Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι είναι αναφέρθηκε και στα άλλα νήματα ισχύει για όλες τις σειρές S

Konakis.

Ρε παιδιά αυτό με τους screen protectors τι χάλι; Δεν υπάρχει τίποτα αξιολόγο διαθέσιμο πλέον. Ούτε IMBZBK ούτε Whitedome, μόνο κάτι χαζομάρες μεμβράνες. Πρέπει να έχω δώσει 100€ σε ένα μήνα.

Οιωνοί ότι πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς προς s25-26u 😜

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

• 3 weeks later...

Σημερα αποχωριστικα το κινητο.σχεδον 2 χρονια και 2-3 μηνες που το ειχα στην κατοχη μου.ο λογος που το εδωσα ειναι οτι κουραστηκα το μεγεθος (περισσοτερο το βαρος με την θηκη pitaka  ειχα 265 γρ βαρος).βαρεθηκα την edge οθονη και θελω κατι με 12gb ram γιατι με τοσες πολλες εφαρμογες που ανοιγα "κολλαγε".

επισης ποτε δεν ελυσα το προβλημα με τις χαμενες κλησεις.και με το σημα,προβλημα ολης της  σειρας s23 

τωρα σκεφτομαι να παρω η s26 ultra που εχει πεσει αρκετα η τιμη η s25 plus.

σε περιβαλλον samsung θα παραμεινω γιατι με καλυπτει απολυτως.

my old profile -----> RAVER

Σου προτείνω S25 plus από best price ή άμα βρεις μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και προσιτή τιμή. Εγώ έχω κρατήσει το 23αρι ουλτρα όμως έχω πια ως βασικό τηλέφωνο το s26 12/256 κάνεις ότι θέλεις με το ένα χέρι... δεν νομίζω να ξεπερνά τα 200 γρ. συνολικού βάρους με θήκη και γυαλί σπίγκεν σε τελείως κόμπακτ διαστάσεις και απόλυτη ισορροπία βάρους πούπουλο...

Σου προτείνω το πλας για να μην σου κακοφανεί και σου πέσει πολύ μικρή ή οθόνη από το ένα άκρο στο άλλο. Το 25 ουλτρα το κράτησα ένα διάστημα μαζί με το 23 ουλτρα όμως δεν με έπεισε για τα δικά μου θέλω προτίμησα να μείνω με το παλιό 23.

Εγώ δεν είχα θέμα με χαμένες κλήσεις και μάλιστα επειδή χρειάστηκε να αλλαχθεί η οθόνη του πρίν κάνα δίμηνο πέρασε συνολικό έλεγχο από Samsung service center και ήταν όλα κομπλέ μητρική μπαταρία θύρα φόρτισης κλπ

Konakis.

9 ώρες πριν, ktikti said:

επισης ποτε δεν ελυσα το προβλημα με τις χαμενες κλησεις.και με το σημα,προβλημα ολης της  σειρας s23 

Χαμένες κλήσεις εχω σχεδόν σε όλες τις συσκευές μου σε ένα μονο μέρος ,στην δουλειά μου, που επάνω η σκεπή είναι απο τσιγκο με αποτέλεσμα να επηρεάζει το σήμα και το έχουν και οι άλλοι συνάδελφοι μου.  Με Vodafone κ cosmote.  Το πρόβλημα εγω το έλυσα με ρουτίνα, με το που πιάνω το wifi της δουλειάς μου να γυρνάει σε 2g και όταν φεύγω γυρνάει σε 4g . Μόνο εκεί εγω εχω αντιμετωπίσει το προβλημα με τις Χαμένες κλήσεις.  Αν το έχεις μόνο σε ένα μέρος σου προτείνω αυτό.  Το εχω και στο 21υ κ 24υ κ στο 25αρι. Ενώ το s21 που το έχει η γυναίκα μου καμία χαμένη κλήση 

11 ώρες πριν, konakis said:

Σου προτείνω S25 plus από best price ή άμα βρεις μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και προσιτή τιμή. Εγώ έχω κρατήσει το 23αρι ουλτρα όμως έχω πια ως βασικό τηλέφωνο το s26 12/256 κάνεις ότι θέλεις με το ένα χέρι... δεν νομίζω να ξεπερνά τα 200 γρ. συνολικού βάρους με θήκη και γυαλί σπίγκεν σε τελείως κόμπακτ διαστάσεις και απόλυτη ισορροπία βάρους πούπουλο...

Σου προτείνω το πλας για να μην σου κακοφανεί και σου πέσει πολύ μικρή ή οθόνη από το ένα άκρο στο άλλο. Το 25 ουλτρα το κράτησα ένα διάστημα μαζί με το 23 ουλτρα όμως δεν με έπεισε για τα δικά μου θέλω προτίμησα να μείνω με το παλιό 23.

Εγώ δεν είχα θέμα με χαμένες κλήσεις και μάλιστα επειδή χρειάστηκε να αλλαχθεί η οθόνη του πρίν κάνα δίμηνο πέρασε συνολικό έλεγχο από Samsung service center και ήταν όλα κομπλέ μητρική μπαταρία θύρα φόρτισης κλπ

S25+ - S26+ θα παρω.και ισως αμα βρω καλη τιμη s26 ultra γιατι εχει λεπτυνει αρκετα και στο χερι ειναι πιο ανετο απο το παλιο μου κινητο που ηταν βαρυ και edge.

εχω 2 μερες χρησιμοποιω το πολυ παλιο μου s10 και η χρηση του δεν ειναι ανετη.με το ζορι βλεπω.

τωρα το προβλημα με τις κλησεις το ειχα μονο σε αυτο το κινητο και ειχα κανει ερωτηση στο members samsung forum και ολοι αντιμετωπιζανε το ιδιο δηλαδη να μην εχεις σταθερο σημα,η μπαρα να ανακατεβαινει συνεχως και ενω εδειχε οτι εχεις ημα..σε πιαθνη κληση ελεγε οτι το κινητο ειναι κλειστο.δοκιμασμενο και με wind  & cosmote.σπαστικο τελειως.

8 ώρες πριν, challenge143 said:

Χαμένες κλήσεις εχω σχεδόν σε όλες τις συσκευές μου σε ένα μονο μέρος ,στην δουλειά μου, που επάνω η σκεπή είναι απο τσιγκο με αποτέλεσμα να επηρεάζει το σήμα και το έχουν και οι άλλοι συνάδελφοι μου.  Με Vodafone κ cosmote.  Το πρόβλημα εγω το έλυσα με ρουτίνα, με το που πιάνω το wifi της δουλειάς μου να γυρνάει σε 2g και όταν φεύγω γυρνάει σε 4g . Μόνο εκεί εγω εχω αντιμετωπίσει το προβλημα με τις Χαμένες κλήσεις.  Αν το έχεις μόνο σε ένα μέρος σου προτείνω αυτό.  Το εχω και στο 21υ κ 24υ κ στο 25αρι. Ενώ το s21 που το έχει η γυναίκα μου καμία χαμένη κλήση 

δεν το εχω πλεον το κινητο.

αλλα το περισσοτερο ηταν ο ογκος και το βαρος.εχω δουλεψει για λιγες ωρες s25 ultra φιλου μου και στο χερι ειναι πιο ανετο.ειδικα το s26ultra που εχει στρογγυλεμενες γωνιες ειναι αυτο που μου αρεσει.

• 2 weeks later...

Σημερα εκανα μετα απο καιρο ενημερωση και μου βγαζει ενημερωση 5 Απριλιου 2026 (δεν ξερω αν ειναι η ιδια με την ενημερωση Μαρτιου που αναφερετε πανω), just saying.

• 3 weeks later...

Καλημέρα σε όλους

Επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, το αφήνω εδώ αν κάποιος/α μπορεί να βοηθήσει.... 

Έχω τα buds3 και τον τελευταίο καιρό το αριστερό bud έχει χαμηλότερη ένταση. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται και πως μπορεί να "φτιαχτεί" ή ρυθμιστεί;

(Έχω κατεβάσει το extensio για τα buds στο s23u μου)

ThaBull

23 ώρες πριν, thabull said:

Καλημέρα σε όλους

Επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, το αφήνω εδώ αν κάποιος/α μπορεί να βοηθήσει.... 

Έχω τα buds3 και τον τελευταίο καιρό το αριστερό bud έχει χαμηλότερη ένταση. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται και πως μπορεί να "φτιαχτεί" ή ρυθμιστεί;

(Έχω κατεβάσει το extensio για τα buds στο s23u μου)

Έχεις δει τις ρυθμίσεις στο Accessibility το left/right sound balance αν είναι οκ;

6 ώρες πριν, Sofos_5 said:

Έχεις δει τις ρυθμίσεις στο Accessibility το left/right sound balance αν είναι οκ;

Thanks. Το τσέκαρα. Μάλλον θέλουν καθάρισμα αν και δε φαίνεται να έχουν μαζέψει κερί. Εκτός αν έφαγαν κανένα σουτ περίεργο...

Βοήθησαν και τα παιδιά από τον νήμα του S26u...

ThaBull

10 minutes ago, thabull said:

Thanks. Το τσέκαρα. Μάλλον θέλουν καθάρισμα αν και δε φαίνεται να έχουν μαζέψει κερί. Εκτός αν έφαγαν κανένα σουτ περίεργο...

Βοήθησαν και τα παιδιά από τον νήμα του S26u...

Εδώ βρήκες σχετικό νήμα;; 

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σας

Μετα από ένα υπέροχο ταξίδι με το s23,  πήγα στο s26 ultra 

Ωραία αίσθηση, αλλά το s23 θα μείνει αξέχαστο !!

Υπάρχει μια θήκη UAG στο ραφι για οποίο μέλος ενδιαφέρεται 

Edited by MobilePerson

Έτσι ακριβώς μοναδική συσκευή το 23αρι δυόμισι χρόνια το κράτησα κι εγώ και το έδωσα τον προηγούμενο μήνα με βαριά καρδιά 

Konakis.

Το έχω από 4/3/23 μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά δεν έχω κανένα θέμα με αυτά που εγώ του ζητάω .

Κώστας :cool:

7 ώρες πριν, MobilePerson said:

Καλησπέρα σας

Μετα από ένα υπέροχο ταξίδι με το s23,  πήγα στο s26 ultra 

Ωραία αίσθηση, αλλά το s23 θα μείνει αξέχαστο !!

Υπάρχει μια θήκη UAG στο ραφι για οποίο μέλος ενδιαφέρεται 

Τον ιδιο δρομο ακολουθησα.το περιμενω απο μερα σε μερα.το αγροσα απο you >με απαλλαγη φπα 911 ευρο , μια χαρα..

Ο μόνος λόγος που το έδωσα ήταν η επίπεδη οθόνη του S26, ενώ καλοδεχούμενο ήταν το privacy display 

Η μπαταρία πάντως, έχει αίσθηση διαφορά στο s26

Σχετικά με την μπαταρία, φορτίζω πάντα ως το 85%. Το κινητό το πήρα το 2023 και αντέχει σχετικά. Έχει νόημα να το κρατάω ως 85% ή τώρα δεν έχει νόημα; μήπως να το αφήνω να φορτίζει φουλ πλέον; 

Χτύπα 💯 τοίς εκατό μια δυο φορές την εβδομάδα θα εντυπωσιαστείς πιστεύω από την αυτονομία του, στο λέω γιατί κι εγώ όπως εσύ φόρτιζα και όποτε το έφτανα στο τέρμα μια δυο φορές το μήνα κρατούσε εξαιρετική αυτονομία 

Konakis.