Jump to content

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

42 minutes ago, sellout said:

Της alpha να φανταστώ η επιστροφή είναι σε πόντους αποκλειστικά που εφαρμόζονται παντού ή και εκεί σε συγκεκριμένα καταστήματα;

Ποντους παιρνεις απο παντου (σε καποια συνεργαζομενα υπαρχει μεχρι και 1 ευρω = 100 ποντοι καποιες φορες), αλλα εξαργυρωση κανεις μονο στα συνεργαζομενα.

Και το 0,8% απο παντου προκυπτει εφοσον το φυσικο αεριο μειώσει κατα 50% το κοστος εξαργυρωσης κατι που τα τελευταια χρονια το κανει 2 φορες το χρονο.
Υπολογισμενο με καρτα που δινει διπλασια επιστροφη (Χρυσή/Πλατινένια)

---

Υπαρχει και αυτη αλλα ξεκιναει μετα απο 6 μηνες να δινει το 1% 
https://www.crediabank.com/idiotes/kartes/pistotikes/pistotikes-kartes-visa-credit-visa-credit-gold/

Edited by stathis123

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

3 ώρες πριν, sellout said:

Σίγουρα όπως αποδείχθηκε ήταν τυράκι 

Τυράκι που κράτησε 4 χρόνια όμως 

4 ώρες πριν, sou_d said:

Τυράκι που κράτησε 4 χρόνια όμως 

Τι σημασία έχει αυτό; Αν δεν ήταν τυράκι δε θα το άλλαζαν.

4 ώρες πριν, stathis123 said:

Και το 0,8% απο παντου προκυπτει εφοσον το φυσικο αεριο μειώσει κατα 50% το κοστος εξαργυρωσης κατι που τα τελευταια χρονια το κανει 2 φορες το χρονο.
Υπολογισμενο με καρτα που δινει διπλασια επιστροφη (Χρυσή/Πλατινένια)

---

Υπαρχει και αυτη αλλα ξεκιναει μετα απο 6 μηνες να δινει το 1% 
https://www.crediabank.com/idiotes/kartes/pistotikes/pistotikes-kartes-visa-credit-visa-credit-gold/

Αυτό άρχοντα μου είναι πιστωτική , όχι; Δεν είμαστε όλοι λεφταδες και αν ήμασταν δε θα κοιτούσαμε επιστροφές.

9 ώρες πριν, sellout said:

Αυτό άρχοντα μου είναι πιστωτική , όχι; Δεν είμαστε όλοι λεφταδες και αν ήμασταν δε θα κοιτούσαμε επιστροφές.

ναι ειναι αλλα δεν χρειαζεται να εισαι λεφτας για να έχεις

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

12 ώρες πριν, sellout said:

Άντε καλά 

On 26/6/2026 at 12:38 ΜΜ, sellout said:

Αν ξέρει άλλος τράπεζα με flat επιστροφή, πείτε να μετακομίσω 

Εγώ της Eurobank έχω την επιστροφή και τπτ άλλο. 

On 26/6/2026 at 6:39 ΜΜ, motoboots said:

Ακριβώς. Από χθες βράδυ έχω δοκιμάσει τα πάντα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει και τρόπος επικοινωνίας μαζί τους. Τι θα κάνουμε;

EDIT: Έστρωσε. 

Το χειρότερο ήταν πως διήρκεσε πολύ, δεν ήταν παροδικό.
Το αντιλήφθηκα μεσημέρι Πέμπτης (25/6) και διορθώθηκε (νομίζω πως μεσολάβησε νέα έκδοση του app) το βράδυ της Παρασκευής (26/6). Δηλαδή, ήταν εκτός λειτουργίας για περισσότερο από ένα 24ώρο, και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κάποια ανακοίνωση.
Δυο-τρεις χρήστες μπήκαν και το έθαψαν στο Play Store γι αυτόν ακριβώς τον λόγο - συνέπεσε και με την αλλαγή όρων χρήσης κι ήρθε κι έδεσε...
Τσάμπα η ταλαιπωρία.

Άρα ευχαριστούμε την payzy για το εξαιρετικό cashback που μας προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια και πάμε παρακάτω με εναλλακτικές:

• Σκλαβενίτης με 1% με πιστωτική Εθνικής (Go4More)
  • Βενζίνη 3% σε Shell και Ελίν και 2% σε Avin & EKO, με πιστωτική Εθνικής (Go4More)
  • Ανανέωση με Snappi του μοναδικού CU που μας έμεινε στην οικογένεια (€2 cashback στα €13)
  • Μικροαγορές με την payzy, για να μαζέψουμε coins για τις περιστασιακές παραγγελίες στο Box (δεν έχουμε Cosmote)

Δεν έχω βρει όμως κάρτα που να δίνει cashback σε όλες τις συναλλαγές (φαγητό και ποτό, ψιλικά, λογαριασμούς, ηλεκτρονικές συσκευές κλπ.).

Μεγάλο το πλήγμα για την τσέπη μας και αναγκαστική στροφή σε άλλες κάρτες 🤒

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

30 minutes ago, geoponer said:

Δεν έχω βρει όμως κάρτα που να δίνει cashback σε όλες τις συναλλαγές (φαγητό και ποτό, ψιλικά, λογαριασμούς, ηλεκτρονικές συσκευές κλπ.).

μπορεις να κοιταξεις την Affinity Mastercard 
εξαργυρωνω το bonus στις εκπτωσεις και ολα μια χαρα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, geoponer said:

Άρα ευχαριστούμε την payzy για το εξαιρετικό cashback που μας προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια και πάμε παρακάτω με εναλλακτικές:

• Σκλαβενίτης με 1% με πιστωτική Εθνικής (Go4More)
  • Βενζίνη 3% σε Shell και Ελίν και 2% σε Avin & EKO, με πιστωτική Εθνικής (Go4More)
  • Ανανέωση με Snappi του μοναδικού CU που μας έμεινε στην οικογένεια (€2 cashback στα €13)
  • Μικροαγορές με την payzy, για να μαζέψουμε coins για τις περιστασιακές παραγγελίες στο Box (δεν έχουμε Cosmote)

Μεγάλο το πλήγμα για την τσέπη μας και αναγκαστική στροφή σε άλλες κάρτες 🤒

Κοίτα εγώ έχω την Gold της Πειραιώς. 

Σκλαβενίτη, Μασούτη δίνει 2% σε yellows. 

Σε επιλεγμένα AVIN 3% στο υπόλοιπο της κάρτας. 

Shell 2% σε yellows. 

Σε υπόλοιπες επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες ένα 0,5% σε yellows. 

Εγώ από σούπερ μάρκετ και βενζίνη έχω 150€ περίπου επιστροφή το χρόνο, όπου είναι και τα περισσότερα έξοδα. 

Δες ποια τράπεζα σε βολεύει και πράξε αναλόγως. 

Εθνική και Eurobank βγάζουν περιστασιακά προσφορές του τύπου 20% επιστροφή πχ ΠΛΑΙΣΙΟ, Γερμανό κτλ, οπότε συμφέρουν κι αυτές αν χρειαστείς τέτοιου τύπου αγορά. 

2 ώρες πριν, HEO said:

μπορεις να κοιταξεις την Affinity Mastercard 
εξαργυρωνω το bonus στις εκπτωσεις και ολα μια χαρα

Σε ευχαριστώ - Καλή είναι αλλά με δεσμεύει για εξαργύρωση σε καταστήματα που δεν έχω κοντά μου και δεν θα επέλεγα ούτως ή άλλως 😞 

1 ώρα πριν, katsiletra said:

Εγώ από σούπερ μάρκετ και βενζίνη έχω 150€ περίπου επιστροφή το χρόνο, όπου είναι και τα περισσότερα έξοδα. 

Δες ποια τράπεζα σε βολεύει και πράξε αναλόγως. 

Εθνική και Eurobank βγάζουν περιστασιακά προσφορές του τύπου 20% επιστροφή πχ ΠΛΑΙΣΙΟ, Γερμανό κτλ, οπότε συμφέρουν κι αυτές αν χρειαστείς τέτοιου τύπου αγορά. 

Συνεργάζομαι με Εθνική και Πειραιώς, και όντως σούπερ μαρκετ και καύσιμα είναι τα περισσότερα έξοδα, μαζί με τους λογαριασμούς.

Προφανώς θα αξιοποιήσω στο φουλ περιστασιακές προσφορές, όπως π.χ. το 10% cashback της Snappi σε πρατήρια Shell και τα τριήμερα σε καύσιμα που δίνει η Εθνική. Δυστυχώς χάνω τα καθημερινά έξοδα και τους λογαριασμούς, που με κάλυπτε η payzy με το 1% 😞 

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

• 4 weeks later...

Σήμερα βγήκε update σε ios που υποστηρίζει την εξαργύρωση coins σε πληρωμές λογαριασμών, πολύ καλό για συνδρομητές Cosmote!

IMG_0755.jpg

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Όντως!!!
image.thumb.png.230edc35f52704f6bef21113648df8bd.png

Αν αυτό το 1% που επέστρεφε μπορεί αυτούσιο να πάει σε μείωση τιμής σε λογαριασμό σταθερού ή ανανέωση καρτοκινητου της εταιρίας, τότε προσωπικά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ Payzy! Αλλιώς,  υπάρχουν και αλλου προστοκαλιές!

Ας ελπίσουμε να έρθει σύντομα και σε Android!

Edited by tifozif1

Να δούμε πότε επιτέλους θα μπορεί να φορτίζει απευθείας από Apple Pay.

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Τέλος η εξαργύρωση coins σε ευρώ, πλέον μόνο σε κουπόνια για Box, Γερμανό κλπ., στο ικοσύστημα της Cosmote δηλαδή. Εξαργύρωσα το Σάββατα τα τελευταία 16€ που είχα μαζέψει και τώρα είναι διαθέσιμα για αγορές.

Εγώ πλέον έχω περάσει την κάρτα της payzy στα κινητά των γιών μου για μικροαγορές που κάνουν, και ό,τι μαζεύεται  σε επιστροφή θα τα τρώμε σε Box delivery.

Από κύρια κάρτα μου γίνεται τελευταία, μόνο για τα μικροέξοδα. Ηη αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε πολύ του delivery, δεν έχιουμε Cosmote στην οικογένεια, ούτε και από Γερμανό ψωνίζουμε συχνά, οπότε δεν έχουμε ιδιαίτερο όφελος από τη χρήση της πλέον.

6 minutes ago, geoponer said:

Τέλος η εξαργύρωση coins σε ευρώ, πλέον μόνο σε κουπόνια για Box, Γερμανό κλπ., στο ικοσύστημα της Cosmote δηλαδή. Εξαργύρωσα το Σάββατα τα τελευταία 16€ που είχα μαζέψει και τώρα είναι διαθέσιμα για αγορές.

Εγώ πλέον έχω περάσει την κάρτα της payzy στα κινητά των γιών μου για μικροαγορές που κάνουν, και ό,τι μαζεύεται  σε επιστροφή θα τα τρώμε σε Box delivery.

Από κύρια κάρτα μου γίνεται τελευταία, μόνο για τα μικροέξοδα. Ηη αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε πολύ του delivery, δεν έχιουμε Cosmote στην οικογένεια, ούτε και από Γερμανό ψωνίζουμε συχνά, οπότε δεν έχουμε ιδιαίτερο όφελος από τη χρήση της πλέον.

IMG_1614.png

Γενικα παντως, ο Γερμανος βγαζει καλα deals, αλλα οπως ειπες, πλεον ειναι για μικροεξοδα.

My Mobile Phone History:
spacer.png

2 ώρες πριν, leo06 said:

IMG_1614.png

Μήπως δεν έχει γίνει update το app? Εμενα μου βγάζει μόνο επιλογή για εξαργύρωση σε κουπόνια (αριστερά) και πληρωμές (δεξιά, αντί για τα €).

Μήπως δεν έχει γίνει update το app? Εμενα μου βγάζει μόνο επιλογή για εξαργύρωση σε κουπόνια (αριστερά) και πληρωμές (δεξιά, αντί για τα €).

Ναι, δεν ήταν η τελευταία έκδοση. Έκανα update και έτσι είναι και σε μένα πλέον.

Μετά τα τελευταία 1-2 updates μου εχει κανει 2-3 φορές logout απο την εφαρμογή. Είναι πολύ σπαστικό γιατί πρέπει να ξανακάνεις login ενώ είσαι σε φάση να κάνεις approve κάποια πληρωμή.

Αν δεν το φτιάξουν άμεσα νομίζω ότι αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα για μένα.

Και σε μένα, υπέθεσα ότι ήταν λόγο των αλλαγών που έχουν κάνει και των αναβαθμίσεων.