Jump to content

Google Pixel 7 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνώμη αν έχει ειπωθεί, διάβασα πάρα πολύ μεγάλο μέρος του ιστορικού αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Στην τελευταία έκδοση του 13 (May 5) και Cosmote, δεν μου δουλεύει το vowifi με shizuku (13.2) + pixel ims (1.2.4)
Εμένα δουλεύει κανονικά.Σε κάθε update θέλει να το κάνεις από την αρχή.

Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, griniaris said:

Εμένα δουλεύει κανονικά.Σε κάθε update θέλει να το κάνεις από την αρχή.

Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χτες το πήρα το κινητό, αφού πέρασε τα πάντα μετά εγκατέστησα shizuku + pixel ims αλλά δεν παίζει. Ενώ ενεργοποιούνται οι επιλογές vowifi μέσα στα Settings και το toggle είναι στο ON, δεν δουλεύει

33 minutes ago, alanthast0s said:

Χτες το πήρα το κινητό, αφού πέρασε τα πάντα μετά εγκατέστησα shizuku + pixel ims αλλά δεν παίζει. Ενώ ενεργοποιούνται οι επιλογές vowifi μέσα στα Settings και το toggle είναι στο ON, δεν δουλεύει

Δημιουργία ΑPN έχεις κάνει? Αν όχι, κάνε αυτο μετά από όσα έκανες με shizuku + pixel ims. Αυτό θα το κάνεις μια φορά και δε χρειάζεται ξανα μετα απο κάθε αναβάθμιση.

Edited by djivo
Κώστας

33 minutes ago, alanthast0s said:

Μηπως δεν εχεις ενεργοποιησεο τη σιμ?

Δημιουργία ΑPN έχεις κάνει? Αν όχι, κάνε αυτο μετά από όσα έκανες με shizuku + pixel ims. Αυτό θα το κάνεις μια φορά και δε χρειάζεται ξανα μετα απο κάθε αναβάθμιση.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Με έσωσες από πολλά νεύρα γιατί έχω ελάχιστο χρόνο να ασχοληθώ και θέλω όλα να δουλεύουν αμέσως.

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

31 minutes ago, alanthast0s said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Με έσωσες από πολλά νεύρα γιατί έχω ελάχιστο χρόνο να ασχοληθώ και θέλω όλα να δουλεύουν αμέσως.

Απλά να ξέρεις αν έχεις άτομα που σε καλούν από παλιά forthnet (που τώρα είναι nova, όχι την παλιά wind) θα τους φαίνεσαι κατηλημμενος και δεν θα σου έρχεται ούτε ειδοποίηση! 

1 hour ago, alanthast0s said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δυστυχώς για τα ελληνικά δεδομένα αν θες να δουλεύουν όλα όπως πρέπει by default χωρίς να σε ενοχλούν, το Pixel δεν είναι η καλύτερη επιλογή... Και αυτό είναι πολιτική απόφαση (της Google), όχι ότι υστερεί η συσκευή πουθενά. Και πάλι καλά να λέμε που υπάρχει το Shizuku πλέον... Από το Pixel 4 περίμενα να παίξει το VoLTE χωρίς root και φτάσαμε στο 7 για να γίνει πράξη!

1 hour ago, gpolydoros said:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δυστυχώς για τα ελληνικά δεδομένα αν θες να δουλεύουν όλα όπως πρέπει by default χωρίς να σε ενοχλούν, το Pixel δεν είναι η καλύτερη επιλογή... Και αυτό είναι πολιτική απόφαση (της Google), όχι ότι υστερεί η συσκευή πουθενά. Και πάλι καλά να λέμε που υπάρχει το Shizuku πλέον... Από το Pixel 4 περίμενα να παίξει το VoLTE χωρίς root και φτάσαμε στο 7 για να γίνει πράξη!

Το Pixel είναι αρρώστια, από τότε που ήταν Nexus. Όλο έπαιρνα άλλα Android κινητά και στο τέλος γύριζα πίσω. Μόνο η OnePlus κατάφερε να με κρατήσει αρκετό καιρό μακριά από Pixel, αλλά και πάλι θέμα χρόνου ήταν...

Καλημέρα αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας;;;Μέχρι χθες άνοιγε κανονικά με το δακτυλικό,σήμερα δεν μπορεί να το αναγνωρίσει όσες φορές και να δοκίμασα...Με τις άλλες τράπεζες δεν υπάρχει πρόβλημα...

5 ώρες πριν, jimlost said:

Καλημέρα αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας;;;Μέχρι χθες άνοιγε κανονικά με το δακτυλικό,σήμερα δεν μπορεί να το αναγνωρίσει όσες φορές και να δοκίμασα...Με τις άλλες τράπεζες δεν υπάρχει πρόβλημα...

Κάνε μια εκκαθάριση του app. Λογικά θα στρώσει. 

Καλημέρα
Δεν βρίσκω το toggle του NFC στη λίστα των toggles
Υπάρχει? Ή μόνο από τα settings απενεργοποιείται?

43 minutes ago, Nikos2k5 said:

Καλημέρα

Το έχουν αφαιρέσει εδώ και καιρό για ανεξήγητο λόγο.

Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να κάνεις ένα κόλπο που είχα διαβάσει. Να το κάνεις routine στον assistant και μετά να κάνεις shortcut κάπου στην οθόνη σου τη ρουτίνα. Θα λειτουργεί ως toggle.

Καλημέρα
Η αν είσαι root κατέβασε κάποια εφαρμογή που προσθέτει toggles για NFC κλπ. Δεν ξέρω αν παίζουν τέτοια apps και χωρίς root. Εγώ πχ χρησιμοποιώ μια τέτοια εφαρμογή για να χωριστά toggles για data και WiFi, αλλά παίζει μόνο με root.

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

2 ώρες πριν, baiosss said:

Η αν είσαι root κατέβασε κάποια εφαρμογή που προσθέτει toggles για NFC κλπ. Δεν ξέρω αν παίζουν τέτοια apps και χωρίς root. Εγώ πχ χρησιμοποιώ μια τέτοια εφαρμογή για να χωριστά toggles για data και WiFi, αλλά παίζει μόνο με root.

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

Thanks

Έβαλα αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=terminal_heat_sink.bringbacknfcquicksettings

Που κάνει ακριβώς αυτό, επαναφέρει το NFC toggle στα Quick Settings

Καλημέρα
Από τα settings μόνο.
Το έχουν αφαιρέσει αλλά εδώ που τα λέμε, δε χρειάζεται και κάτι.
Επιλέγεις να απαιτείται ξεκλειδωμα για την ενεργοποίηση nfc και ξενοιαζεις.

Sent from my Pixel 7 Pro

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

On 27/5/2023 at 1:19 ΠΜ, alanthast0s said:

Το Pixel είναι αρρώστια, από τότε που ήταν Nexus. Όλο έπαιρνα άλλα Android κινητά και στο τέλος γύριζα πίσω. Μόνο η OnePlus κατάφερε να με κρατήσει αρκετό καιρό μακριά από Pixel, αλλά και πάλι θέμα χρόνου ήταν...

Συμφωνω και στα δυο, εγω αγαπουσα την oneplus αλλα το πιξελ ειναι μια κατηγορια πανω. Φαίνεται να κανει πολυ καλη δουλεια στο λειτουργικό και η nothing phone, το χει ενας φιλος και ολα μοιαζουν πολυ με ρο πιξελ, εκτός κάμερας φυσικα. Παρολα αυτα για κινητο 400€ με επεξεργαστη mid range να εχει τετοιo smoothness, ανυπομονώ να δω το 2 που θα χει σναπ 8

12 minutes ago, petraan said:

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν μου πιάνει 4g η συσκευή μόνο lte. Είμαι με βονταφον. Γίνεται να το αλλάξω;

Όχι δεν έχει υποστήριξη για 5g και 4g στην Ελλάδα.Το LTE είναι επιπέδου 4g.Υποστηριξη θα υπάρξει από την βονταφον Ελλάδος από του χρόνου που θα φέρει επίσημα το πίξελ 8 

14 minutes ago, spyridon70 said:

Όχι δεν έχει υποστήριξη για 5g και 4g στην Ελλάδα.Το LTE είναι επιπέδου 4g.Υποστηριξη θα υπάρξει από την βονταφον Ελλάδος από του χρόνου που θα φέρει επίσημα το πίξελ 8 

Σε ευχαριστώ! Νόμιζα ότι μόνο το 5g είχε θέμα. Χθες παρέλαβα την συσκευή. Παρόλο τους ενδιάμεσους με όλα αυτά που διάβασα για τα δίκτυα,δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα.Γενικα τα σπάει το κινητό.

Το μόνο που με ενοχλεί πολύ είναι ο χρόνος φόρτισης. Τραγικός .Έχει κανένας να προτείνει κανέναν "φθηνό" φορτιστή η πρέπει να πάρω της google ;

37 minutes ago, petraan said:

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν μου πιάνει 4g η συσκευή μόνο lte. Είμαι με βονταφον. Γίνεται να το αλλάξω;

22 minutes ago, spyridon70 said:

Έχει κανονικά υποστήριξη 4G, είναι θέμα UI η επιλογή να δείχνει το εικονίδιο LTE ανάλογα με carriers.

Αν θες να τσεκάρεις βάλε μια εφαρμογή π.χ. το NetMonster και θα σου δείξει πού ακριβώς είσαι συνδεδεμένος και λογικά θα σου λέει 4G.

Edited by Sotnem

27 minutes ago, petraan said:

Σε ευχαριστώ! Νόμιζα ότι μόνο το 5g είχε θέμα. Χθες παρέλαβα την συσκευή. Παρόλο τους ενδιάμεσους με όλα αυτά που διάβασα για τα δίκτυα,δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα.Γενικα τα σπάει το κινητό.

Το μόνο που με ενοχλεί πολύ είναι ο χρόνος φόρτισης. Τραγικός .Έχει κανένας να προτείνει κανέναν "φθηνό" φορτιστή η πρέπει να πάρω της google ;

Εγώ έχω πάρει της Google από το αμαζον και φορτίζει γρήγορα και μια χαρά.

18 minutes ago, petraan said:

Βρίσκω της google me 30€ και Anker Nano III με 15€. Της Anker τον έχει πάρει κάποιος;

Πάρε τον Google είναι μικρή η διαφορά