Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε September 7, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2022 Apple Watch Series 8 Η νέα σειρά της εταιρίας θα φέρει νέους αισθητήρες και εκτός από τις λειτουργίες που γνωρίζετε από τα παλιά Apple Watch, ενώ παράλληλα θα είναι πιο ανθεκτικό στο νερό, στα σπασίματα και στη σκόνη και θα τρέχει με το S8 chip. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να μετράτε την θερμοκρασία του σώματός σας με ακρίβεια 0.1 βαθμούς κελσίου, αλλά και να ανιχνεύει πότε μία γυναίκα έχει ωορρηξία. Εκτός από όλα αυτά, θα ανιχνεύει εάν βρεθήκατε σε ατύχημα με αυτοκίνητο, καθώς μπορεί να διαβάζει τις δυνάμεις G ενός τόσου σφοδρού χτυπήματος και εάν ανιχνεύσει ότι χτυπήσατε με το αυτοκίνητο ή ήσασταν σε τέτοιο ατύχημα, καλεί τις επαφές έκτακτης ανάγκης που έχετε αποθηκευμένες. Η Apple λέει ότι η λειτουργία ανίχνευσης σύγκρουσης θα λειτουργεί μόνο ενώ οδηγείτε, κάτι που θα βοηθάει στη διατήρηση της διάρκειας μπαταρίας. Το Low Power Mode προσφέρει πλέον 36 ώρες μπαταρίας, αλλά όταν το ρολόι έχει 100% μπαταρία, ενώ αυτό το χαρακτηριστικό θα έρθει και σε παλιότερα μοντέλα εφόσον χρησιμοποιούν το WatchOS 9. Το Apple Watch Series 8 θα έρθει σε διάφορα χρώματα όπως το Product Red, Starlight, silver και midnight black, ενώ αν προμηθευτείτε το stainless steel μοντέλο, θα έχετε την επιλογή για χρυσό, ασημένιο και graphite χρωματισμούς. Το Apple Watch Series 8 κοστίζει $399 για το μοντέλο με το GPS και $499 για το cellular μοντέλο. Τα pre-orders για την Αμερική ξεκινούν από σήμερα και το ρολόι θα γίνει διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου (για την Ελλάδα δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο). [Πηγή] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Λένε για διαθεσιμότητα από 23/9 ισχύει;Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 25 minutes ago, Cris4524 said: Λένε για διαθεσιμότητα από 23/9 ισχύει; Θεωρητικά ναι... θα μάθουμε πολύ σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 (edited) Διαθέσιμο στην Ελλάδα από 23/9. Edited September 26, 2022 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Εγώ το παρέλαβα από public το Σάββατο σε μαύρο χρώμα. Απλά μου είναι άχρηστο ακόμα γιατί δεν ήρθε το iPhone να το συνδέσω. Κάνω την μετάβαση από android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina1980 Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Καλησπέρα σας, Αγόρασα πριν 3 μέρες το Iwatch 8. Μια χαρά σε γενικές γραμμές αλλά οταν το βάζω για φόρτιση κάνει να ανέβει 1% δέκα λεπτά. Μετά παίρνει μπρος και ολοκληρώνει το κύκλο φόρτισης σε 90 λεπτα. Χρησιμοποιώ αυθεντικό φορτιστή 20W και αυθεντικό καλώδιο. Ηθελα να ρωτήσω αν έχει συμβέι σε κάποιον. Απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση είπαν να το πάω για έλεγχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Αν σε 90 λεπτά φορτίζει πλήρως... δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. Αν ωστόσο θέλεις να το πας για έλεγχο... εσύ ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 5 ώρες πριν, ntina1980 said: Καλησπέρα σας, Αγόρασα πριν 3 μέρες το Iwatch 8. Μια χαρά σε γενικές γραμμές αλλά οταν το βάζω για φόρτιση κάνει να ανέβει 1% δέκα λεπτά. Μετά παίρνει μπρος και ολοκληρώνει το κύκλο φόρτισης σε 90 λεπτα. Χρησιμοποιώ αυθεντικό φορτιστή 20W και αυθεντικό καλώδιο. Ηθελα να ρωτήσω αν έχει συμβέι σε κάποιον. Απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση είπαν να το πάω για έλεγχο.. 10’ δεν είναι φυσιολογικό. Εμάς φορτίζει σε 10’ αρκετά για να βγάλεις μισή μέρα Πιστευω είναι κάτι σαν κόλλημα λογισμικού δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η συσκευή Δοκιμασε εάν μπορείς και σε έναν άλλο φορτιστή έτσι να μας φύγει η απορία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantina2020 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Έχω το καινούριο Apple Watch 8 και στο health app δίνει εντελώς λάθος ώρες και ημερομηνίες ανα κατηγορία.. έχω αυτόματη την ωρα στις ρυθμίσεις, σωστό time zone έχω κάνει restarts όποτε δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταει.. 1 minute ago, Konstantina2020 said: Έχω το καινούριο Apple Watch 8 και στο health app δίνει εντελώς λάθος ώρες και ημερομηνίες ανα κατηγορία.. έχω αυτόματη την ωρα στις ρυθμίσεις, σωστό time zone έχω κάνει restarts όποτε δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 ιδια γλωσσα εχεις στο ρολοι και στο iphoone? 132414312 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina1980 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 ιδια γλωσσα εχεις στο ρολοι και στο iphoone? 132414312Ναι ίδια, παίζει ρόλο;;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 1 hour ago, ntina1980 said: Ναι ίδια, παίζει ρόλο;; Sent from my iPhone using Tapatalk Η ώρα στην κάθε κατηγορία είναι πότε είναι η τελευταία μέτρηση που πήρε. Το φοράς συνέχεια; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina1980 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Η ώρα στην κάθε κατηγορία είναι πότε είναι η τελευταία μέτρηση που πήρε. Το φοράς συνέχεια;Ναι το καταλαβαίνω απλά πως είναι δυνατόν να λέει ώρες μπροστά η μέρες διαφορετικές σε κάθε κατηγορία .. δηλαδή αν πάω σε μια χώρα σε άλλο time zone με ελληνικά στο τηλέφωνο θα δείχνει ώρα Ελλάδας;;Ναι το φοράω συνέχεια Sent from my iPhone using TapatalkΜόλις είδα ότι έχω κάνει τη γλώσσα mirror από το κινητό όποτε παίρνει τα ίδια στοιχεία Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Έχεις κάνει σωστά την ζευγοποίηση με το iPhone και μετά τις ρυθμίσεις ? Γλώσσα και περιοχή στην εφαρμογή του ρολογιού είναι σωστά ? Δηλ σε αντικατοπτρισμό του iPhone στο ρολόι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Έχει κανείς ιδέα γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το ξεκλείδωμα με το ρολόι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Φοράς το ρολόι και αν ναι το έχεις ξεκλειδώσει; (πρέπει να σου ζητά κωδικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Φοράς το ρολόι και αν ναι το έχεις ξεκλειδώσει; (πρέπει να σου ζητά κωδικό)Ναι. Έκανα τα πάντα. Έκανα αποζευγωποιηση το ρολόι και το πρόσθεσα ξανά και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 On 1/10/2022 at 8:41 ΜΜ, Cris4524 said: Έχει κανείς ιδέα γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το ξεκλείδωμα με το ρολόι; Άσχετο, αλλά πως αλλάζει το εικονίδιο του σήματος της κινητής; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 Άσχετο, αλλά πως αλλάζει το εικονίδιο του σήματος της κινητής;Αν έχεις 2 κάρτες σιμ δεν αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 12 minutes ago, stapd_21 said: Άσχετο, αλλά πως αλλάζει το εικονίδιο του σήματος της κινητής; 5 minutes ago, Cris4524 said: Αν έχεις 2 κάρτες σιμ δεν αλλάζει. Προφανώς έχει μία κάρτα sim και δεν έχει ξαναδεί το συγκεκριμένο εικονίδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Καλησπέρα. Συγχωρέστε μου την άγνοια, αλλά ισχύει ότι στα Apple Watch δεν προβλέπεται η δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας; Αν δηλαδή η μπαταρία πέσει σε μεγάλο βαθμό η μόνη οδός είναι να το πας σε ένα retailer και αα πάρεις, έναντι κάποιας σχετικής έκπτωσης, άλλο Apple Watch. Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 10 minutes ago, panoszavra said: Καλησπέρα. Συγχωρέστε μου την άγνοια, αλλά ισχύει ότι στα Apple Watch δεν προβλέπεται η δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας; Αν δηλαδή η μπαταρία πέσει σε μεγάλο βαθμό η μόνη οδός είναι να το πας σε ένα retailer και αα πάρεις, έναντι κάποιας σχετικής έκπτωσης, άλλο Apple Watch. Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια! Εννοείς γενικά; Επίσημα από πλευράς Apple? Σε άλλο κατάστημα πέρα από τους επισήμους; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 2 ώρες πριν, panoszavra said: Καλησπέρα. Συγχωρέστε μου την άγνοια, αλλά ισχύει ότι στα Apple Watch δεν προβλέπεται η δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας; Αν δηλαδή η μπαταρία πέσει σε μεγάλο βαθμό η μόνη οδός είναι να το πας σε ένα retailer και αα πάρεις, έναντι κάποιας σχετικής έκπτωσης, άλλο Apple Watch. Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια! Είναι αλήθεια. Η Apple δεν έχει πρόγραμμα αντικατάστασης για τις μπαταρίες στο Apple Watch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 4 ώρες πριν, Tasos19s said: Εννοείς γενικά; Επίσημα από πλευράς Apple? Σε άλλο κατάστημα πέρα από τους επισήμους; Επίσημα εννοώ. 1 ώρα πριν, athanaso77 said: Είναι αλήθεια. Η Apple δεν έχει πρόγραμμα αντικατάστασης για τις μπαταρίες στο Apple Watch. Μπορεί να ακούγομαι εξωγήινος , μα δεν το χωράει το μυαλό μου. Έχει την ίδια πολιτική και σε αλλά προϊόντα της. (AirPods , AirTags); Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Μπορεί να ακούγομαι εξωγήινος , μα δεν το χωράει το μυαλό μου. Έχει την ίδια πολιτική και σε αλλά προϊόντα της. (AirPods , AirTags);Για αρχή, δεν αλλάζει μπαταρίες στην Ελλάδα. Σε άλλες χώρες που υπάρχει Apple Store αλλάζεις ακόμα και στο series 2 μπαταρία.Κατά τα υπόλοιπα:1. Στα AirPods εννοείται όχι όπως καμία εταιρία σε true wireless. Αλλά εφόσον υπάρχει Apple Store στην χώρα (όχι στην Ελλάδα όπως είπαμε) δίνεις γύρο στα 40-60€ ανάλογα το μοντέλο, που είναι το κόστος της μπαταρίας και σου δίνουν νέα AirPods.2. Τα AirTags έχουν αφαιρούμενη μπαταρία CR2032 που την αλλάζεις μόνος σου σε κάνα χρόνο που θα χαλάσει. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts