Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, liam255 said:

Τον Φεβρουάριο θα κλείσω 2 χρόνια με το κινητό τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω μπαταρία; Θα πληρώσω εργασία και ανταλλακτικό ή ένα από τα δύο ;

Πρίν την λήξη της 2ετούς εγγύησης μόνο την μπαταρία πληρώνεις όσον αφορά την smartec, για τα υπόλοιπα service δεν γνωρίζω.

16 ώρες πριν, Stavros_P said:

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει να προτείνει κάποιος UV μεμβράνη από την οποία να είναι ευχαριστημένος;

Έχω τη μανίσια απο αντιπροσωπεια στη Θεσσαλονικη και ειμαι υπερευχαριστημενος. Δεν ξερω αν ειναι uv....

ThaBull

Μια ερωτησούλα,

google play system update είμαι 1 sept 2025,

και εσάς στην ίδια έκδοση είναι ;

Eυχαριστώ

Μια χαρά είσαι... Αυγούστου είναι στο δικό μου 😁😊

Και στο 24αρι ουλτρα άλλοι έχουν Αυγούστου άλλοι Σεπτεμβρίου,οι περισσότεροι Ιουλίου 🤘🤘🤭

Konakis.

2 ώρες πριν, thabull said:

Σε εμένα είναι ακόμη του Αυγούστου..... 🤣😂🤣😂

Να φανταστώ απλώς κουβέντα να γίνεται, γιατί δνε εχω καταλάβει καοοια διαφορά είτε είναι Αυγούστου, είτε Ιουλίου, είτε Σεπτέμβρη 

On 2/12/2025 at 10:44 ΜΜ, dimitris1090T said:

Να φανταστώ απλώς κουβέντα να γίνεται, γιατί δνε εχω καταλάβει καοοια διαφορά είτε είναι Αυγούστου, είτε Ιουλίου, είτε Σεπτέμβρη 

Πως γινεται με την ιδια συσκευη να εχουμε διαφορετικα update;

8 ώρες πριν, ST7250 said:

Πως γινεται με την ιδια συσκευη να εχουμε διαφορετικα update;

Διαφορετικά region πιθανώς. 

On 22/11/2025 at 3:38 ΜΜ, konakis said:

Κι εγώ το γουστάρω πολύ 26 με 27 μήνες περίπου το χω και δεν με έχει προβληματίσει ποτέ... από τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει η Σάμμυ

Συμφωνώ απόλυτα. Φοβερό κινητό. Εγώ θα το άλλαζα μόνο με ένα foldable (ίσως το fold 7). Τουλάχιστον να έχω μια διαφορετική εμπειρία χρήσης. Το λίγο καλύτερο σε όλα δε με καλύπτει πλέον στα καινούρια ultra. 

Δεν το λες και άσχημα... βέβαια σε αγγελίες πιάνει 400+ ανάλογα την κατάσταση και την χωρητικότητα. Εγώ το κράτησα τελικά και το δουλεύω εναλλάξ ανάλογα την διάθεση ως καθημερινό με το 15Τ προ 12 512 κι αυτό είναι πολύ γρήγορος κι ο Κινέζος όμως το ουλτρα είναι ουλτρα κράτημα πένα οθόνη με γωνίες και Edge πλαϊνά που βοηθούν πολύ στην full gestures λειτουργία με τα δάχτυλα δεξιά αριστερά κλπ 

Konakis.

Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα και την όποια βοήθεια έλαβα για το αγαπημένο μας s23 ultra…θα μπαίνω που και που να σας διαβάζω 🙏

57 minutes ago, konakis said:

Για πού το βαλες; Κίνα μεριά ή σε νεότερο μοντέλο;

Το έβαλα ήδη στο Άβαταρ μου...

57 minutes ago, EricssonyFan said:

Σιγά το κινητό, πάλι εδώ θα ξαναγυρίσεις.. 😛

Δώσε μου τα φώτα σου γέροντα... γιατί μάλλον έκανα λάθος!

καλησπέρα σας

Ενεργοποίησα προσφορά το wallet, αλλά μετά την επιτυχια.μιας.πληρωμης σε POS δεν μου εμφανίζει κάποια ένδειξη επιτυχίας, παρά μόνο την δόνηση 

Είναι συτο η φυσιολογική συμπεριφορά?.εάν όχι, τι θα μπορούσα να ελέγξω ? Σημειώστε ότι τα notifications ,είναι κανονικά ενεργοποιημένα 

Edited by MobilePerson

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! Γνωριζει καπιος πως μπορω να εχω online μπακαπ χψρο περιπου 500 γιγα με μικρο κοστος για φωτογραφιες κ βιντεο??