Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα στο forum,

Πριν κάποιες μέρες είχα θέση ένα ερώτημα για την λειτουργία RCS στα μηνύματα της Vodafone και το έψαξα λίγο παραπάνω. Τελικά η εφαρμογή Google Message παρέχουν την λειτουργία μετά την εγκατάσταση των "Υπηρεσίες εταιρ. κινητής τηλ." από το Playstore. Μόλις λειτούργησε.

Ευχαριστώ 

16 minutes ago, doganos said:

Ήρθε αναβάθμιση καινούργια 

Τι αναβάθμιση ακριβώς; Εγώ δεν έχω λάβει κάτι 

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

14 minutes ago, awueu said:

καλησπέρα στο forum,

Πριν κάποιες μέρες είχα θέση ένα ερώτημα για την λειτουργία RCS στα μηνύματα της Vodafone και το έψαξα λίγο παραπάνω. Τελικά η εφαρμογή Google Message παρέχουν την λειτουργία μετά την εγκατάσταση των "Υπηρεσίες εταιρ. κινητής τηλ." από το Playstore. Μόλις λειτούργησε.

Ευχαριστώ 

Screenshot_20230408_194447_Messages.thumb.jpg.977808e1a47ef254b6bb41468000e5b4.jpg

Νεος κάτοχος εδώ

Μια ερώτηση: Με τον φορτιστή που αγόρασα (αυτόν https://www.amazon.de/dp/B0BQLGTCG3?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details με αυτό το καλώδιο https://www.amazon.de/dp/B09HC4K3KP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1) μου βγάζει "Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 2.0". Υποθέτω αυτή είναι η πιο γρήγορη φόρτιση?

1 ώρα πριν, doganos said:

Screenshot_20230408_201509_Software update.jpg

Α, οκ, εχει έρθει εδώ και μέρες αυτή. Για αυτό αναρωτήθηκα

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

17 minutes ago, kergaz said:

Νεος κάτοχος εδώ

Μια ερώτηση: Με τον φορτιστή που αγόρασα (αυτόν https://www.amazon.de/dp/B0BQLGTCG3?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details με αυτό το καλώδιο https://www.amazon.de/dp/B09HC4K3KP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1) μου βγάζει "Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 2.0". Υποθέτω αυτή είναι η πιο γρήγορη φόρτιση?

Ναι αυτή είναι η γρήγορη φόρτιση 

17 minutes ago, kergaz said:

Νεος κάτοχος εδώ

Ακριβώς.

Για να μη λέμε μόνο τα θετικά παντως, όντως σε κινούμενα αντικείμενα σε εσωτερικό χώρο (με μη φυσικό φωτισμό) δεν έχει διορθωθεί ακόμα η κάμερα 

13 ώρες πριν, awueu said:

Screenshot_20230408_194447_Messages.thumb.jpg.977808e1a47ef254b6bb41468000e5b4.jpg

Ευχαριστούμε, μόνο αυτά έκανες ; γιατί εμένα δεν παίζει ακόμα. ☹️

Καλημέρα. Υπάρχει επιλογή στο μενού για να καταργηθεί το swipe up και να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές? Φτιάχνω ένα tab για κάποιον ηλικιωμένο και εκτός από την αρχική οθόνη με ελάχιστα πράγματα που θα του έχω αφήσει, δεν θέλω να μπορεί να βλέπει και άλλες εφαρμογές και κατά λάθος να αρχίσει να πατάει διάφορα.
Sorry για το offtopic

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1 hour ago, DrFrap said:

Καλημέρα. Υπάρχει επιλογή στο μενού για να καταργηθεί το swipe up και να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές? Φτιάχνω ένα tab για κάποιον ηλικιωμένο και εκτός από την αρχική οθόνη με ελάχιστα πράγματα που θα του έχω αφήσει, δεν θέλω να μπορεί να βλέπει και άλλες εφαρμογές και κατά λάθος να αρχίσει να πατάει διάφορα.
Sorry για το offtopic

Καλημέρα!

Ρυθμίσεις -› Αρχική οθόνη -› Διάταξη αρχικής οθόνης.

Επίσης, λίγο παρακάτω στην ίδια διαδρομή επιλέγεις «απόκρυψη εφαρμογών στην αρχική οθόνη και την οθόνη εφαρμογών» και αφήνεις να εμφανίζονται μόνο όσες χρειάζεσαι.

Τέλος, «κλείδωμα διάταξης αρχικής οθόνης» για να αποτρέψεις τις κατά λάθος αλλαγές.

Καλημέρα!
Ρυθμίσεις -› Αρχική οθόνη -› Διάταξη αρχικής οθόνης.
Επίσης, λίγο παρακάτω στην ίδια διαδρομή επιλέγεις «απόκρυψη εφαρμογών στην αρχική οθόνη και την οθόνη εφαρμογών» και αφήνεις να εμφανίζονται μόνο όσες χρειάζεσαι.
Τέλος, «κλείδωμα διάταξης αρχικής οθόνης» για να αποτρέψεις τις κατά λάθος αλλαγές.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το κλείδωμα αρχικής το έχω κάνει ήδη, όπως και τα άλλα που μου προτείνεις τα έχω δει. Απλώς προσπαθώ εάν γίνεται να μην δουλεύει η κίνηση swipe up και να ανοίγει το συρτάρι εφαρμογών.

54 minutes ago, DrFrap said:

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το κλείδωμα αρχικής το έχω κάνει ήδη, όπως και τα άλλα που μου προτείνεις τα έχω δει. Απλώς προσπαθώ εάν γίνεται να μην δουλεύει η κίνηση swipe up και να ανοίγει το συρτάρι εφαρμογών.

Μα άμα βάλεις διάταξη εφαρμογών μόνο στην αρχική οθόνη με swipe δε θα εμφανίζει εφαρμογές. Θα λειτουργεί βέβαια το swipe αλλά δε θα εμφανίζει εφαρμογές. Μετά κρύβεις κ οποίες εφαρμογές δε θες να εμφανίζονται. Κανείς swipe/δεξιά επάνω 3 παυλες/ρυθμίσεις/τα κάνεις όλα οff κ δεν εμφανίζει Τιποτα αν κάνεις swipe up 

Screenshot_20230409_132544_Finder.jpg

Screenshot_20230409_132626_Finder.jpg

3 ώρες πριν, DrFrap said:

Sorry για το offtopic

Μπορείς να πας και "Διάταξη Αρχικής Οθόνης" και να επιλέξεις "Μόνο Αρχική Οθόνη" ωστε να μην υπάρχει άλλη επιλογή.

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Νόμιζα πτι η επιλογή μόνο στην αρχική οθόνη τις εμφανίζει υποχρεωτικά όλες τις εφαρμογές. Μια χαρά επομένως. Θα το ρυθμίσω αναλόγως. Ευχαριστώ πολύ

14 ώρες πριν, challenge143 said:

Ευχαριστούμε, μόνο αυτά έκανες ; γιατί εμένα δεν παίζει ακόμα. ☹️

Στην αρχή και εμένα δεν έπαιζε,  στη συνέχεια έκανε αναβάθμιση η εφαρμογή Υπηρεσίες τηλ. Εταιρ. Και στη συνέχεια όταν ενεργοποίησα το Google messages ξεκίνησε η διαδικασία. Σου προτείνω την απεγκατάσταση των google messages , επανεγκατάσταση της εφαρμογής Υπηρ. Τηλ. Εταιρ. , επανεκκίνηση του τηλεφώνου και στη συνέχεια εγκατάσταση του google messages. Στη συνέχεια θα συνδεθείς με το Google account , στο λογαριασμό σου πάνω δεξιά θα μπεις στις ρυθμίσεις messages και στη συνέχεια λειτουργίες συζήτησης για να είναι σε κατάσταση Συνδέθηκε. 

Ο έλεγχος μεταξύ συσκευών android μέσω TeamViewer δεν είναι εφικτός? Έχω περάσει στο κινητό και στο tablet την εφαρμογή αλλά ενώ καταχωρώ τα αναγνωριστικα και βλέπω ενεργές τις 2 συσκευές, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν δέχονται συνδέσεις. Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει στο TeamViewer? Έχει κάποια άλλη ρύθμιση στο κινητό ήστο tablet?

Άκυρο. Έπρεπε να κατεβάσω διαφορετική εφαρμογή TeamViewer στο tablet για να το ελέγχω.

Τελικά ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο tempered glass που 

1) Να τοποθετείται χωρίς να αφήνει φουσκάλες ή άλλα προβλήματα

2) Να δουλεύει σωστά το δαχτυλικό?

Εναλλακτικά, κάποια καλή μεμβράνη που να ταιριάζει καλά, χωρίς φουσκάλες?

Προς ενημέρωση: Αγόρασα αυτό: https://www.amazon.de/dp/B0BNHDFKN6?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details γιατί φαινόταν να έχει πολύ καλές αξιολογήσεις. Είχε 3 τζαμάκια μέσα. Ακολούθησα ευλαβικά τις οδηγίες του βίντεο τους. 

Στις πρώτες δυο περιπτώσεις, η κόλλα δεν κάλυψε ολη την επιφάνεια της οθόνης. Στο 3ο τζαμάκι έβαλα παραπάνω κόλλα από όσο έλεγε. Κάλυψε την οθόνη κανονικά, όμως άφησε πολλές φουσκάλες. Με λίγα λόγια, για πέταμα.

Με το που έγραψα απευθείας στον πωλητή, μου είπαν αμέσως ότι θα μου κάνουν full refund

Σημείωση: Μέσα στο κουτί είχε κουπόνι 20€, στο οποίο ζήταγε να τους κάνεις θετική αξιολόγηση στο amazon και μετά να τους στείλεις με email το link ώστε να σου δώσουν την δωροεπιταγή. Χωρίς φυσικά να το αναφέρεις στην αξιολόγηση αυτό. Οπότε, έτσι εξηγούνται και οι καλές αξιολογήσεις...

Edited by kergaz

7 minutes ago, kergaz said:

Τελικά ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο tempered glass που 

1) Να τοποθετείται χωρίς να αφήνει φουσκάλες ή άλλα προβλήματα

2) Να δουλεύει σωστά το δαχτυλικό?

Εναλλακτικά, κάποια καλή μεμβράνη που να ταιριάζει καλά, χωρίς φουσκάλες?

Προς ενημέρωση: Αγόρασα αυτό: https://www.amazon.de/dp/B0BNHDFKN6?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details γιατί φαινόταν να έχει πολύ καλές αξιολογήσεις. Είχε 3 τζαμάκια μέσα. Ακολούθησα ευλαβικά τις οδηγίες του βίντεο τους. 

Στις πρώτες δυο περιπτώσεις, η κόλλα δεν κάλυψε ολη την επιφάνεια της οθόνης. Στο 3ο τζαμάκι έβαλα παραπάνω κόλλα από όσο έλεγε. Κάλυψε την οθόνη κανονικά, όμως άφησε πολλές φουσκάλες. Με λίγα λόγια, για πέταμα.

Με το που έγραψα απευθείας στον πωλητή, μου είπαν αμέσως ότι θα μου κάνουν full refund

Σημείωση: Μέσα στο κουτί είχε κουπόνι 20€, στο οποίο ζήταγε να τους κάνεις θετική αξιολόγηση στο amazon και μετά να τους στείλεις με email το link ώστε να σου δώσουν την δωροεπιταγή. Χωρίς φυσικά να το αναφέρεις στην αξιολόγηση αυτό. Οπότε, έτσι εξηγούνται και οι καλές αξιολογήσεις...

Μία μικρή θυσία στο δακτυλικό που λειτουργεί με λίγο περισσότερο πίεση, 

Βάζεις Whidestone και ξε νοιάζεις μέχρι να σπάσει και να χρειαστεί αντικατάσταση. 

kountouraN

Τα λόγια είναι περιττά...όλα ανοιχτά - και το GPS, 120hz wqhd+ συνδεδεμένο galaxy watch 5 μόνιμα...cecc129582afe9f609978b4f49b684bc.jpg

sent from my S23Ultra 12/512

25 minutes ago, kountoura said:

Βάζεις Whidestone και ξε νοιάζεις μέχρι να σπάσει και να χρειαστεί αντικατάσταση. 

Irepear μεμβράνη 15 ευρώ τέλεια εφαρμογή και δουλεύει μια χαρα

27 minutes ago, kountoura said:

Σε πολλά reviews στο amazon περιγράφουν πάντως το ίδιο πρόβλημα που είχα με το Mowei: Η κόλλα, δεν καλύπτει πλήρως την οθόνη με αποτέλεσμα να μένουν φουσκάλες.

Επίσης πολλοί λένε οτι το δαχτυλικό δεν δουλεύει καλά. 

Εσύ το έβαλες μόνος σου, εύκολα?

13 minutes ago, Konstantine73 said:

Τα λόγια είναι περιττά...όλα ανοιχτά - και το GPS, 120hz wqhd+ συνδεδεμένο galaxy watch 5 μόνιμα...cecc129582afe9f609978b4f49b684bc.jpg

sent from my S23Ultra 12/512

Τελικά Κωνσταντίνε άξιζε η αλλαγή από το S21 Fe αν και τα λεφτά της διαφοράς ήταν πολλά.

Ηρεμήσαμε επιτέλους...

27 minutes ago, strathgos said:

Irepear μεμβράνη 15 ευρώ τέλεια εφαρμογή και δουλεύει μια χαρα

Μου είπαν 2 επιλογές. Απλή μεμβράνη, και μια που τη σκληραίνουν με UV και μοιάζει με τζαμάκι

Εσυ έβαλες την 2η; Είσαι ευχαριστημένος;