Tasos19s Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 4 minutes ago, Evagelos_ said: 7:30 ώρες οθόνη μια και μισή ημέρα χωρις φόρτιση και υπόλοιπο 27 % not bad … 5g χρησιμοποιείς??? Σε ένα βίντεο εδώ με λίγα λόγια παίρνει 2 ολοκαίνουργιες συσκευές και απλά κάνει τράμπα τις μητρικές για να δει εάν όλα δουλεύουν σωστά ή εάν έχουν προβλημα Δυστυχώς τα νέα για τα όλο και πιο καινούργια iPhone είναι άσχημα γιατί πλέον δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε ότι χαλάει παρά μόνο με κάτι αυθεντικό από την apple και ολοι γνωριζουμε οτι το τιμημα για αυτο ειναι παρα πολυ μεγαλο. Ένα δικό μου παράδειγμα προσωπικό είναι όταν πήραμε τηλέφωνο στην αθηνα για αλλαγή ακουστικού σε ένα 11 pro max. Ξαφνιασμενος ο κατοχος της συσκευης ακουσε οτι δεν αλλαζει μονο του το ακουστικο αλλα παει μαζι με την οθονη και τους αισθητηρες της και το κοστος ηταν 500 ευρω Στην τελική πήρα εγώ ένα ακουστικό με 10 ευρώ και το άλλαξα αλλά γενικά όσο περνάνε τα χρόνια η apple δυσκολεύει παρά πολύ τις επισκευές από τρίτους και αυτό είναι μεγάλο μείον για τον καταναλωτή. Ότι χαλάει λόγο της μεγάλης τιμής επισκευής θα οδηγεί τον καταναλωτή να το αφήνει στο ράφι και να αγοράζει νέο μοντέλο. https://www.youtube.com/watch?v=K2WhU77ihw8 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 21 minutes ago, Tasos19s said: 5g χρησιμοποιείς??? Σε ένα βίντεο εδώ με λίγα λόγια παίρνει 2 ολοκαίνουργιες συσκευές και απλά κάνει τράμπα τις μητρικές για να δει εάν όλα δουλεύουν σωστά ή εάν έχουν προβλημα Δυστυχώς τα νέα για τα όλο και πιο καινούργια iPhone είναι άσχημα γιατί πλέον δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε ότι χαλάει παρά μόνο με κάτι αυθεντικό από την apple και ολοι γνωριζουμε οτι το τιμημα για αυτο ειναι παρα πολυ μεγαλο. Ένα δικό μου παράδειγμα προσωπικό είναι όταν πήραμε τηλέφωνο στην αθηνα για αλλαγή ακουστικού σε ένα 11 pro max. Ξαφνιασμενος ο κατοχος της συσκευης ακουσε οτι δεν αλλαζει μονο του το ακουστικο αλλα παει μαζι με την οθονη και τους αισθητηρες της και το κοστος ηταν 500 ευρω Στην τελική πήρα εγώ ένα ακουστικό με 10 ευρώ και το άλλαξα αλλά γενικά όσο περνάνε τα χρόνια η apple δυσκολεύει παρά πολύ τις επισκευές από τρίτους και αυτό είναι μεγάλο μείον για τον καταναλωτή. Ότι χαλάει λόγο της μεγάλης τιμής επισκευής θα οδηγεί τον καταναλωτή να το αφήνει στο ράφι και να αγοράζει νέο μοντέλο. https://www.youtube.com/watch?v=K2WhU77ihw8 80% Wi-Fi 20% 5g με hotspot γιατί είχε πέσει το ρεύμα 😁 Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 29 minutes ago, Evagelos_ said: 80% Wi-Fi 20% 5g με hotspot γιατί είχε πέσει το ρεύμα 😁 Τότε πολύ καλό νούμερο νομίζω έβγαλες Οι υπόλοιποι τι έχουν να πουν; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 3 ώρες πριν, Tasos19s said: 5g χρησιμοποιείς??? Σε ένα βίντεο εδώ με λίγα λόγια παίρνει 2 ολοκαίνουργιες συσκευές και απλά κάνει τράμπα τις μητρικές για να δει εάν όλα δουλεύουν σωστά ή εάν έχουν προβλημα Δυστυχώς τα νέα για τα όλο και πιο καινούργια iPhone είναι άσχημα γιατί πλέον δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε ότι χαλάει παρά μόνο με κάτι αυθεντικό από την apple και ολοι γνωριζουμε οτι το τιμημα για αυτο ειναι παρα πολυ μεγαλο. Ένα δικό μου παράδειγμα προσωπικό είναι όταν πήραμε τηλέφωνο στην αθηνα για αλλαγή ακουστικού σε ένα 11 pro max. Ξαφνιασμενος ο κατοχος της συσκευης ακουσε οτι δεν αλλαζει μονο του το ακουστικο αλλα παει μαζι με την οθονη και τους αισθητηρες της και το κοστος ηταν 500 ευρω Στην τελική πήρα εγώ ένα ακουστικό με 10 ευρώ και το άλλαξα αλλά γενικά όσο περνάνε τα χρόνια η apple δυσκολεύει παρά πολύ τις επισκευές από τρίτους και αυτό είναι μεγάλο μείον για τον καταναλωτή. Ότι χαλάει λόγο της μεγάλης τιμής επισκευής θα οδηγεί τον καταναλωτή να το αφήνει στο ράφι και να αγοράζει νέο μοντέλο. https://www.youtube.com/watch?v=K2WhU77ihw8 Μακάρι το παρακάτω πρόγραμμα να φτάσει και προς τα μέρη μας. https://www.apple.com/newsroom/2022/04/apples-self-service-repair-now-available/ Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 4 minutes ago, panoszavra said: Μακάρι το παρακάτω πρόγραμμα να φτάσει και προς τα μέρη μας. https://www.apple.com/newsroom/2022/04/apples-self-service-repair-now-available/ μακάρι για εμάς που ασχολούμαστε θα είναι πολύ καλο τόσα χρόνια μια οθόνη να σπάσει και το κινητό πάει στα Β ποιότητας αφού οι οθόνες τις αγοράς είναι μόνο για να το δώσεις μετά στην μάνα σου η στον πατέρα σου το κινητό δεν είναι για πολλά πολλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Ελπίζω να γράφω στο σωστό νήμα... Σκέφτομαι μετά από χρόνια να επιστρέψω σε iphone αλλά έχω μάθει με το adguard στο android να μην έχω διαφημίσεις. Θα λειτουργεί το ίδιο στο iPhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 9 minutes ago, YanniZ said: Ελπίζω να γράφω στο σωστό νήμα... Σκέφτομαι μετά από χρόνια να επιστρέψω σε iphone αλλά έχω μάθει με το adguard στο android να μην έχω διαφημίσεις. Θα λειτουργεί το ίδιο στο iPhone? Μια χαρά θα λειτουργήσει, μην ξεχνάς ότι πρώτο φτιάχτηκε για Apple συσκευές. Εγώ αυτό έχω σε iPhone, iPad και MacBook Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κάτοχος iPhone 3g και σκέφτομαι να επιστρέψω τώρα στο 14! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 6 ώρες πριν, Tasos19s said: μακάρι για εμάς που ασχολούμαστε θα είναι πολύ καλο τόσα χρόνια μια οθόνη να σπάσει και το κινητό πάει στα Β ποιότητας αφού οι οθόνες τις αγοράς είναι μόνο για να το δώσεις μετά στην μάνα σου η στον πατέρα σου το κινητό δεν είναι για πολλά πολλά Αυτά ισχύουν μόνο σε τρίτες χώρες όπως η δικιά μας !! Στης περισσότερες υπάρχει το apple care που είτε πληρώνεις μια φορά την ασφάλεια είτε μήνα μήνα !!! Και την κρατάς όσο θες !! Με 99 ευρώ στο κάνουν καινούργιο , εάν πέσει η μπαταρία κατω από κάποιο ποσοστό στην αλλάζουν δωρεάν !! Όπως αν το χάσεις η στο κλέψουν στο αντικαθιστούν με νέο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 2 ώρες πριν, Dimitris_w said: Αυτά ισχύουν μόνο σε τρίτες χώρες όπως η δικιά μας !! Στης περισσότερες υπάρχει το apple care που είτε πληρώνεις μια φορά την ασφάλεια είτε μήνα μήνα !!! Και την κρατάς όσο θες !! Με 99 ευρώ στο κάνουν καινούργιο , εάν πέσει η μπαταρία κατω από κάποιο ποσοστό στην αλλάζουν δωρεάν !! Όπως αν το χάσεις η στο κλέψουν στο αντικαθιστούν με νέο !! τέτοιες πολυτελειες εδώ δεν έχουμε ναι πολυ σωστά τα λες https://techblog.gr/mobile/iphone-14-pro-pro-max-megales-kathysteriseis-evgale-deltio-typoy-apple/ όπως έγραψα και σε άλλο forum και δεν με πιστευαν δυστυχώς για όσους περιμένουν δεν είναι πολύ καλά τα νέα αφού λογο covid έχει πέσει παρά πολύ η παραγωγή στα 2 εργοστάσια που φτιάχνουν το νέο iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 Παιδιά εγώ που το έχω 2 εβδομάδες υπάρχει κάποια ασφάλεια που μπορώ να κάνω ή τώρα είναι αργά !!(?) Βέβαια πάντα τα προσέχω τα κινητά μου σε βαθμό ψυχανάλυσης, αλλά με το κόστος του ρημαδιού με πιάνει ένας κρύος ιδρώτας. 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Παιδιά καλησπέρα Παρατηρω πολλές φορές όταν μου στέλνουν μήνυμα στο Viber ενώ έρχεται η ειδοποίηση δεν ακούγεται ο ήχος …Δε το κάνει πάντα σας έχει τύχει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 1 hour ago, eddiedimitris said: Παιδιά καλησπέρα Παρατηρω πολλές φορές όταν μου στέλνουν μήνυμα στο Viber ενώ έρχεται η ειδοποίηση δεν ακούγεται ο ήχος …Δε το κάνει πάντα σας έχει τύχει; Ευχαριστώ έχει θέματα το viber κι εμενα εχει μερες που μου κανει κουφα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 γιος και γυναικα έχουν iphone. εγώ android . καλώ τον γιο. καπάκι βλέπω κλήση από γυναικα ενώνω τις κλήσεις και λέω μιλήστε και μεταξυ σας έμειναν κάγκελο. πήγαν να το κάνουν από τα iPhone τους και δεν γίνεται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 6 minutes ago, ilka71 said: γιος και γυναικα έχουν iphone. εγώ android . καλώ τον γιο. καπάκι βλέπω κλήση από γυναικα ενώνω τις κλήσεις και λέω μιλήστε και μεταξυ σας έμειναν κάγκελο. πήγαν να το κάνουν από τα iPhone τους και δεν γίνεται; Τι έκανες ακριβώς ; 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Τι έκανες ακριβώς ; merge calls. τριμερής συνομιλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 γιος και γυναικα έχουν iphone. εγώ android . καλώ τον γιο. καπάκι βλέπω κλήση από γυναικα ενώνω τις κλήσεις και λέω μιλήστε και μεταξυ σας έμειναν κάγκελο. πήγαν να το κάνουν από τα iPhone τους και δεν γίνεται; Το iPhone ήταν η πρώτη συσκευή το 2007 που έδειξε live το merge (conference call) εύκολα με ένα κουμπί, μαζί με άλλες εκατοντάδες λειτουργίες που σήμερα έχουν όλοι.Μάλλον δεν έχουν ιδέα η γυναίκα και ο γιος ή έχουν κάνα θέμα με τον πάροχο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Το iPhone ήταν η πρώτη συσκευή το 2007 που έδειξε live το merge (conference call) εύκολα με ένα κουμπί, μαζί με άλλες εκατοντάδες λειτουργίες που σήμερα έχουν όλοι.Μάλλον δεν έχουν ιδέα η γυναίκα και ο γιος ή έχουν κάνα θέμα με τον πάροχο;το δοκίμασα και εγώ πάτησα το κουμπί merge και δεν έκανε τίποτα σε iPhone. wind έχουμε όλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 το δοκίμασα και εγώ πάτησα το κουμπί merge και δεν έκανε τίποτα σε iPhone. wind έχουμε όλοι Κάντε ένα τηλέφωνο στη wind γιατί ακόμα και το iMessage που έπρεπε αυτόματα να είναι default, είχε θέματα με τη wind παλιότερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 και εμένα μια φορά με έβαλε κάποιος σε μια συνομιλία που ήμασταν 3 ατομα αυτό δεν γίνεται από όσο θυμάμαι με το iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Μέχρι 5 άτομα, εδώ και 15 χρόνια ακριβώς.https://support.apple.com/en-us/HT211110 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 7 minutes ago, nikos523 said: Μέχρι 5 άτομα, εδώ και 15 χρόνια ακριβώς. https://support.apple.com/en-us/HT211110 γίνεται με Cosmote? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 καλημερα! επιβεβαιωνω και γω οτι γίνονται merge Κλησεις ανεξερτητου παροχου. Το χρησιμοποιω συχνα με 3 φιλους (2 voda - 1 cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 35 μερούλες! Ήρθαν ακόμα και οι θήκες από το aliexress. Το κινητό ακόμα αγνοείται η τύχη του. Αγορά 5/10 από πορτοκαλί αλυσίδα Στάλθηκε από το IN2025 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 23 minutes ago, barcelonistas said: 35 μερούλες! Ήρθαν ακόμα και οι θήκες από το aliexress. Το κινητό ακόμα αγνοείται η τύχη του. Αγορά 5/10 από πορτοκαλί αλυσίδα Στάλθηκε από το IN2025 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπομονή Μονο από τύχη οποίος παραλαμβάνει πλέον Εχουν κατεβάσει ταχύτητες τα εργοστάσια στην ξινά λόγο καραντίνας και ζορίζουν τα πράγματα πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts