Jump to content

Sony Xperia 1 V


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Το Xperia 1 V είναι το νέο πανίσχυρο smartphone της Sony

Η Sony αποκάλυψε το νέο flagship τηλέφωνό της, το Sony Xperia 1 V, το οποίο είναι εξοπλισμένο με έναν πρόσφατα ανεπτυγμένο αισθητήρα εικόνας (CMOS) με 2-layer Transistor Pixel. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας έρχεται με μία 4K OLED οθόνη 21:9 στις 6.5 ίντσες και υποστηρίζει παράλληλα 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης.

Στο εσωτερικό του θα βρείτε τον ισχυρό Snapdragon 8 Gen 2 με 12GB RAM και 256GB στον αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί χάρη στην microSD κάρτα που υπάρχει κανονικά. Η selfie κάμερα είναι στα 12MP, ενώ οι πίσω νέοι φακοί στα 52MP, 12MP και 12MP.

NIeChY9.jpg

Η συσκευή προσφέρει συνεχής αναπαραγωγή βίντεο έως και 20 ώρες χάρη στη μεγάλη μπαταρία που διαθέτει των 5.000mAh, η οποία μπορεί να φτάσει στο 50% μέσα σε 30 λεπτά. Επίσης η Sony υπόσχεται ότι η μπαταρία θα διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση ακόμη και μετά από 3 χρόνια χρήσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει κανονικά και ασύρματη φόρτιση.

Το μεγάλο χαρτί του τηλεφώνου είναι οι κάμερες και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα προσφέρει.

i5fsNtX.jpg

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο Τύπου από την Sony:

Η Sony παρουσιάζει το Xperia 1 V, το πρώτο παγκοσμίως a smartphone ναυαρχίδα εξοπλισμένο με έναν πρόσφατα ανεπτυγμένο αισθητήρα εικόνας CMOS με 2-layer Transistor Pixel. Το Xperia 1 V είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία αιχμής της Sony, καλύπτοντας τις υψηλού επιπέδου ανάγκες των δημιουργών, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τους επόμενους δημιουργούς που θέλουν να τραβήξουν ή να παραδώσουν το περιεχόμενό τους με υπερηφάνεια.

Αναβάθμιση της καταγραφής περιεχομένου Το Xperia 1 V ανεβάζει τον πήχη με τον πρόσφατα ανεπτυγμένο αισθητήρα εικόνας που απεικονίζει πλούσια χρώματα και υφές ανθρώπων, τοπίων και σκηνών ακόμα και σε σκοτεινές συνθήκες. Λόγω του συνδυασμού της απόδοσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η οποία είναι περίπου διπλάσια σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο i και της τεχνολογίας επεξεργασίας πολλαπλών καρέ με υπέρθεση υψηλής ταχύτητας του Xperia 1 V, είναι δυνατή η λήψη μιας φωτογραφίας χωρίς θόρυβο με ευρύτερο δυναμικό εύρος που είναι ισοδύναμο με μια κάμερα πλήρους καρέ ii.

t0lUJe1.jpg

Ο φακός των 24 mm στο πίσω μέρος του Xperia 1 V είναι εξοπλισμένος με έναν αισθητήρα εικόνας CMOS 2-layer Transistor Pixel stacked "Exmor T for mobile", ο οποίος είναι περίπου 1,7 φορές μεγαλύτερος από τον προηγούμενο αισθητήρα εικόνας. Επιπλέον, ο φακός οπτικού ζουμ 85-125 mm (F2.3-F2.8) επιτρέπει φωτεινά πορτραίτα με μικρή παραμόρφωση. Το S-Cinetone, γνωστό από τους κινηματογραφιστές iii , έχει προσαρμοστεί και εγκατασταθεί για κινητά.

Δεδομένου ότι η υφή του ανθρώπινου δέρματος μπορεί να εκφραστεί όμορφα κατά τη λήψη, είναι δυνατόν να καταγραφεί ως μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εικόνα όπως είναι, χωρίς χρωματική διαβάθμιση. Επιπλέον, ο νέος αισθητήρας έχει περίπου τρεις φορές υψηλότερο επίπεδο σήματος κορεσμού ii σε σύγκριση με τον συμβατικό αισθητήρα, ενώ η μοναδική επεξεργασία ποιότητας εικόνας καταστέλλει το θόρυβο που τείνει να εμφανίζεται σε σκοτεινές σκηνές, με αποτέλεσμα όμορφες εικόνες με απαλά χρώματα.

rsJyGBT.jpg

Το Xperia 1 V διαθέτει πληθώρα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων προεπιλογών χρώματος, όπως το Creative Look, που υπάρχει και στις φωτογραφικές μηχανές της σειράς Alpha, και AF (αυτόματη εστίαση) υψηλής απόδοσης σε πραγματικό χρόνο. Έχουν προκαθοριστεί διάφορες ρυθμίσεις χρώματος, όπως πολύχρωμα λουλούδια και καθαρός μπλε ουρανός, ή η δημιουργία ενός μαλακού, διαφανούς φινιρίσματος. Η υψηλής απόδοσης ΑΕ ματιών σε πραγματικό χρόνο iv και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο iv των Xperia επιτρέπει τη λήψη με εστίαση στα μάτια ενός ατόμου ή ενός συγκεκριμένου θέματος. Με το AI βάθους που αναλύει τις πληροφορίες απόστασης, ακόμη και τα μακρινά θέματα μπορούν να εστιαστούν με σαφήνεια.

Επιπλέον, η συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με παρακολούθηση AF/AE v είναι τώρα διαθέσιμη, ώστε να μη χαθεί καμία στιγμή. Βελτιωμένη εμπειρία Vlog Το Xperia 1 V καλύπτει τις ανάγκες όλων των δημιουργών με τη ρύθμιση Product Showcase, η οποία είναι μια δημοφιλής λειτουργία στη σειρά VLOGCAM της Sony και μετατοπίζει την εστίαση της φωτογραφικής μηχανής στο προϊόν, αντί για το πρόσωπο του κριτικού, κατά τη λήψη. Επιπλέον, ένα νέο μικρόφωνο με προτεραιότητα στη φωνή είναι τοποθετημένο κοντά στην πίσω κάμερα.

LNi7HT5.jpg

Ακόμη και όταν βρίσκεστε σε μια πολυσύχναστη εξωτερική τοποθεσία, η φωνή του δημιουργού καταγράφεται καθαρά, ώστε να γίνεται εύκολη η μετάβαση από τη λήψη στη διάθεση του βίντεο. Κατά την πραγματοποίηση ζωντανής ροής στο YouTube™ μέσω της λειτουργίας εγγραφής βίντεο "Videography Pro", οι συνομιλίες από τους θεατές μπορούν να προβάλλονται 11 Μάϊου ταυτόχρονα στην ενότητα σχολίων, επιτρέποντας την άμεση αλληλεπίδραση με τους θεατές vi σε πραγματικό χρόνο.

Η διεπαφή χρήστη υποστηρίζει επίσης την κατακόρυφη λήψη, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε περιεχόμενο σε οποιονδήποτε προσανατολισμό, είτε κατακόρυφα είτε οριζόντια vii. Καθηλωτική εμπειρία.

Το Xperia 1V θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Ιούλιο σε μαύρο και χακί χρώμα, ενώ όποιος κάνει προπαραγγελία θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσει εντελώς δωρεάν και τα ακουστικά της Sony WΗ-1000XM5. Η τιμή του ανέρχεται στα €1,399.

[Πηγή]

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 141
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για πολλοστή φορά ίδιο desighn.
Ok δεν είναι άσχημο όμως οι σχεδιαστές της sony κάτι πρέπει να κάνουν.
Διαβάζω επίσης για θερμοκρασίες παρά το νέο σύστημά ψύξης.
Στο βίντεο φοβάμαι ότι πιθανόν να πετάει μήνυμα για υπερθέρμανση.
Οι κάμερες μένει στην πράξη να δούμε τι λένε,παρόλο πού διαβάζω ότι έχουν καλά αποτελέσματα.

Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

επιτελους μοιαζει να τα εδωσε ολα. Προσωπικα μαρεσει πολυ η αναλογια της σονυ γιατι ειναι πιο ευχρηστο το κινητο. βεβαια στις μικρες σειρες εχεις αρκετα μικρο πλατος για browsing αλλα στο μεγαλο επαρχει το πλατος ενω δεν το κανει δυσχρηστο και κουραστικο στο 1 χερι. 

ΟΣο για καμερες, επιτελους εβαλε μεγαλο αισθητηρα και φακο που πιανει ολο τον αισθητηρα (σχεδον) οποτε λογικα θα δουμε μεγαλη βελτιωση. 

Το μονο που με ενοχλει στη σονυ ειναι οι ελλειψεις στο λογισμικο και οι παραξενιες. Πχ εχω ενα drone, dji mini 3 pro και τρεχω ενα patch καθε φορα πριν απο καθε πτηση για αλλαγη σηματος απο ce σε fcc (οσοι ασχολουνται ξερουν). ΜΕ το Xperia 5 iv που ειχα, το Patch δεν δουλευε αν ειχες ανοιχτο χειριστηριο και drone. Επρεπε να εχεις κλειστο χειριστηριο και να συνδεσεις κινητο και μετα ανοιγμα χειριστηριου και Patch. Αυτο ηταν εκτος απο ταλαιπωρια και σπαστικο γιατι αν δεν επιανε με την 1η επρεπε να επανεκκινεις χειριστηριο. Αντιθετα στο s23 που πηρα τωρα (και προηγουμενος σε s22) δουλευε απλα και σωστα. Ανοιγα δηλαδη χειριστηριο και drone και ετρεχε το parch σωστα. 

Ενα αλλο θεμα ηταν η gallery photo. Η Samsung εχει τη δικη της που χωριζει αλμπουμ, τα στελνει και ωραια στο onedrive κτλ. Η σονυ δουλευει το google photos Που δεν διαβαζει αλμπουμς και χανει η μανα το παιδι...Και μαλιστα η google εφτιαξε αλλη εφαρμογη να διαβαζει αλμπουμς, τραγικο!

Αντιστοιχα στην προβολη βιντεο στην TV ειχα μεγαλυτερη δυσκολια με σονυ...

Γενικα λοιπον κατι γινεται με το λογισμικο τους και δυσκολευει πραγματα που η Samsung τουλαχιστον την οποια εχω ως εναλλακτικη δεν δυσκολευει. 

Αν τα φτιαξει και αυτα, νομιζω οτι θα δινει τα πιο πληρη τηλεφωνα. 

ΠΑντως βλεποντας την καινουρια ναυαρχιδα, ειμαι πεπεισμενος οτι θα δουμε κατι καλο και γιαυτο με βλεπω για δοκιμη. 

α! και να πω οτι η περσινη πλατη μου αρεσε πιο πολυ, ματ σκετο, τωρα εγινε σαγρε, αλλα χαλαλι

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει notification led πλέον και οι φωτογραφίες από τον οπτικό είναι της ίδιας ποιότητας με τον προκάτοχό, δηλαδή λίγο blurry σε όχι και τόσο φωτεινό περιβάλλον.
Επίσης συνεχίζει και δεν έχει variable refresh rate με ότι κακό μπορεί να σημαίνει για την κατανάλωση μπαταρίας.

Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, guy_fawkes said:

Δεν υπάρχει notification led πλέον και οι φωτογραφίες από τον οπτικό είναι της ίδιας ποιότητας με τον προκάτοχό, δηλαδή λίγο blurry σε όχι και τόσο φωτεινό περιβάλλον.
Επίσης συνεχίζει και δεν έχει variable refresh rate με ότι κακό μπορεί να σημαίνει για την κατανάλωση μπαταρίας.

Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Να πω την αλήθεια το LED δεν το πρόσεξα αλλά πλέον νομίζω ότι είναι άχρηστο. Προσωπικά αν είχα θα ήταν μόνιμα αναμμένο αφού πάντα κάτι χτυπάει. Θες κάποιος social, κάποιο mail ?χες τα. Μικρο το κακό πάντως. Τώρα για τη μπαταρία οκ τη μέρα θα τη βγάζει άνετα πιστεύω και αυτό αρκεί. Εκτός αν το θες για να βλέπεις ταινίες. Το βασικό που είναι η κεντρική κάμερα όμως νομίζω ότι πήρε μεγάλη αναβάθμιση και θεωρώ ότι εδώ που έχουν φτάσει τα κινητά αξίζει να σταθούμε σε τέτοιες κινήσεις. Σίγουρα θα θέλαμε καλύτερες κάμερες και περιφερειακα αλλά οκ καλές είναι και αυτές. Δε νομίζω άλλες συσκευές να δίνουν κάτι σημαντικά καλύτερο και ταυτόχρονα να είναι τόσο πλήρεις

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

4 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

Να πω την αλήθεια το LED δεν το πρόσεξα αλλά πλέον νομίζω ότι είναι άχρηστο. Προσωπικά αν είχα θα ήταν μόνιμα αναμμένο αφού πάντα κάτι χτυπάει. Θες κάποιος social, κάποιο mail ?χες τα. Μικρο το κακό πάντως. Τώρα για τη μπαταρία οκ τη μέρα θα τη βγάζει άνετα πιστεύω και αυτό αρκεί. Εκτός αν το θες για να βλέπεις ταινίες. Το βασικό που είναι η κεντρική κάμερα όμως νομίζω ότι πήρε μεγάλη αναβάθμιση και θεωρώ ότι εδώ που έχουν φτάσει τα κινητά αξίζει να σταθούμε σε τέτοιες κινήσεις. Σίγουρα θα θέλαμε καλύτερες κάμερες και περιφερειακα αλλά οκ καλές είναι και αυτές. Δε νομίζω άλλες συσκευές να δίνουν κάτι σημαντικά καλύτερο και ταυτόχρονα να είναι τόσο πλήρεις

Να σου πω εμένα με απογοήτευσε στο 1iv η οπτική κάμερα και στο V συνεχίζει με το ίδιο μοτίβο.

Αν δεν αλλάξει είτε φακό, είτε αισθητήρα σε αυτόν τον τομέα, δεν ξαναγυρνάω στην Sony.

 

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Link to comment
Share on other sites

11 ώρες πριν, guy_fawkes said:

Να σου πω εμένα με απογοήτευσε στο 1iv η οπτική κάμερα και στο V συνεχίζει με το ίδιο μοτίβο.

Αν δεν αλλάξει είτε φακό, είτε αισθητήρα σε αυτόν τον τομέα, δεν ξαναγυρνάω στην Sony.

 

οταν λες οπτικη εννοεις το ζουμ? και σε καλυπτει το πιξελ σε αυτον τον τομεα? εγω για ζουμ μονο s23 ultra θα προτεινα αλλα κοιταω και το συνολο. αν και κατα καιρους εχω χρειαστει ζουμ, το μεγεθος που εχουν αυτα τα κινητα με κουρασε και προτιμω μικρα και ας θυσιασω ζουμ πχ. το  Xperia 1 ειναι το μονο μεγαλο που θα επαιρνα γιατι δεν ειναι αβολα φαρδυ οπως τα αλλα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Nikos_Mpl said:

οταν λες οπτικη εννοεις το ζουμ? και σε καλυπτει το πιξελ σε αυτον τον τομεα? εγω για ζουμ μονο s23 ultra θα προτεινα αλλα κοιταω και το συνολο. αν και κατα καιρους εχω χρειαστει ζουμ, το μεγεθος που εχουν αυτα τα κινητα με κουρασε και προτιμω μικρα και ας θυσιασω ζουμ πχ. το  Xperia 1 ειναι το μονο μεγαλο που θα επαιρνα γιατι δεν ειναι αβολα φαρδυ οπως τα αλλα

εννεοίται με καλύπτει, τραβάς στο x5 μέσα σε σπίτι και οι φωτογραφίες είναι πενατακάθαρες!

Αυτό το Sony δεν το κάνει με τίποτα!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Link to comment
Share on other sites

8 ώρες πριν, guy_fawkes said:

εννεοίται με καλύπτει, τραβάς στο x5 μέσα σε σπίτι και οι φωτογραφίες είναι πενατακάθαρες!

Αυτό το Sony δεν το κάνει με τίποτα!

Λογικό είναι με τον αισθητήρα που είχε το 1iv δεν γινόταν. Με κανένα κινητό δεν έχεις καλό ζουμ σε εσωτερικούς χώρους από τηλεφακό. Σε εξωτερικούς χώρους μόνο αξίζουν. γι'αυτό δεν μιλάω για ζουμ.εκει παίζεις μόνο με s23 που φτάνεις 30x έξω για πλάκα. Για μέσα όμως πας με τον βασικό και κροπ όπου υστερούσε έτσι και αλλιώς, και τα λέγαμε τόσα χρόνια. Βέβαια τώρα που δοκίμασες άλλα κινητά το διαπιστωσες ότι έμενε πίσω παρόλα τα συστήματα που έβαζε για eye focus κτλ .

Παρόλα αυτά το 1v μοιάζει να κλείνει την ψαλίδα ή και να είναι ανώτερο

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους συσκευή με jack και η selfie camera εκτός οθόνης. Ούτε τρούπες ούτε νησιά ούτε τίποτα. Οθόνη μόνο να χαρεί το μάτι σου. Σε όλα αυτά να βάλουμε την αναβάθμιση στις καμερες που σύμφωνα με τα πρώτα reviews είναι πολύ καλή αλλά και τα υποστηριζόμενα φορμα ήχου και εικόνας. Δεν κρύβω πως περίμενα κάμερα αντίστοιχη του Xperia Pro-I αλλά ίδωμεν τα αποτελέσματα. Κάτι μου λέει πως βρήκα τον αντικαταστάτη του OP 7T pro. Αν σκεφτούμε ότι σου δίνει δώρο τα κορυφαία wh-1000xm5 (τα οποία έχω και είναι τρομερά), τότε θεωρώ πως είναι ελκυστικό πακέτο.

Edited by alien2
Link to comment
Share on other sites

Βελτιωμένη έκδοση του περσινού μοντέλου-μια χαρά μου φαίνεται.Θα κάνω skip  σε αυτή τη γενιά μιας και θεωρώ ότι η  κάμερα του Xperia iv είναι για μένα ότι ακριβώς χρειάζομαι (πλην του ζουμ) και αποστρεφομαι τα night modes των κινητών.Η τιμή του λογικά θα είναι γύρω στα 1450 πάλι με δωράκι τα ακουστικά xm5.Να πω εδώ ότι πέρυσι πήρα το iv πακέτο με τα ακουστικά με τη λογική να τα πουλήσω μιας και πίστευα ότι δεν τα χρειαζόμουν.Τελικα κατέληξα να τα κρατήσω και τα χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν,είτε με το κινητό είτε με το τάμπλετ είτε με την τηλεόραση όταν οι υπόλοιποι στο σπίτι πέφτουν για ύπνο ,είτε με τον υπολογιστή.

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, simaras said:

Βελτιωμένη έκδοση του περσινού μοντέλου-μια χαρά μου φαίνεται.Θα κάνω skip  σε αυτή τη γενιά μιας και θεωρώ ότι η  κάμερα του Xperia iv είναι για μένα ότι ακριβώς χρειάζομαι (πλην του ζουμ) και αποστρεφομαι τα night modes των κινητών.Η τιμή του λογικά θα είναι γύρω στα 1450 πάλι με δωράκι τα ακουστικά xm5.Να πω εδώ ότι πέρυσι πήρα το iv πακέτο με τα ακουστικά με τη λογική να τα πουλήσω μιας και πίστευα ότι δεν τα χρειαζόμουν.Τελικα κατέληξα να τα κρατήσω και τα χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν,είτε με το κινητό είτε με το τάμπλετ είτε με την τηλεόραση όταν οι υπόλοιποι στο σπίτι πέφτουν για ύπνο ,είτε με τον υπολογιστή.

Παντως η καμερα μοιαζει να εχει σημαντικη αναβαθμιση ενω η αρχικη τιμη νομιζω ειναι 200 δολλαρια κατω απο περισυ, ετσι ελεγε σε ενα αρθρο που καπου πετυχα αλλα νομιζω ευρωπη 1400 λενε αρχικη (περισυ ηταν 1450?)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

5 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

Παντως η καμερα μοιαζει να εχει σημαντικη αναβαθμιση ενω η αρχικη τιμη νομιζω ειναι 200 δολλαρια κατω απο περισυ, ετσι ελεγε σε ενα αρθρο που καπου πετυχα αλλα νομιζω ευρωπη 1400 λενε αρχικη (περισυ ηταν 1450?)

Μακάρι να πέσει η τιμή του-όντως πέρυσι το iv 1445 έβγαινε.Εννοειται αν δεν είχα ήδη το προηγούμενο μοντέλο θα το χτυπούσα.

Link to comment
Share on other sites

13 ώρες πριν, simaras said:

Μακάρι να πέσει η τιμή του-όντως πέρυσι το iv 1445 έβγαινε.Εννοειται αν δεν είχα ήδη το προηγούμενο μοντέλο θα το χτυπούσα.

Εγω αν δεν ειχα θεματα με λογισμικο που με χαλανε, πχ gallery και καποιες δυσλειτουργιες κτλ σε χρηση drone που κανω και διαφορα αλλα μικρο πραγματα που ομως μαζευονται, θα το επαιρνα ανετα αλλα τωρα θα περιμενω να δω αποτελεσματα καμερας και να πεσει η τιμη ωστε να μην με νοιαζει να το δωσω αν παλι εχω τα ιδια θεματα.

παντως πρωτη φορα με ενθουσιαζει τοσο ενα νεο μοντελο, αρκει να βγει τωρα και οχι Σεπτεμβριο...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

1450€ βγήκε στην Ιταλία νομίζω η τιμή.
Πτώση τιμής σε Xperia 3γω σπάνια εγώ δεί τόσα χρόνια που ασχολούμαι.

Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Link to comment
Share on other sites

5 ώρες πριν, alien2 said:

Screenshot 2023-05-23 at 11-25-41 Xperia 1 V Αισθητήρας νέας γενιάς. Εικόνα νέας γενιάς. Smartphone Sony Ελλάς.png

καλα αυτα τα λενε παντα. το αποτελεσμα μετραει σε σχεση με ανταγωνισμο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σύντομα θα μετακομίσω στο νήμα σας … προερχόμενος από 6 μηνη εμπειρία με το pixel 7 pro. 
Αγορά από Sony center…αναμονή …

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, xabos said:

Σύντομα θα μετακομίσω στο νήμα σας … προερχόμενος από 6 μηνη εμπειρία με το pixel 7 pro. 
Αγορά από Sony center…αναμονή …

ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι τοσο νωρις να παω σε σονυ. αν εξαιρεσεις οτι με ενοχλουν μερικες ελλειψεις σε λογισμικο, ειναι το μοναδικο μεγαλο που τα εχει ολα πλεον, και σωστο μεγεθος/αναλογιες να μην θες 2 παλαμες να το κρατας, και κορυφαιες καμερες κτλ. μενει να το δουμε και στην πραξη βεβαια αλλα με εχει ψησει πολυ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Έχει εργοστασιακή μεμβράνη στην οθόνη του ??

… βλέπε Samsung … 

Η SPIGEN ALM GLAS.TR SLIM 2-PACK SONY XPERIA 1 V CLEAR έχει με το δακτυλικό αποτύπωμα προβλήματα …

προταση για premium screen protector..??

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, xabos said:

Έχει εργοστασιακή μεμβράνη στην οθόνη του ??

… βλέπε Samsung … 

Η SPIGEN ALM GLAS.TR SLIM 2-PACK SONY XPERIA 1 V CLEAR έχει με το δακτυλικό αποτύπωμα προβλήματα …

προταση για premium screen protector..??

δεν υπαρχει ποικιλια για σονυ δυστυχως. δες στο αμαζον, εχει διαφορα γυαλια που πιστευω καποιο θα καθεται καλα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, xabos said:

Έχει εργοστασιακή μεμβράνη στην οθόνη του ??

 

Οχι δεν βγαίνει με μεμβράνη.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
14 ώρες πριν, xabos said:

Ξεκίνησε η αποστολή με DHL ….  σήμερα πείρα το μήνυμα ..

με το καλο, αναμενουμε εντυπωσεις!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...