Jump to content

Arous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Arous

  • Ημ. Γέννησης 02/05/1982

Arous's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδία γράφει σε όλους κανονικά, μηνύματα στα Ελληνικά; Γιατί εμένα μου έχει παρουσιάσει το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν το είχε αρχικά (Δεν γράφω και πολύ συχνά μηνύματα)
  2. Αφροδίτης 39 Π.Φάληρο. Πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Για αναβάθμιση δεν περίμενα ποτέ πάνω από 20 λεπτά και την τελευταία φορά ήταν 10 λεπτά!
  3. Ψωνίζει κανείς από εσάς releases από το internet ή LP's? Ποιά site προτιμάτε ή ποιά καταστήματα του εξωτερικού; Ψώνισα προχτές το πρώτο μου release (MP3 - Funky Break). Πρώτη φορά που έδωσα χρήματα για mp3, αλλά η αίσθηση ότι ακούω κάτι που κυκλοφόρισε πριν 3 μέρες και δεν υπάρχει σε κανένα p2p ήταν εκπληκτική.TRY IT!
  4. 50e την ώρα??? Δεν αφορά πάρτυ παιδιών. Κυρίως Γάμους και Εκδηλώσεις Εταιριών. + την συνεργασία με διάφορα πολύ γνωστά Barακια στην Αθήνα.Η οποία γίνετε για να συντηρείται το εργατικό δυναμικό σε εποχές χωρίς πολύ δουλειά, όπως τώρα. Το μόνο προβλημά μου αυτή τη στιγμή, (εάν εξαιρέσεις το σχετικό άγχος, την ανάγκη καλύτερης εμπειρίας με τα μηχανήματα, την ολοκλήρωση και γνωριμία με την δισκοθήκη - πράγματα τα οποία βλέπω σιγά σιγά να υλοποιούνται) είναι το οικονομικό.Πόσα χρήματα θα είναι καλά να μου δίνει για 8ωρο σε καφέ και πόσα για μία εκδήλωση (στο δεύτερο θα είναι σίγουρα περισσότερα),
  5. Παιδιά είχα γράψει πριν μερικά posts, κοντά εναμιση μηνα, και έψαχνα για μίκτη. Τώρα είμαι σε δοκιμαστική περίοδο για να προσληφθώ σε ένα μεγάλο γραφείο που οργανώνει δεξιώσεις και έχει αναλάβει και μερικά καλά μαγαζιά στην Αθήνα. Πίστευα ότι με το να πάρω μίκτη και αργότερα decks θα μπορούσα να "προπονηθώ" σπίτι και κάποια στιγμή να έψαχνα δουλεία σε κάποιο cafe. Πίστευω ότι έκανα μεγάλο λάθος. Για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει πραγματικός επαγγελματίας και όχι απλώς να παίζει τη μουσική που γουστάρει (κατι με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα) του συστήνω ανεπιφύλακτα τα γράφεια δεξιώσεων. Έχει και τα κακά του (μπορεί να πρέπει να παίξεις και καμία 'παραγγελιά") αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει σε τίποτα να παίζεις για τους φίλους σου ή για την πάρτη σου ότι θες. Αν κάποιος το έχει κάνει αυτό θα ήταν ωραία να είχαμε μιά κουβέντα για το οικονομικό. CU DJ's!
  6. Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Numark dxm01 USB. Θέλω να μιξάρω τα mp3 μου και απ'ότι είδα είναι μια αξιόλογη λύση. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1) Όσους έχουν δουλέψει το μηχάνημα, α) Μπορεί να μιξάρει mp3 από το PC αλλά και από άλλες πηγές;(Απλώς θέλω μια επιβεβαίωση) β) Τι ποιότητα έχει ως μηχάνημα; (Θα παίζω οκ στο σπίτι μου, αλλά σε ένα χώρο με μεγαλύτερα ηχεία και ενισχυτή θα έχει διαφορά; ) γ) Θέλω μία ή δύο κάρτες ήχου; δ) Πώς είναι τα CutOff και τα μπάσα του και το Crossfader; ε) Υπάρχουν κάποια σοβαρά μειονεκτήματα; 2) Όσους έχουν ασχοληθεί γενικά, α) Ποιοί άλλοι μείκτες μιξάρουν mp3; (Απ'ότι είδα Vestax δεν έχει κάτι). β) Ποιά είναι τα ελληνικά καταστήματα με τις καλύτερες τιμές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. 58,3 GB 18,345 κομμάτια, όλα σε Media player Library, όλα με Tags ...και έχω ακούσει την συντριπτική πλειοψηφία θα έλεγα...
  8. Οκ δουλέυει! Η αντίστοιχη επιλογή υπάρχει και στον Explorer. Τα αποτελέσματα είναι αντίστοιχα.Δεν είναι τρομερή η αύξηση της ταχύτητας. Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως!
  9. Δυστυχώς πρέπει να το πάρω από το Πλαίσιο που απ'ότι βλέπω δεν φέρνει MYSTEK. Το αντίστοιχο LINE INTERACTIVE 600VA NOVA της MERLIN GERIN ξέρει κανείς εάν είναι εξίσου καλό και αθόρυβο;
  10. Δεν δουλεύει αυτό... Δεν βγάζει τίποτα εάν γράψεις "about :config" στην address bar..
  11. To MYSTEK 600 είναι και σταθεροποιητής; Το πρόγραμμα είναι νομίζω για να σώζει τα αρχεία μόνο του, δεν δουλεύει χωρίς αυτό; Έχει καλή τιμή πάντως.
  12. Πες το και έτσι.. Υπογραμμίζω ότι εγώ από Firefox γράφω αυτή την στιγμή. Απλά λέω ότι εάν είναι αξιόλογος ο Explorer δεν θα τον δω αρνητικά... μέχρι να βγάλει κάτι καλύτερο ο Mozzila βέβαια...
  13. Και εγώ σε φάση αγορά UPS είμαι. Από βδομάδα θα έχω επιλέξει και θα σου πω. Μάλλον όμως θα παρω κάτι φθηνότερο μιάς και πιστεύω ότι για μη επαγγελματική χρήση δεν αξίζει να δώσεις πολλά. Χμμ... αυτό που είπες για τον θόρυβο με ενδιαφέρει πολύ.Θέλω να πάρω εντελώς αθόρυβο.Έχει κάποιος από προσωπική εμπειρία κάποιο μοντέλο να μας προτίνει;
  14. Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο.Μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ όμως και πράττεις αναλόγως. α) Εγκατάσταση ή επανεγκατάσταση των τελευταίων drivers (Τι μάρκα είναι; ) β) Δοκιμή πάνω σε ένα απλό mousepad γ) Επανεγκατάσταση drivers μητρικής Εαν δεν γίνει τίποτα... Εφόσον λες ότι έχει δοκιμάσει τα ίδια mouse σε άλλο PC και δεν υπάρχει πρόβλημα τότε το πρόβλημα ίσως είναι στο software.Κάτι που έχεις εγκαταστήσει ή ακόμα και οι ίδιοι οι drivers δημιουργούν το πρόβλημα. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι εάν κάποια στιγμή ,για κάποιο άλλο λόγο, κάνεις Format και επανεγκαταστήσεις τα Windows δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
  15. Προσωπικά το Explorer τον έχω καταργήσει (με βολεύει πάρα πολύ το Tabbed browsing). Επίσης από τότε που το έκανα αυτό δεν έχω ποτέ προβλήματα ασφαλείας (adaware, pop-ups κτλπ). Εαν ο IE 7 έχει tabbed browsing (που θα έχει) και με καλύπτει σε θέματα ασφάλειας ίσως τον προτιμήσω μιάς και ενσωματώνεται στο cell, ανοίγει γρηγορότερα και απ'ότι φαίνεται είναι ποιό standards compliant από τον κατά τα άλλα υπέροχο Firefox.
×
×
  • Create New...