Jump to content

Arous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Arous

  1. Παιδία γράφει σε όλους κανονικά, μηνύματα στα Ελληνικά; Γιατί εμένα μου έχει παρουσιάσει το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν το είχε αρχικά (Δεν γράφω και πολύ συχνά μηνύματα)
  2. Αφροδίτης 39 Π.Φάληρο. Πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί. Για αναβάθμιση δεν περίμενα ποτέ πάνω από 20 λεπτά και την τελευταία φορά ήταν 10 λεπτά!
  3. Ψωνίζει κανείς από εσάς releases από το internet ή LP's? Ποιά site προτιμάτε ή ποιά καταστήματα του εξωτερικού; Ψώνισα προχτές το πρώτο μου release (MP3 - Funky Break). Πρώτη φορά που έδωσα χρήματα για mp3, αλλά η αίσθηση ότι ακούω κάτι που κυκλοφόρισε πριν 3 μέρες και δεν υπάρχει σε κανένα p2p ήταν εκπληκτική.TRY IT!
  4. 50e την ώρα??? Δεν αφορά πάρτυ παιδιών. Κυρίως Γάμους και Εκδηλώσεις Εταιριών. + την συνεργασία με διάφορα πολύ γνωστά Barακια στην Αθήνα.Η οποία γίνετε για να συντηρείται το εργατικό δυναμικό σε εποχές χωρίς πολύ δουλειά, όπως τώρα. Το μόνο προβλημά μου αυτή τη στιγμή, (εάν εξαιρέσεις το σχετικό άγχος, την ανάγκη καλύτερης εμπειρίας με τα μηχανήματα, την ολοκλήρωση και γνωριμία με την δισκοθήκη - πράγματα τα οποία βλέπω σιγά σιγά να υλοποιούνται) είναι το οικονομικό.Πόσα χρήματα θα είναι καλά να μου δίνει για 8ωρο σε καφέ και πόσα για μία εκδήλωση (στο δεύτερο θα είναι σίγουρα περισσότερα),
  5. Παιδιά είχα γράψει πριν μερικά posts, κοντά εναμιση μηνα, και έψαχνα για μίκτη. Τώρα είμαι σε δοκιμαστική περίοδο για να προσληφθώ σε ένα μεγάλο γραφείο που οργανώνει δεξιώσεις και έχει αναλάβει και μερικά καλά μαγαζιά στην Αθήνα. Πίστευα ότι με το να πάρω μίκτη και αργότερα decks θα μπορούσα να "προπονηθώ" σπίτι και κάποια στιγμή να έψαχνα δουλεία σε κάποιο cafe. Πίστευω ότι έκανα μεγάλο λάθος. Για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει πραγματικός επαγγελματίας και όχι απλώς να παίζει τη μουσική που γουστάρει (κατι με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα) του συστήνω ανεπιφύλακτα τα γράφεια δεξιώσεων. Έχει και τα κακά του (μπορεί να πρέπει να παίξεις και καμία 'παραγγελιά") αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει σε τίποτα να παίζεις για τους φίλους σου ή για την πάρτη σου ότι θες. Αν κάποιος το έχει κάνει αυτό θα ήταν ωραία να είχαμε μιά κουβέντα για το οικονομικό. CU DJ's!
  6. Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Numark dxm01 USB. Θέλω να μιξάρω τα mp3 μου και απ'ότι είδα είναι μια αξιόλογη λύση. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1) Όσους έχουν δουλέψει το μηχάνημα, α) Μπορεί να μιξάρει mp3 από το PC αλλά και από άλλες πηγές;(Απλώς θέλω μια επιβεβαίωση) β) Τι ποιότητα έχει ως μηχάνημα; (Θα παίζω οκ στο σπίτι μου, αλλά σε ένα χώρο με μεγαλύτερα ηχεία και ενισχυτή θα έχει διαφορά; ) γ) Θέλω μία ή δύο κάρτες ήχου; δ) Πώς είναι τα CutOff και τα μπάσα του και το Crossfader; ε) Υπάρχουν κάποια σοβαρά μειονεκτήματα; 2) Όσους έχουν ασχοληθεί γενικά, α) Ποιοί άλλοι μείκτες μιξάρουν mp3; (Απ'ότι είδα Vestax δεν έχει κάτι). β) Ποιά είναι τα ελληνικά καταστήματα με τις καλύτερες τιμές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. 58,3 GB 18,345 κομμάτια, όλα σε Media player Library, όλα με Tags ...και έχω ακούσει την συντριπτική πλειοψηφία θα έλεγα...
  8. Οκ δουλέυει! Η αντίστοιχη επιλογή υπάρχει και στον Explorer. Τα αποτελέσματα είναι αντίστοιχα.Δεν είναι τρομερή η αύξηση της ταχύτητας. Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως!
  9. Δυστυχώς πρέπει να το πάρω από το Πλαίσιο που απ'ότι βλέπω δεν φέρνει MYSTEK. Το αντίστοιχο LINE INTERACTIVE 600VA NOVA της MERLIN GERIN ξέρει κανείς εάν είναι εξίσου καλό και αθόρυβο;
  10. Δεν δουλεύει αυτό... Δεν βγάζει τίποτα εάν γράψεις "about :config" στην address bar..
  11. To MYSTEK 600 είναι και σταθεροποιητής; Το πρόγραμμα είναι νομίζω για να σώζει τα αρχεία μόνο του, δεν δουλεύει χωρίς αυτό; Έχει καλή τιμή πάντως.
  12. Πες το και έτσι.. Υπογραμμίζω ότι εγώ από Firefox γράφω αυτή την στιγμή. Απλά λέω ότι εάν είναι αξιόλογος ο Explorer δεν θα τον δω αρνητικά... μέχρι να βγάλει κάτι καλύτερο ο Mozzila βέβαια...
  13. Και εγώ σε φάση αγορά UPS είμαι. Από βδομάδα θα έχω επιλέξει και θα σου πω. Μάλλον όμως θα παρω κάτι φθηνότερο μιάς και πιστεύω ότι για μη επαγγελματική χρήση δεν αξίζει να δώσεις πολλά. Χμμ... αυτό που είπες για τον θόρυβο με ενδιαφέρει πολύ.Θέλω να πάρω εντελώς αθόρυβο.Έχει κάποιος από προσωπική εμπειρία κάποιο μοντέλο να μας προτίνει;
  14. Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο.Μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ όμως και πράττεις αναλόγως. α) Εγκατάσταση ή επανεγκατάσταση των τελευταίων drivers (Τι μάρκα είναι; ) β) Δοκιμή πάνω σε ένα απλό mousepad γ) Επανεγκατάσταση drivers μητρικής Εαν δεν γίνει τίποτα... Εφόσον λες ότι έχει δοκιμάσει τα ίδια mouse σε άλλο PC και δεν υπάρχει πρόβλημα τότε το πρόβλημα ίσως είναι στο software.Κάτι που έχεις εγκαταστήσει ή ακόμα και οι ίδιοι οι drivers δημιουργούν το πρόβλημα. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι εάν κάποια στιγμή ,για κάποιο άλλο λόγο, κάνεις Format και επανεγκαταστήσεις τα Windows δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
  15. Προσωπικά το Explorer τον έχω καταργήσει (με βολεύει πάρα πολύ το Tabbed browsing). Επίσης από τότε που το έκανα αυτό δεν έχω ποτέ προβλήματα ασφαλείας (adaware, pop-ups κτλπ). Εαν ο IE 7 έχει tabbed browsing (που θα έχει) και με καλύπτει σε θέματα ασφάλειας ίσως τον προτιμήσω μιάς και ενσωματώνεται στο cell, ανοίγει γρηγορότερα και απ'ότι φαίνεται είναι ποιό standards compliant από τον κατά τα άλλα υπέροχο Firefox.
  16. Αν αποφασίσεις κάτι τέτοιο να διαβάσεις πρώτα (εάν δεν το έχεις ήδη κάνει) κάποια σχετικά Guides γιατί δεν είναι τόσο απλό.Θέλει μια χρονοβόρα διαδικασία και κατάλληλα εργαλεία - υλικά (τρόπος βαφής, στρώσεις, βερνίκια κ.α.). Κάποτε το PC magazine είχε σχετικό άρθρο...
  17. Δοκίμασε το http://www.ewido.net/en/ Σε άλλο χρήστη έχει καθαρίσει το rdsndin.exe. Ένα σχετικό Thread υπάρχει στο geekstogo.com. Λέγεται Malware_Removal_HiJackThis_Logs_Go_Here. (δεν ξέρω εάν είναι ΟΚ να δίνω direct links σε άλλα forums γι'αυτό το λέω έτσι)
  18. Ναι, σου στέλνουν το κινητό στο σπίτι όμως, δεν μπορείς να το πάρεις επιτόπου. Η υπηρεσία τους δεν είναι και η καλύτερη. :shifty:
  19. Είναι ένα Value στην registry νομίζω.Δεν το έχω πρόχειρο τώρα.
  20. Στο Site της Seagate , στo τμήμα υποστήριξης, υπάρχουν οι "drivers" για SATA .Τους αντιγράφεις σε δισκέτα και του έχεις μέσα μόλις Bootarei το CD των XP.Πατάς F8 όταν σε ρωτάει ένα θες να εγκαταστήσεις "Third party drivers", τους φορτώνει από εκεί και όλα OK!
  21. Arous

    ψυξη...

    Overclocking... Εαν δεν σε νοιάζει ο θόρυβος τότε μπορείς να πάρεις aero-cooling που είναι και φθηνότερο.Παίρνεις μία τεράστια ψύκτρα με ένα ή δύο ανεμιστήρες για την CPU, επίσης μία μεγάλη ψύκτρα για τη GPU, και γενικά μεγάλους ανεμιστήρες για το Case.A.. και ένα πολύ καλό Case και ψύκτρες για μνήμη. Εάν το θες αθόρυβο πρέπει να το κάνεις υδροψυκτο.Για υδρόψυκτες λύσεις που κυμαινονται από 150 - 300 (και υπάρχουν και Outoff space με παραπάνω λεφτα) θα βρεις πολλά στο Chekmate.Κατά κανόνα όσα πληρώνεις παίρνεις (σε απόδοση,αντοχή στο χρόνο,ποιότητα κτλπ) Παιχνιδάκια Neon κτλπ έχουν πολλά τα sites που σου έδωσα. Δεν υπάρχει κάτι Standard σε αυτά καθώς είναι ένα Hobby που θέλει πειραματισμό και προσωπικό μεράκι.Εάν θες να πάρεις κάτι χωρίς ψάξιμο μην το κάνεις γιατί μετά από λίγο καιρό θα καταλάβεις ότι θα μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερο και θα κλαις τα λεφτά σου!!!Πορώσου Λοιπόν!!!
  22. Λοιπόν επειδή το έχω ...ψάξει εκτενώς θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Σε νορμάλ επίπεδα η θερμοκρασία αυτή είναι πολύ υψηλη για τον επεξεργαστή σου. Επίσης πολύ υψηλή (σε σχεδόν απογορευτικά επίπεδα -το maximum είναι κάπου 72 C) όταν κάνεις έντονη χρήση του Υπολογιστή. Καλύτερα να προτημίσεις το SpeedFun για τον έλεγχο της θερμοκρασίας σου.Ψάξε για "speedfun" στο Google (είναι Freeware) εγκατέστησει το και δες τις νέες θερμοκρασίες.Εαν είναι οι ίδιες τότε έχουμε πρόβλημα. Αυτό είναι λάθος ανάγνωσης από το πρόγραμμα και δεν ισχύει όσες φορές και να γίνει. Επίσης λάθος ένδειξη.Δεν μπορούν όλα τα προγράμματα να βλέπουν όλες τις μετρήσεις σε στροφές.Είναι θέμα συμβατότητας BIOS - Software. Λοιπόν... α) η θερμοκρασία αυτή αποκλείεται να προκαλέιται από την άνοδο της θερμοκρασίας λόγω καλοκαιριού. β) μην αφήνεις ανοιχτό το κάλυμα του PC!Δεν υπάρχει σωστό Air-Flow και ενώ τα εξαρτήματα που έχουν ανεμηστήρα ενδέχεται να ψύχωνται ελαφρώς καλύτερα τα υπόλοιπα θα βράζουν πολύ άσχημα...Είναι σίγουρό ότι δεν είναι καλή λύση. γ) Είναι πιθανό εφόσον το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά να βλέπεις λάθος ενδείξεις για αυτό σου είπα να εγκαταστήσεις και ένα δεύτερο πρόγραμμα ελέγχου της θερμοκρασίας.Αν είναι έτσι τότε όλα είναι ΟΚ! δ) Πάστα θα χρειαστείς εάν τα προγράμματα σου δείχνουν 60 - 70 βαθμούς και εάν αγγίζεις την ψύκτρα του επεξεργαστή με το δαχτυλό σου δεν καιγεσε.Τότε δεν μεταδίδεται θερμότητα από τον επεξεργαστή στην ψύκτρα και για αυτό μάλλον φταίει η πάστα. ε) Τσέκαρε εάν ο επεξεργαστής σου είναι σε 0-5% χρήση όταν δεν κάνεις τίποτα,γιατί ενδέχεται κάποιο πρόγραμμα να κολλάει και να σου ανεβάζει τη θερμοκρασία Τέλος καλύτερα να το κοιτάξεις σύντομα αυτό το πρόβλημα, ακόμα και εάν δεν μπόρεσεις να βοηθηθείς από εδώ να πας στον "Computera σου" γιατί εάν το αφήσεις έτσι θα σου στοιχίσει πολύ περισσότερο από μία ψύκτρα και έναν ανεμιστήρα.
  23. Πες της να βάλει Firefox ...επειγόντως!!!
  24. Παιδία αυτό είναι μία ψύκτρα της Thermaltake ...αρκετά εντυπωσιακή όπως συνηθίζει η εταιρία... :)
  25. Arous

    ψυξη...

    http://www.checkmate.gr/ http://www.plaisio.gr/ http://www.multirama.gr/ To πρώτο είναι για αυτόυς που ξέρουν τι θέλουν,αλλά είναι λίγο ακριβό.Έχει όμως πάρα πολλά αξεσουάρ. Το Πλαίσιο έχει 2-3 καλά πραγματάκια κυρίως τα Zalman στο aero-cooling Το Multirama έχει αρκετά στο τμήμα Extreme Parts. Αν θες όμως πες μου ακριβώς τι θες να κάνεις (αθόρυβο ή απλή μείωση θορύβου,Overclocking ,Case moding) Επίσης ανέφερε το μηχάνημα σου (CPU,GPU,MB,HDD κτλπ) Τέλος πες μας το ποσό που διαθέτεις.
×
×
  • Create New...