November 2, 2010 by astrobilos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Σας βρηκα τυχαια ψαχνωντας για το κινητο μου το samsung m1...διαβαζα στο φορουμ και σκεφτηκα μια στιγμη να γραφτω μηπως και γραψω...και μπηκα στην παρεα:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 δεν θυμαμαι πια πως σας βρηκα! κατι μου θυμιζει το unwired.gr εποχες δοξας!!! παντως ειναι το 2ο φορουμ που μπαινω απο τοσο παλια(τα αλλα εχουν σχεση με 4χ4) και πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα ελληνικα φορουμ και εχω μαθει παρα πολλα πραγματα που με εχουνε βοηθησει ακομα και στη δουλεια μου :) σας ευχαριστω για ολα :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regunus Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Πως εμαθα; Χμμμ... Ημουν απο εποχες gsm.eos.gr! Απλα με αλλο ονομα :-) Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 ειχε το myphone αλλο ονομα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Πριν το 2003 υπήρχε το unwired οπου το είχε ο MsK μαζί με ένα άλλο παλικάρι (Steve ήταν το nickname?) αλλα μαλώσανε νομίζω και ο MsK δημιούργησε το myphone. Το unwired έμεινε οnline για κανα χρόνο αλλα πέθανε μιας και σχεδόν όλοι οι χρήστες ήρθαν στο myphone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Πριν το 2003 υπήρχε το unwired οπου το είχε ο MsK μαζί με ένα άλλο παλικάρι (Steve ήταν το nickname?) αλλα μαλώσανε νομίζω και ο MsK δημιούργησε το myphone. Το unwired έμεινε οnline για κανα χρόνο αλλα πέθανε μιας και σχεδόν όλοι οι χρήστες ήρθαν στο myphone αααα για αυτο το unwired revolution:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια. Καλώς ήρθατε και enjoy the forum :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 ειμαστε μια χαρα εδω μεσα..το εχω πει και σε φιλους μου που ασχολουνται πολυ με τεχνλογια...εγω για φορουμ εχω το myphone...διαβασα και την ιστορια με το unwired σε αλλα φορουμ...ποτε βγηκε στο ιντερνετ το unwired.gr? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια. Καλώς ήρθατε και enjoy the forum :) Είναι λίγο καλύτερα από τα Delphi Forums :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 ποτε βγηκε στο ιντερνετ το unwired.gr? Στις 4 Οκτωβρίου 2000. Πριν από αυτό υπήρχε το forum sto delphi, και πριν από αυτό το gsm.eos.gr και πριν από αυτό διάφορα άλλα project του MsK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Στις 4 Οκτωβρίου 2000. Πριν από αυτό υπήρχε το forum sto delphi, και πριν από αυτό το gsm.eos.gr και πριν από αυτό διάφορα άλλα project του MsK. Πόσα έχει δημιουργήσει αυτός ο κ MsK...:respect: Να φανταστώ πως άλλο, πέρα από το παρόν να υπάρχει online και να είναι του κ MsK δεν υπάρχει...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 από google search στο htc wildfire ~ Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 απο εναν φιλο... Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fomolob Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Είπα να πώ ένα καλησπέρα και γώ, αν και είναι παλιό το θέμα και συγνώμη αν δεν έπρεπε να το επαναφέρω. Καλή χρονιά σε όλους σας, με υγεία χαρά και ευτυχία.:) Σας έμαθα με μια αναζήτηση για κινητά που έκανα στο google.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά :) Έμαθα για το myphone.gr από ένα search που είχα κάνει για το qtek s100 μου το 2009. Τελικά αργότερα άλλαξα κινητό και έκανα τη βλακεία να μην μπω στο forum για να δω τι γίνεται και ποιο είναι καλό και ποιο όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 από τον κύριο Google. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Απο τυχαιο αποτελεσμα που μου πεταξε ο γοογλης μια μερα που εψαχνα λυσεις στο blue ring of death στο παλιο μου k850 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Από τον Γούγλη! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Kαλησπέρα, μα φυσικά απ'το google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 επισης απο google οταν ειχα παρει το 6600 τοτε,και με ετρωγε να μαθω τι μπορει να κανει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Απο ένα φιλαράκι που τώρα παντρεύτηκε και δέν ασχολείται:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Όταν έψαχνα review για το htc magic,που τελικά δεν πήρα λόγω bt και ακουστικών... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 απο διαφημιση σε περιοδικο κινητης τηλεφωνιας τωρα η το "Κινητη" ηταν η το "Connecting" δεν θυμαμαι πρεπει να ηταν γυρω στο 2005 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Απο το 2004 οταν εγραψα στο γοογλε για review panasonic x70, μετα συνεχεια διαβαζα reviews μεχρι που το 2007 αντιληφθηκα οτι εχει και forum! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts