Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mιλας για Αθηνα κεντρο?

καλημερα, οι περιοχες που εχω δει ειναι Αθηνα κεντρο, Πατησια και ολα τα περιγυρα, ΠΕριστερι, Πετρουπολη, Αιγαλεω, Ταυρος, Γαλατσι, Νεα Μακρη, Ραφηνα, Μαραθωνας και πολλες αλλες ακομα.

Ενταξει δεν αντιλεγω τις περιοχες που ειπατε δεν τις εχω κοιταξει, οποτε υποθετω οτι ειναι εξαιρεση και εκει δεν επεσαν οι τιμες.

Δεν αναφερομαι σε τι κατασταση ειναι βλεπω τιμες δεν παω να βλεπω διαμερισματα, εχω και δεν με ενδιαφερουν.

Ασχετο, ρε παιδια εχω προβλημα, στην πολυκατοικια μου καποιος καπνιζει μαυρο, χασισια δεν ξερω τι στις σκαλες!!!

και το πρωι που παω να φυγω μου ερχεται μα τον Θεο μιλαμε, να λιποθυμισω απο την βρωμα!!!

τι μπορω να κανω?

να βαλω αυτοκολλητο οτι δεν επιτρεπεται το καπνισμα μεσα στην πολυκατοικια?

να γραψω απογορευονται οι μπαφoι?

δεν ξερω ακριβως ποιος ειναι αλλα εχω υποψια....

Edited by Nikifoross

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλημερα, οι περιοχες που εχω δει ειναι Αθηνα κεντρο, Πατησια και ολα τα περιγυρα, ΠΕριστερι, Πετρουπολη, Αιγαλεω, Ταυρος, Γαλατσι, Νεα Μακρη, Ραφηνα, Μαραθωνας και πολλες αλλες ακομα.

Ενταξει δεν αντιλεγω τις περιοχες που ειπατε δεν τις εχω κοιταξει, οποτε υποθετω οτι ειναι εξαιρεση και εκει δεν επεσαν οι τιμες.

Δεν αναφερομαι σε τι κατασταση ειναι βλεπω τιμες δεν παω να βλεπω διαμερισματα, εχω και δεν με ενδιαφερουν.

Ασχετο, ρε παιδια εχω προβλημα, στην πολυκατοικια μου καποιος καπνιζει μαυρο, χασισια δεν ξερω τι στις σκαλες!!!

και το πρωι που παω να φυγω μου ερχεται μα τον Θεο μιλαμε, να λιποθυμισω απο την βρωμα!!!

τι μπορω να κανω?

να βαλω αυτοκολλητο οτι δεν επιτρεπεται το καπνισμα μεσα στην πολυκατοικια?

να γραψω απογορευονται οι μπαφoι?

δεν ξερω ακριβως ποιος ειναι αλλα εχω υποψια....

Ε, κάλεσε την αστυνομία, τι άλλο?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

να απολαύσει κανα δυο τζουρες να παει καλα η μέρα :p

περα απο την πλακα .να φωναξει να πει τι;μυριζει η πολυκατοικία;

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Μωρέ, με 2 τζούρες στον αέρα, δεν γίνεται δουλειά... :p

Ναι, αυτό να πει, ότι μυρίζει. Γιατί σου φαίνεται περίεργο?

Μια χαρά έρχεται η αστυνομία, στην τελική ναρκωτικά θα τους καταγγείλουν.

Ούτε στις ενέσεις μέσα ξέρουμε τι έχει, αλλά η αστυνομία θα ελέγξει αν είναι αλατόνερο, ζαχαρούχο γάλα ή τίποτα άλλο.

Στην Πάτρα πάντως όσο σπούδαζα στην διπλανή μου πολυκατοικία είχαν το ακριβώς ίδιο πρόβλημα (ντουμάνι κάθε μέρα, όχι ένα-δύο μία στο τόσο) και παραπονέθηκαν από ένα διαμέρισμα με βρέφος. Ήρθαν, τους τραμπούκισαν (δεν βρήκαν κάτι πάνω τους- λόγω καζανακίου) και μετά σταμάτησαν.

Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει αρκεί να μην ενοχλεί τους υπολοίπους, αλλιώς δεν προχωράει το πράγμα.

Παιδιά έχω και εγώ μία ερώτηση. Η κοπέλα μου μένει σε σπίτι με κεντρική θέρμανση. Λόγω καιρού ζήτησε από τη διαχειριστρια εάν είναι δυνατόν να κλείσουν τα δικά της σώματα. Ναι ακόμα τα ανάβουν πρωί βράδυ για 2 ώρες.

Εκείνη της είπε ότι είναι κανονισμός της πολυκατοικίας, εφόσον μένει άνθρωπος μέσα στο διαμέρισμα δεν κλείνουν τα καλοριφέρ.

Το παραπάνω ξεπερνά τη δική μου λογική οπότε αν έχει κανείς κάποια εμπειρία παρακαλώ να τη μοιραστεί

Παιδιά έχω και εγώ μία ερώτηση. Η κοπέλα μου μένει σε σπίτι με κεντρική θέρμανση. Λόγω καιρού ζήτησε από τη διαχειριστρια εάν είναι δυνατόν να κλείσουν τα δικά της σώματα. Ναι ακόμα τα ανάβουν πρωί βράδυ για 2 ώρες.

Εκείνη της είπε ότι είναι κανονισμός της πολυκατοικίας, εφόσον μένει άνθρωπος μέσα στο διαμέρισμα δεν κλείνουν τα καλοριφέρ.

Το παραπάνω ξεπερνά τη δική μου λογική οπότε αν έχει κανείς κάποια εμπειρία παρακαλώ να τη μοιραστεί

Δες τι αναφέρει ο κανονισμός για τα κλειστά καλοριφέρ (αν αναφέρει κάτι) και μετά θα έχουμε μια καλή βάση για συζήτηση.

Λογω ποιου γεγονοτος λες να εχω προβλημα με τη συγκατοικηση?

Μου ειπαν να παω να κανω υπευθυνη δηλωση στην αστυνομια οτι συζουμε για να μη μπορει να πει οτι μου ινει λεφτα.

Επισης μπορω να αποδειξω (με την κοινη παρουσι ατης κοπελα μου κ του πατερατου με υδραυλικους μαστωρες κτλ)οτι δλδ ηξερε για τη συγκατοικηση εδω και 7-8 μηνες, δεν αποδεικνυεται δολος μετα απο τοσο καιρο κτλ κτλ?

Κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου, σου λέω ότι το σπίτι νοικιάστηκε σε εσένα και δεν έχεις δικαίωμα να μείνεις μόνιμα μέσα μαζί με άλλα άτομα, είτε σε πληρώνουν, είτε όχι. Ακόμη και μουσουλμάνος να είσαι, δεν μπορείς να φέρεις εδώ και τις 30 γυναίκες σου για να μείνετε μαζί (προφανώς αστειεύομαι :p ).

Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι μπορεί να σε βγάλει από το σπίτι αν συγκατοικήσεις με την κοπέλα σου. Αυτό σίγουρα είναι κάτι πολύ δύσκολο να συμβεί, αλλά ακόμη και έτσι, κανείς από εδώ μέσα δε μπορεί να το προδικάσει. Οι δικηγόροι του site θα έχουν πιο ολοκληρωμένη άποψη φυσικά.

Είπα όμως ότι μπορεί να μπλέξεις, κάτι που οφείλεται σε παράξενο ιδιοκτήτη, σύμφωνα με όσα μας ανέφερες μέχρι τώρα και νομίζω δεν το θέλεις.

Το τι θα γίνει στη συνέχεια, είναι αποκλειστικά στο χέρι σου, εδώ μόνο απόψεις μπορούμε να πούμε, χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Τι να πω μου φαιντεται παραλογο να πρεπει να ζητησω εγγραφη αδεια οταν συγκατοικω η αρραβωνιαζομαι με μια κοπελα για να μεινω.... ο ιδιοικτητης το ηξερε πως να φανταστω να μου το υπογραψει κιολας οτι το ξερει??

καθολου καλη ιδεα γιατι ειναι πρωι που παω στην δουλεια οποτε δεν μπορω να περιμενω και 2ον κανουν τοση πολη ωρα να ερθουν καπου που φυσικα η μυρωδια μαλλον θα εχει φυγει ή θα εχει ξεθωριασει πολυ, και ειμαι 1.000.000.000% σιγουρος οτι θα με κοροιδευουν κιολας που τους καλεσα....

δλδ να μην βαλω αυτοκολλητο κατι οτι απαγορευετε το καπνισμα?

αν συνεχισει οποιος το κανει θα πρεπει καπως να βρω ποιος ειναι να του πω να σταματησει.

επειδη το εχω παθει δεν μπορεις να κανεις κατι σε αυτο.

Δεν γινεται αν δεν υπαρχει αυτονομια να κλεισουν επιλλεκτικα τα σωματα!!! ή πρεπει να αναβει και να θερμαινονται ολοι ή να μην το αναβουν.

το θεμα ειναι τι συμφωνια υπαρχει ας πουμε σχετικα με τον καιρο? δλδ μεχρι ποτε θα το αναβουν?

μιλαμε φανταζομαι για δισωληνιο συστημα, ειναι αυτο που συνηθως ειναι σωματα με φετες τυπου ΑΚΑΝ που λεμε, και σωληνες καθετες και οριζοντιες σε μερικα σωματα σιδηροσωληνες διαμετρου 1 1/4" της ιντζας.

πριν γινω εγω διαχειριστης λογω συνθηκων που το εφερε ετσι στην πολυκατοικια μου ο προηγουμενος επι χρονια που ειχε παιδια μικρα αναβε οτι ωρες ηθελε και με καιρο με ηλιο!!! το σπιτι μεσα πηγαινε πανω απο 30 βαθμους και ειχαμε ανοιχτα ολα τα πορτοπαραθυρα.....τι να πεις!!!!

Για να κλεισεις διακοπτες σε παλιο συστημα, πρεπει αποδεδειγμενα να ειναι αδειο το διαμερισμα και εφοσον μιλαμε για δισωληνιο πληρωνεις το 30% του πετρελαιου που σου αναλογει αν αναβουν και εχει στα κοινοχρηστα πετρελαιο, εχω διαμερισμα και το παθαινω συνεχεια και αυτοι ακομα αναβουν!!!!

και για να γινει αυτο πρεπει να υπογραψει διαχειριστης και υδραυλικος με παρουσια τουλαχιστον ενος αλλου ατομου για επιβεβαιωση.

Σχετικα με τις ωρες και ΑΝ πρεπει να αναβουν αμα εχει υψηλοτερες θερμοκρασιες, πρεπει να κανετε γενικη συνελευση και οτι πει η πλειοψηφια θα γινει.

αν θες να μην ζεστενεσαι μπορεις να κλεισεις διακοπτες, αλλα ΟΧΙ να μην πληρωνεις σε καμια απολυτως περιπτωση!!! μονο αυτο που ειπα ποιο πανω γινεται και το εχω κανει αλλωστε.

Επισης αν πειραχτουν διακοπτες σε τετοια παλια σωματα υπαρχει τεραστια πιθανοτητα μπορει και 60% να αρχισουν να σταζουν.....

για την αλλαγη τους μετα απαιτειτε να αδειασει ολη η εγκατασταση του καλοριφερ της πολυκατοικιας και χρειαζεται υδραυλικος.

Αρα ΔΕΝ τους ακουμπατε!

Edited by Nikifoross

O κατανεμητής των τηλεφώνων στην είσοδο της πολυκατοικίας πρέπει να είναι κλειδωμένος ή όχι;

Ρωτάω γιατί πριν 2 μέρες ΄ξηλώθηκε το δικό μου καλώδιο και το καλώδιο του διαχειριστή από τις ρεκλέτες.

Αφού ήρθε ο ΟΤΕ και μας τα ξανασύνδεσε είπα στον διαχειριστή να βάλουμε λουκέτο στο ντουλάπι αλλά αρνήθηκε γιατί πρέπει λέει να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση από τους τεχνικούς.

Δεν μπορεί να κλείσουν τα σώματα σε διαμέρισμα που κατοικείται.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

O κατανεμητής των τηλεφώνων στην είσοδο της πολυκατοικίας πρέπει να είναι κλειδωμένος ή όχι;

Ρωτάω γιατί πριν 2 μέρες ΄ξηλώθηκε το δικό μου καλώδιο και το καλώδιο του διαχειριστή από τις ρεκλέτες.

Αφού ήρθε ο ΟΤΕ και μας τα ξανασύνδεσε είπα στον διαχειριστή να βάλουμε λουκέτο στο ντουλάπι αλλά αρνήθηκε γιατί πρέπει λέει να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση από τους τεχνικούς.

καλημερα, αυτο ειχε γινει θεμα και σε αλλο forum.

Ο κανονισμος της πολυκατοικιας τι προβλεπει?

αν κλειδωνεται ποιος θα εχει τα κλειδια? μονο ο διαχειριστης? γιατι αν καποιος φωναζει τεχνικους θα πρεπει αυτος να τρεχει οποτε νανε, και ισως να μην μπορει. Και φυσικα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ειναι παρον καθε φορα που ερχονται τεχνικοι!

ξερω περιπτωση που ελειπε ο διαχειριστης και σπασανε το πορτακι κτλ για να κανει δουλεια ο τεχνικος!

εγω δεν το εχω κλειδωμενο παντως αλλα και κανεις δεν το πειραζει και δεν εχει κανεις αλλος σταθερο τωρα! εχω αδεια διαμερισματα γιαυτο βασικα.

για μενα ΔΕΝ πρεπει να ειναι κλειδωμενο καθως ειναι κοινοχρηστο αντικειμενο οπως το ιδιο ισχυει και για κοινοχρηστους χωρους. Τωρα αν σε καποια πολυκατοικια υπαρχουν "κανιβαλοι" θα πρεπει καπως να προστατευθει κατοπιν συννενοησης, πχ αν ειναι να ερθει τεχνικος αυτος που τους καλεσε να εχει κανονισει να παρει τα κλεδια και να τα επιστρεψει μετα στον διαχειριστη, αλλα σε καθε περιπτωση δεν μπορει ο διαχειριστης να τρεχει γιαυτο δεδομενου οτι μπορει να εχει δουλειες ο ανθρωπος να λειπει κτλ.

Σε αλλη πολυκατοικια που εχουμε διαμερισμα ο διαχειριστης που ειναι εκει μονιμα (ηλικιωμενος συνταξιουχος) κλειδωνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

ακομα και στην ταρατσα ή και ακαλυπτο για να πας πρεπει να του παρεις την εγκριση πραγμα ΚΑΡΑΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Παντως για την θερμανση που λεμε σε δισωληνιο παλιο συστημα δλδ ΧΩΡΙΣ αυτονομια, στην δικια μου πολυκατοικια πριν μετακομισουν αρκετοι και δεν ημουν διαχειριστης, ο αλλος που ηταν εδω και αναβε ακομα και με ζεστες, επειδη ειχα ζητησει να κανουμε Γ.Σ και με εγραφε αμα τα αναβε πηγαινα στο λεβητοστασιο και τα εκλεινα.....εχε χαρη που ειχα φροντισει να εχω αντικλειδι.....

των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν λεει η παροιμια....

και τωρα φτασαμε αυτος ο ιδιος να μας γραφει στα....παλιοτερα του υποδηματα....και να μην πληρωνει ΚΑΘΟΛΟΥ κοινοχρηστα και ειναι ΜΟΝΟ το ρευμα το κοινοχρηστο και τιποτα αλλο! Τι να πεις!!!

Edited by Nikifoross

Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν οι ζαρτινιέρες που κρέμονται έξω από τα κάγκελα είναι αντικείμενο καταγγελίας στην πολεοδομία?

Μια χαρά έρχεται η αστυνομία, στην τελική ναρκωτικά θα τους καταγγείλουν.

Ούτε στις ενέσεις μέσα ξέρουμε τι έχει, αλλά η αστυνομία θα ελέγξει αν είναι αλατόνερο, ζαχαρούχο γάλα ή τίποτα άλλο.

Στην Πάτρα πάντως όσο σπούδαζα στην διπλανή μου πολυκατοικία είχαν το ακριβώς ίδιο πρόβλημα (ντουμάνι κάθε μέρα, όχι ένα-δύο μία στο τόσο) και παραπονέθηκαν από ένα διαμέρισμα με βρέφος. Ήρθαν, τους τραμπούκισαν (δεν βρήκαν κάτι πάνω τους- λόγω καζανακίου) και μετά σταμάτησαν.

Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει αρκεί να μην ενοχλεί τους υπολοίπους, αλλιώς δεν προχωράει το πράγμα.

το θεμα ειναι οτι εκει τους πιασαν επ αυτοφορω.Καταρχην μεχρι να ερθει η αστυνομια θα εχει εξαφανιστει η μυρωδια τελειως.Ακρη δεν προκειτα να βγαλει ποτε ετσι.

καλημερα, αυτο ειχε γινει θεμα και σε αλλο forum.

Ο κανονισμος της πολυκατοικιας τι προβλεπει?

αν κλειδωνεται ποιος θα εχει τα κλειδια? μονο ο διαχειριστης? γιατι αν καποιος φωναζει τεχνικους θα πρεπει αυτος να τρεχει οποτε νανε, και ισως να μην μπορει. Και φυσικα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ειναι παρον καθε φορα που ερχονται τεχνικοι!

ξερω περιπτωση που ελειπε ο διαχειριστης και σπασανε το πορτακι κτλ για να κανει δουλεια ο τεχνικος!

εγω δεν το εχω κλειδωμενο παντως αλλα και κανεις δεν το πειραζει και δεν εχει κανεις αλλος σταθερο τωρα! εχω αδεια διαμερισματα γιαυτο βασικα.

για μενα ΔΕΝ πρεπει να ειναι κλειδωμενο καθως ειναι κοινοχρηστο αντικειμενο οπως το ιδιο ισχυει και για κοινοχρηστους χωρους. Τωρα αν σε καποια πολυκατοικια υπαρχουν "κανιβαλοι" θα πρεπει καπως να προστατευθει κατοπιν συννενοησης, πχ αν ειναι να ερθει τεχνικος αυτος που τους καλεσε να εχει κανονισει να παρει τα κλεδια και να τα επιστρεψει μετα στον διαχειριστη, αλλα σε καθε περιπτωση δεν μπορει ο διαχειριστης να τρεχει γιαυτο δεδομενου οτι μπορει να εχει δουλειες ο ανθρωπος να λειπει κτλ.

Σε αλλη πολυκατοικια που εχουμε διαμερισμα ο διαχειριστης που ειναι εκει μονιμα (ηλικιωμενος συνταξιουχος) κλειδωνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

ακομα και στην ταρατσα ή και ακαλυπτο για να πας πρεπει να του παρεις την εγκριση πραγμα ΚΑΡΑΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Παντως για την θερμανση που λεμε σε δισωληνιο παλιο συστημα δλδ ΧΩΡΙΣ αυτονομια, στην δικια μου πολυκατοικια πριν μετακομισουν αρκετοι και δεν ημουν διαχειριστης, ο αλλος που ηταν εδω και αναβε ακομα και με ζεστες, επειδη ειχα ζητησει να κανουμε Γ.Σ και με εγραφε αμα τα αναβε πηγαινα στο λεβητοστασιο και τα εκλεινα.....εχε χαρη που ειχα φροντισει να εχω αντικλειδι.....

των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν λεει η παροιμια....

και τωρα φτασαμε αυτος ο ιδιος να μας γραφει στα....παλιοτερα του υποδηματα....και να μην πληρωνει ΚΑΘΟΛΟΥ κοινοχρηστα και ειναι ΜΟΝΟ το ρευμα το κοινοχρηστο και τιποτα αλλο! Τι να πεις!!!

Υπαρχει κανονισμος να λεει αν θα κλειδωνεται το κουτι τωντηλ γραμμων ή οχι?

Που ειναι το κακο να μενει αυτο το κουτι κλειδωμενο απο την στιγμη που εχουν παρατηρηθει δολιοφθορες?Υπευθυνος θα ειναι ο δαιχειριστης και αυτος που θα του παραδωθει το κλειδι κατοπιν ζητησης του γιατι θα περιμενει τεχνικο η δεν ξερω τι αλλο.

Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν οι ζαρτινιέρες που κρέμονται έξω από τα κάγκελα είναι αντικείμενο καταγγελίας στην πολεοδομία?

Νομιζω απαγορευουνται να κρεμονται αντικειμενα εξω απο τα μπαλκονια.Κανε μια επισκεψη .

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

το θεμα ειναι οτι εκει τους πιασαν επ αυτοφορω.Καταρχην μεχρι να ερθει η αστυνομια θα εχει εξαφανιστει η μυρωδια τελειως.Ακρη δεν προκειτα να βγαλει ποτε ετσι.

Εγώ απάντησα με δεδεομένο ότι γίνεται ντουμάνι, σε τέτοια περίπτωση παίρνεις το αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σου και έρχονται αυτοί απευθείας ή στέλνουν καμιά ΔΙΑΣ που κάνουν περιπολίες.

Αν κάνει ένα τσιγάρο, αραιά και που προφανώς και δεν πρόκειται να βγει άκρη παρά μόνο αν τρομάξει ο άλλος ότι τον πήραν χαμπάρι.

Γενικά όμως δεν πρόκειται να γίνει καμιά χοντράδα από πλευρά της αστυνομίας νομίζω.

καλημερα!

σχετικα με το κουτι για τα τηλεφωνα δεν εχω δει καποιον νομο τι να κανει, οτι λεει ο κανονισμος της πολυκατοικιας.

κλειδωνεται σε πολλες ομως πλεον επειδη εχει και πολλους αλοδαπους κτλ καταλαβαινετε τι εννοω.

Και μπορει να γινουν ιστοριες για κλοπη γραμμης κτλ πχ σε πολυκατοικια με 30!!! διαμερισματα κλειδωνετε.

Αν υπαρχει προβλημα λοιπον καλο ειναι να κλειδωνετε αλλα ο διαχειριστης δεν μπορει να ειναι παντου και παντα παρον ανθρωπος ειναι και αυτος! οποτε θα πρεπει να κανονιζει οποιος θελει κατι να εχει κλειδι και να το δινει πισω μετα.

Για τα ντουμανια στην πολυκατοικια μου καποιος καπνιζει μπαφους, δεν τον εχω δει, δεν εχω δει ντουμανια, απλα βρωμαει παραξενα και δεν ειναι τπτ απο τα γνωστα τσιγαρα, πιπες ξυλινες, πουρα κτλ. ΔΕΝ γνωριζω πως μυριζουν οι μπαφοι, μαριχουανες, μαυρα κτλ πως τα λενε, υποθετω ομως οτι ειναι κατι τετοιο, οταν μου μυρισει αυτο μεχρι να παω εξω κοντευω να σαλταρω απο την βρωμα!!!!

μαστουρωνεις πολυ γρηγορα και παει να με πιασει πονοκεφαλος οποτε ειναι κατι δυνατο.

μην τα παρω και βαλω καμερα.....

Για οτι κρεμετε εξω απο το μπαλκονι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ!!!! εχω δει περιπτωση που εφυγε γλαστρα και εσκασε σε αμαξι παρκαρισμενο και το διαλυσε στο πισω μερος και εσπασε και το τζαμι!!!

πρεπει να εναι πολεοδομικη παραβαση. ΔΕΝ επιτρεπεται τπτ να κρεμετε απεξω και οτι ειναι γλαστρες κτλ πρεπει να ειναι απο μεσα για να μην πεσουν! νομιζω αυτο δεν θελει μυαλο για αυτους που τα κανουν εκτος αν δεν εχουν μυαλο!!!

Κτιριοδοµικός Κανονισµός. (ΦΕΚ 59/∆/3-02-89)

ΑΡΘΡΟΝ-30

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

3.1.3. Ο κεντρικός κατανεμητής,καθώς επίσης και οι κατανεμητές ορόφων των κύριων τηλεφωνικών συνδέσεων των κτιρίων πρέπει να τοποθετούνται σε κοινόχρηστους χώρους και ασφαλίζονται κατάλληλα, ώστε να μπορούν να είναι προσπελάσιμοι μόνο από το αρμόδιο προσωπικό.

Κτιριοδοµικός Κανονισµός. (ΦΕΚ 59/∆/3-02-89)

ΑΡΘΡΟΝ-30

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

3.1.3. Ο κεντρικός κατανεμητής,καθώς επίσης και οι κατανεμητές ορόφων των κύριων τηλεφωνικών συνδέσεων των κτιρίων πρέπει να τοποθετούνται σε κοινόχρηστους χώρους και ασφαλίζονται κατάλληλα, ώστε να μπορούν να είναι προσπελάσιμοι μόνο από το αρμόδιο προσωπικό.

Εμάς,η είσοδος έχει ταβάνι στα 6 μέτρα,οπότε δεν μπορεί να ανέβει κανείς εκεί πάνω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Τι να πω μου φαιντεται παραλογο να πρεπει να ζητησω εγγραφη αδεια οταν συγκατοικω η αρραβωνιαζομαι με μια κοπελα για να μεινω.... ο ιδιοικτητης το ηξερε πως να φανταστω να μου το υπογραψει κιολας οτι το ξερει??

Πώς ξέρει ότι είναι κοπέλα σου Και δε σε πληρώνει για να μένει;

Αυτή είναι η λογική, κανονικά

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πώς ξέρει ότι είναι κοπέλα σου Και δε σε πληρώνει για να μένει;

Αυτή είναι η λογική, κανονικά

Ερώτησις αδαούς.

Επειδή δεν έχω νοικιάσει,αλλά και δεν μου έχουν ενοικιάσει ποτέ σπίτι,τι σημαίνουν αυτά με το αν τα άτομα που μένουν είναι 1 ή 2,ότι θα ζητάει περισσότερα λεφτά για τα 2 άτομα;Σήμερα ειδικά αυτό,που τα σπίτια έχουν εντελώς ξεφτιλιστεί;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ερώτησις αδαούς.

Επειδή δεν έχω νοικιάσει,αλλά και δεν μου έχουν ενοικιάσει ποτέ σπίτι,τι σημαίνουν αυτά με το αν τα άτομα που μένουν είναι 1 ή 2,ότι θα ζητάει περισσότερα λεφτά για τα 2 άτομα;Σήμερα ειδικά αυτό,που τα σπίτια έχουν εντελώς ξεφτιλιστεί;

Συνήθως στα συμβόλαιά αναγράφεται ότι στο σπίτι θα μένουν ο τάδε (ενοικιαστής) και τα παρακάτω μέλη της οικογένειάς του (αναγράφεις ονόματα ή αριθμό). Περιπτώσεις φιλοξενίας ολιγοήμερης είναι ανάξιο λόγου. Κατά την γνώμη μου και μακροχρόνιας όταν πρόκειται για συγγενή.

Οσον αφορά περιπτώσεις που κάποιος μένει μόνος του κ μετά συζήσει είναι επίσης χαζό να του κάνει φασαρία ο ιδιόκτητης.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Όχι αλλά μπορεί να το νοικιάζεις σε εμένα και εγώ να παίρνω λεφτά από τον άλλον, στυλ υπερνοικιαση νομίζω

Επίσης πρέπει να αναφέρεται στο συμβόλαιο ποιος μένει νομίζω

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

5. ΧΡΗΣΗ. Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως κατοικία του μισθωτή, τ…. συζύγου τ..…που

φέρει το ονοματεπώνυμο………………………………………….…….………………………………...............

καθώς και των εξής μελών της οικογενείας του……………………………………………………………….

……………………………………………………………………….……………………………………………….

Απαγορεύεται απόλυτα οποιαδήποτε μετατροπή της χρήσης του μισθίου, η ολική ή μερική υπομίσθωσή

του, η με οποιονδήποτε τρόπο με ή χωρίς αντάλλαγμα παραχώρηση της χρήσης του μισθίου σε τρίτους

καθώς και η συγκατοίκηση ή η φιλοξενία άλλων προσώπων εκτός αν συμφωνήσουν διαφορετικά

εγγράφως οι συμβαλλόμενοι.

(εκ πρωτης οψεως μου φανηκε εντλεως γελειος ο ορος.Τωρα που το καλοσκεφτηκα ειναι μια αφορμη για εξωση αν ο αλλος το κανει κοινοβιο.Τι γινεται βεβαια στην περιπτωση που καποιος βρει εναν ανθρωπο να συμβιωσει και ο ιδιοκτητης δεν δεχτει την συγκατοικηση?φευγεις προ τριετιας ή αναγκαστικα μενεις?

(πηγη: http://www.symbolaia.gr/fresheditor/Uploads/0cc6d024031cdb65d55110d2fffd5414.pdf)

Edited by vasilimertzani

Παιδιά καλησπέρα, σε πολυκατοικία που είμαι ιδιοκτήτης σε διαμέρισμα, ο κατασκευαστής έχει ιδιόκτητο parking στον υπόγειο γκαράζ κ το νοικιάζει σε άλλους εκτός της πολυκατοικίας. Αυτό επιτρέπεται? Επίσης πρέπει να χρεωθούν κοινόχρηστα? Ασανσέρ , γιατί το χρησιμοποιούν μέχρι το ισόγειο ώστε να βγουν έξω κ αντίστροφα, καθαριότητα κλπ?

Ευχαριστώ!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα, σε πολυκατοικία που είμαι ιδιοκτήτης σε διαμέρισμα, ο κατασκευαστής έχει ιδιόκτητο parking στον υπόγειο γκαράζ κ το νοικιάζει σε άλλους εκτός της πολυκατοικίας. Αυτό επιτρέπεται? Επίσης πρέπει να χρεωθούν κοινόχρηστα? Ασανσέρ , γιατί το χρησιμοποιούν μέχρι το ισόγειο ώστε να βγουν έξω κ αντίστροφα, καθαριότητα κλπ?

Ευχαριστώ!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Στη σύσταση θα αναγράφεται αν η συγκεκριμένη θέση στάθμευσης υπογείου έχει συμμετοχή στις δαπάνες κοινοχρήστων, δαπάνες συντήρησης ανελκυστήρα κλπ.

Επίσης, δεν βλέπω γιατί να μην επιτρέπεται η ενοικίασή τους.