Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 12/10/2025 at 1:52 ΜΜ, theopanatha13 said:

Μονο εάν αλλάξεις csc  σε διαφορετική χώρα που επιτρέπεται η εγγραφή κλήσεων. 

Υπάρχει κάποιος οδηγός για αλλαγή του csc? Και τι βάζουμε; Ινδια;

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παλαιότερα που είχα αλλάξει CSC για ηχογράφηση κλήσεων και για πιο γρήγορες αναβαθμίσεις, με το που έκανε boot το κινητό σε σημείο με 1300mbps speedtest και τέρμα φουλ σήμα, έπεσε στα 150-200 το speedtest και μια γραμμή σήμα. Κάτι σαν να πειραχτηκε και να μη διάβαζε όλες τις μπάντες. Το δούλεψα μια δυο ημέρες έτσι και είχα παντού χαμηλές ταχύτητες και χαμένες κλήσεις. Γύρισα στο εργοστασιακό και όλα δούλευαν ξανά ρολόι. 

Ποιο tempered glass να διαλέξω που να κάθεται σωστά με θήκη mobilfox? Είχε ένα Whitestone η γυναίκα και το έβγαλε άχρηστο. Δε το βρίσκω ξανά στο Skroutz και δε ξέρω ποιο να βάλω 

2 ώρες πριν, DjTony said:

Ποιο tempered glass να διαλέξω που να κάθεται σωστά με θήκη mobilfox? Είχε ένα Whitestone η γυναίκα και το έβγαλε άχρηστο. Δε το βρίσκω ξανά στο Skroutz και δε ξέρω ποιο να βάλω 

Αν θέλεις λειτουργικό αποτύπωμα τότε το Dome είναι μονόδρομος. Αν δεν υπάρχει αυτό τότε ψάξε κάποιο με κόλλα UV.

55 minutes ago, super_f said:

Αν θέλεις λειτουργικό αποτύπωμα τότε το Dome είναι μονόδρομος. Αν δεν υπάρχει αυτό τότε ψάξε κάποιο με κόλλα UV.

Δε χρησιμοποιεί δακτύλικο αποτύπωμα. Οπότε ποιο θα κάτσει σωστά; το dome δε το βρίσκω πουθενά 

Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα: μου λέει ότι έχει ξένο σώμα, υγρασία ή σκόνη στη usb θύρα και δε με αφήνει να το φορτίσω! Συνήθως περνάει μετά από μερικές ώρες αλλά μετά από καμιά εβδομάδα το ξανακάνει. Αναγκάστηκα να πάρω ασύρματο φορτιστή! Έχω διαβρώσει τη θύρα και χάλασε; Δεν έχει πέσει ποτέ σε νερό πάντως 

8 ώρες πριν, yorgos00 said:

Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα: μου λέει ότι έχει ξένο σώμα, υγρασία ή σκόνη στη usb θύρα και δε με αφήνει να το φορτίσω! Συνήθως περνάει μετά από μερικές ώρες αλλά μετά από καμιά εβδομάδα το ξανακάνει. Αναγκάστηκα να πάρω ασύρματο φορτιστή! Έχω διαβρώσει τη θύρα και χάλασε; Δεν έχει πέσει ποτέ σε νερό πάντως 

πετάξου σε ενα εξουσιοδοτημένο service, Βρείτε ένα Κέντρο Υποστήριξης της Samsung | Samsung Greece

να σου αλλάξουν θυρα.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

9 ώρες πριν, yorgos00 said:

https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/my-device-displays-a-water-drop-icon-and-will-not-charge/?srsltid=AfmBOoqs1izHy_xJ8nrRjvVhGLrrYibdh6UbipMfP0A9kJVCSpfIZ12F.

Προσπάθησε κ αυτό σε ορισμένους έχει πετύχει.  Μετά αν δεν φτιάξει στο service είναι καλό να το πας

Εν τω μεταξύ εχω την εντύπωση οτι πρώτη φορά αργεί τόσο η σαμμυ να δώσει το update με το security patch του μηνα. Θα φύγει ο Οκτώβρης και ακομη έχουμε Σεπτεμβρίου. 

Edited by jimma1987

32 minutes ago, jimma1987 said:

Εν τω μεταξύ εχω την εντύπωση οτι πρώτη φορά αργεί τόσο η σαμμυ να δώσει το update με το security patch του μηνα. Θα φύγει ο Οκτώβρης και ακομη έχουμε Σεπτεμβρίου. 

Πως γίνεται; Στο s22u έχω Οκτωβρίου εδώ και πολύ καιρό.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

On 23/10/2025 at 8:21 ΠΜ, challenge143 said:

https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/my-device-displays-a-water-drop-icon-and-will-not-charge/?srsltid=AfmBOoqs1izHy_xJ8nrRjvVhGLrrYibdh6UbipMfP0A9kJVCSpfIZ12F.

Προσπάθησε κ αυτό σε ορισμένους έχει πετύχει.  Μετά αν δεν φτιάξει στο service είναι καλό να το πας

Ευχαριστώ φίλε μου! Δυστυχώς πάω για αλλαγή θύρας. Από το καλοκαίρι μου το έκανε. Ίσως έπεσε μέσα θαλασσινό νερό από τα χέρια μου και δεν το πήρα χαμπάρι να το στεγνώσω; Δε ξέρω αλλά σίγουρα σε κινητό 2.5 ετών δεν είναι κάτι φυσιολογικό. 

Από ότι είδα το κόστος πάει στα 60 Ευρώ. Ίσως δώσω και άλλα 50 να αλλάξω μπαταρία να το δώσω στα παιδιά μου να βγάλει καμία 3ετια. Είναι πολύ καλό κινητό. 

επανερχομαι στο προβλημα που εχω με την φωτεινοτητα του AOD και παρολο που εκανε αναβαθμιση και το LockStar πριν λιγες μερες και παρολο που εκανε ενημερωση και το λειτουργικο επισης πριν λιγες μερες το προβλημα παραμενει. Οποτε αυτο θελει χανει τελειως την φωτεινοτητα του  το  AOD και δεν μπορω να δω τις ειδοποιησεις. Εχει κανεις καμια ιδεα ?

• 2 weeks later...
On 18/11/2025 at 1:43 ΠΜ, ST7250 said:

Δεν μπορώ να βρω τη θήκη Smart View Wallet Case για S23 ultra. Γιατι;;;

Προφανως πρέπει να είναι out of stock απο την επίσημη αντιπροσωπεία... Και εγώ που έριξα μια μια ματιά στο επίσημο shop της samsung για s24 ultra δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη... Η μόνη λύση είναι αγορά από αλλού ή σε market από το εξωτερικό με ότι ρίσκο συνεπάγεται αυτό από θέμα γνησιότητας... 

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

Σιγά από ότι φαίνεται εξαφανίζονται τα διάφορα αξεσουάρ για S23 ultra και εγώ έψαχνα να βρω το τζαμάκι Whitestone Dome Tempered Glass και δεν μπορώ να το βρω πουθενά.

Αν κάποιος έχει το Whitestone Dome Tempered Glass και δεν το χρειάζεται, θα με ενδιέφερε να το αγοράσω.

Edited by vassar
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το κινητό μας:

https://www.androidauthority.com/galaxy-s23-ultra-vs-yearly-phone-upgrades-3614708/

Συμφωνώ απόλυτα σε σημείο του να δώσω το s25 ultra που περιμένω,στην γυναίκα μου και εγώ να μείνω με το s23 ultra :classic_biggrin:

Κι εγώ το γουστάρω πολύ 26 με 27 μήνες περίπου το χω και δεν με έχει προβληματίσει ποτέ... από τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει η Σάμμυ

Konakis.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει να προτείνει κάποιος UV μεμβράνη από την οποία να είναι ευχαριστημένος;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Τον Φεβρουάριο θα κλείσω 2 χρόνια με το κινητό τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω μπαταρία; Θα πληρώσω εργασία και ανταλλακτικό ή ένα από τα δύο ;