DjTony Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό. Κανένας 4ωρος δεν ειαξθ ευχαριστημένος. Όλοι θέλουν παραπάνω.. Κάποιοι φεύγουν.. Κάποιοι παλεύουν για παραπάνω ώρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Nαι κι εγώ αν δεν πληρώσω ΔΕΚΟ, Εφορία όπως η πλειοψηφία θα σου βγάζω κάτι τριημεράκια τρέλα.:rolleyes: Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα?:blink: Ξεχάσατε ότι ζείτε στην χώρα του 300ευρου συνοδείας χαμόγελου.Έχω την εντύπωση πως κοροιδευομαστε (όχι μεταξύ μας). Τα ίδια λέγαμε(για απλήρωτες ΔΕΚΟ) και πριν 5 χρονια.ακομα απλήρωτες δεν νομίζω να είναι. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Έχω την εντύπωση πως κοροιδευομαστε (όχι μεταξύ μας). Τα ίδια λέγαμε(για απλήρωτες ΔΕΚΟ) και πριν 5 χρονια.ακομα απλήρωτες δεν νομίζω να είναι. Μην κολλάς εκεί. Η εφορία; (Πρόσφατα το έλεγαν στις ειδήσεις μάλιστα). Τα ασφαλιστικά ταμεία; (Εκεί να δεις χαμός). Κάποτε έβλεπα πολύ κόσμο πρωί στις καφετέριες την ώρα που έπρεπε να δουλεύει, πολύ κόσμο να σκορπάει χρήμα κι έλεγα ότι κάτι μάλλον δεν κάνω καλά εγώ. Τώρα ξέρω ότι τότε όλοι ζούσαν πέρα από τις δυνατότητες τους με δανεικά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλά άμα κάθομουν να ακούσω το χαζοκουτι!!! Εφορίες απλήρωτες,ΔΕΚΟ απλήρωτα,κάθε χρονο 1000δες πινακίδες κατάθεση,αλλά τα πρωινά (που κυκλοφορώ λόγω δουλειάς) όλοι οι δρόμοι είναι πηχτρα.αν βγάλω τους συνταξιούχος που παίρνουν 400€ σύνταξη και τους ανέργους που παίρνουν 380€(τυχαίες τιμές,μην κολλήσουμε εκεί τώρα) δεν μπορώ να καταλάβω ποια άλλη κατηγορία ανθρώπων μένει να κυκλοφορεί στις 10:00 και στις 13:00 η ώρα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Τέλος πάντων. Εγώ είπα την άποψη μου. Αν εσείς θεωρείτε ότι έχουμε βγει από την οικονομική κρίση κρίνοντας από την κίνηση που βλέπετε στα 3ημερα και τις Κυριακές εγώ δεν θα σας το χαλάσω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τέλος πάντων. Εγώ είπα την άποψη μου. Αν εσείς θεωρείτε ότι έχουμε βγει από την οικονομική κρίση κρίνοντας από την κίνηση που βλέπετε στα 3ημερα και τις Κυριακές εγώ δεν θα σας το χαλάσω. Πότε, θεωρείς ότι θα έχουμε βγει από την κρίση? Όταν οι μισθοί γυρίσουν στο 2009? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Όχι πάντως από την κίνηση των 3ημερων. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Η κίνηση των 3ημερων για σένα δεν είναι ένδειξη. Η κίνηση όλη μέρα με ίχ αυτοκίνητα επίσης. Τις Κυριακές δεν τις λαμβάνεις υπόψη. Κάπως έτσι τρώγομαι και εγώ.κριση ακούω και κρίση δεν βλέπω(εκτός από εμένα) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Οπότε έχουμε ανάπτυξη απ'ότι κατάλαβα...άρα ένα 20% αύξηση στα ενοίκια να γίνει άμεσα. Ακους εκεί που έχουμε κρίση αφού υπάρχουν τόσα ΙΧ στους δρόμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Οπότε έχουμε ανάπτυξη απ'ότι κατάλαβα...άρα ένα 20% αύξηση στα ενοίκια να γίνει άμεσα. Ακους εκεί που έχουμε κρίση αφού υπάρχουν τόσα ΙΧ στους δρόμους. Η αύξηση των ενοικίων, έχει να κάνει και με την αύξηση των ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ αξιών, που αυξήθηκαν ΠΕΡΙΣΥ και θα αυξηθούν και ΦΕΤΟΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Επίσης και η Airbnb έλευση αύξησε τα νοίκια. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλημέρα, θα ήθελα να βάλω ρεύμα δικό μου και όχι κοινόχρηστο όπως είναι τώρα, στο υπόγειο/αποθήκη ιδιοκτησίας μου έτσι ώστε να βάλω πρίζα (και όχι μόνο φως που έχει τώρα). Η σωστή εγκατάσταση πως είναι; Να έρθει νέα παροχή από το ρολόι μου ή να κατεβάσω παροχή από τον πίνακα του διαμερίσματος μου; Επίσης, από όσο θυμάμαι, πρέπει να περάσει από ξεχωριστή διέλευση/σωλήνωση από την κοινόχρηστη, σωστά; Αν περάσει από την ίδια, πέρα από το ότι (μάλλον) είναι παράνομο, δημιουργείται κάποιο άλλο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Σε πολυκατοικία με αυτόνομη θέρμανση, υπάρχει κάποιο ΠΑΓΙΟ για κάποιον που δεν ανάβει θέρμανση και πόσο είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Εγώ που δεν ανάβω λόγω χρήσης κλιματιστικών σε πολυκατοικία με 5 διαμερίσματα δεν πληρώνω τίποτα.. Και γιατί να πληρώνω; αφού μου έχει κοπεί η παροχή από κάτω, δεν καίω ούτε ευρώ πετρέλαιο, να πληρώσω τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Σε πολυκατοικία με αυτόνομη θέρμανση, υπάρχει κάποιο ΠΑΓΙΟ για κάποιον που δεν ανάβει θέρμανση και πόσο είναι αυτό? Εγώ που δεν ανάβω λόγω χρήσης κλιματιστικών σε πολυκατοικία με 5 διαμερίσματα δεν πληρώνω τίποτα.. Και γιατί να πληρώνω; αφού μου έχει κοπεί η παροχή από κάτω, δεν καίω ούτε ευρώ πετρέλαιο, να πληρώσω τι; Δεν ισχύει αυτό. Υπάρχει ένα ποσοστό 30% περίπου της αξίας του πετρελαίου που καταναλώθηκε, που μοιράζεται σε όλα τα διαμερίσματα ανάλογα με τα χιλιοστά τους, άσχετα με το αν έκαναν χρήση ή όχι. Η μόνη περίπτωση να μην πληρώνει ένα διαμέρισμα είναι να αυτονομηθεί με χρήση φυσικού αερίου ή να τον απαλλάξει το συμβούλιο της πολυκατοικίας με ποσοστό 100%. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Εμείς δεν έχουμε συμβούλιο γιατί είναι οικογενειακή πολυκατοικία. Από τα 5 διαμερίσματα τα 3 είναι ιδιοκτήτες και τα 2 νοικιάζονται... Δε καταλαβαίνω όμως όπως και να έχει το λόγο που θα πληρώσω για κάτι που δε χρησιμοποιώ... Και τα λεφτά μου που πάνε; τα κερδίσουν οι άλλοι; δε το καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Εμείς δεν έχουμε συμβούλιο γιατί είναι οικογενειακή πολυκατοικία. Από τα 5 διαμερίσματα τα 3 είναι ιδιοκτήτες και τα 2 νοικιάζονται... Δε καταλαβαίνω όμως όπως και να έχει το λόγο που θα πληρώσω για κάτι που δε χρησιμοποιώ... Και τα λεφτά μου που πάνε; τα κερδίσουν οι άλλοι; δε το καταλαβαίνωΟ καυστήρας της πολυκατοικίας σου έχει υπολογιστεί να καλύπτει 5 διαμερίσματα και φυσικά έχει και την αντίστοιχη κατανάλωση. Αν εσύ δε χρησιμοποιείς καλοριφέρ οι υπόλοιποι θα πληρώνουν ακριβότερα για να ζεστάνουν το διαμέρισμα τους. Επίσης επειδή το διαμέρισμα σου θα είναι κρύο (τα κλιματιστικά θερμαίνουν ταν αέρα και όχι τα δομικά υλικά) και σύμφωνα με το δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής, η θερμότητα ρέει από θερμότερα σώματα προς ψυχρότερα, οι διπλανοί, άνω και κάτω γείτονες σου θα έχουν απώλεια θερμότητας προς εσένα. Γι'αυτό λοιπόν ο νομοθέτης έχει προβλέψει αυτό το πάγιο. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Μάλιστα.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Σε πολυκατοικία με αυτόνομη θέρμανση, υπάρχει κάποιο ΠΑΓΙΟ για κάποιον που δεν ανάβει θέρμανση και πόσο είναι αυτό? ...εγω δεν πληρωνω τίποτα! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Εμείς δεν έχουμε συμβούλιο γιατί είναι οικογενειακή πολυκατοικία. Από τα 5 διαμερίσματα τα 3 είναι ιδιοκτήτες και τα 2 νοικιάζονται... Δε καταλαβαίνω όμως όπως και να έχει το λόγο που θα πληρώσω για κάτι που δε χρησιμοποιώ... Και τα λεφτά μου που πάνε; τα κερδίσουν οι άλλοι; δε το καταλαβαίνω καλημέρα και εγω εχω διαμερισμα αδειο και πληρωνω δυστυχως! αλλα εμενα είναι με δισωληνιο οποτε οι σωλήνες μεσα ζεστενονται! Σε περιπτωση μονοσωληνιου και οι συλλεκτες είναι απεξω από το διαμερισμα οποτε μεσα δεν παει ζεστη είναι μικροτερο το ποσοστο. Αν θυμαμαι καλα 30% στο παλιο και 20% στο νεοτερο συστημα. και πρεπει τα καλοριφέρ να κλεισουν, μερικοι λενε και να βγουν. Αλλα εγω επειδή τα παω καλα με την διαχειριση κλεισαμε μονο διακοπτες με παρουσια του διαχειριστη. Επι χρονια που δεν το ηξερα το νομο αυτόν πληρωνα όλα τα ποσα σε ένα αδειο διαλυμενο διαμερισμα...και αυτοι βαζουν παντα πετρελαιο γιατι είναι και 27 διαμερίσματα και καινε και πολύ! Τα ποσοστα που πληρωνουμε είναι επι της αξιας της τιμης του πετρελαιου βαση των χιλοστων των διαμερισμάτων, όχι με ποσο πετρελαιο καταναλωθηκε. Αφου εξαλου τα ποσά πληρωνονται πριν για να βαλουν πετρελαιο και ετσι οριζουν και οι σχετικοι νομοι. Τα ειχα βρει καποια στιγμη και τα ετριψα στα μουτρα τους....γιατι επεμεναν ότι επρεπε να πληρωνω 100%! Edited April 11, 2019 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εμείς δεν έχουμε συμβούλιο γιατί είναι οικογενειακή πολυκατοικία. Από τα 5 διαμερίσματα τα 3 είναι ιδιοκτήτες και τα 2 νοικιάζονται... Δε καταλαβαίνω όμως όπως και να έχει το λόγο που θα πληρώσω για κάτι που δε χρησιμοποιώ... Και τα λεφτά μου που πάνε; τα κερδίσουν οι άλλοι; δε το καταλαβαίνω Για τον ίδιο λόγο που πληρώνεις συντήρηση ασανσέρ. Αν δηλαδή κάποιος πει "ανεβοκατεβαίνω με τη σκάλα, δε χρησιμοποιώ ασανσέρ γιατί να πληρώνω συντήρηση" θα έπρεπε να το δεχθούμε; Αν ο καθένας μας έλεγε "εγώ δεν το χρησιμοποιώ αυτό γιατί να το πληρώνω" τότε δεν θα πλήρωνε κανείς. Στην συντριπτική πλειοψηφία των πολυκατοικιών το 20% της δαπάνης είναι το λεγόμενο "πάγιο" και το 80% οι ώρες του κάθε διαμερίσματος. Ο μόνος τρόπος νομίζω να μην το πληρώσεις είναι ή να συμφωνήσουν όλοι ή να βάλεις φυσικό αέριο (αλλά εκεί δεν θυμάμαι αν θέλει πάλι να συμφωνήσουν όλοι για το πάγιο του πετρελαίου). Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλημέρα, θα ήθελα να βάλω ρεύμα δικό μου και όχι κοινόχρηστο όπως είναι τώρα, στο υπόγειο/αποθήκη ιδιοκτησίας μου έτσι ώστε να βάλω πρίζα (και όχι μόνο φως που έχει τώρα). Η σωστή εγκατάσταση πως είναι; Να έρθει νέα παροχή από το ρολόι μου ή να κατεβάσω παροχή από τον πίνακα του διαμερίσματος μου; Επίσης, από όσο θυμάμαι, πρέπει να περάσει από ξεχωριστή διέλευση/σωλήνωση από την κοινόχρηστη, σωστά; Αν περάσει από την ίδια, πέρα από το ότι (μάλλον) είναι παράνομο, δημιουργείται κάποιο άλλο πρόβλημα; Προφανως και πρεπει να μιλησεις με τον ηλεκτρολογο που θα κανει την εγκατασταση.Ειτε απο το διαμερισμα ειτε απεευθειας(μεσω των καταλληλων ασφ.διαταξεων) .Σωληνωση μιλας για τον φωτισμο κλιμακοστασιου?Για την σωληνα της παροχης του διαμερισματος σου? Σε πολυκατοικία με αυτόνομη θέρμανση, υπάρχει κάποιο ΠΑΓΙΟ για κάποιον που δεν ανάβει θέρμανση και πόσο είναι αυτό? Απο την μεθοδο υπολογισμου της επιβαρυνσης καθε διαμερισματος/ανα ωρα βγαινει ενα ποσοστο 20-30% Εγώ που δεν ανάβω λόγω χρήσης κλιματιστικών σε πολυκατοικία με 5 διαμερίσματα δεν πληρώνω τίποτα.. Και γιατί να πληρώνω; αφού μου έχει κοπεί η παροχή από κάτω, δεν καίω ούτε ευρώ πετρέλαιο, να πληρώσω τι; Εμείς δεν έχουμε συμβούλιο γιατί είναι οικογενειακή πολυκατοικία. Από τα 5 διαμερίσματα τα 3 είναι ιδιοκτήτες και τα 2 νοικιάζονται... Δε καταλαβαίνω όμως όπως και να έχει το λόγο που θα πληρώσω για κάτι που δε χρησιμοποιώ... Και τα λεφτά μου που πάνε; τα κερδίσουν οι άλλοι; δε το καταλαβαίνω Υποτιθεται κερδιζει δωρεαν ενεργεια το διαμερισμα σου απο το καυσιμο που πληρωνουν αλλοι. καλημέρα και εγω εχω διαμερισμα αδειο και πληρωνω δυστυχως! αλλα εμενα είναι με δισωληνιο οποτε οι σωλήνες μεσα ζεστενονται! Σε περιπτωση μονοσωληνιου και οι συλλεκτες είναι απεξω από το διαμερισμα οποτε μεσα δεν παει ζεστη είναι μικροτερο το ποσοστο. Αν θυμαμαι καλα 30% στο παλιο και 20% στο νεοτερο συστημα. και πρεπει τα καλοριφέρ να κλεισουν, μερικοι λενε και να βγουν. Αλλα εγω επειδή τα παω καλα με την διαχειριση κλεισαμε μονο διακοπτες με παρουσια του διαχειριστη. Επι χρονια που δεν το ηξερα το νομο αυτόν πληρωνα όλα τα ποσα σε ένα αδειο διαλυμενο διαμερισμα...και αυτοι βαζουν παντα πετρελαιο γιατι είναι και 27 διαμερίσματα και καινε και πολύ! Τα ποσοστα που πληρωνουμε είναι επι της αξιας της τιμης του πετρελαιου βαση των χιλοστων των διαμερισμάτων, όχι με ποσο πετρελαιο καταναλωθηκε. Αφου εξαλου τα ποσά πληρωνονται πριν για να βαλουν πετρελαιο και ετσι οριζουν και οι σχετικοι νομοι. Τα ειχα βρει καποια στιγμη και τα ετριψα στα μουτρα τους....γιατι επεμεναν ότι επρεπε να πληρωνω 100%! Σε δισωληνιο ειναι διαφορετικη η χρεωση .Επισης πρεπει να δειτε και το καταστατικο(εφοσον συμφωνησαν,μην το αναμοχελευετε :lol: ) διοτι σε καποια καταστατικα δεν υπαρχει αυτος ο ορος. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 (edited) Σε δισωληνιο ειναι διαφορετικη η χρεωση .Επισης πρεπει να δειτε και το καταστατικο(εφοσον συμφωνησαν,μην το αναμοχελευετε :lol: ) διοτι σε καποια καταστατικα δεν υπαρχει αυτος ο ορος. Καλησπέρα, δεν εχει να κανει τι λεει το καταστατικο, τι λεει ο νομος εχει να κανει. Αυτα που ειχα βρει αναφερουν ρητως οτι δεν εχει σημασια τι λεει το καταστατικο. Τα καταστατικα δεν ειναι νομος. Εγω πηγα τους νομους και τους τα αλλαξα δεν ηταν δυνατον να κανουν κατι αλλο. Δεν ανεφερε κατι αλλο στο καταστατικο γιατι αλλιως κανονικα θα επρεπε να ζητησω πισω αναδρομικα κοινοχρηστα...αλλα αφου δεν το γνωριζαν και δεν το γνωριζα και εγω τι να ζηταω? Η χρεωση φυσικα ειναι διαφορετικη στο δισωληνιο γιατι περνανε σωληνες μεσα στο σπιτι, στο μονοσωληνιο παει το νερο μεχρι τους συλλεκτες. Δεν ηθελαν να συμφωνησουν μερικοι απο τους ιδιοκτητες αλλα βασει νομου δεν μπορουσε να γινει αλλιως. Ξεχασα να πω το αλλο το σημαντικο. Στην περιπτωση αυτη οπως στην δικια μου επειδη τα σωματα μενουν με νερο μεσα χωρις να χρησιμοποουνται ή ακομα και αν τα αδειασουμε ακομα χειροτερα σκουριαζουν ευκολα, ηδη ενα στο σαλονι μου τρυπησε και οπως ηταν εφυγε απο το παραθυρο απεξω...για τον καδο. Ειναι σε τετοια κατασταση το διαμερισμα μετα απο τις διαρροες αλλων που δεν με νοιαζει καν, απλα το αναφερω για οποιον ενδιαφερεται. Αν το νερο ΔΕΝ γυριζει να ανακυκλωνεται τα σωματα χαλανε ευκολα. Αν τα βγαλουμε και τα αδειασουμε θα σκουριασουν σφαιρα. Μιλαω για σωματα τυπου ΑΚΑΝ με φετες τα παλια κυριως, αλλα μπορει να συμβει και στα χαλυβδινα τυπου panel. Edited April 12, 2019 by Nikifoross λαθη συνταξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Προφανως και πρεπει να μιλησεις με τον ηλεκτρολογο που θα κανει την εγκατασταση.Ειτε απο το διαμερισμα ειτε απεευθειας(μεσω των καταλληλων ασφ.διαταξεων) .Σωληνωση μιλας για τον φωτισμο κλιμακοστασιου?Για την σωληνα της παροχης του διαμερισματος σου? Στη σωλήνωση του φωτισμού του κλιμακοστασίου αναφέρομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Καλησπέρα, δεν εχει να κανει τι λεει το καταστατικο, τι λεει ο νομος εχει να κανει. Αυτα που ειχα βρει αναφερουν ρητως οτι δεν εχει σημασια τι λεει το καταστατικο. Τα καταστατικα δεν ειναι νομος. Εγω πηγα τους νομους και τους τα αλλαξα δεν ηταν δυνατον να κανουν κατι αλλο. Δεν ανεφερε κατι αλλο στο καταστατικο γιατι αλλιως κανονικα θα επρεπε να ζητησω πισω αναδρομικα κοινοχρηστα...αλλα αφου δεν το γνωριζαν και δεν το γνωριζα και εγω τι να ζηταω? Η χρεωση φυσικα ειναι διαφορετικη στο δισωληνιο γιατι περνανε σωληνες μεσα στο σπιτι, στο μονοσωληνιο παει το νερο μεχρι τους συλλεκτες. Δεν ηθελαν να συμφωνησουν μερικοι απο τους ιδιοκτητες αλλα βασει νομου δεν μπορουσε να γινει αλλιως. Ξεχασα να πω το αλλο το σημαντικο. Στην περιπτωση αυτη οπως στην δικια μου επειδη τα σωματα μενουν με νερο μεσα χωρις να χρησιμοποουνται ή ακομα και αν τα αδειασουμε ακομα χειροτερα σκουριαζουν ευκολα, ηδη ενα στο σαλονι μου τρυπησε και οπως ηταν εφυγε απο το παραθυρο απεξω...για τον καδο. Ειναι σε τετοια κατασταση το διαμερισμα μετα απο τις διαρροες αλλων που δεν με νοιαζει καν, απλα το αναφερω για οποιον ενδιαφερεται. Αν το νερο ΔΕΝ γυριζει να ανακυκλωνεται τα σωματα χαλανε ευκολα. Αν τα βγαλουμε και τα αδειασουμε θα σκουριασουν σφαιρα. Μιλαω για σωματα τυπου ΑΚΑΝ με φετες τα παλια κυριως, αλλα μπορει να συμβει και στα χαλυβδινα τυπου panel.Συμφωνώ ότι ο νόμος υπερισχύει του καταστατικού .για ποιο νόμο όμως αναφέρεσαι;Στη σωλήνωση του φωτισμού του κλιμακοστασίου αναφέρομαιΌχι ,απαγορεύεται.με κάποια επιφύλαξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί η σωλήνωση του συγκεκριμένου διαμερίσματος,αν και πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. Την λύση κεντρικού πινακα-υποπινακα την κοιταξατε; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts