Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 To 13 Pro Max έχει μεγαλύτερη αυτονομία από το 14 Pro Max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Νέα αναβάθμιση έβγαλε χαμός αυτές τις μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Και έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να στρώσουν τα πράγματα… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Κάθε χρόνο κοντεύουμε Χριστούγεννα μέχρι να έρθει η νέα έκδοση σε πολύ καλά επίπεδα Οχι σε όλες τις συσκευές αλλά γενικά μέχρι τότε πιστεύω θα έχουμε προβλήματα Εγω φυσικά δεν αναβάθμισα ακόμα και δεν έχω και σκοπό άμεσα να το κάνω Σε ένα δυο μήνες ίσως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 42 minutes ago, Tasos19s said: Κάθε χρόνο κοντεύουμε Χριστούγεννα μέχρι να έρθει η νέα έκδοση σε πολύ καλά επίπεδα Οχι σε όλες τις συσκευές αλλά γενικά μέχρι τότε πιστεύω θα έχουμε προβλήματα Εγω φυσικά δεν αναβάθμισα ακόμα και δεν έχω και σκοπό άμεσα να το κάνω Σε ένα δυο μήνες ίσως Από την μια έχεις ένα δίκιο στον τρόπο σκέψης σου, από την άλλη όμως είναι και τα θέματα ασφαλείας για τα οποία πρέπει να αναβαθμίζουμε. Ή όχι; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 1 ώρα πριν, panoszavra said: Από την μια έχεις ένα δίκιο στον τρόπο σκέψης σου, από την άλλη όμως είναι και τα θέματα ασφαλείας για τα οποία πρέπει να αναβαθμίζουμε. Ή όχι; Εγώ δεν έχω θέμα με τέτοια Δεν φοβάμαι Οποιος φοβάται καλά κάνει και αναβαθμίζει εντάξει Στο my phone που μπαίνεις το θεωρείς ασφαλές; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 7 ώρες πριν, athanaso77 said: To 13 Pro Max έχει μεγαλύτερη αυτονομία από το 14 Pro Max. Δεν έχουν διαφορές μεγάλες, Μαξ 30 λεπτά περισσότερη οθόνη όπως τα ίδια είναι και το 15PMax σε σχέση με το 14PMax από ότι διαβάζω, 30 λεπτά περισσότερο sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 11 ώρες πριν, Tasos19s said: Εγώ δεν έχω θέμα με τέτοια Δεν φοβάμαι Οποιος φοβάται καλά κάνει και αναβαθμίζει εντάξει Στο my phone που μπαίνεις το θεωρείς ασφαλές; Η ασφάλεια των iPhone είναι ένα σημαντικό selling point σε σχέση με τα android. Εγώ να σου πω επειδή χρησιμοποιώ το κινητό και για αγορές με ενδιαφέρει η ασφάλεια. Είναι και ο λόγος που χρησιμοποιώ όλες τος native εφαρμογές της συσκευής με όλα τα πιθανά μειονεκτήματα που έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 52 minutes ago, panoszavra said: Η ασφάλεια των iPhone είναι ένα σημαντικό selling point σε σχέση με τα android. Εγώ να σου πω επειδή χρησιμοποιώ το κινητό και για αγορές με ενδιαφέρει η ασφάλεια. Είναι και ο λόγος που χρησιμοποιώ όλες τος native εφαρμογές της συσκευής με όλα τα πιθανά μειονεκτήματα που έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και με iOS 15 να είσαι δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτά Ετσι κι αλλιώς αν γίνεις στόχος είτε προσεχείς είτε όχι θα βρουνε τον τρόπο να σε γελάσουν Εται πιστεύω 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 (edited) Παιδια γεια σας Απο 12 pro αποφάσισα ν αλλάξω Υπάρχει κάποιος λόγος να παω σε 15pm αντί για 14 pm που το προτιμώ λογω lightning και φυσικού κουμπιου mute Δεν μ απασχολεί η φωτογραφία ούτε αν ειναι 0.05 sec το 15 pm πιο γρήγορο από to 14pm και δεν θ3λω τιτανιο η κοβαλτιο στο πλαίσιο.... (σπάει κι εύκολα απ. Οσο διαβασα) Υπάρχει αλλος λογος να δωσω τα έξτρα 300ε που κάνει το 15pm έναντι του 14pm??? Το βαρος ειναι το μονο μειον.. Υπάρχει κατι αλλο καλύτερο επι της ουσίας στο 15pm???? Ευχαριστώ Edited September 30, 2023 by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Έτσι όπως το θέτεις… μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου με το 14 Pro Max. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 8 ώρες πριν, giokosta said: Παιδια γεια σας Απο 12 pro αποφάσισα ν αλλάξω Υπάρχει κάποιος λόγος να παω σε 15pm αντί για 14 pm που το προτιμώ λογω lightning και φυσικού κουμπιου mute Δεν μ απασχολεί η φωτογραφία ούτε αν ειναι 0.05 sec το 15 pm πιο γρήγορο από to 14pm και δεν θ3λω τιτανιο η κοβαλτιο στο πλαίσιο.... (σπάει κι εύκολα απ. Οσο διαβασα) Υπάρχει αλλος λογος να δωσω τα έξτρα 300ε που κάνει το 15pm έναντι του 14pm??? Το βαρος ειναι το μονο μειον.. Υπάρχει κατι αλλο καλύτερο επι της ουσίας στο 15pm???? Ευχαριστώ Πήγαινε στο 14pm εννοείται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Πόσες ώρες βγάζατε SOT παιδιά και με τι χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Πόσες ώρες βγάζατε SOT παιδιά και με τι χρήση; 4h Screen active και 1,5h Screen Idle και είμαι στο 55%. Μόνο WiFi, και σερφάρισμα στα Social, Tapatalk και να συνχρονιζουν 2 email. Νομίζω με την 16.7 είχα καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 4h Screen active και 1,5h Screen Idle και είμαι στο 55%. Μόνο WiFi, και σερφάρισμα στα Social, Tapatalk και να συντονίζουν 2 email. Νομίζω με την 16.7 είχα καλύτερη αυτονομία. Λίγο καλύτερα νούμερα δίνει το μικρό απλό 15 με παρόμοια χρήση, οπότε σίγουρα έχεις κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 4 ώρες πριν, nikos523 said: Λίγο καλύτερα νούμερα δίνει το μικρό απλό 15 με παρόμοια χρήση, οπότε σίγουρα έχεις κάποιο θέμα. Τι εννοείς έχει πρόβλημα; Μια χαρά είναι τα νούμερα που ανέφερε. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Τι εννοείς έχει πρόβλημα; Μια χαρά είναι τα νούμερα που ανέφερε.Τα νούμερα που ανέφερε τα βλέπω σε 15 μικρό. Είναι δυνατόν το 14PM να είναι νορμαλ με τέτοια νούμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnik471 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Καλημέρα παιδιά , φίλη από Πολωνία αγόρασε ροουμινγ πριν έρθει Ελλάδα με ip12 και το κινητό της δεν βρίσκει κανένα δίκτυο εδώ. Δοκίμασα την χειροκίνητη εύρεση αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 26 minutes ago, ethnik471 said: Καλημέρα παιδιά , φίλη από Πολωνία αγόρασε ροουμινγ πριν έρθει Ελλάδα με ip12 και το κινητό της δεν βρίσκει κανένα δίκτυο εδώ. Δοκίμασα την χειροκίνητη εύρεση αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ Μήπως είναι locked σε κάποιο τοπικό δίκτυο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 46 minutes ago, ethnik471 said: Καλημέρα παιδιά , φίλη από Πολωνία αγόρασε ροουμινγ πριν έρθει Ελλάδα με ip12 και το κινητό της δεν βρίσκει κανένα δίκτυο εδώ. Δοκίμασα την χειροκίνητη εύρεση αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ Εννοείς αγόρασε πακετο για περιαγωγή; Θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον πάροχο της. Θα έπρεπε όμως να βγάζει δίκτυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnik471 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 1 hour ago, paanos said: Εννοείς αγόρασε πακετο για περιαγωγή; Θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον πάροχο της. Θα έπρεπε όμως να βγάζει δίκτυα Ναι... Βασικά στο χειροκίνητο εμφανίζει δίκτυα αλλά δεν λειτουργεί τίποτα... Καν δεν κάνει σύνδεση στο δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Θέμα παρόχου είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Συγνώμη κι εγώ μπερδεύτηκα Νόμιζα ότι πήρε κινητό από άλλη χώρα καινούργιο και ήρθε εδώ βάζοντας ελληνική κάρτα και δεν δουλεύει Μηπως ο πάροχος της δεν έχει ενεργή λειτουργία σε άλλες χώρες; Παλαιοτερα εδώ στην Ελλάδα έπρεπε να επικοινωνήσουμε με την εταιρεία να μας το κάνουν πριν από το ταξίδι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnik471 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Α δεν το γνώριζα παιδιά. Θα δοκιμάσουμε να επικοινωνήσουμε με τον πάροχο εκεί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Είπα μήπως ήταν καμία ρύθμιση αλλά μάλλον έχετε δίκιο. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Παίδες σήμερα πηρα το 14 pm,ακολούθησα της οδηγίες πως να γίνει μεταφορά δεδομένων από το παλιό μου 13αρι pm στο νέο και εδώ και 2 ώρες κάνει ενημέρωση λογισμικού σε 17.0.2. 3.8 gb. Είναι λογικό να κάνει τόση ώρα ή έχει φάει κανένα σκάλωμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts