Jump to content

ntina1980

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntina1980

  1. Ναι το καταλαβαίνω απλά πως είναι δυνατόν να λέει ώρες μπροστά η μέρες διαφορετικές σε κάθε κατηγορία .. δηλαδή αν πάω σε μια χώρα σε άλλο time zone με ελληνικά στο τηλέφωνο θα δείχνει ώρα Ελλάδας;; Ναι το φοράω συνέχεια Sent from my iPhone using TapatalkΜόλις είδα ότι έχω κάνει τη γλώσσα mirror από το κινητό όποτε παίρνει τα ίδια στοιχεία Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Ναι ίδια, παίζει ρόλο;; Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Ποιο θεωρείτε καλύτερο service μεταξύ isystem και istorm? Αφορά σε νέο iwatch Που μου ειπαν απο την εξυπηρετηση να παω για ελεγχο και δεν ξερω σε ποιο να το παω...
  4. Καλησπέρα σας, Αγόρασα πριν 3 μέρες το Iwatch 8. Μια χαρά σε γενικές γραμμές αλλά οταν το βάζω για φόρτιση κάνει να ανέβει 1% δέκα λεπτά. Μετά παίρνει μπρος και ολοκληρώνει το κύκλο φόρτισης σε 90 λεπτα. Χρησιμοποιώ αυθεντικό φορτιστή 20W και αυθεντικό καλώδιο. Ηθελα να ρωτήσω αν έχει συμβέι σε κάποιον. Απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση είπαν να το πάω για έλεγχο..
  5. Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύτικα. Εγώ σήμερα έκανα αίτηση στη Wind απο Cosmote, με πήραν αλλά τους είπα επειδή θα είμαι εκτός που είναι και αλήθεια να μου στείλουν τη sim σε μετά τις 16. Αυτό σημαίνει ότι η Cosmote μετά θα πάρει το αίτημα για τη φορητότητα? Πριν χρόνια που το είχα κάνει με έιχαν πάρει αμέσως τηλέφωνο απο την Cosmote. Νόμιζα ότι έτσι γίνεται. Αλλιώς να τους πάρω να τους πω να το στείλουν νωρίτερα γιατί 23 Φλεβάρη λήγει το συμβόλαιο μου!!
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΖΩ ΝΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ (ΕΧΟ YAHOO.GR)!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΟΚΙΜΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΟ ΟΧΙ ΤΟ "YAHOO" ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ.ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΑΘΟς ΚΩΔΙΚΟΣ Η ΑΛΛΑ ΑΡΝΙΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ Χ6 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΟ ΓΡΑΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΟΠΩς (ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΜΥΝΗΜΑΤΑ-ΓΡΑΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ¨ΔΟΚΙΜΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ..ΓΙΑ ΩΡΕς ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
×
×
  • Create New...