Jump to content

fay_Lympe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

fay_Lympe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα πάλι!!! Παιδιά, από τότε που σας έστειλα το παραπάνω μήνυμα μου έχει συμβεί άλλες τέσσερις φορές...Ξέρετε σε περίπτωση που διαγράψω τον λογαριασμό μου, τι γίνεται με τις άλλες ιστοσελίδες, (facebook, twitter,κλπ.) στις οποίες συνδέομαι με τον λογαριασμό του yahoo?
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το yahoo?
  3. Καλημέρα.! Δεν έχω συναντήσει κάποια απάντηση στο δικό μου πρόβλημα όσο κι αν διάβασα εδώ μέσα... Εδώ και κάποιους μήνες προσπαθώντας να μπω στον λογαριασμό μου στο yahoo εμφανίζεται το μήνυμα: προσοχή εντοπίστηκε ύποπτη δραστηριότητα στο λογαριασμό σας κλπ. για να λειτουργήσει και πάλι πρέπει να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης. Αλλάζω τον κωδικό πρόσβασης και λειτουργεί πάλι για λίγες μέρες... Μετά από καμιά βδομάδα πάλι το ίδιο.. Εδώ και κάποιους μήνες έχω αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης πάνω από 10 φορές...πλέον δεν τους θυμάμαι καν...Όταν μπαίνω να δω την δραστηριότητα του λογαριασμού μου, δεν βλέπω κάτι ύποπτο...αμφιβάλλω λοιπόν αν ο λογαριασμός μου έχει παραβιαστεί τόσες φορές και με τόσους κωδικούς που έχω βάλει... Κουράστηκα και θέλω να τον διαγράψω τελείως τον λογαριασμό μου...
  4. Καλησπέρα!! προσπαθώ κι εγώ απεγνωσμένα να κάνω την αναβάθμιση 7.8 αλλά τίποτα..Όποτε πατάω για έλεγχο ενημερώσεων στο zune μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: το τηλέφωνό σας είναι ενημερωμένο..τρέχουσα έκδοση λογισμικού 7.10 (8773) δηλ. τα 7.5 αν καταλαβαίνω καλά... Τι σημαίνει αυτό? Οτι δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο τηλέφωνό μου? Γιατί απο αυτά που διάβασα παραπάνω είναι διαθέσιμη σε άλλους...να περιμένω?
×
×
  • Create New...