bill_viper Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 21 ώρες πριν, Tasos19s said: μήπως θεωρείς ότι πρέπει να κρατάει πιο πολύ η μπαταρία σε 5g και τελικά δεν είναι το πρόβλημα σου αυτό? σε wifi μόνο η σε 4g τα πηγαίνει καλά η συσκευή σου? Καλημέρα Τάσο, καλή εβδομάδα. Είναι ευρέως γνωστό το πρόβλημα με το modem των 14 Pro, και τη τεράστια κατανάλωση που έχουν. Σε 4G μόνο δε το έχω δοκιμάσει. Θα κάνω τη σημερινή αναβάθμιση (όταν έρθει) θα το δουλέψω μερικές μέρες να δω πως πάει, και αν πάλι ρουφάει τη μπαταρία με δεδομένα θα το γυρίσω σε 4G. Αν και υπάρχει και η επιλογή να διαλέγει αυτόματα τη σύνδεση όταν υπάρχει "ρούφηγμα" της μπαταρίας. Σε WiFi δεν υπάρχει τρομερό πρόβλημα, μπορεί να πιάσει και 7ωρο SOT. Έχω ανεβάσει screenshot πιο πάνω από χρήση του Σαββάτου με 95% WiFi. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 8 minutes ago, bill_viper said: Καλημέρα Τάσο, καλή εβδομάδα. Είναι ευρέως γνωστό το πρόβλημα με το modem των 14 Pro, και τη τεράστια κατανάλωση που έχουν. Σε 4G μόνο δε το έχω δοκιμάσει. Θα κάνω τη σημερινή αναβάθμιση (όταν έρθει) θα το δουλέψω μερικές μέρες να δω πως πάει, και αν πάλι ρουφάει τη μπαταρία με δεδομένα θα το γυρίσω σε 4G. Αν και υπάρχει και η επιλογή να διαλέγει αυτόματα τη σύνδεση όταν υπάρχει "ρούφηγμα" της μπαταρίας. Σε WiFi δεν υπάρχει τρομερό πρόβλημα, μπορεί να πιάσει και 7ωρο SOT. Έχω ανεβάσει screenshot πιο πάνω από χρήση του Σαββάτου με 95% WiFi. Βάλε στο αυτόματο τότε ή στο 4g πριν κανείς την αναβάθμιση να δεις αποτελέσματα Να δούμε κι εμείς Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα σε αυτό που λες δεν παρακολουθώ ξένες σελίδες επειδή δεν με πολύ αφορά κιόλας το πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 (edited) Δειτε battery drain απο τις 12 βραδυ εως το πρωι στις 9 περιπου. Το κινητο ηταν πανω στο γραφειο, χωρις ΑOD, σε περιοχη με πολυ καλο σημα, συνδεδεμενο σε wifi. Edited October 24, 2022 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 27 minutes ago, marlboro man said: Δειτε battery drain απο τις 12 βραδυ εως το πρωι στις 9 περιπου. Το κινητο ηταν πανω στο γραφειο, χωρις ΑOD, σε περιοχη με πολυ καλο σημα, συνδεδεμενο σε wifi. Αυτά όλα τα ανοιχτό μπλε τα έχεις δει μήπως κάτι δουλεύει στο παρασκήνιο χωρίς να το θες; Ακους μουσική ή κάτι τέτοιο μήπως; Εχεις ένα drain 12% σε 9 ώρες Δεν είναι τραγικό αλλά θα έπρεπε να είναι το μισό περίπου Ενταξει σίγουρα το iOS δεν δουλεύει σωστά ακόμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Ναι ακουγα μουσικη, αλλα πριν τις 12 το βραδυ, μετα τιποτα. Εκει γυρω στις 07:00 μπηκε προγραμματισμενα το AOD γιαυτο δειχνει να υπαρχει καποια δραστηριοτητα στην οθονη, χωρις ομως να ακουμπησω το κινητο. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Να επιβεβαιώσω κι εγώ με wifi και χωρίς AOD το κινητό βγάζει τη μέρα άνετα και μου μένει ένα 60% σίγουρα. Με δεδομένα 4G (δεν έχω 5G στην Q για κάποιο λόγο) και roaming στην Ισπανία, έφτανα προς το τέλος της ημέρας με περίπου 20% όταν το 13 pro και το 12 pro είχαν ήδη πει το ποίημα. Η χρήση ήταν αρκετό Instagram φωτογραφία και βίντεο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 1 minute ago, Finn said: Να επιβεβαιώσω κι εγώ με wifi και χωρίς AOD το κινητό βγάζει τη μέρα άνετα και μου μένει ένα 60% σίγουρα. Με δεδομένα 4G (δεν έχω 5G στην Q για κάποιο λόγο) και roaming στην Ισπανία, έφτανα προς το τέλος της ημέρας με περίπου 20% όταν το 13 pro και το 12 pro είχαν ήδη πει το ποίημα. Η χρήση ήταν αρκετό Instagram φωτογραφία και βίντεο Sent from my iPhone using Tapatalk Το εντελώς αντίθετο άρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 Μπήκε η 16.1 στο 14 pro και στο ipad pro Για να δούμε για το 14αρι εάν έφτιαξε η τραγική αυτονομία του ..Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 27 minutes ago, bujinkan said: Μπήκε η 16.1 στο 14 pro και στο ipad pro Για να δούμε για το 14αρι εάν έφτιαξε η τραγική αυτονομία του Πάντως το smoothness βελτιώθηκε παντού, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 ειδα μια χρεωση στην χρεωστικη καρτα APPLE.COM/BILL 1.99 EURO ενω δεν θυμαμαι να εκανα κατι .τι μπορει να ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol2410 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 2 minutes ago, ilka71 said: ειδα μια χρεωση στην χρεωστικη καρτα APPLE.COM/BILL 1.99 EURO ενω δεν θυμαμαι να εκανα κατι .τι μπορει να ειναι ? Για κοίταξε εάν έχεις κάνει επέκταση στο iCloud γιατί αυτή η τιμή κάτι τέτοιο μου θυμίζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 (edited) 29 minutes ago, ilka71 said: ειδα μια χρεωση στην χρεωστικη καρτα APPLE.COM/BILL 1.99 EURO ενω δεν θυμαμαι να εκανα κατι .τι μπορει να ειναι ? Το πιο πιθανό είναι iCloud Μετά κάποια εφαρμογή Μετα κάποια άλλη συνδρομή όπως πχ το Apple TV αλλά σε τόσο μικρό ποσό μάλλον είναι iCloud Πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις/Πάνω πάνω στο όνομα σου iCloud/Συνδρομές Εκει θα δεις ότι χρειάζεσαι Edited October 25, 2022 by Tasos19s 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 ευχαριστω,τελικα μαλλον ηταν απο την μηνιαια συνδρομη του google one οχι του icloud.1.99 εχει τα 100 γιγα η google.πιθανον αυτο ειναι γιατι δεν εχω συνδρομη στο icloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Just now, ilka71 said: ευχαριστω,τελικα μαλλον ηταν απο την μηνιαια συνδρομη του google one οχι του icloud.1.99 εχει τα 100 γιγα η google.πιθανον αυτο ειναι γιατι δεν εχω συνδρομη στο icloud Πηγές εκεί που σου είπα να δεις τι είναι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 51 minutes ago, Tasos19s said: Πηγές εκεί που σου είπα να δεις τι είναι; το βραδακι θα δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 3 ώρες πριν, ilka71 said: ευχαριστω,τελικα μαλλον ηταν απο την μηνιαια συνδρομη του google one οχι του icloud.1.99 εχει τα 100 γιγα η google.πιθανον αυτο ειναι γιατι δεν εχω συνδρομη στο icloud Αν είναι για τη google, γιατί η χρέωση είναι στην Apple; 6 ώρες πριν, ilka71 said: ειδα μια χρεωση στην χρεωστικη καρτα APPLE.COM/BILL 1.99 EURO ενω δεν θυμαμαι να εκανα κατι .τι μπορει να ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Με iOS 16.1 νομίζω κάπως βελτιωμένη η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 αυτή η χρέωση έγινε την μέρα που άλλαξα κινητό από 13pm σε 14pm. δεν ξέρω εάν έχει σχέση. γιατί 1.99 δεν βλέπω κάτι να χρεώνει η apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 26 minutes ago, ilka71 said: 1 ώρα πριν, athanaso77 said: αυτή η χρέωση έγινε την μέρα που άλλαξα κινητό από 13pm σε 14pm. δεν ξέρω εάν έχει σχέση. γιατί 1.99 δεν βλέπω κάτι να χρεώνει η apple δες πρώτα αυτό που σου είπα μην συζητάμε άδικα των αδίκων Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 5 ώρες πριν, athanaso77 said: Αν είναι για τη google, γιατί η χρέωση είναι στην Apple; τελικα για την google ηταν. 3 ώρες πριν, Tasos19s said: δες πρώτα αυτό που σου είπα μην συζητάμε άδικα των αδίκων τελικα για την google ηταν.storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Mε την 16.1 φαινεται να υπαρχει βελτιωση στη μπαταρια. Θα γραψω περισσοτερα σε 1-2 μερες Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2022 9 ώρες πριν, marlboro man said: Mε την 16.1 φαινεται να υπαρχει βελτιωση στη μπαταρια. Θα γραψω περισσοτερα σε 1-2 μερες Ας ελπίσουμε γιατί υπάρχει μια γενικότερη γκρίνια τους τελευταίους μήνες για το θέμα αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vene Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 (edited) Παιδια αλλαγη απο Samsung Galaxy S10+ αν και fun Samsung πρωτη φορα ios και iphone κυριως επειδη στην κατηγορια των 800+ και flagship η σειρα S22 ειναι μάπα.. πηγα στο 14pro day one χρηση και το κινητο τα σπαει! ηθελα μικροτερο μεγεθος οθονης απο το s10+ και νομιζω το μεγεθος του pro ειναι ιδανικο. Πολυ ευχαριστημενος ειδικα με το iod 16.1 βλεπω και καλυτερη συμπεριφορα μπαταριας πλεον congrats apple ηρθα για να μεινω Edited October 29, 2022 by Vene 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 7 minutes ago, Vene said: Παιδια αλλαγη απο Samsung Galaxy S10+ αν και fun Samsung πρωτη φορα ios και iphone κυριως επειδη στην κατηγορια των 800+ και flagship η σειρα S22 ειναι μάπα.. πηγα στο 14pro day one χρηση και το κινητο τα σπαει! ηθελα μικροτερο μεγεθος οθονης απο το s10+ και νομιζω το μεγεθος του pro ειναι ιδανικο. Πολυ ευχαριστημενος ειδικα με το iod 16.1 βλεπω και καλυτερη συμπεριφορα μπαταριας πλεον congrats apple ηρθα για να μεινω Γιατί θεωρείς μάπα το s22? Σαν συσκευή είναι παρόμοια απλά οι διάφορες είναι μεταξύ iOS και android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vene Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Just now, Tasos19s said: Γιατί θεωρείς μάπα το s22? Σαν συσκευή είναι παρόμοια απλά οι διάφορες είναι μεταξύ iOS και android Κυριως λογω μπαταριας… και το ios το προτιμω απο android μετα απο τοσα χρονια χρησης android ολα ειναι πιο smooth και γρηγορα και φανταζομαι θα παραμεινουν μετα απο 2-3 χρονια οταν το android θα αρχισει να κολλαει.. τωρα καμερα δεν εχω συγκρινει αλλα νομιζω κ εκει το iphone 14pro υπερτερει. Επισης το face id καλυτερο τουλαχιστον απο το fingerprint οπως το εχω δουλεψει στο s10+.. + το iphone κραταει τιμη + δεν εχει curve οθονη (s7+ και s10+ μου ειχαν σπασει) ενταξει ειναι καποια λιγα που μου λειπουν/ειχα συνηθισει απο το S10+ αλλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts