jay_k Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 απο εναν καλο μου φιλο εδω και αρκετο καιρο!Πιστευω οτι μου ηταν αρκετα χρησιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 απο κάποιες αναζητησεις στο google! απο εκεινη την μερα οτι βαζω στο google γραφω διπλα"....forum myphone" Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Η αλήθεια είναι οτι στο google πρώτο βγαίνει κι εγώ έτσι το βρήκα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Η αλήθεια είναι οτι στο google πρώτο βγαίνει κι εγώ έτσι το βρήκα. εγώ το ήξερα σαν φόρουμ αλλά χάρις σ' εσένα έκανα register! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Εγω ψαχνοντας για κινητο επεσα πανω στα εκπληκτικα review του MsK και απο κει και περα μοιραια βρεθηκα στις σελιδες του φορουμ που πλεον εχει μπει στην καθημερινοτητα μου..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 εγώ το ήξερα σαν φόρουμ αλλά χάρις σ' εσένα έκανα register! Σε έπεισα και τώρα δεν ξεκολλάς. Χαχαχα! Θέλω ποσοστά.. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Δεν ξεκολλαω πια απο εδω. Με το που ανοιγει το pc αμεσως εδω μεσα. Το εκανα και home page. Είναι ωραιο να αλληλοβοηθήσε(αν ειναι λαθος η λεξη μην με παρεξηγειτε:p:D αλλα ποτε δεν εγραψα την λεξη αλληλοβοηθεια σε ρημα:lol:) Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Το έχω στα tabs του chrome και είναι το πρώτο click μόλις ανοίξω τον υπολογιστή. Κόλλημα και για ειδήσεις και για βοήθεια. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popular Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Απο την αδερφή μου!!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Ούτε που θυμάμαι... Στα delphi το γνώρισα με άλλο όνομα.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 απο το google Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetzoi19 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Google ,πριν αρκετά χρόνια! Απλά άργησα να γίνω μέλος! Παράθεση My life was unending,unchanging midnight. It must,by necessity,always be midnight for me. So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 εψαχνα φωτο του LG arena και με παρεπεμψε στο myphone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 απο φιλο. μου πε οτι εχει συζητησεις σχεδον για ολα τα κινητα της αγορας! Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixalismaria Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 απο φιλο και εμεις ναστε καλα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Το ήξερα καιρό σαν Site και είχα γραφτεί, αλλά από χθες που κόλλησα έκανα καμιά 30αριά posts! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 απο το unwired... απλώς έγινα μέλος το 2004 με το που απολύθηκα απο το στρατό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 εψαχνα πληροφοριες για το αρενα μου και μου το εβγαλε το γκουγκουλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Απο το γουγλη. Παράθεση Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 στη τυχη...εψαχνα να βρω μερικες πληροφοριες για το κινητο που ειχα παρει τοτε και με εβγαλε στο myphone Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Aπο κολλητο μου. Τον Χρηστη nop_77 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Έψαχνα στο gοogle πληροφορίες για κάποιο κινητό και μου το έβγαλε στα αποτελέσματα.Και ευτυχώς γιατί σιγά μην μάθαινα για τα κινητά γενικώς και για τις προσφορές των εταιριών.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Απο μηχανή αναζήτησης. Παιδιά είναι το μακράν καλύτερο φόρουμ για εμένα και το μοναδικό που είμαι κατά περιόδους ενεργή. :O Respect απλά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Απο μηχανή αναζήτησης. Παιδιά είναι το μακράν καλύτερο φόρουμ για εμένα και το μοναδικό που είμαι κατά περιόδους ενεργή. :O Respect απλά! :) +1 απο μενα Εγώ τυχαία από το google. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Απο γνωστους που το χρησιμοποιουν εδω κ καιρο κ ειχαν πολυ καλη αποψη για το φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts