arxontas2323 Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 1 hour ago, mix911 said: Έχετε παρατηρήσει μειώσει του σήματος 5g η 4g με την αλλαγή csc από EUX σε THL? Πουθενά δν εχω διαβάσει για μείωση σήματος...εγω για λίγο καιρό που το είχα δεν ειχα παρατηρήσει κάτι... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα μοντέλα;Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα φίλε μου εγώ πήρα αυτόν για το κινητό, κορυφαίος και δουλεύει άψογα η super fast charginghttps://www.skroutz.gr/s/30168038/Ugreen-%CE%A6%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%98%CF%8D%CF%81%CE%B1-USB-A-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-3-%CE%98%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82-USB-C-65W-Power-Delivery-Quick-Charge-2-0-Quick-Charge-3-0-Quick-Charge-4-Quick-Charge-4-0-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-CD224.htmlΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Ρε παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση του πορτοφόλι Google, Δεν μπορώ να αλλάξω προ επιλεγμένη κάρτα. Έχω 5 6 κάρτες, και μόνο πατώντας πάνω στην πρώτη μου βγάζει πληροφορίες και επιλογές. Στην δεύτερη τι κάνω απλό ταπ. Τι πατάω συνεχόμενα. Δεν μου ανοίγει τις πληροφορίες, για να μπορώ να επιλέξω και προεπιλογή. Πως δουλεύει το ριμαδι? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 1 ώρα πριν, kountoura said: Ρε παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση του πορτοφόλι Google, Δεν μπορώ να αλλάξω προ επιλεγμένη κάρτα. Έχω 5 6 κάρτες, και μόνο πατώντας πάνω στην πρώτη μου βγάζει πληροφορίες και επιλογές. Στην δεύτερη τι κάνω απλό ταπ. Τι πατάω συνεχόμενα. Δεν μου ανοίγει τις πληροφορίες, για να μπορώ να επιλέξω και προεπιλογή. Πως δουλεύει το ριμαδι? Γενικότερα είναι για το ανάθεμα η εφαρμογή τους... βασικά πράγματα θες να κάνεις και δεν γίνονται...εγω σήμερα άλλαξα προεπιλεγμένη και μου το δέχθηκε Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 4 ώρες πριν, kountoura said: Ρε παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση του πορτοφόλι Google, Δεν μπορώ να αλλάξω προ επιλεγμένη κάρτα. Έχω 5 6 κάρτες, και μόνο πατώντας πάνω στην πρώτη μου βγάζει πληροφορίες και επιλογές. Στην δεύτερη τι κάνω απλό ταπ. Τι πατάω συνεχόμενα. Δεν μου ανοίγει τις πληροφορίες, για να μπορώ να επιλέξω και προεπιλογή. Πως δουλεύει το ριμαδι? Καλημέρα, αν δεν έχει όντως κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή σου, τότε απλά άλλαξε το περιβάλλον της. Πάτησε στην κάρτα που θες να ορίσεις ως προεπιλεγμένη και μετά πάνω δεξιά στις τρεις κάθετες κουκίδες. Εκεί εμφανίζονται όλες οι επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 16 ώρες πριν, ChrisNikol said: Αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω ότι όσο ποιο κακό σήμα υπάρχει στην περιοχή τόσο ποιο γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας απλά η vodafone υστερεί σε πολλές περιοχές αντιθέτως με την cosmote. Εννοείται ότι με κακή κάλυψη κ σε cosmote θα έχεις κατανάλωση. Κ λόγο επαγγέλματος σχεδόν το ζω καθημερινά πόσο δύσκολη μου κάνει την ζωή η vodafone.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 (edited) Για να επανέλθω για το σήμα και την κατανάλωση,εννοείται οτι αν εχουμε 2 κεραίες στην ιδια απόσταση αλλα με διαφορετική ισχύ,καταναλώνει περισσότερο εκει που εχει τη χαμηλότερη ισχύ.Αυτο όμως ειναι ενας πολύ γενικός κανόνας.Οταν ομως,για να το πω αλλοιώς,το ενα δικτυο παιζει απο απλό 4G σε 4G+ συνεχεια,σε σχεση με ενα που εχει μόνο 4G,το πρώτο καταναλώνει πολύ περισσότερο κι ας εχει πολύ ισχυρό σήμα.Αν πάλι αλλάζει συνεχώς απο κεραία 2600 σε 1800 ενω το αλλο δικτυο παίζει σταθερά σε 900άρα τοτε πάλι καταναλώνει περισσότερο κι ας εχει πιο ισχυρο σημα το πρωτο απο το δευτερο.. Μπαίνοντας στο κρυφό μενου με το *#0000# βλέπουμε την παράμετρο tx-pοwer.Εκει βλέπει κανείς πόσο συχνά "απασχολει" το κάθε δικτυο τη συσκευή μας και τι ισχύ απαιτεί και επομένως πόσο καταναλώνει... Edited July 20, 2023 by LAGGI 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 1 hour ago, LAGGI said: Για να επανέλθω για το σήμα και την κατανάλωση,εννοείται οτι αν εχουμε 2 κεραίες στην ιδια απόσταση αλλα με διαφορετική ισχύ,καταναλώνει περισσότερο εκει που εχει τη χαμηλότερη ισχύ.Αυτο όμως ειναι ενας πολύ γενικός κανόνας.Οταν ομως,για να το πω αλλοιώς,το ενα δικτυο παιζει απο απλό 4G σε 4G+ συνεχεια,σε σχεση με ενα που εχει μόνο 4G,το πρώτο καταναλώνει πολύ περισσότερο κι ας εχει πολύ ισχυρό σήμα.Αν πάλι αλλάζει συνεχώς απο κεραία 2600 σε 1800 ενω το αλλο δικτυο παίζει σταθερά σε 900άρα τοτε πάλι καταναλώνει περισσότερο κι ας εχει πιο ισχυρο σημα το πρωτο απο το δευτερο.. Πάντως 3 χρόνια που είχα vodafone, στους Θρακομακεδόνες που είχε ασθενές σήμα (4g έπιανε κάθε Πάσχα), κατέστρεψα 2 μπαταρίες στο iphone από τις συνεχείς φορτίσεις. Την κατέβαζε σαν νεράκι Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 19 minutes ago, Dark_Lord said: Πάντως 3 χρόνια που είχα vodafone, στους Θρακομακεδόνες που είχε ασθενές σήμα (4g έπιανε κάθε Πάσχα), κατέστρεψα 2 μπαταρίες στο iphone από τις συνεχείς φορτίσεις. Την κατέβαζε σαν νεράκι Οταν η συνδεση είναι οριακή στο να πιανει-δεν πιανει ισχύει αυτο που λές. Κι εγω ήμουνα στην Αμοργό προσφατα οπου σε καποιες ακτες ήταν στο οριο εντός-εκτός δικτυου.Εννοειται οτι η μπαταρια έπεφτε πολύ γρηγορα... 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 3 ώρες πριν, stefan_city said: Καλημέρα, αν δεν έχει όντως κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή σου, τότε απλά άλλαξε το περιβάλλον της. Πάτησε στην κάρτα που θες να ορίσεις ως προεπιλεγμένη και μετά πάνω δεξιά στις τρεις κάθετες κουκίδες. Εκεί εμφανίζονται όλες οι επιλογές. Δείτε λίγο τι κάνει μήπως δεν το εξήγησα σωστά. https://photos.app.goo.gl/KQ1vaYvQmbtDX4PB9 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Καλησπέρα , αυτό "smart" πώς δουλεύει και βγάζει τα ονόματα χωρίς να έχω αποθηκεύσει την επαφή ; Γιατί μου βγάζει αυτό κάθε φορά που με παίρνει άγνωστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Το πορτοφόλι ακόμα να επανέρθει, έχω μόνο μια κάρτα και δεν δουλεύει μετά την αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Εγώ έχω κάρτα της εθνικής και δουλεύει κανονικά και με τη συσκευή αλλά και με το galaxy watch 5sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 (edited) 21 minutes ago, bardull said: Το πορτοφόλι ακόμα να επανέρθει, έχω μόνο μια κάρτα και δεν δουλεύει μετά την αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει φτιάξει εδω και καιρό το πορτοφόλι για την πληρωμή... μήπως να κανεις διαγραφή δεδομένων και να τα περάσεις ξανά; Edited July 20, 2023 by arxontas2323 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, Dark_Lord said: Πάντως 3 χρόνια που είχα vodafone, στους Θρακομακεδόνες που είχε ασθενές σήμα (4g έπιανε κάθε Πάσχα), κατέστρεψα 2 μπαταρίες στο iphone από τις συνεχείς φορτίσεις. Την κατέβαζε σαν νεράκι και εγω 10 χρονια τωρα με διαφορα galaxy s με exynos και vodafone , νομιζα οτι εφταιγε η vodafone που φορτιζα 2 φορες τη μερα . μεχρι που πηρα s23 , που η μπαταρια δεν θελει να τελειωσει και καταλαβα οτι κατι αλλο εφταιγε . εκτος κι αν βελτιωθηκε τοσο πολυ η vodafone φετος , που δε νομιζω Edited July 20, 2023 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Και σε εμένα δουλεύει κανονικά το wallet. Ακόμα και μετά το τελευταίο update. Πριν καιρό είχε προκύψει εκείνο το πρόβλημα που δεν πληρουσε τις προδιαγραφές το κινητό και καλά......το οποίο έφτιαξε από μόνο του μετά από μερικές μέρες. Δεν ξέρω πόσες μέρες σου κάνει το πρόβλημα, δοκίμασε ίσως με clear cache, περίμενε μερικές μέρες, αλλιώς διαγραφή και ξανασεταρισμαΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix911 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 4 ώρες πριν, GeorgeHtz said: Καλησπέρα , αυτό "smart" πώς δουλεύει και βγάζει τα ονόματα χωρίς να έχω αποθηκεύσει την επαφή ; Γιατί μου βγάζει αυτό κάθε φορά που με παίρνει άγνωστος και σε μενα τις τελευταιες μερες το βγαζει στους αγνωστους αριθμους.Υπαρχει τροπος να φυγει αφου δεν βοηθαει σε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 6 ώρες πριν, kountoura said: Δείτε λίγο τι κάνει μήπως δεν το εξήγησα σωστά. https://photos.app.goo.gl/KQ1vaYvQmbtDX4PB9 Υπάρχει όντως πρόβλημα με την εφαρμογή σου. Όπως με το απλό πάτημα μπαίνεις στην προεπιλεγμένη σου κάρτα (Εθνική), θα έπρεπε να μπαίνει και στις υπόλοιπες. Δοκίμασες διακοπή και clear cache της εφαρμογής για αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 (edited) 46 minutes ago, stefan_city said: Υπάρχει όντως πρόβλημα με την εφαρμογή σου. Όπως με το απλό πάτημα μπαίνεις στην προεπιλεγμένη σου κάρτα (Εθνική), θα έπρεπε να μπαίνει και στις υπόλοιπες. Δοκίμασες διακοπή και clear cache της εφαρμογής για αρχή; Δοκίμασα. Κάνοντας αυτό, βγάζει τις κάρτες στην μέση της οθόνης(όπως παλιά), και λειτουργεί σωστά. Μετά από λίγα λεπτά, πάει τις κάρτες πάνω σε μικρογραφία όπως δείχνω στο βίντεο και δεν λειτουργεί. Σε όσους λειτουργεί σωστά, οι κάρτες εμφανίζονται πάνω σε μικρογραφία όπως δείχνω ή στην μέση της οθόνης όπως παλαιότερα? https://photos.app.goo.gl/d54yMQVf8Ftutt518 Edited July 20, 2023 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 1 hour ago, kountoura said: Δοκίμασα. Κάνοντας αυτό, βγάζει τις κάρτες στην μέση της οθόνης(όπως παλιά), και λειτουργεί σωστά. Μετά από λίγα λεπτά, πάει τις κάρτες πάνω σε μικρογραφία όπως δείχνω στο βίντεο και δεν λειτουργεί. Σε όσους λειτουργεί σωστά, οι κάρτες εμφανίζονται πάνω σε μικρογραφία όπως δείχνω ή στην μέση της οθόνης όπως παλαιότερα? https://photos.app.goo.gl/d54yMQVf8Ftutt518 Εμένα που λειτουργεί σωστά (σε άλλη συσκευή Samsung) οι κάρτες είναι η μία δίπλα στην άλλη και όχι η μία μπροστά από την άλλη. Κατά τ' άλλα, μπαίνοντας σε κάθε κάρτα οι επιπλέον επιλογές είναι πάνω δεξιά στις τρεις κουκκίδες. Οπότε, έκαναν δύο αλλαγές με την ανανεωμένη εμφάνιση (εμφάνιση καρτών, εμφάνιση επιπλέον επιλογών εντός των καρτών), αλλά σε εμένα έχει εμφανιστεί η μία προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 7 ώρες πριν, GeorgeHtz said: Καλησπέρα , αυτό "smart" πώς δουλεύει και βγάζει τα ονόματα χωρίς να έχω αποθηκεύσει την επαφή ; Γιατί μου βγάζει αυτό κάθε φορά που με παίρνει άγνωστος https://www.systemlifeline.com/2021/05/18/caller-id-name-not-displaying-accurate-data-on-samsung-phones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Καλησπέρα. Το έχει κάποιος χωρίς προστασία οθόνης ούτε ζελατίνα εννοώ να μου πει κατά πόσο χαράσσεται εύκολα; Δεν εννοώ να το έχει μαζί με κλειδιά στην τσέπη, άλλο διάβασα ένα review που έλεγε ότι παρότι το πρόσεχε σε γενικές γραμμές κάποιες μικρές χαρά γραμματείες έκανε το τζάμι της οθόνης. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 46 minutes ago, ostvarivanje said: Καλησπέρα. Το έχει κάποιος χωρίς προστασία οθόνης ούτε ζελατίνα εννοώ να μου πει κατά πόσο χαράσσεται εύκολα; Δεν εννοώ να το έχει μαζί με κλειδιά στην τσέπη, άλλο διάβασα ένα review που έλεγε ότι παρότι το πρόσεχε σε γενικές γραμμές κάποιες μικρές χαρά γραμματείες έκανε το τζάμι της οθόνης. Μία απλή ζελατίνα τη θες... Αδύνατο να μη κάνει γρατσουνιές μικρές όσο και να το προσέχεις. Κλειδιά, φερμουάρ σίγουρα . Κρίμα είναι... 12 ώρες πριν, LAGGI said: Μπαίνοντας στο κρυφό μενου με το *#0000# βλέπουμε την παράμετρο tx-pοwer.Εκει βλέπει κανείς πόσο συχνά "απασχολει" το κάθε δικτυο τη συσκευή μας και τι ισχύ απαιτεί και επομένως πόσο καταναλώνει... Πώς μπαίνεις στο κρυφό μενού; Αν πατήσεις κλήση σε αυτό εμένα μου λέει ότι δεν είναι έγκυρος κώδικας ΜΜΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 25 minutes ago, yorgos00 said: Μία απλή ζελατίνα τη θες... Αδύνατο να μη κάνει γρατσουνιές μικρές όσο και να το προσέχεις. Κλειδιά, φερμουάρ σίγουρα . Κρίμα είναι... Πώς μπαίνεις στο κρυφό μενού; Αν πατήσεις κλήση σε αυτό εμένα μου λέει ότι δεν είναι έγκυρος κώδικας ΜΜΙ *#0*# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 2 ώρες πριν, ostvarivanje said: Καλησπέρα. Το έχει κάποιος χωρίς προστασία οθόνης ούτε ζελατίνα εννοώ να μου πει κατά πόσο χαράσσεται εύκολα; Δεν εννοώ να το έχει μαζί με κλειδιά στην τσέπη, άλλο διάβασα ένα review που έλεγε ότι παρότι το πρόσεχε σε γενικές γραμμές κάποιες μικρές χαρά γραμματείες έκανε το τζάμι της οθόνης. Εγώ απο την πρώτη μέρα... καθημερινή χρήση, τρίαθλο, σκύλος στο σπίτι,ταξίδια κτλ και ως τώρα καμία γρατζουνιά ή κάτι που να φαίνεται 3 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts