boymanos Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 5 ώρες πριν, liam255 said: Τον Φεβρουάριο θα κλείσω 2 χρόνια με το κινητό τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω μπαταρία; Θα πληρώσω εργασία και ανταλλακτικό ή ένα από τα δύο ; Πρίν την λήξη της 2ετούς εγγύησης μόνο την μπαταρία πληρώνεις όσον αφορά την smartec, για τα υπόλοιπα service δεν γνωρίζω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 16 ώρες πριν, Stavros_P said: Καλησπέρα σε όλους, Έχει να προτείνει κάποιος UV μεμβράνη από την οποία να είναι ευχαριστημένος; Έχω τη μανίσια απο αντιπροσωπεια στη Θεσσαλονικη και ειμαι υπερευχαριστημενος. Δεν ξερω αν ειναι uv.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Μια ερωτησούλα, google play system update είμαι 1 sept 2025, και εσάς στην ίδια έκδοση είναι ; Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Μια χαρά είσαι... Αυγούστου είναι στο δικό μου 😁😊 Και στο 24αρι ουλτρα άλλοι έχουν Αυγούστου άλλοι Σεπτεμβρίου,οι περισσότεροι Ιουλίου 🤘🤘🤭 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Σε εμένα είναι ακόμη του Αυγούστου..... 🤣😂🤣😂 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 @thabull Παρέα είμαστε 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 2 ώρες πριν, thabull said: Σε εμένα είναι ακόμη του Αυγούστου..... 🤣😂🤣😂 Να φανταστώ απλώς κουβέντα να γίνεται, γιατί δνε εχω καταλάβει καοοια διαφορά είτε είναι Αυγούστου, είτε Ιουλίου, είτε Σεπτέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 On 2/12/2025 at 10:44 ΜΜ, dimitris1090T said: Να φανταστώ απλώς κουβέντα να γίνεται, γιατί δνε εχω καταλάβει καοοια διαφορά είτε είναι Αυγούστου, είτε Ιουλίου, είτε Σεπτέμβρη Πως γινεται με την ιδια συσκευη να εχουμε διαφορετικα update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 8 ώρες πριν, ST7250 said: Πως γινεται με την ιδια συσκευη να εχουμε διαφορετικα update; Διαφορετικά region πιθανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 Το s23 ultra θα παρει την εκδοση UI 8.5. Γνωριζουμε πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 14 ώρες πριν, ST7250 said: Το s23 ultra θα παρει την εκδοση UI 8.5. Γνωριζουμε πότε; Ναι, τον Οκτώβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 https://samsungmagazine.eu/el/2025/12/05/vyzkousejte-novy-samsung-internet-jeste-pred-vydanim-one-ui-8-5/ για όποιον θέλει να δοκιμάσει το samsung browser σε 8.5 ui 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 On 22/11/2025 at 3:38 ΜΜ, konakis said: Κι εγώ το γουστάρω πολύ 26 με 27 μήνες περίπου το χω και δεν με έχει προβληματίσει ποτέ... από τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει η Σάμμυ Συμφωνώ απόλυτα. Φοβερό κινητό. Εγώ θα το άλλαζα μόνο με ένα foldable (ίσως το fold 7). Τουλάχιστον να έχω μια διαφορετική εμπειρία χρήσης. Το λίγο καλύτερο σε όλα δε με καλύπτει πλέον στα καινούρια ultra. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 Πολύ σωστός!! 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Έκανα το τεστ για ανταλλαγή της συσκευής με νέα. Μέσω του cosmote app και έβγαλε αξία συσκευής για το s23 ultra, 330€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Δεν το λες και άσχημα... βέβαια σε αγγελίες πιάνει 400+ ανάλογα την κατάσταση και την χωρητικότητα. Εγώ το κράτησα τελικά και το δουλεύω εναλλάξ ανάλογα την διάθεση ως καθημερινό με το 15Τ προ 12 512 κι αυτό είναι πολύ γρήγορος κι ο Κινέζος όμως το ουλτρα είναι ουλτρα κράτημα πένα οθόνη με γωνίες και Edge πλαϊνά που βοηθούν πολύ στην full gestures λειτουργία με τα δάχτυλα δεξιά αριστερά κλπ 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. December 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2025 Διαθέσιμο το Security patch Δεκέμβρη 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα και την όποια βοήθεια έλαβα για το αγαπημένο μας s23 ultra…θα μπαίνω που και που να σας διαβάζω 🙏 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 Για πού το βαλες; Κίνα μεριά ή σε νεότερο μοντέλο; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 57 minutes ago, konakis said: Για πού το βαλες; Κίνα μεριά ή σε νεότερο μοντέλο; Το έβαλα ήδη στο Άβαταρ μου... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. December 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 5 ώρες πριν, Konstantine73 said: Το έβαλα ήδη στο Άβαταρ μου... Σιγά το κινητό, πάλι εδώ θα ξαναγυρίσεις.. 😛 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2025 57 minutes ago, EricssonyFan said: Σιγά το κινητό, πάλι εδώ θα ξαναγυρίσεις.. 😛 Δώσε μου τα φώτα σου γέροντα... γιατί μάλλον έκανα λάθος! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 (edited) καλησπέρα σας Ενεργοποίησα προσφορά το wallet, αλλά μετά την επιτυχια.μιας.πληρωμης σε POS δεν μου εμφανίζει κάποια ένδειξη επιτυχίας, παρά μόνο την δόνηση Είναι συτο η φυσιολογική συμπεριφορά?.εάν όχι, τι θα μπορούσα να ελέγξω ? Σημειώστε ότι τα notifications ,είναι κανονικά ενεργοποιημένα Edited December 29, 2025 by MobilePerson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 (edited) - Edited December 31, 2025 by MobilePerson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! Γνωριζει καπιος πως μπορω να εχω online μπακαπ χψρο περιπου 500 γιγα με μικρο κοστος για φωτογραφιες κ βιντεο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts