exolon Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) Βρε παιδιά έχω ακολουθήσει όλους τους οδηγούς που έχω δει και στο 7Ρ μου (root, beta) δεν έχει δουλέψει ποτέ VoLTE/Voice over WiFi... Ακολούθησα τον οδηγό εδώ, αλλά δεν βρίσκω "ENDC menu" πουθενά! Καμμία ιδέα; Edited February 20, 2023 by exolon Magisk screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 7 ώρες πριν, exolon said: Βρε παιδιά έχω ακολουθήσει όλους τους οδηγούς που έχω δει και στο 7Ρ μου (root, beta) δεν έχει δουλέψει ποτέ VoLTE/Voice over WiFi... Ακολούθησα τον οδηγό εδώ, αλλά δεν βρίσκω "ENDC menu" πουθενά! Καμμία ιδέα; Πάτα 4 και 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 4 minutes ago, Antretng said: Πάτα 4 και 9. Α, ευχαριστώ. Όμως όπως βλέπεις ήδη αυτές τις επιλογές έχω 😔 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 (edited) Δούλεμα... Edited February 21, 2023 by exolon 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 εφοσον η ιδια η google δεν εχει προθεση να ανοιξει το 5g στα πιξελ, αφου εχει αναλυθει στο παρελθον οτι αφορα θεμα της google, γιατι τα βαζετε με τους παροχους? Τι περιμενετε? Επειδη θα τους την πειτε σε καποιο chat περιμενετε ως δια μαγειας να δειξει 5g το pixel σας? 1 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 εφοσον η ιδια η google δεν εχει προθεση να ανοιξει το 5g στα πιξελ, αφου εχει αναλυθει στο παρελθον οτι αφορα θεμα της google, γιατι τα βαζετε με τους παροχους? Τι περιμενετε? Επειδη θα τους την πειτε σε καποιο chat περιμενετε ως δια μαγειας να δειξει 5g το pixel σας?Ακριβώς αυτό. Αυτός που πρέπει να τα ακούσει είναι η Google. Όλα τα θέματα με wificall, volte και 5g είναι θέματα καθαρά software, γι'αυτο και λύνονται μόνο με root μέχρι στιγμής ή επέμβαση στο software γενικότερα. Ο κάθε παρόχος όσο και να χτυπιέται, δεν μπορεί να κάνει κάτι. Και απ' ότι φαίνεται η Google δεν θέλει. Και για εμένα ο λόγος είναι προφανής, όλοι θα είχαμε pixel. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk 2 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 22 ώρες πριν, exolon said: Α, ευχαριστώ. Όμως όπως βλέπεις ήδη αυτές τις επιλογές έχω 😔 Nova εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 2 minutes ago, Antretng said: Nova εισαι; Cosmote, συγνώμη δεν το ανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Just now, exolon said: Cosmote, συγνώμη δεν το ανέφερα. Περιεργο. Τουλαχιστον volte δουλευει σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Just now, Antretng said: Περιεργο. Τουλαχιστον volte δουλευει σωστα; Όχι δυστυχώς 😟 Αυτό θέλω περισσότερο απ'όλα! 5G δουλεύει, VoLTE και wifi calling όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 Πφφφ, πακετο. Υπαρχει και μια αλλη μεθοδος μεσω shizuku. Δουλευει χωρις volte. Μην τυχον δουλευει; Εδώ τον εχουμε τον οδηγό https://t.me/hellasmobiles/112137 Απενεργοποιησε πρωτα το module του volte (κανοντας και μια επανεκκινηση) και ακολουθα τον οδηγο μην τυχον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 5 minutes ago, Antretng said: Πφφφ, πακετο. Υπαρχει και μια αλλη μεθοδος μεσω shizuku. Δουλευει χωρις volte. Μην τυχον δουλευει; Εδώ τον εχουμε τον οδηγό https://t.me/hellasmobiles/112137 Απενεργοποιησε πρωτα το module του volte (κανοντας και μια επανεκκινηση) και ακολουθα τον οδηγο μην τυχον. Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Το έχω δοκιμάσει κι αυτό, χωρίς επιτυχία... Με βλέπω για full wipe και προσπάθεια από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jouvounou Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 Σε Pixel 7 τελευταία αναβάθμιση Φεβρουαρίου Παλεύω όλη την ημέρα σήμερα να το φτιάξω αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έκανα root πέρασα όλα τα modules με Μagisk, Shizuku, Pixel IMS μου βγάζει πλέον της επιλογές στης ρυθμίσεις της συσκευής αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα όταν παίρνω τηλέφωνο γυρνάει στο 2G και στο status IMS λέει ότι δεν έγινε εγγραφή. Καμία συμβουλή ή ιδέα; Παράθεση Fall Children Fill The Streets At Dusk, At Last, It All Will Begin. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 Πλέον και Vodafone με sim καθώς και esim Cosmote δουλεύουν απροβλημάτιστα με Shizuku. Μακάρι να ξεκλειδώσουν και το 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 13 minutes ago, jouvounou said: Σε Pixel 7 τελευταία αναβάθμιση Φεβρουαρίου Παλεύω όλη την ημέρα σήμερα να το φτιάξω αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έκανα root πέρασα όλα τα modules με Μagisk, Shizuku, Pixel IMS μου βγάζει πλέον της επιλογές στης ρυθμίσεις της συσκευής αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα όταν παίρνω τηλέφωνο γυρνάει στο 2G και στο status IMS λέει ότι δεν έγινε εγγραφή. Καμία συμβουλή ή ιδέα; μήπως χρειάζεται να στείλεις απο την κάρτα σου κάποιο sms στον πάροχο απο μια άλλη συσκευή και να την ξαναβάλεις στο Pixel? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jouvounou Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 4 ώρες πριν, guy_fawkes said: μήπως χρειάζεται να στείλεις απο την κάρτα σου κάποιο sms στον πάροχο απο μια άλλη συσκευή και να την ξαναβάλεις στο Pixel? Είσαι ωραίος Έστειλα SMS από άλλη συσκευή και πλέον λειτουργεί κανονικά και volte και WIFI call για 5G δεν έχω ιδέα γιατί είμαι σε επαρχία χωρίς κάλυψη. Βέβαια στην κατάσταση IMS το LTE δεν μου το βγάζει διαθέσιμο ενώ το WIFI call μου το δείχνει ενεργό. Πάντως σε κλήση δεν πέφτει το LTE και όταν μπω στο WIFI μου δείχνει το σύμβολο ότι η κλήση γίνεται από το WIFI 1 Παράθεση Fall Children Fill The Streets At Dusk, At Last, It All Will Begin. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 5 minutes ago, jouvounou said: Είσαι ωραίος Έστειλα SMS από άλλη συσκευή και πλέον λειτουργεί κανονικά και volte και WIFI call για 5G δεν έχω ιδέα γιατί είμαι σε επαρχία χωρίς κάλυψη. Βέβαια στην κατάσταση IMS το LTE δεν μου το βγάζει διαθέσιμο ενώ το WIFI call μου το δείχνει ενεργό. Πάντως σε κλήση δεν πέφτει το LTE και όταν μπω στο WIFI μου δείχνει το σύμβολο ότι η κλήση γίνεται από το WIFI Σε τί πάροχο είσαι αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jouvounou Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 8 minutes ago, exolon said: Σε τί πάροχο είσαι αν επιτρέπεται; Cosmote Παράθεση Fall Children Fill The Streets At Dusk, At Last, It All Will Begin. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 4 minutes ago, jouvounou said: Cosmote Έστειλες το "callwifi" στο 1333 η κάτι άλλο; Ρωτάω για να το κάνω κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jouvounou Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 2 minutes ago, exolon said: Έστειλες το "callwifi" στο 1333 η κάτι άλλο; Ρωτάω για να το κάνω κι εγώ... Ναι από άλλη συσκευή βέβαια που υποστήριζε volte 1 Παράθεση Fall Children Fill The Streets At Dusk, At Last, It All Will Begin. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 4 minutes ago, jouvounou said: Ναι από άλλη συσκευή βέβαια που υποστήριζε volte Κατανοητό, αυτό θα κάνω με ένα OnePlus 7 που δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jouvounou Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 2 minutes ago, exolon said: Κατανοητό, αυτό θα κάνω με ένα OnePlus 7 που δουλεύει! Πες μας αν καταφέρεις τίποτα Παράθεση Fall Children Fill The Streets At Dusk, At Last, It All Will Begin. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 29 minutes ago, jouvounou said: Βέβαια στην κατάσταση IMS το LTE δεν μου το βγάζει διαθέσιμο ενώ το WIFI call μου το δείχνει ενεργό. Λογικά αν αποσυνδεθείς ή κλείσεις το Wi-Fi, θα δεις ακριβώς το αντίθετο. Παίζει ρόλο και το τι έχεις επιλεγμένο στην "Προτίμηση κλήσεων" στο μενού "Κλήση Wi-Fi". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jouvounou Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 2 minutes ago, lykourgos said: Λογικά αν αποσυνδεθείς ή κλείσεις το Wi-Fi, θα δεις ακριβώς το αντίθετο. Παίζει ρόλο και το τι έχεις επιλεγμένο στην "Προτίμηση κλήσεων" στο μενού "Κλήση Wi-Fi". Είσαι πολύ σωστός μόλις το τσέκαρα Το Google Pay τώρα με ζορίζει δεν μπορώ να το κρύψω από το root Παράθεση Fall Children Fill The Streets At Dusk, At Last, It All Will Begin. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2023 30 minutes ago, exolon said: Έστειλες το "callwifi" στο 1333 η κάτι άλλο; Ρωτάω για να το κάνω κι εγώ... Wificall στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts