bill_viper Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Το φόρουμ δεν είναι chat, και δυστυχώς εδώ ο ρυθμός των posts και η μονοτονία έχει αρχίσει να κουράζει. Πέννυ, μπες στο insomnia, υπάρχουν δεκάδες συσκευές προς πώληση από αξιόπιστους πωλητές (δες feedback) και τελείωσες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 11 minutes ago, bill_viper said: Το φόρουμ δεν είναι chat, και δυστυχώς εδώ ο ρυθμός των posts και η μονοτονία έχει αρχίσει να κουράζει. Πέννυ, μπες στο insomnia, υπάρχουν δεκάδες συσκευές προς πώληση από αξιόπιστους πωλητές (δες feedback) και τελείωσες. προτιμότερο το θεωρώ από κάποια νεκρά νηματα αλλων συσκευών 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Ωχ.Πάνω που σκέφτηκα να πάω σε iPhone μιας και ακόμα και οι ναυαρχιδες της Samsung καίγονται μετά από 2 μήνες χρήσης, βλέπω ότι ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά! 1 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 3 minutes ago, skiabox said: Ωχ.Πάνω που σκέφτηκα να πάω σε iPhone μιας και ακόμα και οι ναυαρχιδες της Samsung καίγονται μετά από 2 μήνες χρήσης, βλέπω ότι ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά! από το νέο έτος κατα την άποψη μου θα υπάρχει ομαλή διανομή συσκευών στους καταναλωτές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Καλημέρα ! Μετά από χρόνια σε Android, ομολογώ ότι τρεις βδομάδες τώρα κ ακόμα δυσκολεύομαι να χειριστω τγ συσκευή. Έχω τοποθετήσει και screen protector της spigen, ( πρώτη φορά σε συσκευή μου) κ πολλές φορές σαν να μην πιάνει το touch όταν θέλω να κάνω Back με το βελάκι πάνω αριστερά . το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 10 minutes ago, barcelonistas said: Καλημέρα ! Μετά από χρόνια σε Android, ομολογώ ότι τρεις βδομάδες τώρα κ ακόμα δυσκολεύομαι να χειριστω τγ συσκευή. Έχω τοποθετήσει και screen protector της spigen, ( πρώτη φορά σε συσκευή μου) κ πολλές φορές σαν να μην πιάνει το touch όταν θέλω να κάνω Back με το βελάκι πάνω αριστερά . το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι πολλά τζάμια δημιουργούν προβλήματα Εγω δεν χρησιμοποιώ για αυτό τον λόγο 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Καλημέρα ! Μετά από χρόνια σε Android, ομολογώ ότι τρεις βδομάδες τώρα κ ακόμα δυσκολεύομαι να χειριστω τγ συσκευή. Έχω τοποθετήσει και screen protector της spigen, ( πρώτη φορά σε συσκευή μου) κ πολλές φορές σαν να μην πιάνει το touch όταν θέλω να κάνω Back με το βελάκι πάνω αριστερά . το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?Sent from my iPhone using TapatalkΜε το ίδιο τζαμί με εσένα κανένα πρόβλημα. Ούτε μία φορά δε μου έχει τύχει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 6 ώρες πριν, barcelonistas said: Καλημέρα ! Μετά από χρόνια σε Android, ομολογώ ότι τρεις βδομάδες τώρα κ ακόμα δυσκολεύομαι να χειριστω τγ συσκευή. Έχω τοποθετήσει και screen protector της spigen, ( πρώτη φορά σε συσκευή μου) κ πολλές φορές σαν να μην πιάνει το touch όταν θέλω να κάνω Back με το βελάκι πάνω αριστερά . το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Sent from my iPhone using Tapatalk Περίεργο, δεν το έχω παρατηρήσει. Επίσης το τζάμι είναι Spigen άρα δεν νομίζω να σου δημιουργεί πρόβλημα. Μήπως απλά είχες συνηθίσει διαφορετικά στο android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 7 ώρες πριν, barcelonistas said: Καλημέρα ! Μετά από χρόνια σε Android, ομολογώ ότι τρεις βδομάδες τώρα κ ακόμα δυσκολεύομαι να χειριστω τγ συσκευή. Έχω τοποθετήσει και screen protector της spigen, ( πρώτη φορά σε συσκευή μου) κ πολλές φορές σαν να μην πιάνει το touch όταν θέλω να κάνω Back με το βελάκι πάνω αριστερά . το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Sent from my iPhone using Tapatalk Μπορει να ειναι και θεμα τοποθετησης γιατι σε γενικες γραμμες τα spigen ειναι πολυ καλης ποιοτητας. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol2410 Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 10 ώρες πριν, barcelonistas said: Καλημέρα ! Μετά από χρόνια σε Android, ομολογώ ότι τρεις βδομάδες τώρα κ ακόμα δυσκολεύομαι να χειριστω τγ συσκευή. Έχω τοποθετήσει και screen protector της spigen, ( πρώτη φορά σε συσκευή μου) κ πολλές φορές σαν να μην πιάνει το touch όταν θέλω να κάνω Back με το βελάκι πάνω αριστερά . το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Sent from my iPhone using Tapatalk Πολύ καιρό με το συγκεκριμένο τζαμί κανένα πρόβλημα. Ισως μπορεί και το πάτημα σου στο σημείο να μην ήταν έντονο ή κάτι……. Εαν βέβαια στο κάνει συνέχεια αλλά μόνο στο ίδιο σημείο εγώ θα το ξεκόλλαγα θα έκανα τις ίδιες δουλειές να δω εάν όντως έφταιγε το τζαμί κλπ κλπ. Τελος εχε υπ όψιν σου ότι έχεις την δυνατότητα με τον αντίχειρα να σπρώξεις την οθόνη προς τα δεξιά ( από την μέση / αριστερή άκρη) και είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 11 ώρες πριν, barcelonistas said: Καλημέρα ! Μετά από χρόνια σε Android, ομολογώ ότι τρεις βδομάδες τώρα κ ακόμα δυσκολεύομαι να χειριστω τγ συσκευή. Έχω τοποθετήσει και screen protector της spigen, ( πρώτη φορά σε συσκευή μου) κ πολλές φορές σαν να μην πιάνει το touch όταν θέλω να κάνω Back με το βελάκι πάνω αριστερά . το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Μήπως δε φταίει το tempered glass αλλά η γενικότερη δυσκολία σου να εξοικειωθείς με τη μετάβαση από το android στο iOS; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 On 18/12/2022 at 11:10 ΠΜ, barcelonistas said: Καλημέρα ! Μετά από χρόνια σε Android, ομολογώ ότι τρεις βδομάδες τώρα κ ακόμα δυσκολεύομαι να χειριστω τγ συσκευή. Έχω τοποθετήσει και screen protector της spigen, ( πρώτη φορά σε συσκευή μου) κ πολλές φορές σαν να μην πιάνει το touch όταν θέλω να κάνω Back με το βελάκι πάνω αριστερά . το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Sent from my iPhone using Tapatalk δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα στο τζαμι ή στο κινητο...στα iphone θελει παραπανω πίεση στην οθόνη αφής σε σχέση με τα samsung(που εχω εγω) 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 1 minute ago, arxontas2323 said: δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα στο τζαμι ή στο κινητο...στα iphone θελει παραπανω πίεση στην οθόνη αφής σε σχέση με τα samsung(που εχω εγω) Έχεις iPhone χωρίς τζαμί; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 1 hour ago, Tasos19s said: Έχεις iPhone χωρίς τζαμί; δουλευω καθημερινα της κοπελας μου iphone 11 χωρις τζαμι και παρατηρω οτι θελει παραπανω πιεση το iphone...οταν η κοπελα μου παιρνει το δικο μου κινητο, με ρωτάει γιατι ειναι τοσο ευαίσθητο; αρα εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 δουλευω καθημερινα της κοπελας μου iphone 11 χωρις τζαμι και παρατηρω οτι θελει παραπανω πιεση το iphone...οταν η κοπελα μου παιρνει το δικο μου κινητο, με ρωτάει γιατι ειναι τοσο ευαίσθητο; αρα εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα...Αντιθέτως εγώ με spigen τζαμάκι παρατηρώ ότι η οθόνη αποκρίνεται αστραπιαία και στην πιο ανεπαίσθητη αφή, σε βαθμό που να αναρωτιέμαι αν ρυθμίζεται η ευαισθησία!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos.ts Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Πέρασα χθες από ένα κατάστημα πλαίσιο και ρώτησα έναν υπάλληλο τι γίνεται με την παραγγελια κάποιου που έχει φτάσει και απλά την ακυρώνει και μου λέει δν παίρνει την θέση κάποια προπαραγγελία απλά το δίνουν στον πρώτο που θα πάει στο κατάστημα και θα το ζητήσει, δεν θα ήταν καλύτερο να εξυπηρετούσαν προπαραγγελίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 3 ώρες πριν, elias74gr said: Αντιθέτως εγώ με spigen τζαμάκι παρατηρώ ότι η οθόνη αποκρίνεται αστραπιαία και στην πιο ανεπαίσθητη αφή, σε βαθμό που να αναρωτιέμαι αν ρυθμίζεται η ευαισθησία!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Κι εγώ χωρίς τζαμί θέλω κάτι να βάλω να κόψω την ευαισθησία γιατί μόνο του πιάνει ακόμα πριν ακουμπήσεις την οθόνη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 3 ώρες πριν, Nikos.ts said: Πέρασα χθες από ένα κατάστημα πλαίσιο και ρώτησα έναν υπάλληλο τι γίνεται με την παραγγελια κάποιου που έχει φτάσει και απλά την ακυρώνει και μου λέει δν παίρνει την θέση κάποια προπαραγγελία απλά το δίνουν στον πρώτο που θα πάει στο κατάστημα και θα το ζητήσει, δεν θα ήταν καλύτερο να εξυπηρετούσαν προπαραγγελίες; Θα ήταν… αλλά καλώς ή κακώς έτσι κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Βρήκα καινούργιο το 256 μωβ και σε λίγο έρχομαι στην παρέα σας. 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 49 minutes ago, doganos said: Βρήκα καινούργιο το 256 μωβ και σε λίγο έρχομαι στην παρέα σας. Καλώς να έρθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 On 17/12/2022 at 9:52 ΜΜ, Penny11 said: Ούτε εγω στο πλαίσιο … το μόνο καλό που κάνει το πλαίσιο Δεν ξέρω πως διαχειρίζεται τις παραγγελίες το Plaisio αλλά πέρσι που ήθελα να πάρω το 13pro, το έκανα παραγγελία τέλη Νοεμβρίου περίπου. Ποτέ κανένας δε με ενημέρωσε για τίποτα, και ακόμα η παραγγελία μου φαίνεται εκκρεμής.🤪 Κανένας και ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να με πάρει να με ρωτήσει, όταν πια είχαν διαθεσιμότητα, αν το θέλω ακόμα ή να ακυρώσει την παραγγελία. Ακόμα εκεί είναι. Τελικά το πήρα από το amazon τον Δεκέμβριο και ησύχασα από τους εδώ κατσαπλιάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Δηλαδη ακομα η παραγγελια σου φαινεται "ενεργη" ; 😁🤣 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Ναι. 🤣 Και για του λόγου το αληθές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 13 minutes ago, Bayern7 said: Ναι. 🤣 Και για του λόγου το αληθές. 😅 εγω θα τους επαιρνα τηλεφωνο και θα τους τρολαρα λιγο παντως.... αχααχα 2 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο lens protector?Spiegen που δοκίμασα στο 13pm ήταν χάλια ,μάζευε σκόνες και το πέταξα.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts