Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos

Recommended Posts

Δημ.
32 minutes ago, jimma1987 said:

Εν τω μεταξύ εχω την εντύπωση οτι πρώτη φορά αργεί τόσο η σαμμυ να δώσει το update με το security patch του μηνα. Θα φύγει ο Οκτώβρης και ακομη έχουμε Σεπτεμβρίου. 

Πως γίνεται; Στο s22u έχω Οκτωβρίου εδώ και πολύ καιρό.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Δημ.
On 23/10/2025 at 8:21 ΠΜ, challenge143 said:

https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/my-device-displays-a-water-drop-icon-and-will-not-charge/?srsltid=AfmBOoqs1izHy_xJ8nrRjvVhGLrrYibdh6UbipMfP0A9kJVCSpfIZ12F.

Προσπάθησε κ αυτό σε ορισμένους έχει πετύχει.  Μετά αν δεν φτιάξει στο service είναι καλό να το πας

Ευχαριστώ φίλε μου! Δυστυχώς πάω για αλλαγή θύρας. Από το καλοκαίρι μου το έκανε. Ίσως έπεσε μέσα θαλασσινό νερό από τα χέρια μου και δεν το πήρα χαμπάρι να το στεγνώσω; Δε ξέρω αλλά σίγουρα σε κινητό 2.5 ετών δεν είναι κάτι φυσιολογικό. 

Από ότι είδα το κόστος πάει στα 60 Ευρώ. Ίσως δώσω και άλλα 50 να αλλάξω μπαταρία να το δώσω στα παιδιά μου να βγάλει καμία 3ετια. Είναι πολύ καλό κινητό. 

Δημ.

επανερχομαι στο προβλημα που εχω με την φωτεινοτητα του AOD και παρολο που εκανε αναβαθμιση και το LockStar πριν λιγες μερες και παρολο που εκανε ενημερωση και το λειτουργικο επισης πριν λιγες μερες το προβλημα παραμενει. Οποτε αυτο θελει χανει τελειως την φωτεινοτητα του  το  AOD και δεν μπορω να δω τις ειδοποιησεις. Εχει κανεις καμια ιδεα ?

• 2 weeks later...
Δημ.
On 18/11/2025 at 1:43 ΠΜ, ST7250 said:

Δεν μπορώ να βρω τη θήκη Smart View Wallet Case για S23 ultra. Γιατι;;;

Προφανως πρέπει να είναι out of stock απο την επίσημη αντιπροσωπεία... Και εγώ που έριξα μια μια ματιά στο επίσημο shop της samsung για s24 ultra δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη... Η μόνη λύση είναι αγορά από αλλού ή σε market από το εξωτερικό με ότι ρίσκο συνεπάγεται αυτό από θέμα γνησιότητας... 

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

Δημ. (edited)

Σιγά από ότι φαίνεται εξαφανίζονται τα διάφορα αξεσουάρ για S23 ultra και εγώ έψαχνα να βρω το τζαμάκι Whitestone Dome Tempered Glass και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.

Αν κάποιος έχει το Whitestone Dome Tempered Glass και δεν το χρειάζεται, θα με ενδιέφερε να το αγοράσω.

Edited by vassar
[sIGPIC][/sIGPIC]
Δημ.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το κινητό μας:

https://www.androidauthority.com/galaxy-s23-ultra-vs-yearly-phone-upgrades-3614708/

Συμφωνώ απόλυτα σε σημείο του να δώσω το s25 ultra που περιμένω,στην γυναίκα μου και εγώ να μείνω με το s23 ultra :classic_biggrin:

Δημ.

Κι εγώ το γουστάρω πολύ 26 με 27 μήνες περίπου το χω και δεν με έχει προβληματίσει ποτέ... από τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει η Σάμμυ

Konakis.
  • 2 weeks later...
Δημ.

Τον Φεβρουάριο θα κλείσω 2 χρόνια με το κινητό τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω μπαταρία; Θα πληρώσω εργασία και ανταλλακτικό ή ένα από τα δύο ;

Δημ.
5 ώρες πριν, liam255 said:

Τον Φεβρουάριο θα κλείσω 2 χρόνια με το κινητό τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω μπαταρία; Θα πληρώσω εργασία και ανταλλακτικό ή ένα από τα δύο ;

Πρίν την λήξη της 2ετούς εγγύησης μόνο την μπαταρία πληρώνεις όσον αφορά την smartec, για τα υπόλοιπα service δεν γνωρίζω.

Δημ.
16 ώρες πριν, Stavros_P said:

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει να προτείνει κάποιος UV μεμβράνη από την οποία να είναι ευχαριστημένος;

Έχω τη μανίσια απο αντιπροσωπεια στη Θεσσαλονικη και ειμαι υπερευχαριστημενος. Δεν ξερω αν ειναι uv....

ThaBull

Δημ.

Μια ερωτησούλα,

google play system update είμαι 1 sept 2025,

και εσάς στην ίδια έκδοση είναι ;

Eυχαριστώ

Δημ.

Μια χαρά είσαι... Αυγούστου είναι στο δικό μου 😁😊

Και στο 24αρι ουλτρα άλλοι έχουν Αυγούστου άλλοι Σεπτεμβρίου,οι περισσότεροι Ιουλίου 🤘🤘🤭

Konakis.
Δημ.
2 ώρες πριν, thabull said:

Σε εμένα είναι ακόμη του Αυγούστου..... 🤣😂🤣😂

Να φανταστώ απλώς κουβέντα να γίνεται, γιατί δνε εχω καταλάβει καοοια διαφορά είτε είναι Αυγούστου, είτε Ιουλίου, είτε Σεπτέμβρη 

Δημ.
On 2/12/2025 at 10:44 ΜΜ, dimitris1090T said:

Να φανταστώ απλώς κουβέντα να γίνεται, γιατί δνε εχω καταλάβει καοοια διαφορά είτε είναι Αυγούστου, είτε Ιουλίου, είτε Σεπτέμβρη 

Πως γινεται με την ιδια συσκευη να εχουμε διαφορετικα update;

Δημ.
8 ώρες πριν, ST7250 said:

Πως γινεται με την ιδια συσκευη να εχουμε διαφορετικα update;

Διαφορετικά region πιθανώς.