Jump to content

eccentric

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    275
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eccentric

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 16

eccentric's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Aυτό θα το μάθεις ΜΟΝΟ από γνωστό περιοδικό του χώρου, αφού ο mythozz τηρεί σιωπή ιχθύος όσον αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, επαγγελματική εχεμύθεια.... :whistle: Άλλωστε και το μπανεράκι του Ε-720, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για υπεράνω κρίσεις....Οπότε.....:whistle:
  2. Θα υπάρχουν και άλλα μεγάλα παιδάκια εκεί... :whistle:
  3. Μέσω bt υπάρχει άψογη συνεργασία με PC....φορητό ή επιτραπέζιο! :)
  4. O eNeRGy γνωρίζει το πώς..... :whistle: Μα φυσικά χρησιμοποιώντας την άρτι αφιχθείσα τεχνολογία χρονομετάθεσης των νέων κινητών τύπου "σταρ τεκ" της μοναδικής samsung....αυτά με αναφορά ολοκλήρωσης χρονονομετάθεσης.... :lol:
  5. H τελευταία έκδοση του firmware είναι η 3.30 1. Νομίζω πως το θέμα τα midi να μην μπαίνουν στα ΜΜS είναι πάγια πολιτική της ΝΟΚΙΑ το τελευταίο διάστημα και φυσικά αποκλείει σχεδόν την χρήση μελωδίας από τα ΜΜS, καθότι τα midi είναι αρχείο γενικής αποδοχής των κινητών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μην υποστηρίζεται από αρκετά άλλα κινητά..... 3. Αυτό δυστυχώς δεν έχει διορθωθεί ούτε στην 3.30... :( 4. Αυτό είναι και το πιό σπαστικό και δυστυχώς συμβαίνει αρκετά ταχτικά και στην 3.30.... :( Έχετε ακούσει τίποτα για το πότε κυκλοφορεί το επόμενο F/W ;; :worry:
  6. Δεν εννμοούσα κάτι αυτονόητο των browsers αλλά αυτόνομο πρόγραμμα που μέσω drag & drops μεταφέρεις τους κωδικούς αναγνώρισης, που του έχεις βάλει.....Έχει στο παρελθον ξανααναφερθεί αλλά μου είναι δύσκολο να το βρώ.... :O
  7. O οποίος ήχος όμως είναι "σιωπηλός" καθότι δεν ακούγεται από το "ηχείο", αλλά από το ακουστικό.... :wacko: Αυτοί οι κορεάτες θα μας τρελάνουν με την άποψη για την τεχνολογία τους και τις "εξυπνες" επιλογές τους.... :mad:
  8. Kαλησπέρα και από μένα στην ομήγυρη.... Η σκέψη η δικιά μου είναι πως εφόσον ούτως ή άλλως με ευνοϊκές ή μη συνθήκες μαζευόμαστε στάνταρ γύρω στα είκοσι άτομα, δεν πρωτοτυπούμε αυτή τη φορά να το κάνουμε κάπως μακρύτερα στο Λουτράκι ή στο καράβι του Σχοινιά φερειπείν;;; :w00t: Η αλήθεια είναι πως η Όστρια δεν είναι το ιδανικό μέρος, λόγω της λαοθάλασσας που συγκεντρώνει και της πολύ δυνατής μουσικής, ιδίως κατα τις βραδυνές ώρες.... Να προτείνω το περσινό σημείο (δεν θυμάμαι πως λέγεται) και ακόμα Τουριστικό Περίπτερο στην παραλία της Γλυφάδας και Νότος προς Βούλα.... Μην ξεκινήσουμε δημοσκοπήσεις και χάνουμε χρόνο....Ας οριστεί μια ημερομηνία και θα πρότινα αυτή τη φορά να είναι καθημερινή, γιατί τα Σ/Κ πολύς κόσμος τα χρησιμοποιεί για μπάνια και δεν είναι ό,τι καλύτερο....Μην ξεχάσετε επίσης ως ώρα προσέλευσης να είναι μετά τις οχτώ το απόγευμα, λόγω ήλιου και ζέστης.... Επιθυμία όλων των μόνιμων θαμώνων των myphone meetings είναι να γνωρίσουμε νέα άτομα, όχι απαραίτητα καινούργια στο myphone, πλην μόνιμα απομακρυσμένων από τέτοιου είδους συναθροίσεις..... Αναμένω τις απόψεις σας..... :)
  9. Πιθανως να έχει ξανααναφερθεί, θα επιθυμούσα ένα ασφαλές και free πρόγραμα απομνημόνευσης των διάφορων user names kai passwords, με εύκολο τρόπο χρήσης και επαναχρησιμοποίησης.... Ευχαριστώ.... :)
  10. Διαβάζω στα τεχνικά χαρακτηριστικά του D-500, πως υποστηριζει αρχεία AAC....Γιατί όμως όταν μετέδωσα κάποια ΑΑC από το νοκια 6230i σε D-500 (πρόσφατα αγορασμένο) αυτό έλεγε πως δεν "αρχείο δεν υποστηρίζεται";;; :worry:
  11. Nομίζω πως η παρουσία του SEMC freak μόνο θετικές προεκτάσεις μπορεί να έχει για το thread, έστω και αν το ξελαμπικάρισμα ιστορικά το χρειάζεται ο ίδιος, όχι με Στυλιανοπούλου αλλά με Πάνια κλειδωμένος και δεμένος σε ένα δωμάτιο να μην μπορεί να την αποφύγει..... :p
  12. H εικόνα της εισερχόμενης κλήσης είναι ευκρινής (από άποψη μεγέθους πιάνει όλη την οθονη ή μερος αυτής; ) Όσο για την μικρότερη εικόνα την εξερχόμενη δικιά μας, διακρίνεται;;; :worry: Η παρεχόμενη εξωτερική κάρτα μνήμης πόσο ΜΒ είναι;;; Αυτό που σου στείλανε έχει καλώδιο usb και cd; (εγώ ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.... :alien: ) Και κανένα άλλο γενικό ή ειδικό σχόλειο..... :whistle: Μεγιά σου mythozz... :p
  13. http://www.cellman.it/photoreports/Z500/DSCN5382.JPG Kαι κάτι εκπληκτικό, αν δεν βλέπω λάθος....Συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία επιτέλους data cable usb και φυσικά cd ..... :w00t: http://www.cellman.it/photoreports/Z500/DSCN5398.JPG Kαι ακόμα μια λεπτομέρεια, το ηχείο που υποδηλώνει την ύπαρξη ανοιχτής ακροασης (σε αντίθεση με το Ε-720) Έχουμε και λέμε λοιπόν..... Στα συν (σε σχέση με το Ε-720) η θύρα υπερύθρων, η ανοιχτή ακρόαση, η κάρτα μνήμης και φυσικά το 3G.... Στα πλην τώρα, η έλλειψη των βολικών εξωτερικών κουμπιών του mp3 και το κάπως μεγαλύτερο πάχος του.... Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να δίνει φωνητική κλήση;;;; :blink:
  14. Γιά γίνε πιό συγκεκριμένος, γιατί φαίνεται να μην εννοείς... αυτό που θα ήθελες να εννοείς, εκτός και αν πρόκειται για καθαρό "οικοδομικό" σχόλιο λάσπης..... :blink:
  15. Μεγιά σου Αννούλα.... :) Όντως κλέβει καρδιές.... ;) Τί εννοείς ότι όταν κάνει αναζήτηση με γράμμα στις επαφές του τα εμφανίζει από πάνω προς τα κάτω;;; :blink: Καλώδιο σύνδεσης υπάρχει αλλά το γνήσιο είναι σειριακό....Υπάρχει και ιμιτασιον usb....(μην εμπιστεύεσαι τους "ειδικούς" άσχετους στυλ Γερμανού κλπ...) Γιά το ξυπνητήρι πήγαινε στο μενού ειδοποίηση από τις εφαρμογές και τσέκαρε το "αυτόματη ενεργοποίηση" και όλα Ο.Κ.... ;)
×
×
  • Create New...