Jump to content

Poco X5 Pro

minast
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 885
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

On 30/8/2024 at 12:04 ΠΜ, freddaras said:

κοιτα ηταν χοντρη ξενερα για μενα ! καποτε πηγαινα παραλια για μπανιο και με στικακια κτλ αλλαζα custom roms χαχαχαχα! τωρα δεν εχουμε χρονο να ξυθούμε οχι να στηνουμε τα παντα απο την αρχη ! μεχρι να ερθει πισω εστησα ενα redmi note 9 pro που ειχα και μου φανηκε ΑΘΛΟΣ ...(α ρε νιάτα που ειστε χαχαχαχα)

Χρονια πολλα φιλε. Τι εγινε τελικα με την υποθεση?

On 23/4/2025 at 11:50 ΠΜ, customer said:

Χρονια πολλα φιλε. Τι εγινε τελικα με την υποθεση?

Καλησπέρα φιλε μου ! Και χρόνια πολλά σε όλους ! Σχετικά με το κινητό μου που ειχε μείνει τούβλο κτλ (3 σελιδες περιπου πισω) οφείλω να βγαλω το καπελο εδω και στην xiaomi και στη vodafone ! Έκαναν βεβαια γυρω στους 3 μηνες μεχρι να βγει ακρη (ξερω είναι πολυ) αλλα μου ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ! (το έπιασε δηλαδή η εγγύηση κανονικά) ! Μου έστειλαν καινούργιο του κουτιού δηλαδή ! Βέβαια απο τοτε εγω εχω προχωρήσει σε samsung A55 (πολυ δυνατο επισης) οποτε σκέφτομαι ή να το κρατησω για δεύτερο ή να το πουλήσω (αν ξερει κανεις ποσο πιάνει πάνω κάτω θα ειμαι υπόχρεος) ! Τέλος καλο λοιπον ολα καλα να τα λεμε και αυτα 😉 ! 

10 ώρες πριν, freddaras said:

Καλησπέρα φιλε μου ! Και χρόνια πολλά σε όλους ! Σχετικά με το κινητό μου που ειχε μείνει τούβλο κτλ (3 σελιδες περιπου πισω) οφείλω να βγαλω το καπελο εδω και στην xiaomi και στη vodafone ! Έκαναν βεβαια γυρω στους 3 μηνες μεχρι να βγει ακρη (ξερω είναι πολυ) αλλα μου ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ! (το έπιασε δηλαδή η εγγύηση κανονικά) ! Μου έστειλαν καινούργιο του κουτιού δηλαδή ! Βέβαια απο τοτε εγω εχω προχωρήσει σε samsung A55 (πολυ δυνατο επισης) οποτε σκέφτομαι ή να το κρατησω για δεύτερο ή να το πουλήσω (αν ξερει κανεις ποσο πιάνει πάνω κάτω θα ειμαι υπόχρεος) ! Τέλος καλο λοιπον ολα καλα να τα λεμε και αυτα 😉 ! 

Ωραια, αν και σιγουρα επρεπε να σε αποζημιωσουν πολυ γρηγοροτερα.
Τωρα  για πωληση, καινουργιο ειναι, να μην πιανει 200 ευρω τουλαχιστον?

Edited by customer

7 ώρες πριν, customer said:

210 έχει το Pοco Χ6, και 230 το Χ7 που είναι πιο πρόσφατες (περισσότερα updates) συσκευές και -έστω για λίγο- καλύτερες συσκευές. Δύσκολο το 200. Τα 170~180 είναι πιο λογική τιμή.

5 ώρες πριν, tifozif1 said:

210 έχει το Pοco Χ6, και 230 το Χ7 που είναι πιο πρόσφατες (περισσότερα updates) συσκευές και -έστω για λίγο- καλύτερες συσκευές. Δύσκολο το 200. Τα 170~180 είναι πιο λογική τιμή.

Στο σκρουτζ που αγοραζει ο περισσοτερος κοσμος εχουν  300 και 300 πλας και να μην παμε
στις αλυσιδες που το x7 pro  ξεπερναει το 400αρι. 

Edited by customer

10 ώρες πριν, tifozif1 said:

υπάρχει και το best price . gr

Και στο best price  x6  και x7 στα ιδια λεφτα με το σκρουτζ ειναι
Εκτος αν τα παρεις απο τα βαθη της κινας.

Αλλα ουτως η αλλως τι 170 τι 200.  Στο περιπου λεμε.

Edited by customer

παιδια θα το κρατησω για δευτερο ! λυπαμαι να το δωσω ! ας εχουμε και ενα καλο κινητο σαν δευτερο ποτε δεν ξερεις τι σε ξημερωνει ! 

On 26/4/2025 at 8:57 ΠΜ, customer said:

βασικα αργησε πολυ γιατι ειμαι και επαρχια ..το εστειλαν vodafone απο εκει στην xiaomi μπηκα σε λιστα το διορθωσαν και μετα παλι κεντρικα vodafone κτλ ! Το θεμα ειναι οτι μου αλλαξαν ! Παλι καλα να λεμε ! 

Φίλε κράτα το, είναι εξαιρετική συσκευή, το έχει η κόρη μου και παλαιότερα το είχα και εγώ, αλλά είχα κάνει το τρομερό λάθος να αλλάξω περιοχή για να έρθει γρηγορότερα μια αναβάθμιση και από τότε χάθηκε το volte και το vowifi και δεν επανερχόταν με τίποτε.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

11 minutes ago, p_k said:

Φίλε κράτα το, είναι εξαιρετική συσκευή, το έχει η κόρη μου και παλαιότερα το είχα και εγώ, αλλά είχα κάνει το τρομερό λάθος να αλλάξω περιοχή για να έρθει γρηγορότερα μια αναβάθμιση και από τότε χάθηκε το volte και το vowifi και δεν επανερχόταν με τίποτε.

ναι, το θυμαμαι το προβλημα σου ! Αποφάσισα τελικα να το κρατησω ! δε μου κανει καρδια να το δωσω για τοσα λιγα λεφτα ! ειναι εξαιρετικο κινητο και πολυ δυνατο ακομη ! ετσι και αλλιως το samsung (και παντα ολα μου τα κινητα) να φορτιζω με αργο φορτιστη το βραδυ οποτε το POCO ειναι μια καλη εναλλακτική και εκει ! 

15 minutes ago, p_k said:

Τώρα που το λες είδα και εγώ στο δικό μου (Poco M6 Pro) ότι είχα αλλάξει περιοχή (Αγγλία) για να πάρω την έκδοση 2 και βλέπω ότι δεν έχω volte/vowifi.

Δεμαι σίγουρος όμως, αν αυτό ιφείλεται στη φορητότητα που έκανα από Nova σε Voda.τον ΦΕΒ 2025.

Edited by makap

Γύρισα κατά σειρά την περιοχή σε Γαλλία, Γερμανία και Δανία και μου έβγαλε στην Δανία την ενημέρωση σε HyperOS 2. Ευρωπαϊκή έκδοση 2.0.3.0 UMSEUXM στα 2,3 GB. Τώρα την κατεβάζω... 

Όλα καλά με τη νέα ενημέρωση. Έμεινε όπως ήταν αναμενόμενο σε Android 14 (ξέραμε από το 2023 ότι θα πάρουμε 2 ενημερώσεις Android και ενημερώσεις ασφαλείας έως Φεβρουάριο 2026). 

IMG_20250506_172717.jpg

Screenshot_2025-05-06-18-04-34-313_com.android.updater.jpg

Screenshot_2025-05-06-18-06-38-260_com.android.settings.jpg

• 3 weeks later...

Καλησπέρα, δοκίμασα σήμερα και δεν λειτουργεί η διπλότυπη εφαρμογή της Cosmote, την οποία χρησιμοποιούσα πάνω από χρόνο. Δεν φορτώνει. Θυμάμαι ότι έγινε πρόσφατα ενημέρωση της εφαρμογής (χθες νομίζω). Επίσης, δεν θυμάμαι αν την είχα ανοίξει μετά την αναβάθμιση σε HyperOS 2. Αν θέλει κάποιος να σχολιάσει τη δική του εμπειρία με διπλότυπη εφαρμογή της Cosmote... 

On 28/5/2025 at 4:38 ΜΜ, karatza_7 said:

διπλότυπη εφαρμογή της Cosmote

Ποιά εφαρμογη εννοεις, το Cosmote app  ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 2, Android 14)

• 2 weeks later...

Ναι το Cosmote app εννοώ. 

Καλημέρα, με περιοχή Δανία στις ρυθμίσεις έγινε λήψη ενημέρωσης ασφαλείας Μαΐου 2025.

Screenshot_2025-06-09-09-59-21-391_com.android.updater.jpg

Μόλις ενεργοποίησα την διπλότυπη εφαρμογή στο viber για την δεύτερη Sim που έχω στο κινητό και παίζει μια χαρά. Οπότε το πρόβλημα είναι στο Cosmote app και δεν παίζει η διπλότυπη εφαρμογή. Το ίδιο πρόβλημα και στο what's up της συζύγου σε διαφορετικό κινητό... 

Edited by karatza_7

Καλησπέρα σας, επανέρχομαι για την διπλότυπη εφαρμογή της Cosmote. Πλέον δεν απαιτείται να είναι διπλότυπη γιατί στην εφαρμογή μπορείς να συνδέσεις όσες συνδέσεις έχεις εσύ ή/και συγγενικά/φιλικά σου πρόσωπα. Για παράδειγμα έχω βάλει στο Cosmote app την Cosmote TV τη δική μου και το καρτοκινητό του πατέρα μου για ανανεώσεις κλπ. 

• 2 weeks later...

παιδια εθεσα αυτο το ερωτημα και στο θεμα του Α55 ..Aν γνωριζει κανεις κατι μου το λεει (το βαζω και εδω γιατι αφορα και τα 2 κινητα ) 

• 3 weeks later...

Καλησπέρα, έχω μια απορία . Κατέβασα το hyper 2 και παρατήρησα ότι στο google maps κατά την οδήγηση δεν εμφανίζει κάτω την μπάρα για κλήσεις κλπ. Πρέπει να βγαίνεις από το Google Maps να κάνεις την κλήση ενώ παλιά είχε την μπάρα και ήταν πολύ πιο έυκολο. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έψαξα και ρυθμίσεις κλπ αλλά τίποτα.

Εδω μολις τωρα πηρε το 2 μαζι με την ενημερωση Ιουνιου. (περιοχη ελλαδα)
Τα εικονιδια γιατι τα μικρυνανε?

Edited by customer