Jump to content

stavrossak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stavrossak

  • Ημ. Γέννησης 05/09/1981

stavrossak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εύχομαι δημιουργική χρονιά με υγεία και πολλή αγάπη!
  2. Θα το ψάξω λίγο να δω τι φταίει....Έχει σημασία αν φαίνεσαι online ή away? (προφανώς offline δεν υποστηρίζει το FB)
  3. Παιδιά μιας και μιλάμε για το IM+, σε σας δουλεύει το push στο facebook chat? Στο messenger μια χαρά αλλά στο fb φαίνομαι online αλλά δεν μου έρχεται τίποτα...
  4. Ευχαριστώ και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Απ'ότι είδα στο site του Αστερίξ (το οποίο είναι αποκλειστικά στα γαλλικά....) έχει αρκετά τρενάκια αλλά είναι όπως το είπες σαν λούνα παρκ. Μάλλον Disney θα καταλήξουμε!
  5. Καλημέρα! Παιδιά θέλω γνώμες για το εξής: Προγραμματίζω ταξίδι στο Παρίσι και έλεγα μία μέρα να πάω Disneyland. Αλλά ήδη δύο άτομα μου έχουν πει ότι το Πάρκο του Αστερίξ είναι καλύτερο, μεγαλύτερο με περισσότερα τρενάκια κτλ. ¨εχει πάει κανείς και στα δύο ώστε να εκφέρει άποψη; Ο χρόνος μου εκεί δεν μου επιτρέπει να πάω και στα δυο και έτσι πρέπει να διαλέξω.....:blink:
  6. Η κιθάρα του xbox είναι usb (για το ps3 δεν ξέρω).Εγώ που την έβαλα στο pc την αναγνωρίζει αμέσως ως xbox360 controller.Εννοώ την κιθάτα από το gh2 (xplorer)
  7. Μετά από πολύ ψάξιμο, ζητώ βοήθεια! Θέλω ένα παιχνίδι σκάκι για wm5 (mio p550) το οποίο να μπορώ να παίζω online! Κατά προτίμηση free. Εαν δεν υπάρχει ξέρει κανείς σε ποιό site μπορώ να συνδεθώ για να παίξω; Sto yahoo δεν μπορώ να παίξω. Μήπως χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να υποστηρίζει το παιχνίδι (τύπου java ή flash)??????????
  8. Σήμερα που πήγα από mediamarkt είδα ανταπτοράκια για Μ2 νομίζω 5 ευρώ:) Σίγουρα θα βρεις και αλλού
  9. Καλησπέρα. Είμαι και εγώ από χθες κάτοχος του Κ800:p Κατέβασα την αναβάθμιση αλλά όταν ξεκινάει μου βγάζει not combatible macromedia version. Κατέβασα απο το adobe.com shockwave & flash αλλα μάταια... Τι ακριβώς χρειάζεται για να τρέξει; Ευχαριστώ Τελικά έπρεπε να κάνω εγκατάσταση στον explorer ενω εγώ το είχα στον firefox. Όλα οκ τωρα
  10. Λοιπό, Pro 6 και για μένα. Ξεκίνησα πριν ένα μήνα να παίζω FIFA 07 (μόλις βγήκε original) κυρίως για να παίζω online και μπορώ να πω ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον και του αφιέρωσα αρκετές ώρες.... Μέχρι που έπεσε το Pro στα χέρια μου και είδα τις διαφορές σε gameplay και σε εικόνα και δεν νομίζω να ξαναπαίξω fifa φέτος.... Η αλήθεια είναι ότι το Φιφα μου μοιάζει σαν καρτούν μπροστά στην αληθοφάνεια του PES6. Περιμένω βέβαια και κανένα patch που διορθώνει ομάδες,παίκτες, γήπεδα για να έχουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι και όχι London F.C. και τέτοιες αηδίες. Το μόνο που δεν μου αρέσει στο pes: άθλιο μανατζερ σε σχέση με του FIFA, άθλιος σχολιασμός και τέλος πόσο αληθοφανές και ρεαλιστικό είναι να γίνονται οι αλλαγές ότι ώρα θες; (παράδειγμα είσαι στη σέντρα πατάς για αλλαγή και αμέσως οι παίχτες αλλάζουν και μπαίνουν οι καινούργιοι) ενώ στο FIFA δεν γίνεται αυτό.
  11. Θα ακούσω τη συμβουλή σου gkr41 (editor είσαι , κάτι θα ξέρεις παραπάνω...:) !) και θα πάρω μία απλή 1gb αφού εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάει τις εφαρμογές να τρέχουν γρηγορότερα. Άσε που τη χρειάζομαι τώρα και οι 120Χ ακόμη δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα.
  12. Επανέρχομαι στο θέμα των καρτών mini sd. Αξίζει τελικά να πάρεις μια 120Χ (ή και 80Χ) ή είναι υπερβολή? Μπορεί κάποιος που είναι κάτοχος τέτοιας κάρτας να μας πει την άποψή του και να κάνει μια σύγκριση με μία απλή κάρτα mini sd?
  13. Επίσης δοκίμασε το chronos. Θα το βρεις και cr*****d
  14. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Η αναγνώριση γραφής πως είναι στο 9100? Βολεύει για τη σύνταξη μηνυμάτων? Το έχει δοκιμάσει κανένας αριστερόχειρας?
×
×
  • Create New...