Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να μεταφέρω κάποια midi απο την μνήμη του τηλεφώνου στην mmc card αλλα μου βγάζει αποτυχία κ δεν καταλαβαίνω γιατί. Τα πιο πολλά τα μετέφερε :wacko:

Ευτύχώς έχει 2 χρόνια εγγύηση. Αυτό είναι θετικό :D

Αυτό συμβαίνει γιατί μερικά αρχεία ήχου απο τα προεγκατεστημένα είναι προστατευμένα (κλειδωμένα). Αυτο μπορείς να το καταλάβεις οταν έχει την αποστολή σε γκρι χρώμα. Προφανώς δέν επιτρέπει την μετακίνηση στην κάρτα επειδή μετά, απο την κάρτα, μπορείς ευκολά να το αντιγράψεις...

Που είναι?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το 6230ι

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν λειτουργεί το bluetooth TORNADO (το αγόρασα από το Πλαίσιο) μέσω του Nokia PC Suite.???

Η αν λειτουργεί με κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ. Με το Oxygen Phone Manager

Η αν χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις

Σας ευχαριστώ.

M. K.

Από τα αξιόπιστα καταστήματα, σε ποια σας έχουν κάνει αναβάθμιση επί τόπου ή τουλάχιστον αυθυμερόν?

Επι τοπου εχουν κανει μονο στην Βουλιαγμενης που αν και μενω μακρια εκει πηγαινω παντοτε πλεον. Μου ειχαν κανει τοσο με το 8910 i (επι τοπου) , 6230 (το παρελαβα ιδια μερα μεσημερι) και 8800 (1 ωρα και κατι πηρε). Αυθημερον εκανα και στις Κηφισιας το ειχα παει πρωι και το πηρα μεσημερι ετοιμο παλαιοτερα .

στο sevice στην Αγία ισχυρίζονται που μίλησα ότι το κάνουν αυθημέρον... Η πορεία θα δείξει...

Αυτό συμβαίνει γιατί μερικά αρχεία ήχου απο τα προεγκατεστημένα είναι προστατευμένα (κλειδωμένα). Αυτο μπορείς να το καταλάβεις οταν έχει την αποστολή σε γκρι χρώμα. Προφανώς δέν επιτρέπει την μετακίνηση στην κάρτα επειδή μετά, απο την κάρτα, μπορείς ευκολά να το αντιγράψεις...

βασικά είναι ήχοι που βρήκα στο ιντερνετ απο διάφορα site κ τις μετέφερα τώρα με υπέρυθρες απο το κινητό της αδερφής μου (έχει το nokia 6230, δεν ξέρω αν παιζει ρολο αυτό ) στο δικό μου. δυστυχώς δεν έχω σώσει όλα τα midi σε cd. μερικά κατάφερα με το Handset manager να τα έχω στην mmc. επίσης παρατήρησα οτι αυτά που δεν μπορώ να μεταφέρω τα θεωρεί προστατευμένα κ δεν καταλαβαίνω γιατί αφού δεν είναι midi απο αυτά που πληρώνεις και σου τα στελνουν με sms.

επίσης υπάρχει τρόπος να μετατρέψω αρχεία .aac σε .wav .mp3 .wma κλπ? :)

κάτι άλλο που παρατήρησα κ ήθελα να ρωτήσω. υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται αλφαβητικά οι φωτο κ οι ήχοι που έχω σώσει στο κινητο? γιατι τα εμφανίζει μπερδεμένα

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

μιση ωρα εγραφα ενα ποστ αλλα αποσυνδεθηκε και το'χασα........ :cry: :mad: :( :knife:

Μη αξιόπιστα

[*]Ν. ΣΜΥΡΝΗ

ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 54,

τ.κ. 17122

Τηλ: 210-9322003

Fax: 210-9322003

neasmyrni@alphacopy.gr

Ενημερωτικα ,επαιρνα σημερα τηλεφωνο το παραπανω nokia shop να ρωτησω κατι (Battery BL-6C) και δεν "εβγαινε" η γραμμη .

Περασα μια βολτα, αφου ειναι κοντα μου, και το αποτελεσμα ηταν να δω το

μαγαζι αδειο ,Το εκλεισαν λοιπον . :w00t:

(Μαλλον επειδη το ειχαμε στην black list μας :lol: )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

κάτι άλλο που παρατήρησα κ ήθελα να ρωτήσω. υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται αλφαβητικά οι φωτο κ οι ήχοι που έχω σώσει στο κινητο? γιατι τα εμφανίζει μπερδεμένα

Πηγαίνεις στον φάκελο που θέλεις (π.χ. "Εικόνες"), τον ανοίγεις, επιλέγεις το αριστερό πλήκτρο (Επιλογ.), πηγαίνεις στην επιλογή "Ταξινόμηση" και επιλέγεις τον τρόπο ταξινόμησης που θέλεις.

εαν ειναι τοση η δυναμη μας&δεν το ξεραμε....μαγκια μας ;) ας γινει λοιπον edit το σχετικο αρχειο&να αφαιρε8ει ....

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

εαν ειναι τοση η δυναμη μας&δεν το ξεραμε....μαγκια μας ;) ας γινει λοιπον edit το σχετικο αρχειο&να αφαιρε8ει ....

ή καλυτερα να σημειωθει οτι εκλεισε:D

Edited by nervous: Done ! :O

φίλε μου δεν έχω δει ποτέ νόκια να γράφει γραμμή...παρα μόνο ta sony ericsson που με καρτα cosmote γράφαν 1 και 2....

Τελικά έκανα αναβάθμιση στο nokia6230i 3.50 και δείχνει τη γραμμή VF1 Ή VF2. Παρατήρηση: μόνο κρατώντας τις εργοστασιακές ρυθμίσεις...αν αλλάξεις theme ktl...γυρνάει στα γνωστά (vodafone gr) και ψάχνεις το "πουπήγιο".

Έχω το 7610 ένα χρόνο και κατι.Ξέρει κανείς πόσο θα μου πάρουν για αναβάθμιση στο ΝΟΚΙΑ της ΓΛυφάδας (Λ. Βουλιαγμένης) και πόση ώρα θα πάρει περίπου?

Επίσης κανένα καλό και έμπιστο service στα νότια προάστια?

Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

Έχω το 7610 ένα χρόνο και κατι.Ξέρει κανείς πόσο θα μου πάρουν για αναβάθμιση στο ΝΟΚΙΑ της ΓΛυφάδας (Λ. Βουλιαγμένης) και πόση ώρα θα πάρει περίπου?

Επίσης κανένα καλό και έμπιστο service στα νότια προάστια?

Στην Βουλιαγμενης πηγαινε αβλεπη!!!!

Εδω εγω που μενω βορεια προαστεια πηγαινω εκει γιατι ξερω οτι θα εξυπηρητεθω αμεσα. Υπολογισε για την αναβαθμιση εκτος εγγυησης απο 14 εως 18 € περιπου οτι θα σου παει και αν δεν εχει πολυ κινηση θα το παρεις ιδια μερα ισως 2-4 ωρες μετα.

Πηγαίνεις στον φάκελο που θέλεις (π.χ. "Εικόνες"), τον ανοίγεις, επιλέγεις το αριστερό πλήκτρο (Επιλογ.), πηγαίνεις στην επιλογή "Ταξινόμηση" και επιλέγεις τον τρόπο ταξινόμησης που θέλεις.

ευχαριστώ πολύ. τελικά δεν το είχα ψάξει όσο έπρεπε

too easy

thank you :) :)

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Τα "γνωστά" συμβαίνουν και στο Κλαμπ Ηρακλείου Κρήτης... Πριν 2 εβδομάδες που πήγα για αναβάθμιση η πωλήτρια - τεχνικός - γραμματέας που είναι εκεί επέμενε πως δεν έχει κυκλοφορίσει αναβάθμιση για τη συσκευή που απο το Φεβρουάριο του 2005 που είναι και η έκδοση που έχω στο τηλέφωνο μου, παρ' όλο που χρήστες στο φόρουμ είχαν κάνει 2 αναβαθμίσεις ήδη σε άλλα καταστήματα. Επέμενε μάλιστα πως δεν έχει κυκλοφορήσει καινούργιο firmware και πως αν είχε σίγουρα θα το είχαν... Κούνα που τους κούναγε..

Φυσικά δεν κάθησα να ασχοληθώ κ πολύ μαζι της κ απλά την άφησα να νομίζει πως αυ΄τα που λέει είναι ορθά....

Στην Βουλιαγμενης πηγαινε αβλεπη!!!!

Εδω εγω που μενω βορεια προαστεια πηγαινω εκει γιατι ξερω οτι θα εξυπηρητεθω αμεσα. Υπολογισε για την αναβαθμιση εκτος εγγυησης απο 14 εως 18 € περιπου οτι θα σου παει και αν δεν εχει πολυ κινηση θα το παρεις ιδια μερα ισως 2-4 ωρες μετα.

Ok! Αύριο πρωί πρωί το πάω και θα επανέλθω με εντυπώσεις...

Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

Nokia-Ζωοδόχου Πηγής & Σόλωνος:

πήγα για αναβάθμιση σήμερα γιατί το κινητό μου 3230 ψιλοκολάει.

το άφησα εκεί για 5 ώρες περίπου και όταν το πήρα με ενημέρωσαν πως η αναβάθμιση έχει γίνει. ρωτάω λοιπόν πως μπορώ να δώ τη version που μου πέρασαν πληκτρολογώ τα αντίστοιχα και βλέπω ακριβώς τα ίδια που είχα και πρίν (V 3.0505.2 19-02-05 RM-51). τότε και μόνο αφού το είδα μου λένε πως ναι μεν έγινε η αναβάθμιση !!! αλλά με την ίδια version αφού ακόμα δεν υπάρχει νεότερη μήπως να δώ σε κανένα λεξικό τι σημαίνει αναβάθμιση??

[sIGPIC][/sIGPIC]

->riaro

εσυ οχι εκεινοι μαλλον πρεπει

->GiorgosH

εμ αυτο ειναι το λα8ος μας τους αφηνουμε να νομιζουν οτι μας δουλευουν...γιαααα προσ8εστε το στα υποκαταστηματα που περνιουνται για εξυπνα :shifty:

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Αφροδίτης 39 Π.Φάληρο.

Πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί.

Για αναβάθμιση δεν περίμενα ποτέ πάνω από 20 λεπτά και την τελευταία φορά ήταν 10 λεπτά!

The Bride Is Back For The Final

Nokia-Ζωοδόχου Πηγής & Σόλωνος:

πήγα για αναβάθμιση σήμερα γιατί το κινητό μου 3230 ψιλοκολάει.

το άφησα εκεί για 5 ώρες περίπου και όταν το πήρα με ενημέρωσαν πως η αναβάθμιση έχει γίνει. ρωτάω λοιπόν πως μπορώ να δώ τη version που μου πέρασαν πληκτρολογώ τα αντίστοιχα και βλέπω ακριβώς τα ίδια που είχα και πρίν (V 3.0505.2 19-02-05 RM-51). τότε και μόνο αφού το είδα μου λένε πως ναι μεν έγινε η αναβάθμιση !!! αλλά με την ίδια version αφού ακόμα δεν υπάρχει νεότερη μήπως να δώ σε κανένα λεξικό τι σημαίνει αναβάθμιση??

Λίγο off topic αλλά θέλω να το γράψω. Το ίδιο ακριβώς μου έκανα στην motorola και μόνο ξύλο που δεν παίξαμε. Όλες οι εταιρείες συνενοημένες είναι να μας δουλεύουν;

London for ever

σημερα στο νοκια σοπ κηφισιας εξυπηρετηθηκα σχετικα καλα(δε ζητησα και τιποτα σπουδαιο) αλλα ενας αγγλος που'χε αγορασει το Ν70 την περασμενη εβδομαδα, μαλλον δεν ειχε την ιδια αποψη με μενα:p

Επείδη πρόκειται να αγοράσω μάλλον αύριο το εν λόγω κινητό μήπως γνωρίζει κανείς πόσες επαφές χωράει; υπάρχει κάποιος περιορισμός ή χωράνε ανάλογα με τη διαθέσιμη μνήμη;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

στο site της nokia δεν αναφέρει κάτι τέτοιο

http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,69499,00.html

ούτε και στο βιβλιαράκι που μόλις κοίταξα

καλύτερα να ρωτήσεις και στο μαγαζί που θα το αγοράσεις

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επείδη πρόκειται να αγοράσω μάλλον αύριο το εν λόγω κινητό μήπως γνωρίζει κανείς πόσες επαφές χωράει; υπάρχει κάποιος περιορισμός ή χωράνε ανάλογα με τη διαθέσιμη μνήμη;

1000 επαφές

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!