dimkit Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 19 minutes ago, gnkgr said: Εξαρτάτε απο την ηλικια σου... Αν εισαι ανω των 55-60 μαλλον το χρειαζεσαι καθημερινα. Αν τωρα εισαι ως 35-40 μαλλον το θες για να παιζεις με τους φιλους σου. Στις ενδιαμεσες ηλικιες μπορει και να το χρειαζεσαι αλλα μπορει και οχι.... Αν χρειάζεσαι για λογούς υγείας ή ηλικίας να μετράς καθημερινά την πίεση τότε σιγουρά μην εμπιστεύεσαι το ρολόι. Χρειάζεσαι εξειδικευμένο εξοπλισμό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Αν χρειάζεσαι για λογούς υγείας ή ηλικίας να μετράς καθημερινά την πίεση τότε σιγουρά μην εμπιστεύεσαι το ρολόι. Χρειάζεσαι εξειδικευμένο εξοπλισμό Συμφωνώ. Αλλά σε μια δύσκολη κατάσταση κάτι θα δεις. Εξάλλου δεν μπορείς να κουβαλάς όλη μέρα μαζί σου το πιεσόμετρο το ρολόι όμως μπορείς. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Την πίεση πάντως μια χαρά την μετράει. Εδώ κάνεις με ακριβό πιεσόμετρο 3 μετρήσεις, οι οποίες και οι 3 είναι διαφορετικές. Στο εγχειρίδιο αναφέρει ότι από τις 3, κρατάς τον μέσο όρο για να έχεις μια εικόνα. Και μιλάω για πιεσόμετρο 80€.Οπότε ναι μια χαρά μετράει και το ρολόι!Για πιο εξειδικευμένο που αναφέρθηκε πηγαίνεις στο νοσοκομείο και παρακολουθούν και άλλα!Τώρα για το ηλεκτροδιογραφημα δεν έχω προσωπική εμπειρία. Ένας καρδιολόγος ίσως μας πει. Αν τύχει και κάνω σε καρδιολόγο, ταυτόχρονα θα μετρήσω με το κινητό και θα δω τι θα μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Τελικά έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή ecg στο κινητό κάνοντας την διαδικασία, εύκολα... την βρίσκεις στο YouTube άμα βάλεις "ecg for watch 5 pro". (Δεν αφήνει εδώ να βάλω το link) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 (edited) έχει κανείς ασύρματο φορτιστή 2 ή 3 σε 1 που να κάνει και για το pro; δεν εννοώ να το φορτίζει αλλά να κάθεται σωστά για να φορτίσει χωρίς να υπάρχει θέμα με το λουράκι Edited September 8, 2022 by papdoux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση, όταν έχω την εφαρμογή για περπάτημα, καταγράφει συνέχεια τους παλμούς της καρδιάς? Γιατί στην ρύθμιση του health το έχω ανά 10 λεπτά Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 καλησπέρα, ελληνικά σε πληκτρολόγιο υπάρχει σε qwerty; επειδή βλέπω μόνο 3χ4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, papdoux said: καλησπέρα, ελληνικά σε πληκτρολόγιο υπάρχει σε qwerty; επειδή βλέπω μόνο 3χ4 Κατέβασε το Gboard το πληκτρολόγιο της Google γιατί το πληκτρολόγιο της Samsung δεν έχει ελληνικά σε qwerty Edited September 11, 2022 by andreas443 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 πρωί - πρωί με τον αγιασμό, εκεί που περιμέναμε τον παπά, μου ήρθε email από samsung για το δώρο, σε 20 μέρες λέει. Καλή σχολική χρονιά σε όλους 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 5 minutes ago, papdoux said: πρωί - πρωί με τον αγιασμό, εκεί που περιμέναμε τον παπά, μου ήρθε email από samsung για το δώρο, σε 20 μέρες λέει. Καλή σχολική χρονιά σε όλους 🙂 Σε 3 - 4 μέρες λογικα θα σου ερθει 😄 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 2 ώρες πριν, papdoux said: πρωί - πρωί με τον αγιασμό, εκεί που περιμέναμε τον παπά, μου ήρθε email από samsung για το δώρο, σε 20 μέρες λέει. Καλή σχολική χρονιά σε όλους 🙂 Εμενα πεμπτη είχε έρθει το email , παρασκευή τα παρελαβα , σαββατο τα πουλησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. September 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2022 με το ρολόι σε viva pos σας δουλεύει οκ; το Σάββατο πήγα να πληρώσω σε viva pos και ούτε που το διάβαζε, τρεις φορές το προσπάθησα. από την άλλη με viva pos και το alpha wallet πάντα δεν γινόταν η συναλλαγή αλλά όχι να μην επικοινωνούν τα nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 Επειδή προτίμησα το 4 classic 42μμ λόγω bezel και μεγέθους (έχω μικρό καρπό) αλλα τελικά η μπαταρία του ειναι άθλια και δε βγάζει καν 1 μερα, μπορεί κάποιος κάτοχος του 5 44μμ να μου γράψει πως παει η μπαταρία? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 2 ώρες πριν, margaritagr said: Επειδή προτίμησα το 4 classic 42μμ λόγω bezel και μεγέθους (έχω μικρό καρπό) αλλα τελικά η μπαταρία του ειναι άθλια και δε βγάζει καν 1 μερα, μπορεί κάποιος κάτοχος του 5 44μμ να μου γράψει πως παει η μπαταρία? Sent from my iPad using Tapatalk Συνολικά 3 ημέρες. Με την οθόνη always on 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 11 ώρες πριν, xabos said: Συνολικά 3 ημέρες. Με την οθόνη always on 3 μέρες συνέχεια always on; bluetooth, wifi ανοικτά; με ή χωρίς battery saving; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 (edited) 1 hour ago, papdoux said: 3 μέρες συνέχεια always on; bluetooth, wifi ανοικτά; με ή χωρίς battery saving; επειδη εχω το 5 44mm , 3 ημερες βγαζει με touch to wake , wifi off , power saving και flight τη νυχτα . μεχρι το 25% περιπου δεν το αφηνω πιο κατω. αυτη τη στιγμη ειμαι στο 37% μετα απο 2ημ. 11 ωρες και μου δειχνει 1 ημ. 8 ωρες ακομη Edited September 17, 2022 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 4 ώρες πριν, papdoux said: 3 μέρες συνέχεια always on; bluetooth, wifi ανοικτά; με ή χωρίς battery saving; Χωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 επειδη εχω το 5 44mm , 3 ημερες βγαζει με touch to wake , wifi off , power saving και flight τη νυχτα . μεχρι το 25% περιπου δεν το αφηνω πιο κατω. αυτη τη στιγμη ειμαι στο 37% μετα απο 2ημ. 11 ωρες και μου δειχνει 1 ημ. 8 ωρες ακομηΦίλος με τη χρήση που γράφω εγώ παραπάνω πιστεύεις θα μου βγάζει 2 μέρες? Μόνο που εγώ το θελω να ξυπνάει με το σήκωμα του χεριού και δεν το φοράω στον ύπνο. Ε και χωρίς power saving.Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 1 hour ago, margaritagr said: Φίλος με τη χρήση που γράφω εγώ παραπάνω πιστεύεις θα μου βγάζει 2 μέρες? Μόνο που εγώ το θελω να ξυπνάει με το σήκωμα του χεριού και δεν το φοράω στον ύπνο. Ε και χωρίς power saving. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το έχω δουλέψει και με raise to wake ,και power μόνο τη νύχτα . το φορτιζα κάθε δεύτερο βράδυ , όπου έφτανε με 30-35% . οπότε ναι 1 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Σ ευχαριστώ πολυ, αν κάποιος έχει δει το 44αρι σε κάποιο κατάστημα Αθήνα ως demo παρακαλώ ας το γράψει Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 επειδη εχω το 5 44mm , 3 ημερες βγαζει με touch to wake , wifi off , power saving και flight τη νυχτα . μεχρι το 25% περιπου δεν το αφηνω πιο κατω. αυτη τη στιγμη ειμαι στο 37% μετα απο 2ημ. 11 ωρες και μου δειχνει 1 ημ. 8 ωρες ακομηΜε allways on display βγάζει 2 ημέρες;;Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 (edited) 13 minutes ago, Da_rudakos said: Με allways on display βγάζει 2 ημέρες;; Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν το εχω δοκιμασει , αφου γραφω touch to wake = 3 ημερες . τωρα το εβγαλα απο φορτιση και το εβαλα για δοκιμη raise to wake μονο , αναγκαστικα χωρις power save , να δω ποσο θα βγαλει . Edited September 17, 2022 by stelioz78 1 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Παιδιά το 5 pro μου αρέσει πάρα πολύ επίσης είναι ένας σημαντικός παράγοντας η μπαταρία! Το 4αρι στο συγκεκριμένο θέμα ήταν χάλια! Αλλά είναι πανάκριβο δεν νομίζω ότι αξίζει. Έχω το galaxy watch και βλέπουμε!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 μου ήρθαν τα ακουστικά μετά από μία εβδομάδα, καλύτερα να έδιναν φορτιστή 😄 το google wallet ότι να 'ναι, το ανοίγω, μου βγάζει κάρτα, το πάω κοντά στο pos, τρώω άκυρο, βλέπω την οθόνη, ζητάει pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 On 17/9/2022 at 9:18 ΜΜ, Da_rudakos said: Με allways on display βγάζει 2 ημέρες;; Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν αφορά το Pro......(μην γενικεύεται)...αλλά το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts