Jump to content

Poco F5 / F5 pro

fufutos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω το απλό F5 και μετά τα πολλά μηνύματα που διάβαζα εδώ είπα να μην κάνω αναβάθμιση και έχω ακόμα την MIUI 14.0.9.

Έχω βέβαια σταθερά το μήνυμα πάνω στα notification να κάνω την αναβάθμιση που έχει φτάσει πλέον σε 1.0.13.0.

Τι να κάνω; Περνάω νέα έκδοση ή να αναβαθμίσω όταν φτάσω να το πουλήσω;

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

• Απαντήσεις 492
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

5 ώρες πριν, joss54 said:

Καλησπέρα, έχω το απλό F5 και μετά τα πολλά μηνύματα που διάβαζα εδώ είπα να μην κάνω αναβάθμιση και έχω ακόμα την MIUI 14.0.9.

Έχω βέβαια σταθερά το μήνυμα πάνω στα notification να κάνω την αναβάθμιση που έχει φτάσει πλέον σε 1.0.13.0.

Τι να κάνω; Περνάω νέα έκδοση ή να αναβαθμίσω όταν φτάσω να το πουλήσω;

Καλησπέρα, και έχω στο F5 pro  μετά τα πολλά που διάβαζα εδώ είπα να μην κάνω αναβάθμιση και έχω ακόμα την MIUI 14.0.5. χωρίς το παραμικρό πρόβλημα  . 

Δεν βλέπω το λόγο να κάνω το κινητό μου να σέρνεται  μετά από μια  αναβάθμιση  ! ! !

Γνώμη μου, αν δεν έχεις προβλήματα  μείνε  όπως είσαι .    

Edited by stavai

44 minutes ago, stavai said:

Καλησπέρα, και έχω στο F5 pro  μετά τα πολλά που διάβαζα εδώ είπα να μην κάνω αναβάθμιση και έχω ακόμα την MIUI 14.0.5. χωρίς το παραμικρό πρόβλημα  . 

Δεν βλέπω το λόγο να κάνω το κινητό μου να σέρνεται  μετά από μια  αναβάθμιση  ! ! !

Γνώμη μου, αν δεν έχεις προβλήματα  μείνε  όπως είσαι .    

Και πολυ καλα κανεις! και εκει να μεινεις!

σήμερα ηρθε και σε μενα η 1.0.13.0 με το security patch του Οκτωβρίου...προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το hyperos...ούτε battery drain ούτε τίποτα!

9 ώρες πριν, spyros_s said:

σήμερα ηρθε και σε μενα η 1.0.13.0 με το security patch του Οκτωβρίου...προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το hyperos...ούτε battery drain ούτε τίποτα!

Καλημέρα, θέλεις να μου πεις τι εννοείς όχι battery drain? Δηλαδή το βγάζεις από το φορτιστή κάνεις μια νορμάλ χρήση με wifi, δεδομένα ανοιχτά, social κανένα τηλ, αυτόματη φωτεινότητα και στις 1900 το απόγευμα είσαι με τουλάχιστον 45% ώστε να σε πάει μέχρι τις 1200 που θα ξανά κοιμηθείς και θα έχεις και ρέστα κανένα 10%?(αυτή ήταν η χρήση μου με το τελευταίο miui) 

Ή κατά τις 1800 έχεις πέσει στο 25% και αναπόφευκτα θα το ξανά βάλεις για φόρτιση ώστε να φτάσει το βραδάκι και να έχεις τηλ? (αυτή είναι η χρήση μου με hyperos) 

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

On 30/10/2024 at 7:52 ΠΜ, KIRIS said:

Καλημέρα, θέλεις να μου πεις τι εννοείς όχι battery drain? Δηλαδή το βγάζεις από το φορτιστή κάνεις μια νορμάλ χρήση με wifi, δεδομένα ανοιχτά, social κανένα τηλ, αυτόματη φωτεινότητα και στις 1900 το απόγευμα είσαι με τουλάχιστον 45% ώστε να σε πάει μέχρι τις 1200 που θα ξανά κοιμηθείς και θα έχεις και ρέστα κανένα 10%?(αυτή ήταν η χρήση μου με το τελευταίο miui) 

Ή κατά τις 1800 έχεις πέσει στο 25% και αναπόφευκτα θα το ξανά βάλεις για φόρτιση ώστε να φτάσει το βραδάκι και να έχεις τηλ? (αυτή είναι η χρήση μου με hyperos) 

Ναι εγω τα πετυχαίνω αυτά που λες εύκολα...το θέμα όμως είναι ότι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...όλα οσα λες είναι τελειως υποκειμενικά...για να συγκρινουμε πρεπει να εχουμε ομοια τηλεφωνα, με ίδια φθορα μπαταριας και παρόμοια χρηση για να κανουμε συγκριση.  ¨ολα τα άλλα είναι απλά για να λεμε ότι συγκρινουμε

• 3 weeks later...
3 ώρες πριν, valantis_8 said:

Αναβάθμιση ασφαλείας Ιουλίου 

τηλεφωνο 650€ 

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά 

Άστα να πάνε.... μεγάλη "επιτυχία"....

Το τηλέφωνο σου είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή όχι; Σε κάθε περίπτωση βέβαια απαράδεκτη η στρατηγική ενημερώσεων της μητρικής εταιρείας αφού οφείλει να υποστηρίζει τα μοντέλα της, πόσο μάλλον τα σχετικά πρόσφατα! Σε μένα έχουν σταλει πάντως...τι να πω...

Πάντως ούτε σε μένα έχει καμία ενημέρωση. Έχουν βγει βέβαια να την κάνουμε μόνοι μας install αλλά τι το έχουμε το ΟΤΑ για ομορφιά; Αν είναι να μας αφήσει να τα ξεκλειδώνουμε και να περνάμε τελικά ότι θέλουμε αν είναι να το κάνουμε χειροκίνητα.

1 hour ago, spyros_s said:

Το τηλέφωνο σου είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή όχι; Σε κάθε περίπτωση βέβαια απαράδεκτη η στρατηγική ενημερώσεων της μητρικής εταιρείας αφού οφείλει να υποστηρίζει τα μοντέλα της, πόσο μάλλον τα σχετικά πρόσφατα! Σε μένα έχουν σταλει πάντως...τι να πω...

Ναι αγορασμένο από Πλαίσιο...... έχω Xiaomi από το 2013 (αθάνατο Redmi 1S από Κίνα) και πάντα ήταν αργή στις ενημερώσεις αλλά αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει... και δεν είναι μόνο οι ενημερώσεις (μήπως και έχουμε κανένα φρέσκο Security update) για τη ROM, πλέον και οι περισσότερες xiaomi εφαρμογές ενημερώνονται πολύ πιο αραια.....

Έχει χάσει τη μπάλα η εταιρεία με τις αναβαθμίσεις, με τόσες παραλλαγές μοντέλων που κυκλοφορεί, λογικό μου φαίνεται να είναι ασυνεπής στο πρόγραμμα της. Για συσκευές όμως που κοστίζουν ένα αξιοσέβαστο πόσο όπως το F5 Pro, ε ναι, είναι απαράδεκτο να υπάρχει τέτοια ασυνέπεια, υπάρχουν άλλες απαιτήσεις....

Έχει βελτιωθεί αρκετά σε αυτό το κομμάτι αλλά δυστυχώς κάποιες φορές χάνει τη μπάλα...Παρολαυτα σε σχέση με άλλες εταιρείες που για τα ίδια χαρακτηριστικά ζητάνε δύο και τρεις φορές παραπάνω χρήματα,εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω την Xiaomi,Poco κλπ τουλάχιστον προς το παρόν.Άλλωστε είναι η εταιρία που έχω κρατήσει τα τηλέφωνα της περισσότερο από κάθε άλλη...Ελπίζω να βελτιωθούν λίγο παραπάνω σ αυτόν τον τομέα αρκεί να είναι εντάξει το update και να μην βγαίνει απλά για να πούνε ότι βγήκε γρήγορα. 

9 ώρες πριν, George6633 said:

Έχει βελτιωθεί αρκετά σε αυτό το κομμάτι αλλά δυστυχώς κάποιες φορές χάνει τη μπάλα...Παρολαυτα σε σχέση με άλλες εταιρείες που για τα ίδια χαρακτηριστικά ζητάνε δύο και τρεις φορές παραπάνω χρήματα,εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω την Xiaomi,Poco κλπ τουλάχιστον προς το παρόν.Άλλωστε είναι η εταιρία που έχω κρατήσει τα τηλέφωνα της περισσότερο από κάθε άλλη...Ελπίζω να βελτιωθούν λίγο παραπάνω σ αυτόν τον τομέα αρκεί να είναι εντάξει το update και να μην βγαίνει απλά για να πούνε ότι βγήκε γρήγορα. 

Αυτά είναι παλιά έργα φίλε μου, ότι πλήρωσες πήρες, το pro που το έδιναν 650 ευρώ λυπάμαι αλλά πέρα από τον snapdragon όλα τα άλλα δεν ήταν για 650 ευρώ, αυτά γινόντουσαν παλιές εποχές με τα poco, πλέον βγαίνουν ένα κάθε χρόνο δνε προλαβαίνει να παλιώσει το άλλο με μικρες διάφορες με κάμερες που ούτε κατά διάνοια δεν είναι για συσκευές με τόσα λεφτά και τα βαράνε στο κεφάλι, λυπάμαι αλλά διαφωνώ απόλυτα. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

6 minutes ago, KIRIS said:

Αυτά είναι παλιά έργα φίλε μου, ότι πλήρωσες πήρες, το pro που το έδιναν 650 ευρώ λυπάμαι αλλά πέρα από τον snapdragon όλα τα άλλα δεν ήταν για 650 ευρώ, αυτά γινόντουσαν παλιές εποχές με τα poco, πλέον βγαίνουν ένα κάθε χρόνο δνε προλαβαίνει να παλιώσει το άλλο με μικρες διάφορες με κάμερες που ούτε κατά διάνοια δεν είναι για συσκευές με τόσα λεφτά και τα βαράνε στο κεφάλι, λυπάμαι αλλά διαφωνώ απόλυτα. 

Η κάθε αποψη σεβαστή.. Εγώ διαφωνώ γιατί η Xiaomi βγάζει για τηλέφωνα για κάθε γούστο (Redmi για καλύτερη κάμερα,Poco για επιδόσεις,Ultra για τα πάντα) και το μόνο που έχει να κάνει είναι να κρατάει τις αναβαθμίσεις όπως πρέπει.Κανείς δεν αγόρασε Poco γιατι έμαθε ότι έχει απίστευτη κάμερα... Γνώμη μου. 

Γενικά είναι απλά απαράδεκτο να δίνεις ένα σεβαστό ποσό και η εταιρία να μην σε σέβεται 

Στον γιο μου πήρα ένα Α54 samy ενημερώσεις κάθε μηνα

5 χρόνια υποστήριξη θα έχει πιο φθηνό από f5 

Εγώ το poco το έχω πλέον για την δουλειά πήρα ένα μήλο 13 και έχω βρει την υγειά μου δουλεύει με τα πάντα απροβλημάτιστα 

Γιαυτό πλέον οι περισσότεροι δεν δίνουν ένα σεβαστό ποσό για αυτές τις εταιρείες βλέπε Poco.

Δείτε τα φετινά θέματα των Poco πως είναι νέκρα σε σχέση με παλιότερα, μιας και δεν έπαιξαν σε προσφορά απο μεγάλες αλυσίδες.

Μονο το θέμα του X6 Pro έχει κίνηση, και αυτό γιατί πολλοί το αγόρασαν σε τιμή χώμα από Κίνα/skroutz(κάτω από 300ευρώ), και άρα δεν δίνουν τόσο βάση στις ενημερώσεις.

Edited by Fulgore1