Pitsikoulina Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Το παθαίνω κι εγώ αλλά δεν ξέρω γιατί γίνεται... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Αν το βαλεις στην ξενη εκδοση(πχ υκ) δεν υπαρχει προβλημα.Λογικα εχει προβλημα το yahoo ελλαδας στην κωδικοποιηση των ελληνικων απ'οτι εμαθα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μάλλον αυτό θα φταίει, μόλις το δοκίμασα στην υk έκδοση και δουλεύει κανονικά! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 ποσο καιρο στο κανει εσενα αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Πρέπει να είναι περίπου 2 βδομάδες, αν θυμάμαι καλά.. Δεν το παθαίνει συνέχεια βέβαια.. Κατά περιόδους.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Οκ,το ιδιο και σ'εμενα.Να σιγουρευτω οτι δεν κανω τιποτα εγω.Κριμα και μ'αρεσει το yahoo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Έψαχνα μπας και βρω λύση, μάλλον θα φάω πόρτα από το yahoo.com. Ρωτάω γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! :lol: Έχω το Ν900. Και θέλω να κάνω ρυθμίσεις για να λαμβάνω απ' ευθείας τα emails μου. Έφαγα τον τόπο και μετά από πολλές προσπάθειες βρήκα αυτές τις ρυθμίσεις: [b]Yahoo[/b] Incoming Setting User Name:User@yahoo.com Password: Password of your yahoo mail Incoming mail server: imap.n.mail.yahoo.com Mailbox Name: Yahoo Mailbox type: IMAP4 Security(Ports): Off Port: Default Outgoing Setting Email Address:User@yahoo.com User Name:User@yahoo.com Password: Password of your yahoo mail Outgoing mail server:smtp.mobile.mail.yahoo.com Security(Ports): Off Port:587 Ποιο είναι το πρόβλημα? Έβαλα τις ρυθμίσεις και τα εισερχόμενα δουλεύουν άριστα! Ταχύτατα και αξιόπιστα. Το πρόβλημα είναι με τα εξερχόμενα!! Προσπάθησα να στείλω email και μπαίνει στον φάκελο εξερχόμενα και στο καπάκι, το κινητό μου βγάζει το μήνυμα: SMTP authentication failed. Check user name and password or that you have access to smtp.mobile.mail.yahoo.comΤι παίζει? Τι πρέπει να ρυθμίσω/αλλάξω? Μπορώ να μπαίνω στην πλήρη σελίδα του yahoo.com mail μου, αλλά η ταχύτερη οδός είναι πχ να βγάλω μια φωτογραφία-->send via email-->attach-->διεύθυνση email-->αποστολή! Ξέρετε κάτι? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Επιτέλους!!!! Τσεκαρισμένο και επίσημο :) Με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, έκανα μερικές δοκιμές και παρατήρησα το εξής. Αν στέλνω email μέσω wifi, μπορώ να λάβω email αλλά δεν μπορώ να στείλω! Αν όμως μπω μέσω vodafone, λαμβάνω και στέλνω χωρίς πρόβλημα!! :wacko: Πήγα στις ρυθμίσεις (μετά από πρόταση φίλου, συντονιστή εδώ) και έβγαλα το τμήμα mobile στη διεύθυνση SMTP στα εξερχόμενα. Δοκιμάζω, είτε μέσω vodafone είτε μέσω wifi και στέλνει και λαμβάνει κανονικότατα!!! Επιτέλους. Συνεπώς, οι σωστές ρυθμίσεις για push email στα κινητά για την yahoo.com είναι: [b][u]Yahoo.com[/u][/b] Incoming Setting User Name:User@yahoo.com Password: Password of your yahoo mail Incoming mail server: imap.n.mail.yahoo.com Mailbox Name: Yahoo Mailbox type: IMAP4 Security(Ports): Off Port: Default Outgoing Setting Email Address:User@yahoo.com User Name:User@yahoo.com Password: Password of your yahoo mail Outgoing mail server:smtp.mail.yahoo.com Security(Ports): Off Port:587 Το δε περίεργο είναι πως η Yahoo κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τις ρυθμίσεις αυτές. Και για να έχεις push email σε κινητά πρέπει να έχεις yahoo+ (επί πληρωμή δηλαδή...). Sorry για την αναστάτωση :O Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Εδω και μερες μπαινω απο το κινητο στο m.yahoo.com να δω τα μειλ μου αλλα σε καθενα που ανοιγω μου βγαινει:Errow pc data invalid blueprint.Τι συμβαινει; Απ' ότι βλέπω έχει λυθεί το πρόβλημα και τα δείχνει κανονικά έχοντας Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Το δε περίεργο είναι πως η Yahoo κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τις ρυθμίσεις αυτές. Και για να έχεις push email σε κινητά πρέπει να έχεις yahoo+ (επί πληρωμή δηλαδή...). Sorry για την αναστάτωση :O Ναι, όλοι ξέρουν ότι μόνο με yahoo+ μπορείς να πάρεις mail σε mail client...:rolleyes: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ναι, όλοι ξέρουν ότι μόνο με yahoo+ μπορείς να πάρεις mail σε mail client...:rolleyes: Με τις παραπάνω ρυθμίσεις πάντως, λαμβάνω και στέλνω emails κανονικότατα σε απλό Yahoo.com email (χωρίς να πληρώνω το yahoo+) :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ειχα yahoo+ για κανα χρονο αλλα εδω και 2 βδομαδες το εχω σταματησει, δεν ανανεωσα. Στο κινητο ολα δουλευουν κανονικα! Προφανως εχουν κρατηθει οι ρυθμισεις... :) Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Σήμερα πήγα να ενημερώσω τον έναν από τους δύο λογαριασμούς Yahoo.com που έχω και μου βγάζει "λάθος όνομα ή κωδικός" . Τρόμαξα και μπήκα από τον browser και μου λέει "λυπούμαστε.... λόγω συντήρησης ". Το έχετε συναντήσει ξανά; είναι λόγος ανησυχίας; Στον άλλο λογαριασμό μπαίνω κανονικά. Όλα αυτά από την συσκευή μου καθώς δεν έχω υπολογιστή κοντά μου (android 4.0.4) Στην εφαρμογή της Yahoo δεν λέει το ίδιο με την stock, απλά δεν στέλνει μήνυμα ούτε κατεβάζει νέα. Στην stock βέβαια διεγραψα και προσπάθησα να ξανά βάλω τον λογαριασμό αλλά λέει τα ίδια. Edit : τελικά επανήλθε μερικές ώρες μετά μαζί με την καρδιά μου στην θέση της ... Edited October 8, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλημέρα όπως αναφέρω και στον τίτλο όταν βάλω τον pass εμφανίζετε αυτό το σπότ δέν έχω βάλει ποτέ όνομα για βοήθεια παρά έχω άλλο ένα yahoo.com εναλλακτικό ώστε αν υπάρξει πρόβλημα να μου στέλνει την επαναφορά κωδικού και ότι άλλο χρειασθεί Έκανα και αλλαγή pass το ίδιο μήνυμα βγάζει Επειδή μπαίνω σε διάφορα pc στη δουλειά διότι δεν υπάρχει σταθερό για κανέναν εκεί ίσως να δημιουργήθηκε η σύγχυση αλλά και πάλι από το 2003 δεν έχω αλλάξει τρόπο παρακολούθησης των email μου εκτός από τα δύο (φορητό και σταθερό) στο σπίτι που και αυτά έχουν το ίδιο πρόβλημα πλέον Δοκίμασα με άλλους browser και είναι το ίδιο :confused: ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Βοηθηστε με γιατι θα τρελαθω. Στο λογαριασμο μου στο yahoo.gr στα αριστερα των επιλογων στις εφαρμογες πατουσα εκει και μου εμφανιζε μια υποκατηγορια που ηταν Σημειωσεις ή προχειρο δεν θυμαμαι καλα. Τωρα δεν υπαρχει γιατι??? Πως μπορω να το ανακτησω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Κανονικά το βλέπω στο δικό μου. Έγινε ανανέωση στο interface του yahoo οπότε ίσως είναι κάποιο που θα λυθεί σύντομα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Μάλλον άλυτο. Είχα καιρό να μπω σε ένα από τα μέηλ μου, δοκίμασα να μπω πριν λίγο και μου έβγαλε τις ερωτήσεις ασφαλείας.... Εννοείται ότι δεν θυμάμαι τις απαντήσεις. Υπάρχει τρόπος να μπω; Τον κωδικό τον θυμάμαι. Μα θα τρελαθώ! Είναι δυνατόν να ξέρω τον κωδικό μου και να μην με βάζει;; Ανάμεσα σε κάτι λύσεις που είδα να προτείνονται σε άλλα φόρουμ, έγραφαν για χακάρισμα. Upd Το έλυσα. Τελικά σήμερα δεν μου έβγαλε τις ερωτήσεις ασφαλείας. Θενξ και για τη βοήθεια. λολ Edited January 23, 2013 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fay_Lympe Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλημέρα.! Δεν έχω συναντήσει κάποια απάντηση στο δικό μου πρόβλημα όσο κι αν διάβασα εδώ μέσα... Εδώ και κάποιους μήνες προσπαθώντας να μπω στον λογαριασμό μου στο yahoo εμφανίζεται το μήνυμα: προσοχή εντοπίστηκε ύποπτη δραστηριότητα στο λογαριασμό σας κλπ. για να λειτουργήσει και πάλι πρέπει να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης. Αλλάζω τον κωδικό πρόσβασης και λειτουργεί πάλι για λίγες μέρες... Μετά από καμιά βδομάδα πάλι το ίδιο.. Εδώ και κάποιους μήνες έχω αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης πάνω από 10 φορές...πλέον δεν τους θυμάμαι καν...Όταν μπαίνω να δω την δραστηριότητα του λογαριασμού μου, δεν βλέπω κάτι ύποπτο...αμφιβάλλω λοιπόν αν ο λογαριασμός μου έχει παραβιαστεί τόσες φορές και με τόσους κωδικούς που έχω βάλει... Κουράστηκα και θέλω να τον διαγράψω τελείως τον λογαριασμό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλημέρα.! Δεν έχω συναντήσει κάποια απάντηση στο δικό μου πρόβλημα όσο κι αν διάβασα εδώ μέσα... Εδώ και κάποιους μήνες προσπαθώντας να μπω στον λογαριασμό μου στο yahoo εμφανίζεται το μήνυμα: προσοχή εντοπίστηκε ύποπτη δραστηριότητα στο λογαριασμό σας κλπ. για να λειτουργήσει και πάλι πρέπει να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης. Αλλάζω τον κωδικό πρόσβασης και λειτουργεί πάλι για λίγες μέρες... Μετά από καμιά βδομάδα πάλι το ίδιο.. Εδώ και κάποιους μήνες έχω αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης πάνω από 10 φορές...πλέον δεν τους θυμάμαι καν...Όταν μπαίνω να δω την δραστηριότητα του λογαριασμού μου, δεν βλέπω κάτι ύποπτο...αμφιβάλλω λοιπόν αν ο λογαριασμός μου έχει παραβιαστεί τόσες φορές και με τόσους κωδικούς που έχω βάλει... Κουράστηκα και θέλω να τον διαγράψω τελείως τον λογαριασμό μου... Εμενα μια φορα μου το εβγαλε και αλλαξα τον κωδικο.αλλα δεν καταλαβαινω τι βλακεια ειναι αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Καλημέρα.! Δεν έχω συναντήσει κάποια απάντηση στο δικό μου πρόβλημα όσο κι αν διάβασα εδώ μέσα... Εδώ και κάποιους μήνες προσπαθώντας να μπω στον λογαριασμό μου στο yahoo εμφανίζεται το μήνυμα: προσοχή εντοπίστηκε ύποπτη δραστηριότητα στο λογαριασμό σας κλπ. για να λειτουργήσει και πάλι πρέπει να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης. Αλλάζω τον κωδικό πρόσβασης και λειτουργεί πάλι για λίγες μέρες... Μετά από καμιά βδομάδα πάλι το ίδιο.. Εδώ και κάποιους μήνες έχω αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης πάνω από 10 φορές...πλέον δεν τους θυμάμαι καν...Όταν μπαίνω να δω την δραστηριότητα του λογαριασμού μου, δεν βλέπω κάτι ύποπτο...αμφιβάλλω λοιπόν αν ο λογαριασμός μου έχει παραβιαστεί τόσες φορές και με τόσους κωδικούς που έχω βάλει... Κουράστηκα και θέλω να τον διαγράψω τελείως τον λογαριασμό μου... Στείλε email στην yahoo και ρώτα τους ... ( για να κοιτάξουν αν κάποιοι άλλοι παραβιάζουν τον λογαριασμό σου) Edited February 26, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fay_Lympe Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Στείλε email στην yahoo και ρώτα τους ... ( για να κοιτάξουν αν κάποιοι άλλοι παραβιάζουν τον λογαριασμό σου) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το yahoo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) Δεν είμαι σε υπολογιστή τώρα, αλλά κάπου θα έχει μέσα στο λογαριασμό σου (μέσω browser του υπολογιστή) κάποιο helpdesk ή support ή κάτι παρόμοιο. Edit : δοκίμασε αυτό : http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/ymail/known_issues/mltasynciss.html Edited February 27, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fay_Lympe Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημέρα.! Δεν έχω συναντήσει κάποια απάντηση στο δικό μου πρόβλημα όσο κι αν διάβασα εδώ μέσα... Εδώ και κάποιους μήνες προσπαθώντας να μπω στον λογαριασμό μου στο yahoo εμφανίζεται το μήνυμα: προσοχή εντοπίστηκε ύποπτη δραστηριότητα στο λογαριασμό σας κλπ. για να λειτουργήσει και πάλι πρέπει να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης. Αλλάζω τον κωδικό πρόσβασης και λειτουργεί πάλι για λίγες μέρες... Μετά από καμιά βδομάδα πάλι το ίδιο.. Εδώ και κάποιους μήνες έχω αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης πάνω από 10 φορές...πλέον δεν τους θυμάμαι καν...Όταν μπαίνω να δω την δραστηριότητα του λογαριασμού μου, δεν βλέπω κάτι ύποπτο...αμφιβάλλω λοιπόν αν ο λογαριασμός μου έχει παραβιαστεί τόσες φορές και με τόσους κωδικούς που έχω βάλει... Κουράστηκα και θέλω να τον διαγράψω τελείως τον λογαριασμό μου... Καλημέρα πάλι!!! Παιδιά, από τότε που σας έστειλα το παραπάνω μήνυμα μου έχει συμβεί άλλες τέσσερις φορές...Ξέρετε σε περίπτωση που διαγράψω τον λογαριασμό μου, τι γίνεται με τις άλλες ιστοσελίδες, (facebook, twitter,κλπ.) στις οποίες συνδέομαι με τον λογαριασμό του yahoo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημέρα πάλι!!! Παιδιά, από τότε που σας έστειλα το παραπάνω μήνυμα μου έχει συμβεί άλλες τέσσερις φορές...Ξέρετε σε περίπτωση που διαγράψω τον λογαριασμό μου, τι γίνεται με τις άλλες ιστοσελίδες, (facebook, twitter,κλπ.) στις οποίες συνδέομαι με τον λογαριασμό του yahoo? Εμενα το εκανε μια φορα πριν κανενα 6μηνο αλλαξα pass και δεν το ξανα κανε.ξανα εβαλα το παλιο κλασσικο pass παλι και το ξανακανε!οποτε ξαναεβαλα το νεο pass και απο τοτε δεν το ξανακανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλημέρα, σήμερα, ως δια μαγείας κι από το πουθενά, ενώ πήγα να μπω κανονικά στο Yahoo mail, μου ζήτησε να απαντήσω τις 2 ερωτήσεις ασφαλείας. το κακό είναι πως δεν τις θυμάμαι διότι το mail είναι δεκαετίας κι άνω, και δεν έχω βάλει alt adress ούτε και κινητό στο mail υπάρχει ελπίδα να μπορέσω να μπω ή πάει για φούντo το mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts