Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

23 ώρες πριν, Sofos_5 said:

Μα βάζεις κωδικό, μέσω DeX και πληκτρολόγιο!

Από reddit, όσο είναι κλειδωμένο:

- press any key twice (space bar works)

- enter passcode

- press enter

Είχε φίλος το ίδιο πρόβλημα και τελικά πήραμε τα δεδομένα με τον τρόπο αυτό.

Κάτι πρέπει να παίζει με το δικό μου τότε. Δεν δίνει σήμα με τίποτα στην οθόνη. Δοκιμασα με ενα adapter που συνδεεται στο USB-C του τηλεφώνου κ στέλνει μετά σε HDMI στην οθόνη, και υποστηρίζει USB. Σε S21 εχω σημα κ mouse/keyboard αμεσως απο το lock screen. Σε S25 εχω βιντεο αλλά mouse κ keyboard δεν παιζουν. Στο S23 δεν εχω ούτε βίντεο.
Να έχει χαλάσει και η κάρτα γραφικών; Πάντως σε μια φλασιά που έφαγε αχονοάνοιξε ενας μερος της οθόνης για 10 δευτερόλπετα, γεγονός που μου φαινεται αδύνατο να γίνει με χαλασμένη κάρτα γραιφκών. Το πάω για αλλαγή οθόνης κ μπαταρίας την Πέμπτη κ βλέπουμε

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πολύ σμουθ η συσκευή μετά το τελευταίο χθεσινό update και η μπαταρία φαίνεται να παραμένει άψογη. Για το σήμα θέλω να δω αν υπήρξε βελτίωση στα "δύσκολα " σημεία...

Konakis.

52 minutes ago, konakis said:

Πολύ σμουθ η συσκευή μετά το τελευταίο χθεσινό update και η μπαταρία φαίνεται να παραμένει άψογη. Για το σήμα θέλω να δω αν υπήρξε βελτίωση στα "δύσκολα " σημεία...

Στην μπαταρία νομίζω βλέπω βελτίωση. 

Από χθες βράδυ γύρω στις έντεκα και μισή τώρα που το βλέπω έπεσε μόλις δύο ή τρία τα εκατό στο stand by με κλειστά δεδομένα βέβαια.... αρχές του άλλου μήνα κλείνει δύο χρόνια, νομίζω τα πάει περίφημα και η φωτεινότητα στην παραλία αν και αρκετή ζέστη χθες σκοτώνει και θερμοκρασίες νορμάλ βέβαια δεν έπαιξα με κάμερα που τσιμπάει πολύ θερμοκρασία και ρίχνει την μπαταρία....

Konakis.

3 ώρες πριν, konakis said:

Από χθες βράδυ γύρω στις έντεκα και μισή τώρα που το βλέπω έπεσε μόλις δύο ή τρία τα εκατό στο stand by με κλειστά δεδομένα βέβαια.... αρχές του άλλου μήνα κλείνει δύο χρόνια, νομίζω τα πάει περίφημα και η φωτεινότητα στην παραλία αν και αρκετή ζέστη χθες σκοτώνει και θερμοκρασίες νορμάλ βέβαια δεν έπαιξα με κάμερα που τσιμπάει πολύ θερμοκρασία και ρίχνει την μπαταρία....

Το άφησα χθες με 16% σε πτήση στις τρεις πάρα τα χαράματα και στις εννιά το πρωί είχε σβήσει 😂

Έχω εντυπωσιαστεί από την μπαταρία 

Edited by Konstantine73

Ωρε φίλε...μακριά κι αγαπημένα...ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο σε μένα....τα χες όλα ανοιχτά συγχρονισμούς data bluetooth μπας και κατέβαζες κάνα αρχείο μεγάλο...μόνο στον γιο μου όταν το είχα hot spot με κάργα download games PS και να παίζει παιχνίδια είχα δει την συσκευή να ζορίζεται και να καταναλώνει μπαταρία και να χει και φυσικά τσιμπημένη θερμοκρασία 

Konakis.

1 ώρα πριν, konakis said:

Ωρε φίλε...μακριά κι αγαπημένα...ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο σε μένα....τα χες όλα ανοιχτά συγχρονισμούς data bluetooth μπας και κατέβαζες κάνα αρχείο μεγάλο...μόνο στον γιο μου όταν το είχα hot spot με κάργα download games PS και να παίζει παιχνίδια είχα δει την συσκευή να ζορίζεται και να καταναλώνει μπαταρία και να χει και φυσικά τσιμπημένη θερμοκρασία 

Είπα το είχα σε λειτουργία πτήσης...

Έχετε παρατηρήσει "πτώση" της κάμερας στο auto mode (ιδίως σε επίπεδο focus) μετά τις τελευταίες 2 ενημερώσεις?????)

Ιδίως νύχτα.... (αν και δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο). Μου παρουσιάζει πολύ μεγάλη "ευαισθησία" και αλλάζει focus για πλάκα στα βίντεο.... Πλέον στο 90% των περιτπώσεων, για να είμαι σίγουρος, πάω σε pro mode (είτε βίντεο, είτε βραδινή φωτό) το οποίο όμως σε καθυστερεί λίγο μέχρι να σετάρεις την κάμερα....

Δεν είναι deal braker(τουλάχιστον ακόμη), αλλά....

ThaBull

22 minutes ago, elkons said:

Υπάρχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το Oneui 7.0 ή <<μάπα το καρπούζι>>;

Το πρωτο που ειδα ειναι ο καιρος οταν πατας το widget.το δευτερο ειναι το μενου της μπαταριας που εχει αλλαξει αλλα οι επιλογες ειναι οι ιδιες.και μια μικρη δονηση που κανει οταν μπαινεις στο μενου φροντιδα συσκευης που κανει ελεγχο και σου λεει ολα καλα

Screenshot_20250629_025010_Weather.jpg

Screenshot_20250629_025227_Device care.jpg

Αυτα τα κουμπια στο one ui 7 μπορεις να τα αλλαξεις μετακινησεις????δε θυμαμαι αν το ειχε .αν οχι τοτε ειναι και αυτο κατι καινουργιο

Screenshot_20250629_030807_One UI Home.jpg

Edited by Andreaszel

5 ώρες πριν, Andreaszel said:

Το πρωτο που ειδα ειναι ο καιρος οταν πατας το widget.το δευτερο ειναι το μενου της μπαταριας που εχει αλλαξει αλλα οι επιλογες ειναι οι ιδιες.και μια μικρη δονηση που κανει οταν μπαινεις στο μενου φροντιδα συσκευης που κανει ελεγχο και σου λεει ολα καλα

Screenshot_20250629_025010_Weather.jpg

Screenshot_20250629_025227_Device care.jpg

Αυτα τα κουμπια στο one ui 7 μπορεις να τα αλλαξεις μετακινησεις????δε θυμαμαι αν το ειχε .αν οχι τοτε ειναι και αυτο κατι καινουργιο

Screenshot_20250629_030807_One UI Home.jpg

Καλημερα φιλε μου....θελω να σε ρωτησω επειδη ειπες για μπαταρια μηπως τελικα εβαλαν τις πληροφοριες για κυκλους και υγεια....

1 hour ago, MAFAdo said:

Καλημερα φιλε μου....θελω να σε ρωτησω επειδη ειπες για μπαταρια μηπως τελικα εβαλαν τις πληροφοριες για κυκλους και υγεια....

Οχι .αν το εβαζαν το πρωτο που θα σας ελεγα.δε θα χρειαζοταν να ρωτησεις😆😆

20 ώρες πριν, MAFAdo said:

Σε παλαιότερα κινητά Samsung-εκδόσεις Android μπορούσαμε να δούμε κύκλους μπαταρίας και υγεία με το PhoneINFO+ (έκδοση για Samsung).

Τώρα αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχει πιά και από τις παλιές πλέον εκδόσεις του η μόνη που κατάφερα να τρέξω στο S23U είναι η 3.8.1. Στο δικό μου S23U που υπολογίζω ότι έχει περίπου 200-250 κύκλους φόρτισης μου δείχνει υγεία μπαταρίας 95,7%.

Απο την απλή (free) έκδοση τρέχει και η τελευταία, δηλαδή η 3.8.5 και βγάζει κι αυτή υγεία μπαταρίας 95.7%. Πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα να δώσω ένα link απο την free έκδοση εάν θέλει κάποιος να πειραματιστεί: PhoneINFO_3.8.5

Στην αρχή που ζητάει το S/N του κινητού, πατήστε SKIP. Πηγαίνετε στο menu "Personal" και πατήστε μερικές φορές το 'Usage History" για να εμφανίσει την υγεία της μπαταρίας.

Επίσης στο menu "Monitor" πατήστε μερικές φορές πάνω στο "Battery Status" για να εμφανίσει ακόμη ένα παράθυρο με πληροφορίες.

Edited by taxtax

HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4)

Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U

1 ώρα πριν, taxtax said:

Σε παλαιότερα κινητά Samsung-εκδόσεις Android μπορούσαμε να δούμε κύκλους μπαταρίας και υγεία με το PhoneINFO+ (έκδοση για Samsung).

Τώρα αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχει πιά και από τις παλιές πλέον εκδόσεις του η μόνη που κατάφερα να τρέξω στο S23U είναι η 3.8.1. Στο δικό μου S23U που υπολογίζω ότι έχει περίπου 200-250 κύκλους φόρτισης μου δείχνει υγεία μπαταρίας 95,7%.

Απο την απλή (free) έκδοση τρέχει και η τελευταία, δηλαδή η 3.8.5 και βγάζει κι αυτή υγεία μπαταρίας 95.7%. Πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα να δώσω ένα link απο την free έκδοση εάν θέλει κάποιος να πειραματιστεί: PhoneINFO_3.8.5

Στην αρχή που ζητάει το S/N του κινητού, πατήστε SKIP. Πηγαίνετε στο menu "Personal" και πατήστε μερικές φορές το 'Usage History" για να εμφανίσει την υγεία της μπαταρίας.

Επίσης στο menu "Monitor" πατήστε μερικές φορές πάνω στο "Battery Status" για να εμφανίσει ακόμη ένα παράθυρο με πληροφορίες.

Η αληθεια ειναι οτι εγω βρηκα αυτο το κολπακι...και βρηκα ακριβως κυκλους φορτισης και υγεια μπαταριας και ποτε ενεργοποιηθηκε η μπαταρια του κινητου...μεσα απο το συστημα οποτε αφου υπαρχουν αυτα γιατι δεν τα εμφανιζει....

https://m.youtube.com/shorts/jqHXnZTUZeo

Edited by MAFAdo

Ήμουν πολύ κοντά στο να παω στο 25αρι αλλά τελικά έφτιαξα την οθόνη κ συνεχιζω για αλλον ένα χρόνο σίγουρα με S23U, πόσο τη γουστάρω αυτή τη συσκευή!

Τωρα που μπήκε η καινούρια, τι τζαμάκι προτείνουμε ώστε να γλυτώσουμε την επόμενη θραύση;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

20 minutes ago, mclisme said:

Ήμουν πολύ κοντά στο να παω στο 25αρι αλλά τελικά έφτιαξα την οθόνη κ συνεχιζω για αλλον ένα χρόνο σίγουρα με S23U, πόσο τη γουστάρω αυτή τη συσκευή!

Τωρα που μπήκε η καινούρια, τι τζαμάκι προτείνουμε ώστε να γλυτώσουμε την επόμενη θραύση;

Πάνω από 4 διάφορα τζαμακια σε μάρκες είχα αλλάξει  αλλά, μόνο με την dome Whitestone ,είχα σωθεί ,  ακριβό τζαμάκι αλλά τα λεφτά που πέταξα για τα άλλα στο τέλος ποιο πολλά ήταν , υπάρχει βίντεο πολύ αναλυτικό στο YouTube πώς να περαστεί , είναι λίγο ιδιόρρυθμο τζαμάκι , αλλά ειλικρινά θα σε δικαιώσει 

Καλησπέρα και καλό μήνα. Με το τελευταίο update του Ιουνίου φαίνεται να διορθώθηκε η κατανάλωση μπαταρίας. Δεν εμφανίζονται πια υπηρεσίες google που ειχαν μεγάλη κατανάλωση...