EliMiNaToR Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 po dld ama se prolavoume na to agorasoume ton septemvri :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Εξαρτάται φιλε Eliminator... Μην περίμένεις να το βρείς σε κανενα μικρό κατάστημα της πλακας...;) Αθηνα Θεσσ/κη κυρίως.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 po po dld ego pou meno ko tha to paro septemvri:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Μπορεις να κανεις και κανενα ταξιδακι εκεινη την περιοδο. Εμενα μου αρεσε η τιμη...700-750 και οχι 800++.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 nai orea timi alla mporei na einai kai ligo fthinotero !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 To P990i ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας του, πρός τα τέλη αυτού. Όποιος θέλει ας κρατήσει αυτό το post στην μνήμη του και θα τα ξαναπούμε σε 2 παρά κάτι μήνες. Ειλικρινά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να γράψω έτσι, αλλά κατά πως φαίνεται μερικοί δεν παίρνουν χαμπάρι με τίποτα. Το κινητό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Τα υπόλοιπα είναι λόγια για να περνάμε την ώρα μας... :yawn: bibon με την ευκαιρία......τι γινετε....ΤΟΣΟ αξιοπιστες είναι αυτες οι πηγές σου που αλλάζεις από μέρα σε μέρα μήνα??:lol: Πρόσεχε γιατί μονος σου ΔΙΑΨΕΥΔΕΣΑΙ.....:rolleyes: το ίδιο ισχύει και για τον v@ngelis Τα γραφαμε σε προηγουμενες σελιδες ρε παιδια, απλα για να μην απογοητευτειτε περιμενοντας το κινητο τον Ιουλιο... Να πω πως απλα επιβεβαιωθηκαμε(εγω και ο bibon)? Δεν υπαρχει λογος... Το μονο που θα πω ειναι αυτο στο οποιο ειχα κανει αναφορα και προ μηνος. Πως ακριβώς επιβεβαιώθηκες???:wacko: Ας περιμένουμε τον Ιούλιο ....γιατι άλλα μου λένε απο τη SE...;) Για μια ακόμα φορά τα εύσημα στον n-mik3 :respect: ...άλλα κ σε όλα τα παιδιά που συλλέγουν πληροφορίες εδώ μέσα προάγοντας το διαλογο...και την ενημερωση και όχι μιλώντας αυταρχικα.....;) Ειλικρινά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να γράψω έτσι, αλλά κατά πως φαίνεται μερικοί δεν παίρνουν χαμπάρι με τίποτα. Τα υπόλοιπα είναι λόγια για να περνάμε την ώρα μας... Γι'αυτο όποιος έχει πληροφορίες καλοδεχούμενα τις ποστραρει και ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ....Επιβάλλονται μόνο δια της επιβεβαιωσης....και διαψεύδονται επισης................................:cool: ;) Φιλικά:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Sealover, θα απαντησω μοναχα κατι. Ας περιμενουμε να κυκλοφορησει το Ρ990 ευρεως(κι οχι τα πρωτα...5 κομματια πιτα στα bugs) και τοτε θα δουμε ποιος θα ειναι αυτος που θα εχει καταντησει γραφικη φιγουρα σε αυτο το φορουμ... Εσυ περιμενε το κινητο τον Ιουλιο. Εχει πλακα αν μη τι αλλο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Παιδια το καλοκαρι ειναι ωραιο...ας περιμενουμε να ερθει το κινητο και μετα το συζηταμε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Kαλα....v@gelis ...διαβάζεις αυτά που γραφω...η απαντας μονο για να πεις οτι απαντας??:confused: .....πες οτι θες....τα λόγια που ειπατε μενουν.....και τα λένε όλα....;) Παιδια Σουηδική εφημεριδα επιβεβαιωνει τις πληροφορίες που πήρα χθες για κυκλοφορια μεσα στον Ιούλιο!!!!!!!:cool: ...λέγοντας επιπλέον οτι η se καθυστερει πλεον το P990 ΟΧΙ ΛΟΓΩ BUGS ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ Μ600....:) http://www.di.se/Avdelningar/[....]on=TeknikTrender;TeknikNyheter Παιδια στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε όλες τις εξελιξεις που περιμέναμε ενα χρονο...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εγω ξερω οτι το εχεις καταντησει πατατο-thread και κανεις δεν εχει κανει κατι για αυτο. Τα ξαναλεμε οταν κυκλοφορησει το κινητο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Kαλα....v@gelis ...διαβάζεις αυτά που γραφω...η απαντας μονο για να πεις οτι απαντας??:confused: .....πες οτι θες....τα λόγια που ειπατε μενουν.....και τα λένε όλα....;) Παιδια Σουηδική εφημεριδα επιβεβαιωνει τις πληροφορίες που πήρα χθες για κυκλοφορια μεσα στον Ιούλιο!!!!!!!:cool: ...λέγοντας επιπλέον οτι η se καθυστερει πλεον το P990 ΟΧΙ ΛΟΓΩ BUGS ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ Μ600....:) http://www.di.se/Avdelningar/[....]on=TeknikTrender;TeknikNyheter Παιδια στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε όλες τις εξελιξεις που περιμέναμε ενα χρονο...:D Φίλε μου, στα αλήθεια δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Από τις 5 το πρώι μέχρι τις 3 τα ξημερώματα ποστάρεις στο thread του P990i... ημερομηνίες. Ok, το κινητό θα βγεί τέλη Ιουλίου. Παιδιά μίλησα με τον γιο του Πάρταολα και τον γιο του Κουταλιανού (μαζί!) και μου το επιβεβαίωσαν. Είναι γεγονός, θα βγεί, θα βγεί, θα βγεί, τέλη Ιούλη το Πρωί! Χάρηκες τώρα; Ξαναπέσε για ύπνο και τα λέμε τον Αύγουστο πάλι... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Αυγουστο ή Σεπτεμβρη....bibon????Ρωτα τον Παρταόλα σου και αποφάσισε πρώτα εσυ....:lol: :rolleyes: Να ξερει και η se τι να κανει.......:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Παιδιά γιατί τέτοιες εμπάθειες? Εχει γίνει πολύ κουραστικό πλέον το thread για εμάς τους υπόλοιπους. “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους, με το τελευταίο και οριστικό post μου σε αυτό το forum. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο των κινητών τηλεφώνων (δημοσιογράφοι, άνθρωποι από τις ίδιες τις εταιρίες κλπ). Αν κάποιος από αυτούς προσπαθεί να δώσει κάποιες πληροφορίες στο ευρύ κοινό, δεν το κάνει ούτε για να το παίξει έξυπνος, ούτε για επίδειξη γνώσεων, απλά και μόνο (ναι, μπορεί να ισχύει και αυτό ΞΕΡΟΛΑ Sealover), το επαναλαμβάνω, μόνο και μόνο, για να πληροφορήσει το κοινό. Προσπάθησα και εγώ να το κάνω, αλλά τελικά από ότι φαίνεται μερικοί επιμένουν να έχουν την δική τους άποψη (η γιαγιά ενός φίλου μου, επιμένει αυτή την στιγμή, ότι θέλει τo P990i ντε και καλά να βγεί τέλη Ιούλη). Δεν με απασχολεί λοιπόν Sealover και κάθε Sealover η άποψη σου. Πίστευε ότι θέλεις. Στο κάτω-κάτω έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να απαντάω κάθε λίγο και λιγάκι στα posts σου. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Συμφωνώ κι εγώ... Και θέλω μια συμβουλή - ή και πολλές, δε με χαλάει! Οι περισσότεροι εδώ μέσα προφανώς αλλάζετε αρκετά συχνά τα κινητά σας. Εγώ λοίπόν έχω το κόλλημα να μην πολυψάχνομαι σε ότι αφορά την "μεταπώληση". Ευτυχώς ή δυστυχώς, τα πρώην κινητά μου συνήθως τα χαρίζω. :D Αλλά πλέον, φτάσαμε πολύ ψηλά σε τιμές συσκευών και είναι καθαρή μ@λ@κία να τα χαρίσω πάλι... ;) Εσείς...ΠΩΣ τα πουλάτε; Αγγελίες; Και απαντούν; Ανταλλαγές σε καταστήματα; Και τα παίρνουν; Αγγελία στο φόρουμ; (το ψιλοδοκίμασα αλλά τζίφος...) ΠΟΥ τα πουλάτε ρε παιδιά και ΠΟΙΟΣ τα παίρνει για να πουλήσω κι εγώ το Ρ900 μου και ένα sharp V903? :worry: Είναι αμαρτία να χαρίσω δυο κινητά με 700+ πρώτη τιμή αγοράς... :( ΒΟΗΘΑΤΕ Χριστιανοί..... Και μη πλακώνεστε. :) Υ.Γ. ΒιΒοΝ, κάτι σε είχα ρωτήσει πριν από καμιά 15αριά σελίδες και με έγραψες ελαφρώς αλλά δε βαριέσαι... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Κάθε φορά που πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποιο κινητό, γίνεται το ίδιο :!: Ηρεμία. Κανείς δεν είναι βέβαιος για το πότε θα βγει το κινητό. Άντε τώρα, ας υποθέσουμε ότι βγαίνει αύριο ή σε 3 μήνες: - Το πρόβλημα μας είναι το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει ή αν το κινητό είναι κάτι καλό σαν συσκευή, εξελιγμένο κλπ, κλπ, κλπ; Απο την στιγμή που θα το έχουν οι χρήστες στα χέρια τους, ποιός θα κάτσει να ασχοληθεί για το πότε ακριβώς κυκλοφόρησε το κινητό; Φυσικό είναι να αναφέρονται διάφορες ημερομηνίες σχετικά με την κυκλοφορία του κινητού. Αφύσικο όμως είναι, να "μαλώνουμε" για αυτό. Παρακαλώ μην συνεχίσετε έτσι. Δεν υπάρχει κανένα νόημα στην ουσία αν το καλοσκεφτείτε. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Ο sealover ξαναχτυπά!:lol: Πλάκα έχεις πάντως!:grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Αρκετα με την επιθεση στον sealover.... το μονο που εχει κανει ειναι να παραθετει χρησιμα η λιγοτερο χρησιμα links σε αντιθεση με τον nibon ας πουμε που με υφος χιλιων καρδιναλιων πεταξε δηθεν πληροφορια που δεν μπορουσε ομως να μας πει απο που προερχεται(top secret!!!) λες και συζηταμε για το που κρυβεται ο ακατανομαστος της al caida Τωρα αν ο εν λογω χρηστης ειναι του κυκλωματος (δημοσιογραφος ειδικου τυπου κτλπ)ελαχιστα με απασχολει προσωπικα μια και γνωριζω τον τροπο με τον οποιο δουλευουν ! Κανουν παρουσιασεις προιοντων δηθεν , χωρις καν να τα εχουν πιασει στα χερια τους ,Aπλα και μονο αναπαραγοντας δελτια τυπου ετεριων... αυτα τα λιγα γιατι δεν τρωμε και κουτοχορτο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Τωρα αν ο εν λογω χρηστης ειναι του κυκλωματος (δημοσιογραφος ειδικου τυπου κτλπ)ελαχιστα με απασχολει προσωπικα μια και γνωριζω τον τροπο με τον οποιο δουλευουν ! Κανουν παρουσιασεις προιοντων δηθεν , χωρις καν να τα εχουν πιασει στα χερια τους ,Aπλα και μονο αναπαραγοντας δελτια τυπου ετεριων... αυτα τα λιγα γιατι δεν τρωμε και κουτοχορτο.... 1. Δυστυχώς γεμίσαμε και χρήστες που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα. 2. Είσαι άκυρος, έτσι απλά. Εγώ εμπιστεύομαι ΜΟΝΟ τα λόγια του bibon και κανένα άλλο link από κάθε τυχάρπαστο site. Eγώ ντρέπομαι που υπάρχει ένας σοβαρός χρήστης που προσφέρει ουσιαστικές πληροφορίες και εσείς δεν τον σέβεστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 ...ean kserei kaneis,as apantisei ta kommatia toy p-990i, poy tha kyklofwrisoyn sta katastimata, tha erthoyn orismena kai stin kriti,i mono stis megales poleis opws stin athina kai tin,thessaloniki? thanks,previous...:help: THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 φιλε εδωμεσα δεν κανει πια να ρωτας οτιδήποτε. ο ενας θα σου πει θα ερθουν στην Κρήτη (γιατί του το είπε μια μασέρ στην Ιαπωνία), ο αλλος δεν θα ερθουν στην κρήτη (το διάβασε σε Χαβανέζικο περιοδικό ενώ έκανε διακοπές στην Ινδία), αλλος θα πει ακυρώθηκε η κυκλοφορία, άλλος θα επιμένει ότι κυκλοφόρησε στην κρήτη και το είδε (στο όνειρο του ίσως) κι άλλος θα πει οτι ξέρει αλλα δεν μπορει να σου πει γιατι είναι επισημη η πληροφορία του. Εγώ σου λέω περίμενε και θα δεις. Αλλωστε οι πλήστοι εδω βγάλανε επίσημες ανακοινώσεις απ'το 2005 για δήθεν κυκλοφορία για Φεβρουάριο, Μαρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο, Σεπτέμβριο. Το ωραίο είναι ότι ολες είναι επίσημες (!) και στο site της SE δεν εχουνε ανακοινωθεί ποτε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Συμφωνώ κι εγώ... Και θέλω μια συμβουλή - ή και πολλές, δε με χαλάει! Οι περισσότεροι εδώ μέσα προφανώς αλλάζετε αρκετά συχνά τα κινητά σας. Εγώ λοίπόν έχω το κόλλημα να μην πολυψάχνομαι σε ότι αφορά την "μεταπώληση". Ευτυχώς ή δυστυχώς, τα πρώην κινητά μου συνήθως τα χαρίζω. :D Αλλά πλέον, φτάσαμε πολύ ψηλά σε τιμές συσκευών και είναι καθαρή μ@λ@κία να τα χαρίσω πάλι... ;) Εσείς...ΠΩΣ τα πουλάτε; Αγγελίες; Και απαντούν; Ανταλλαγές σε καταστήματα; Και τα παίρνουν; Αγγελία στο φόρουμ; (το ψιλοδοκίμασα αλλά τζίφος...) ΠΟΥ τα πουλάτε ρε παιδιά και ΠΟΙΟΣ τα παίρνει για να πουλήσω κι εγώ το Ρ900 μου και ένα sharp V903? :worry: Είναι αμαρτία να χαρίσω δυο κινητά με 700+ πρώτη τιμή αγοράς... :( ΒΟΗΘΑΤΕ Χριστιανοί..... Και μη πλακώνεστε. :) Υ.Γ. ΒιΒοΝ, κάτι σε είχα ρωτήσει πριν από καμιά 15αριά σελίδες και με έγραψες ελαφρώς αλλά δε βαριέσαι... :cool: Συνήθως, δε μου αρέσει να σχολιάζω άσχημα, posts των άλλων, αλλά αυτό φίλε μου, που ρωτάς, τι σχέση έχει με το thread του P990?? :rolleyes: Όσο για τα άλλα ρε παιδιά ηρεμία!!! Πως κάνετε έτσι?? Και ένα μήνα πιο μετά να βγει και ένα πιο πριν πως κάνετε έτσι?? Αφού πήρατε την απόφαση να περιμένετε τελείωσε!! Όσοι δεν αντέχατε την αναμονή, ας στρεφόσασταν σε κάτι άλλο! Όχι όμως και να τρωγώσαστε για αυτά... Άσε που, κάτι μου λέει, πως μετά από λίγο, που θα πάρουν κάποιοι το P990 στα χέρια τους, θα σκάσει το P1000 και θα έχουμε τα ίδια.... ;) Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Συνήθως, δε μου αρέσει να σχολιάζω άσχημα, posts των άλλων, αλλά αυτό φίλε μου, που ρωτάς, τι σχέση έχει με το thread του P990?? :rolleyes: Όσο για τα άλλα ρε παιδιά ηρεμία!!! Πως κάνετε έτσι?? Και ένα μήνα πιο μετά να βγει και ένα πιο πριν πως κάνετε έτσι?? Αφού πήρατε την απόφαση να περιμένετε τελείωσε!! Όσοι δεν αντέχατε την αναμονή, ας στρεφόσασταν σε κάτι άλλο! Όχι όμως και να τρωγώσαστε για αυτά... Άσε που, κάτι μου λέει, πως μετά από λίγο, που θα πάρουν κάποιοι το P990 στα χέρια τους, θα σκάσει το P1000 και θα έχουμε τα ίδια.... ;)PES TA Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Kαλησπέρα, επισήμως και επειδή δουλεύω σε μεγάλη αλυσίδα, η Ericsson δεν εχει ανακοινώσει ακόμα ημ/νια κυκλοφορίας! Να είστε σίγουροι οτι με το που ανακοινωθεί θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε...! :X :X :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Συνήθως, δε μου αρέσει να σχολιάζω άσχημα, posts των άλλων, αλλά αυτό φίλε μου, που ρωτάς, τι σχέση έχει με το thread του P990?? :rolleyes: QUOTE] Πάντα προσπαθώ να είμαι απολύτως ήρεμος και να μην παίρνω θέση σε αντιπαραθέσεις και τσακωμούς... Πάντα προσπαθώ να σέβομαι τους συνομιλητές μου και να ακολουθώ επί ίσοις όροις τους κανόνες του φόρουμ. Αλλά ρε μάγκες, ΕΛΕΟΣ πια! Με το που θα πεις κάτι, θα ορμήξουν πάνω σου να σου την πούνε για ότι τους χτυπήσει στραβά!!!!! ΕΛΕΟΣ ΜΩΡΕ! Σιγά την ενόχληση! Διάβασες τρεις γραμμές παραπάνω και στραβώθηκες; Αν ρε μεγάλε, δεν ρωτήσω εδώ μέσα που είναι όλοι κάτοχοι - ή οι περισσότεροι τουλάχιστον - smartphones, ΠΟΥ θές να ρωτήσω;;;;;; Να ανοίξω άλλο θέμα και να γίνει άλλ' αντ' άλλων; Χαλαρώστε ρε παιδάκι μου! Στο κάτω κάτω, όποιος θέλει απαντάει! Σε πείραξε δηλαδή που ρώτησα πως πουλάτε οι υπόλοιποι τα τηλέφωνά σας; Ε, λοιπόν, το αλλάζω: ΠΩΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ Ρ900 ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ Ρ990 ΠΟΥ ΟΙ ΠΚΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006 ΣΤΙΣ 08:44 ΑΚΡΙΒΩΣ; Εντάξει τώρα σου κάνει ρε μεγάλε; Είμαι εντός θέματος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts