Konstantine73 Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 2 ώρες πριν, OverClocker said: Dex γίνεται και wireless. Ναι αλλά δεν πιάνει την άμεση απόκριση της ενσύρματης σύνδεσης... ειδικά σε streaming είναι ψιλό τραγική η κατάσταση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 2 ώρες πριν, Konstantine73 said: Ναι αλλά δεν πιάνει την άμεση απόκριση της ενσύρματης σύνδεσης... ειδικά σε streaming είναι ψιλό τραγική η κατάσταση Εξαρτάται την τηλεόραση(ταχύτητα wifi) και τι resolution πας να streamareis (αν είναι οκ από resources). 5 ώρες πριν, challenge143 said: Σωστά δεν το ήξερα απλά πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο η τν κ το κινητό. Όχι, μέσω Miracast είναι, direct wifi με τηλεόραση/monitor Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 (edited) 21 ώρες πριν, jimma1987 said: Μάλιστα. Παρόλο που εχω ενεργή την επιλογή στις εφαρμογές, ανέβασμα media στη μέγιστη δυνατή ανάλυση... Στο viber και WhatsApp για μένα υπάρχει η μεγαλύτερη απογοήτευση, βγαίνουν χάλια οι φωτογραφίες αν τις τραβήξω μέσα από τις εφαρμογές αυτές, ακόμα και αν επιλέξω μέγιστη ανάλυση κλπ. Στα iphone είναι δεδομένη η βέλτιστοποιηση του api της κάμερας των εφαρμογών μιας και δεν υπάρχει διασπορά συσκευών όπως στα android. Γενικά σε καθημερινή χρήση κάμερας περίμενα το τηλέφωνο πιο αποδοτικό.... Ειδικά σε κινούμενα άτομα ή αντικείμενα υστερεί αρκετά.... Edited August 19, 2025 by Livagoth 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 10 ώρες πριν, Livagoth said: Στο viber και WhatsApp για μένα υπάρχει η μεγαλύτερη απογοήτευση, βγαίνουν χάλια οι φωτογραφίες αν τις τραβήξω μέσα από τις εφαρμογές αυτές, ακόμα και αν επιλέξω μέγιστη ανάλυση κλπ. Στα iphone είναι δεδομένη η βέλτιστοποιηση του api της κάμερας των εφαρμογών μιας και δεν υπάρχει διασπορά συσκευών όπως στα android. Γενικά σε καθημερινή χρήση κάμερας περίμενα το τηλέφωνο πιο αποδοτικό.... Ειδικά σε κινούμενα άτομα ή αντικείμενα υστερεί αρκετά.... Δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος να τραβάει κανείς φωτογραφίες μέσα απο viber κ whatsapp,είναι εφαρμογές επικοινωνίας και οχι φωτογραφίας.Όσον αφορά τα κινούμενα άτομα ή αντικείμενα,είναι γνωστό οτι υστερεί η samsung στον τομέα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 11 ώρες πριν, Livagoth said: Στο viber και WhatsApp για μένα υπάρχει η μεγαλύτερη απογοήτευση, βγαίνουν χάλια οι φωτογραφίες αν τις τραβήξω μέσα από τις εφαρμογές αυτές, ακόμα και αν επιλέξω μέγιστη ανάλυση κλπ. Στα iphone είναι δεδομένη η βέλτιστοποιηση του api της κάμερας των εφαρμογών μιας και δεν υπάρχει διασπορά συσκευών όπως στα android. Γενικά σε καθημερινή χρήση κάμερας περίμενα το τηλέφωνο πιο αποδοτικό.... Ειδικά σε κινούμενα άτομα ή αντικείμενα υστερεί αρκετά.... Η καμερα σε whatsapp, viber, insta, fb, tiktok, ktlp είναι θέμα σε όλα τα android απέναντι στα iphone και όχι μόνο σε samsung. 1 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Καλησπέρα. Μου ήρθε η αναβάθμιση του Αυγούστου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Καλησπερα,δευτερα παω στη samsung για φουσκωμενη μπαταρια,η διετης εγγυηση ληγει τον Νοεμβριο.Υπαρχει περιπτωση να μη χρεωθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 1 minute ago, anegefalos said: Καλησπερα,δευτερα παω στη samsung για φουσκωμενη μπαταρια,η διετης εγγυηση ληγει τον Νοεμβριο.Υπαρχει περιπτωση να μη χρεωθω; Αν δεν έχεις κλείσει 2 χρόνια κ όντως έχει φουσκώσει η μπαταρια τότε δεν θα χρεωθείς . Αλλά αν δεν έχει φουσκώσει η μπαταρια κ θες να την αλλάξεις εσύ προληπτικά τότε θα χρεωθεις. Στο λέω αυτό με το φούσκωμα γιατί την πάτησε ο αδερφός μου περίπου 1.5 μήνα πριν λήξει κ από ότι θυμάμαι του έβγαλε κ μήνυμα και του είπαν ότι αυτό που συνέβει είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις κ του το έφτιαξαν χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Δε μου εβγαλε μηνυμα,αλλα εχει σηκωθει το καπακι απο τη μερια των πληκτρων.Ελαχιστα βεβαια αλλα ειναι ορατο.Μηνυμα δεν εχει βγαλει,στο δικο του τι εγραφε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 1 hour ago, anegefalos said: Δε μου εβγαλε μηνυμα,αλλα εχει σηκωθει το καπακι απο τη μερια των πληκτρων.Ελαχιστα βεβαια αλλα ειναι ορατο.Μηνυμα δεν εχει βγαλει,στο δικο του τι εγραφε; Φουσκωμένη μπαταρία σχεδόν κανείς δεν χρεώνει αλλαγή εντός εγγύησης της συσκευής, υπάρχουν και κάποιες εταιρίες που την αλλάζουν χωρίς χρέωση και πέραν την εγγύησης μιας και μιλάμε πλέον για επικίνδυνο αντικείμενο... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Πηρα τηλ στο σερβις θεσσαλονικης και μου ειπε η κοπελα που το σηκωσε οι μπαταριες εχουν 1 χρονο εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 1 hour ago, anegefalos said: Πηρα τηλ στο σερβις θεσσαλονικης και μου ειπε η κοπελα που το σηκωσε οι μπαταριες εχουν 1 χρονο εγγυηση Πάρε τηλέφωνο την Δευτέρα στην smartec απλά μόνο και μόνο για να διασταύρωσεις αν ισχύει Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Οκ το μεσημερι θα παω,το πρωι θα παρω τη smartec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 15 ώρες πριν, anegefalos said: Πηρα τηλ στο σερβις θεσσαλονικης και μου ειπε η κοπελα που το σηκωσε οι μπαταριες εχουν 1 χρονο εγγυηση Δεν σου είπε τη χρέωση? Αν θα πληρώσεις μόνο μπαταρία ή και τα εργατικά? Θεσσαλονίκη που πήρες; Στη Microtech στη Δωδεκανήσου; Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Δωδεκανησου πηρα δε μου ειπε κοστος,στο site ειδα 68 ευρω με φπα.Δεν την αλλαζω προληπτικα ουτε επειδη επεσε η αποδοση της.Μην εκραγει και κανει ζημια στο κινητο και σε μενα.Ειναι απαραδεκτοι αν δεν το κανουν δωρεαν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 21 ώρες πριν, anegefalos said: Δωδεκανησου πηρα δε μου ειπε κοστος,στο site ειδα 68 ευρω με φπα.Δεν την αλλαζω προληπτικα ουτε επειδη επεσε η αποδοση της.Μην εκραγει και κανει ζημια στο κινητο και σε μενα.Ειναι απαραδεκτοι αν δεν το κανουν δωρεαν Εσύ καλά κάνεις και ετσι πρέπει. Απλα ρωτάω για εμενα που σκεφτομαι να το κανω προληπτικά. Αν και τα εχουμε πει 50 φορες δε θυμαμαι τα κοστη. Απλα υποθετω (και ετσι πρεπει να ειναι) οτι αν ανοιχτει το τηλ εντος εγγύησης, τοτε η εγγύηση αδιαβροχοποίησης πρέπει να επεκταθει. Όχι βεβαια οτι το εχω βαλει ποτε σε νερο.... χαχαχαχαχα Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna7 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 On 31/8/2025 at 10:59 ΠΜ, anegefalos said: Δωδεκανησου πηρα δε μου ειπε κοστος,στο site ειδα 68 ευρω με φπα.Δεν την αλλαζω προληπτικα ουτε επειδη επεσε η αποδοση της.Μην εκραγει και κανει ζημια στο κινητο και σε μενα.Ειναι απαραδεκτοι αν δεν το κανουν δωρεαν Για δες και αυτά τα εξαιρετικά παιδιά εδώ. Θυμάμαι είχα πάει ένα s9 εκεί για αντικατάσταση μπαταρίας εκτός εγγύησης και δε μου τη χρέωσαν και ήταν πολύ ευγενικά τα παιδιά, επαγγελματίες. Τώρα βέβαια δεν ξέρω λογικά θα χρεώσουν αλλά μου έκανε εντύπωση και έχουν πολύ καλά σχόλια από τον κόσμο για αυτό είχα πάει πρώτη φορά εκεί και θα πάω ξανά για αλλαγή μπαταρίας και πλάτη. https://eleson.gr/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Επιστρεφω για να πω τον πονο μου.Το τηλ ειχε ανοιχτει και αλλαχτηκε η οθονη με ιμιτασιον.Η μπαταρια ειναι οκ.Αλλα εγγυηση γιοκ.Μου το κλεισανε σωστα(ειχε φουσκωμα λογω κακης εργασιας απο αυτον που αλλαξε την οθονη).Το κραταω η το επιστρεφω στον πωλητη;θα μου βγει περιπου 400 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 10 ώρες πριν, anegefalos said: Επιστρεφω για να πω τον πονο μου.Το τηλ ειχε ανοιχτει και αλλαχτηκε η οθονη με ιμιτασιον.Η μπαταρια ειναι οκ.Αλλα εγγυηση γιοκ.Μου το κλεισανε σωστα(ειχε φουσκωμα λογω κακης εργασιας απο αυτον που αλλαξε την οθονη).Το κραταω η το επιστρεφω στον πωλητη;θα μου βγει περιπου 400 Αν έχεις επιλογή για επιστροφή στον πωλητή, μην το σκέφτεσαι καν. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 14 ώρες πριν, anegefalos said: Επιστρεφω για να πω τον πονο μου.Το τηλ ειχε ανοιχτει και αλλαχτηκε η οθονη με ιμιτασιον.Η μπαταρια ειναι οκ.Αλλα εγγυηση γιοκ.Μου το κλεισανε σωστα(ειχε φουσκωμα λογω κακης εργασιας απο αυτον που αλλαξε την οθονη).Το κραταω η το επιστρεφω στον πωλητη;θα μου βγει περιπου 400 Επιστροφή με χίλια. Αν δεν σε είχε ενημερώσει για την αλλαγή οθονης είναι απάτη. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) 1 hour ago, mips said: Επιστροφή με χίλια. Αν δεν σε είχε ενημερώσει για την αλλαγή οθονης είναι απάτη. Αντε να βρει το δίκιο του όμως είναι το θέμα. Αν το έχει κάποιους μήνες στην κατοχή του ο λόγος του είναι ενάντια του δικού του. Εκτός κ η συσκευή ήταν refurbished από μαγαζί . Edited September 2, 2025 by challenge143 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 Με το τελευταίο update όταν τραβάω φωτογραφία με background τον ήλιο μου εμφανίζει μια άσπρη λευκή γραμμή και ουσιαστικά χαλάει την φωτο. Το κανει και,στη λειτουργία βιντεο. Εχετε και άλλοι το ίδιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 2 ώρες πριν, challenge143 said: Αντε να βρει το δίκιο του όμως είναι το θέμα. Αν το έχει κάποιους μήνες στην κατοχή του ο λόγος του είναι ενάντια του δικού του. Εκτός κ η συσκευή ήταν refurbished από μαγαζί . Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου μαζί σου. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά από την άλλη δεν μπορεί να το αφήσει και έτσι. Ταπεινή μου αποψη πάντα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 Καλημέρα. Όσοι έχετε κοσμοτε έχετε θέμα με τις κλήσεις??με παίρνουν και λέει κατηλημενο. Προσπαθώ να πάρω τίποτα..το γυριζω 3g/2g καλεί και δέχεται κλήσεις κανονικα.στις 3 επιλογές τίποτα νεκρό. Στη τελευταία όλα εντάξει. Έχει θέμα το δίκτυο λογικά ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 Security patch Σεπτεμβρίου... 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts