geoponer Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 8 ώρες πριν, odim said: το payzy έχει ακριβώς ίδια χρησιμότητα όπως το Paypall?? μπορώ να καταχωρήσω κάρτα τραπέζης και να κάνω αγορές?? Όχι, καμία σχέση. Με το payzy έχεις έναν τραπεζικό λογαριασμό με ελληνικό iban και μία συνδεδεμένη χρεωστική κάρτα. Αυτή η κάρτα λειτουργεί λίγο σαν προπληρωμένη, αφού μπορείς να τη φορτίζεις δωρεάν με ό,τι ποσό θέλεις όταν θέλεις. Στην ουσία μεταφέρεις χρήματα από κάποιο άλλο τραπεζικό λογαριασμό η κάρτα στο λογαριασμό σου (πορτοφολάκι) στην payzy, και με αυτό το ποσό μπορείς να κάνεις αγορές με την κάρτα payzy. Όπως θα έκανες με οποιαδήποτε χρεωστική κάρτα. Εγώ προσωπικά έχω μόνο την άυλη κάρτα της payzy, την έχω περάσει στο Google Wallet, και τη φορτίζω δωρεάν με μία πιστωτική κάρτα της Εθνικής. Η payzy δεν είναι ψηφιακό πορτοφόλι και δεν μπορείς να περάσεις άλλη κάρτα. 1 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Παίδες μέχρι 12/6, η φυσική κάρτα δίνεται δωρεάν! 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου 15 ώρες πριν, sou_d said: Παίδες μέχρι 12/6, η φυσική κάρτα δίνεται δωρεάν! Καλή προσφορά, αλλά μετά θα αρχίσουν οι χρεώσεις για την επανέκδοση, κάθε φορά που θα λήγει. Αυτά ακριβώς είναι που θέλουμε να γλιτώσουμε από τις παραδοσιακές τράπεζες, οπότε εγώ θα πάω πάσο και θα μείνω με την ψηφιακή κάρτα στο κινητό μου. 2 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου 16 ώρες πριν, sou_d said: Παίδες μέχρι 12/6, η φυσική κάρτα δίνεται δωρεάν! την εβγαλα ηδη εχθες που το ειδα στα λαγωνικα καλου κακου οποιος θελει να τρεξει μπορει να το παρουν πισω 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου Και πού ακριβώς υπάρχει όφελος από τη φυσική κάρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου (edited) 5 ώρες πριν, motoboots said: Και πού ακριβώς υπάρχει όφελος από τη φυσική κάρτα; Μπορεί να πάθει κάτι το κινητό, το ρολόι, η Curve (αν έχεις) λόγω maintenance. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερα να έχεις τη φυσική κάρτα, για κάθε ενδεχόμενο. Edited 20 Μαΐου by zurabi_97 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 5 ώρες πριν, motoboots said: Και πού ακριβώς υπάρχει όφελος από τη φυσική κάρτα; οπως το βλεπει κανεις για μενα ειναι πιο πρακτικο η καρτα σε ενα μικρο πορτοφολακι για τα μικροεξοδα απο τα βγαζω το κινητο Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotis06_ Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Καλημέρα, εχει καποιος αλλος πρόβλημα σήμερα με τις πληρωμές μέσω google pay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoyann Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου (edited) Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί συνέχεια αποριπτουν την εγγραφή μου από την payzy!? κάνω log in με κωδικούς ααδε , κάνω όλα τα βηματα σωστα και συνέχεια με αποριπτουν. έχω κάνει πόσες προσπάθειες και με διαφορετικό mail και τηλ. Και συγγενικά μου ατομα που τουσ εχω βαλει να κανουν για να αγορασω tv που εχει 20% cash back και αυτουσ τουσ αποριπτει... αν ειναι δυνατον δηλαδη...Προσπαθώ 5 μερεσ τωρα... Edited 21 Μαΐου by antoyann Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 20 ώρες πριν, antoyann said: Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί συνέχεια αποριπτουν την εγγραφή μου από την payzy!? κάνω log in με κωδικούς ααδε , κάνω όλα τα βηματα σωστα και συνέχεια με αποριπτουν. έχω κάνει πόσες προσπάθειες και με διαφορετικό mail και τηλ. Και συγγενικά μου ατομα που τουσ εχω βαλει να κανουν για να αγορασω tv που εχει 20% cash back και αυτουσ τουσ αποριπτει... αν ειναι δυνατον δηλαδη...Προσπαθώ 5 μερεσ τωρα... Θα σου πρότεινα να μιλήσεις απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών της payzy. Όσες φορές την έχω χρειαστεί, μου έχουν απαντήσει άμεσα και έχουν λύσει κάποια θεματάκια που είχα. Εγώ ξεκινώ chat μέσα απ΄το app, αλλά από τη στιγμή που δεν παίζει σε σένα μπορείς να τους βρείς στο Facebook ή εδώ: Επικοινωνήστε μαζί μας | payzy Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου On 20/5/2026 at 6:30 ΠΜ, motoboots said: Και πού ακριβώς υπάρχει όφελος από τη φυσική κάρτα; Φαντάζομαι σε περίπτωση που δεν έχεις μαζί σου το κινητό, δεν έχεις μπαταρία στο κινητό ή φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις το κινητό. Εγώ πλέον δεν έχω μαζί μου καμία κάρτα, εδώ και χρόνια, παρά μόνο περίπου €10-20 στη θήκη του κινητού, σε περίπτωση που θέλω κάτι κάτω από €10 ή για κάποιο λόγο δεν περνάει η συναλλαγή με κάρτα. Ούτε πορτοφόλια, ούτε κάρτες, ούτε τίποτα, ψηφιακά όλα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Νέα δυνατότητα εξαργύρωσης των Coins σε box και Γερμανό COSMOTE 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Καλά ήταν όσο κράτησε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 1 minute ago, sou_d said: Καλά ήταν όσο κράτησε Μεγάλο αυτογκόλ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου το καλο ειναι οτι μπορεις να αγορασεις με τα coins καρτες ανανεωσης cosmote 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sellout Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Αν ξέρει άλλος τράπεζα με flat επιστροφή, πείτε να μετακομίσω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Έχει κανείς πρόβλημα να μην μπορεί να συνδεθεί στην εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 21 minutes ago, motoboots said: Έχει κανείς πρόβλημα να μην μπορεί να συνδεθεί στην εφαρμογή; Εγώ. Γίνεται στιγμιαίο login και μετά με πετάει έξω. Στέλνει OTP, το βάζεις και ξανά μανά τα ίδια. Σε loop. Μετά τις σημερινές αλλαγές πάντως (τη δραστική μείωση των ανταποδοτικών οφελών), δεν έχει και μεγάλη σημασία, οι περισσότεροι συνδρομητές θα την εγκαταλείψουν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Bye bye payzy. Καλά ηταν όσο κράτησε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Επιστροφη λοιπον στο 2Χ bonus της αλφα για τα καθημερινα εκτος συνεργασιων μεχρι να κλεισει κανα Φυσικο αεριο που δινει καλες εξαργυρωσεις και εκει 😇 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Πληρωμές σταθερής & κινητής μέσω της υπηρεσίας «Πληρωμή με payzy app» Εξαργύρωσε τα Coins σου για να μειώσεις το ποσό πληρωμής σε λογαριασμούς ή ανανεώσεις υπολοίπου, μέσω της επιλογής «Πληρωμή με payzy app» στο COSMOTE TELEKOM App ή το WHAT'S UP App. Τελικά είναι μόνο χρήσιμα στην πληρωμή των λογαριασμών, κάτι είναι και αυτό 😀 Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sellout Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 2 ώρες πριν, stathis123 said: Επιστροφη λοιπον στο 2Χ bonus της αλφα για τα καθημερινα εκτος συνεργασιων μεχρι να κλεισει κανα Φυσικο αεριο που δινει καλες εξαργυρωσεις και εκει 😇 Το αμέσως επόμενο καλύτερο είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 21 minutes ago, sellout said: Το αμέσως επόμενο καλύτερο είναι αυτό; Για εμενα ναι γιατι φτανει το 0,8% σε ολα Καλη περιπτωση και η Yes της Eurobank αμα θες να εξαργυρωνεις σε malls Αν εχεις βρει κατι αλλο πες μας 🙂 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου (edited) 7 ώρες πριν, minus21grams said: Εγώ. Γίνεται στιγμιαίο login και μετά με πετάει έξω. Στέλνει OTP, το βάζεις και ξανά μανά τα ίδια. Σε loop. Ακριβώς. Από χθες βράδυ έχω δοκιμάσει τα πάντα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει και τρόπος επικοινωνίας μαζί τους. Τι θα κάνουμε; EDIT: Έστρωσε. Edited 26 Ιουνίου by motoboots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sellout Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 54 minutes ago, stathis123 said: Για εμενα ναι γιατι φτανει το 0,8% σε ολα Καλη περιπτωση και η Yes της Eurobank αμα θες να εξαργυρωνεις σε malls Αν εχεις βρει κατι αλλο πες μας 🙂 Δεν έχω βρει τίποτα, γι αυτό ρωτάω Γενικά αυτό το flat 1% μήπως ήταν και ότι καλύτερο υπάρχει στην Ευρώπη; Σίγουρα όπως αποδείχθηκε ήταν τυράκι Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δούμε τις εναλλακτικές Της alpha να φανταστώ η επιστροφή είναι σε πόντους αποκλειστικά που εφαρμόζονται παντού ή και εκεί σε συγκεκριμένα καταστήματα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts