Jump to content

mermhgas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mermhgas

  1. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι βέβαια πάντα σίγουρο ότι ο επόμενος θα θέλει να συμμετέχει (χρήση κλιματιστικών κλπ) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Φαντάζομαι ότι στην περίπτωση αυτή τα χρήματα θα τα καταβάλλουν αυτοί που συμμετέχουν στη χρήση του πετρελαίου.
  2. Τι γίνεται στην παρακάτω περίπτωση; Ας υποθέσουμε ότι 5 διαμερίσματα βάζουν 200 ευρώ έκαστο και αγοράζουν με περσινές τιμές 1000 lt πετρέλαιο. Μετά από κάποιο διάστημα καταναλώνεται όλο και με τα νέα 1000 ευρώ που μαζεύονται συνολικά αγοράζουν 700 lt λόγω αύξησης της τιμής. Όταν κάποιος από τους 5 φύγει δικαιούται 200 ευρώ; Ρωτάω γιατί είμαι στη θέση του διαχειριστή και με απασχολεί το θέμα από άλλη οπτική. Ευχαριστώ. Αντώνης
  3. Παιδιά καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες αγόρασα κι εγώ το Κ1 και παλεύω να ενεργοποιήσω μόνιμα την αναφορά παράδοσης στα μηνύματα. Αν και ακολούθησα την οδηγία του φίλου Differ στη σελίδα 20 (seem edit και αλλαγή offset 9F bit 4) δεν ενεργοποιήθηκε μόνιμα η αναφορά. Παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα και σε κάποιον άλλο ή έγιναν όλα εντάξει;
  4. Καλησπέρα συμforumites! Μήπως γνωρίζει κανείς με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να μεταφέρουμε μηνύματα που έχουμε σε backup αρχείο (.nbu) του PC Suite πίσω στο κινητό? Όταν προσπάθησα να τα επαναφέρω μέσω του PC Suite το κινητό έβγαλε άσπρη οθόνη και κόλλησε (νεκρό). Το backup το έκανα με 3.60 έκδοση firmware στο τηλέφωνο και την προσπάθεια για επαναφορά με 5.92 και 6.10 (αποτυχημένες και οι δυο).
  5. Καλημέρα παιδιά! Ακολουθώντας τη διαδικασία του USB flashing αναβάθμισα επιτυχώς το 6280 από 3.60 σε 5.92. Μετά την αναβάθμιση επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις είχαν όλα σβηστεί. Με το backup που είχα κάνει με PC Suite προσπαθησα να τα επαναφέρω αλλά όταν ολοκληρώνεται η επαναφορά το κινητό δεν ανταποκρίνεται και εμφανίζει λευκη οθόνη. Μέσω της ίδιας διαδικασίας έκανα ξανά firmware update αλλά τα στοιχεία (με ενδιαφέρουν κυρίως μηνύματα και ημερολόγιο) δεν μπορώ να τα περάσω με τίποτα στο τηλέφωνο. Συνέβη κάτι αντίστοιχο σε σας? Όποιος έχει καμιά ιδέα ας βοηθήσει.... Άκυρο παίδες, όλα μπήκαν κανονικά εκτός από τα μηνύματα. Αυτό τελικά κολλάει το σύστημα. Όταν επέλεξα ένα ένα όλα τα υπόλοιπα (ρυθμίσεις, ημερολόγιο κτλ) μπήκαν κανονικά. Καμιά ιδέα για τα μηνύματα? (είναι γύρω στα 2000 όλα μαζί. λέτε να φταίει αυτό?)
  6. Συγχαρητήρια! Απλά τέλειο!
×
×
  • Create New...