arxif Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά καλημέρα Ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης, καθόσον άσχετος με το αντικείμενο. Ετοιμάζομαι για μετακόμιση και θέλω να ζητήσω από το γείτονα από πάνω που χειρίζεται τα θέματα αυτά να κάνει εκκαθάριση του πετρελαίου. Όταν είχα πρωτοέρθει στην πολυκατοικία (3 διαμερίσματα συνολικά) είχαμε βάλει ο καθένας 200ε και από κει και πέρα ότι ώρες είχε ο καθένας πλήρωνε το αντίστοιχο ποσό με το επόμενο γέμισμα. Αν υπάρχει κάποιος φίλος/η που γνωρίζει μπορεί να μου πει ποια είναι η διαδικασία για την εκκαθάριση και τι δικαιούμε να πάρω πίσω? Απλά επισημαίνω ότι όταν ήρθα και βάλαμε πετρέλαιο η δεξαμενή ήταν σχεδόν άδεια ενώ τώρα έχει μια ικανή ποσότητα (περίπου 500 λίτρα, ίσως και παραπάνω). Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εφ' όσον πλήρωνες το πετρέλαιο που ήδη είχες καταναλώσει, λογικά θα πάρεις πίσω αυτούσια το αποθεματικό των 200 €, αφού όμως καταβάλεις την μέχρι τούδε ανάλωση πετρελαίου εν σχέσει με την προηγούμενη μέτρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argylena Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Γεια σας Σε εκτος σχεδιου περιοχή εχω κληρομησει εξ αδιαιρετου εδω και πεντε χρονια ενα αγροτεμαχιο με μια λυόμενη κατοικια Το επισκεφτομαι μονο για να κλαδευω και να ψεχορταριαζω Ο ομορος γειτονας ήθελε να το αγοράσει αλλα δεν προχωρησε η υποθεση αφου δεν ηταν δικο μου εξολοκληρου Εκανε μια περιφραξη με ψαθες και καδρονια γυρω γυρω απο το οικοπεδο μου σε σημειο που δεν φαίνεται οχι μονο ο δρομος αλλα ουτε και φτανει ο ηλιος να το δει Μαλιστα γυρησε τους σωληνες της αποχετευσης να ριχνουν τα λυματα στο οικοπεδο μου Στη συνεχεια εχτισε αυθαιρετα τσιμα τσιμα με τα ορια του οικοπεδου Δεν υπερβαλλω αν πω οτι το παραθυρο του υπνδωματιου του δεν απεχει ουτε ενα μετρο απο το φρακτη Υστερα, αποθηκευσε παλετες και αλλα ξυλα -μαλλον τις δουλειας του - στο αγροτικο δρομο Του εκανα συσταση αλλα αυτος, με αγνοησε Οι περιοικοι ειναι ολοι φιλοι και ολοι παρανομοι αν γινει ελεγχος, ετσι δεν μιλα κανεις Η πολεοδομια τον ενταξε στις διαταξεις τακτοποιησης αυθαιρετων Για αντιπερισπασμο εκανε καταγγελια για παραβιαση του αρθ 22υγειονομικου κανονισμου απο εμενα Η καταγγελια του δεν μου κοινοποιθηκε αλλα αναφερεται οτι τα ξυλινα βαθρα ειναι δικα μου και οτι υπαρχουν στην αυλη μου οικιακα απορρηματα , πραγμα εντελως αδυνατο αφου ειναι ακατοικητο Τον Ιανουαριο που πηγα βρηκα μια τρυπα στη οροφή Ειναι δυνατο να προκληθει άνοιγμα απο μόνο ? Μαλιστα η υγειονομια καλει τη πολεοδομια να ελεγξει την επικινδυνοτητα του λυομενου λογω μη συντηρησης του Αν υπαρχει κανεις μηχανικος η δικηγορος που να μου δωσει καποια εξηγηση, γνωμη η συμβουλη για τη συνεχεια που επεται, θα ημουν ευγνωμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Γεια σας Σε εκτος σχεδιου περιοχή εχω κληρομησει εξ αδιαιρετου εδω και πεντε χρονια ενα αγροτεμαχιο με μια λυόμενη κατοικια Το επισκεφτομαι μονο για να κλαδευω και να ψεχορταριαζω Ο ομορος γειτονας ήθελε να το αγοράσει αλλα δεν προχωρησε η υποθεση αφου δεν ηταν δικο μου εξολοκληρου Εκανε μια περιφραξη με ψαθες και καδρονια γυρω γυρω απο το οικοπεδο μου σε σημειο που δεν φαίνεται οχι μονο ο δρομος αλλα ουτε και φτανει ο ηλιος να το δει Μαλιστα γυρησε τους σωληνες της αποχετευσης να ριχνουν τα λυματα στο οικοπεδο μου Στη συνεχεια εχτισε αυθαιρετα τσιμα τσιμα με τα ορια του οικοπεδου Δεν υπερβαλλω αν πω οτι το παραθυρο του υπνδωματιου του δεν απεχει ουτε ενα μετρο απο το φρακτη Υστερα, αποθηκευσε παλετες και αλλα ξυλα -μαλλον τις δουλειας του - στο αγροτικο δρομο Του εκανα συσταση αλλα αυτος, με αγνοησε Οι περιοικοι ειναι ολοι φιλοι και ολοι παρανομοι αν γινει ελεγχος, ετσι δεν μιλα κανεις Η πολεοδομια τον ενταξε στις διαταξεις τακτοποιησης αυθαιρετων Για αντιπερισπασμο εκανε καταγγελια για παραβιαση του αρθ 22υγειονομικου κανονισμου απο εμενα Η καταγγελια του δεν μου κοινοποιθηκε αλλα αναφερεται οτι τα ξυλινα βαθρα ειναι δικα μου και οτι υπαρχουν στην αυλη μου οικιακα απορρηματα , πραγμα εντελως αδυνατο αφου ειναι ακατοικητο Τον Ιανουαριο που πηγα βρηκα μια τρυπα στη οροφή Ειναι δυνατο να προκληθει άνοιγμα απο μόνο ? Μαλιστα η υγειονομια καλει τη πολεοδομια να ελεγξει την επικινδυνοτητα του λυομενου λογω μη συντηρησης του Αν υπαρχει κανεις μηχανικος η δικηγορος που να μου δωσει καποια εξηγηση, γνωμη η συμβουλη για τη συνεχεια που επεται, θα ημουν ευγνωμων Eναν Αλβανο,ξερει αυτος τι θα κανει.Η τη ΧΑ βεβαια.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εφ' όσον πλήρωνες το πετρέλαιο που ήδη είχες καταναλώσει, λογικά θα πάρεις πίσω αυτούσια το αποθεματικό των 200 €, αφού όμως καταβάλεις την μέχρι τούδε ανάλωση πετρελαίου εν σχέσει με την προηγούμενη μέτρηση... Οτι πετρελαιο εχω καταναλωσει μεχρι σημερα που γραφω ειναι εξοφλημενο. Απλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με μετρητες κ δε ξερω πως ακριβως βγαινει η διαφορα των χρηματων που δικαιουμε. Για παραδειγμα η διαφορα των λιτρων στη δεξαμενη οταν πηγα στο σπιτι με τωρα που φευγω πρεπει να συνυπολογισθει φανταζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mermhgas Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εφ' όσον πλήρωνες το πετρέλαιο που ήδη είχες καταναλώσει, λογικά θα πάρεις πίσω αυτούσια το αποθεματικό των 200 €, αφού όμως καταβάλεις την μέχρι τούδε ανάλωση πετρελαίου εν σχέσει με την προηγούμενη μέτρηση... Τι γίνεται στην παρακάτω περίπτωση; Ας υποθέσουμε ότι 5 διαμερίσματα βάζουν 200 ευρώ έκαστο και αγοράζουν με περσινές τιμές 1000 lt πετρέλαιο. Μετά από κάποιο διάστημα καταναλώνεται όλο και με τα νέα 1000 ευρώ που μαζεύονται συνολικά αγοράζουν 700 lt λόγω αύξησης της τιμής. Όταν κάποιος από τους 5 φύγει δικαιούται 200 ευρώ; Ρωτάω γιατί είμαι στη θέση του διαχειριστή και με απασχολεί το θέμα από άλλη οπτική. Ευχαριστώ. Αντώνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Πάντοτε υπολογίζουμε το πετρελαιο που καταναλώσαμε και όχι αυτό που πρόκειται να αγοράσουμε..ο κανόνας είναι ότι : υπόλοιπο αποθεματικού + τιμή αγοράς υπολοίπου πετρελαίου , θα πρέπει να ισούται εν προκειμένω με 1.000 €...τα 200 € που θα αναλάβει ο αποχωρήσας, θα πρέπει να τα καταβάλλει εκείνος που θα πάρει την θέση του στο διαμέρισμα, ώστε να έχουμε πάντοτε 1.000 €.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
burnbilly Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλημέρα στο Forum και καλώς σας βρήκα. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την συντήρηση του καυστήρα. έχω ενοικιάσει ενα σπίτι με αυτόνομη θέρμανση. Ο καυστήρας δίνει θέρμανση σε εμένα μόνο. Το σπίτι το έχω νοικιάσει απο τον Ιούνιο. Οπότε είναι ο πρώτος χειμώνας που θα χρησιμοποιήσω τον καυστήρα. Την συντήρηση την επιβαρύνομαι εγώ ή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού??? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλημέρα στο Forum και καλώς σας βρήκα. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την συντήρηση του καυστήρα. έχω ενοικιάσει ενα σπίτι με αυτόνομη θέρμανση. Ο καυστήρας δίνει θέρμανση σε εμένα μόνο. Το σπίτι το έχω νοικιάσει απο τον Ιούνιο. Οπότε είναι ο πρώτος χειμώνας που θα χρησιμοποιήσω τον καυστήρα. Την συντήρηση την επιβαρύνομαι εγώ ή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού??? Σας ευχαριστώ Φυσικα ο ιδιοκτητης...Τι σχεση εχεις εσυ για συντηριση σε κατι που δεν εκανες χρηση ? Ας φροντιζε ο ιδιοκτητης να τα παρει απο τον προηγουμενο ενοικιαστη αν υπηρχε τον περυσινο χειμωνα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
burnbilly Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Φυσικα ο ιδιοκτητης...Τι σχεση εχεις εσυ για συντηριση σε κατι που δεν εκανες χρηση ? Ας φροντιζε ο ιδιοκτητης να τα παρει απο τον προηγουμενο ενοικιαστη αν υπηρχε τον περυσινο χειμωνα. σε ευχαριστώ για την άμεση απαντήση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argylena Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Eναν Αλβανο,ξερει αυτος τι θα κανει.Η τη ΧΑ βεβαια.:p Νά μη με περιλάβει εμένα ο Αλβανος , οπως λές, μου το ειπανε εξω- εξω κιολας Ενω το λυομενο ειναι ακατοικητο, ουτε ρευμα ουτε νερο εχει ήρθε ο προεδρος της κοινοτητας τη μερα που πηγα να καθαρισω τα ζιζανια και μου ζητησε να τον πληρωσω και μαλιστα αναδρομικα τις ετησιες συνδρομες για το εξωραιστικο σύλλογο της κοινοτητας , οι οποιες ειναι λεει υποχρεωτικες για καθε ιδιοκτητη Ενταξει το θεμα μας ειναι οι πολυκατοικιες αλλα η κατασταση ειναι αγρια οπου και να κοιταξεις, ιδιως στις ανθρωπινες σχεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Καλημέρα στο Forum και καλώς σας βρήκα. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την συντήρηση του καυστήρα. έχω ενοικιάσει ενα σπίτι με αυτόνομη θέρμανση. Ο καυστήρας δίνει θέρμανση σε εμένα μόνο. Το σπίτι το έχω νοικιάσει απο τον Ιούνιο. Οπότε είναι ο πρώτος χειμώνας που θα χρησιμοποιήσω τον καυστήρα. Την συντήρηση την επιβαρύνομαι εγώ ή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού??? Σας ευχαριστώ Μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα... Η μισθωτική σύμβαση προβλέπει κάτι σχετικώς με την συντήρηση του καυστήρος..; Επί πλέον: εάν δεν προβλέπει, φρονώ ότι είναι δαπάνη που επιβαρύνει τον μισθωτή, καθ' όσον συμβαίνει το εξής: εάν επωμισθείς τώρα την δαπάνη, αποχωρών από το μίσθιο δεν υποχρεούσαι να παραδώσεις τον καυστήρα έτοιμο προς χρήση (αφού δεν τον παρέλαβες κι εσύ έτοιμο)... Εάν δεν επωμισθείς τώρα την δαπάνη με το σκεπτικό ότι έπρεπε να σου έχει παραδωθεί ο καυστήρας έτοιμος προς χρήση, έτσι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα πρέπει κι εσύ με την σειρά σου να τον παραδώσεις έτοιμο στον επόμενο μισθωτή και να προχωρήσεις στην συντήρησή του με την αποχώρησή σου... Επομένως δεν υπάρχει κάποια διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mermhgas Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Πάντοτε υπολογίζουμε το πετρέλαιο που καταναλώσαμε και όχι αυτό που πρόκειται να αγοράσουμε..ο κανόνας είναι ότι : υπόλοιπο αποθεματικού + τιμή αγοράς υπολοίπου πετρελαίου , θα πρέπει να ισούται εν προκειμένω με 1.000 €...τα 200 € που θα αναλάβει ο αποχωρήσας, θα πρέπει να τα καταβάλλει εκείνος που θα πάρει την θέση του στο διαμέρισμα, ώστε να έχουμε πάντοτε 1.000 €.. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι βέβαια πάντα σίγουρο ότι ο επόμενος θα θέλει να συμμετέχει (χρήση κλιματιστικών κλπ) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Φαντάζομαι ότι στην περίπτωση αυτή τα χρήματα θα τα καταβάλλουν αυτοί που συμμετέχουν στη χρήση του πετρελαίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Όχι ακριβώς..θα τα καλύψει ο ιδιοκτήτης ή ο νέος μισθωτής..(προσωπικά πιστεύω ότι το αποθεματικό δεν είναι υποχρέωση του μισθωτού αλλά πάντοτε του ιδιοκτήτου-έχω τοποθετηθεί και παλαιότερα επ' αυτού...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Η συντιρηση καυστηρα βαρυνει αυτον που εκανε χρηση εκτος και αν προβλεπεται αλοιως γραπτως. Αν ο προηγουμενος ενοικιαστης εφυγε και εγινε εκκαθαριση της εγγυησης απο τον ιδιοκτητη χωρις να του κρατησει για την συντηριση δικο του το προβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ναι...αλλά από την άλλη, η συντήρηση γίνεται χάριν της ομαλής μελλοντικής λειτουργίας του καυστήρος..και επί πλέον, η συντήρηση είναι υποχρεωτική ετησίως, είτε έγινε χρήση είτε όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ναι...αλλά από την άλλη, η συντήρηση γίνεται χάριν της ομαλής μελλοντικής λειτουργίας του καυστήρος..και επί πλέον, η συντήρηση είναι υποχρεωτική ετησίως, είτε έγινε χρήση είτε όχι... ποιος το λεει αυτο; δηλαδη αν δεν εχει δουλεψει θα καθαρισει το φιλτρο που ειναι καθαρο; και την σταχτη που δεν εχει; το μπεκ; και μετα θα ρυθμισει παλι; τι; ισως σωστα αναφερθηκες πιο πανω οτι στην ελλαδα γινεται ετσι,πληρωνεις την συντηρηση του προηγουμενου και την κοπανας στην τελευταια σου,αλλα το ορθον ειναι να γινεται συντηρηση μολις κλεισεις τον καυστηρα και ειναι ετοιμος τον χειμωνα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Δεν είμαι τεχνικός, αλλά αυτό προβλέπει η υπουργική απόφαση (ΥΑ ΟΙΚ.:189533 ΦΕΚ Β 2654 2011) περί υποχρεωτικής ετησίας συντηρήσεως (αφορά Π.Δ. που εφαρμόζεται από το 1977)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Σε 2ετες συμβόλαιο, ζήτησα από την ιδιοκτήτρια να ρίξει τώρα που μπήκαμε στο 2ο έτος το νοίκι κατά 30€ από την τιμή που έγραφε το συμβόλαιο. Είπε Οκ, αλλά να ρωτήσει την λογιστρια της. Τελικά τι γίνεται; Χρειάζεται να κάνουμε κάτι με το συμβόλαιο; Αν κόβει αποδείξεις σε μένα με την μειωμένη τιμή, παίζει αυτή να έχει προβλήματα με την εφορία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Σε 2ετες συμβόλαιο, ζήτησα από την ιδιοκτήτρια να ρίξει τώρα που μπήκαμε στο 2ο έτος το νοίκι κατά 30€ από την τιμή που έγραφε το συμβόλαιο. Είπε Οκ, αλλά να ρωτήσει την λογιστρια της. Τελικά τι γίνεται; Χρειάζεται να κάνουμε κάτι με το συμβόλαιο; Αν κόβει αποδείξεις σε μένα με την μειωμένη τιμή, παίζει αυτή να έχει προβλήματα με την εφορία; Κανονικα και το εκανα εγω πηγα στην εφορια και κατεθεσα τροποποιητικο του υπαρχοντος συμφωνητικου ως προς το ποσο του ενοικιου.Ειχα μαζι μου και το παλιο που ειχα καταθεσει. Και σε ενα απλο χαρτι να τα γραψει δεν εχει προβλημα αρκει να αναφερει ονοματα και ΑΦΜ και λογο τροποποιησης Αν πει να σου κανει νεο συμβολαιο και το σπιτι ειναι πανω απο 50τμ θα θελει και ενργειακο ποιστοποιητικο !!!!!!! http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&ved=0CCgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.logins.gr%2Faccountant%2Fforms%2Fmistosis%2F5.pdf&ei=MfiLUMG0BKri4QSo_4G4DQ&usg=AFQjCNGafmp3p7YvkROXdtGcI7yJBfkw8w Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 να σας κανω μια ερωτηση.η θεια μου εχει ενα στουντιο που νοικιαζει 45 τ. μ. μικτα.επειδη εφυγε ο προηγουμενος ενοικιαστης πριν 5 μηνες αποφασισε να κοψει το ρευμα που ηταν στο ονομα της για να μην πληρωνει τα παγια.αν το ξανανοικιασει τωρα χρειαζεται ενεργειακο πιστοποιητικο? υποψιν επειδη μεχρι τωρα ειχε νοικαρη μεσα απο οταν ισχυε ο νομος και δεν ειχε κοψει το ρευμα ποτε δεν ασχοληθηκε με το σχετικο πιστοποιητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 να σας κανω μια ερωτηση.η θεια μου εχει ενα στουντιο που νοικιαζει 45 τ. μ. μικτα.επειδη εφυγε ο προηγουμενος ενοικιαστης πριν 5 μηνες αποφασισε να κοψει το ρευμα που ηταν στο ονομα της για να μην πληρωνει τα παγια.αν το ξανανοικιασει τωρα χρειαζεται ενεργειακο πιστοποιητικο? υποψιν επειδη μεχρι τωρα ειχε νοικαρη μεσα απο οταν ισχυε ο νομος και δεν ειχε κοψει το ρευμα ποτε δεν ασχοληθηκε με το σχετικο πιστοποιητικο. Πιστοποιητικο θελει για πανω απο 50τμ Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ναι. για κατω απο 50 δεν χρειαζεται πιστοποιητικο. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 και κατι αλλο ρε παιδες εσεις που φαινεται οτι τα ξερετε καλα τα θεματα.κατι της ειπαν οτι οταν παει να κανει επανασυνδεση χρειαζεται να παραδωσει υπογεγραμενη απο ενα ηλεκτρολογο καποια μελετη για τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου?καποιο σχεδιο? δεν ξερω αν το μεταφερω καλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Σε κάθε περίπτωση επανηλεκτροδότησης του διαμερίσματος, χρειάζεται πισ/κο ηλεκτρολόγου που θα γνωματεύει για το καλώς έχειν ή ότι δεν έχουν επέλθει αλλαγές στην προηγούμενη εγκατάσταση.. (έχει και κάποιο κόστος για θεώρηση γνησίου υπογραφής, νομίζω γύρω στα 50 € που πληρώνεται στον σύνδεσμο ηλεκτρολόγων-εγκαταστατών-στην Αθήνα είναι στην πλατεία Κουμουνδούρου).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts