zurabi_97 Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Όχι. Στο κλειστό γυμναστήριο έγιναν οι δοκιμές. Γιατί με τη δικιά μου συσκευή πιάνει 18.8Mbps λήψη στη περιοχή του κλειστου γυμναστηρίου, ενώ στο κέντρο (δίπλα από το κατάστημα της Cosmote) και στο ταχυδρομείο 70-80 Mbps. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Συνολικά στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και ειδικότερα σε Πευκοχώρι και Πολύχρονο ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες ταχύτητες ίντερνετ εκτός από Cosmote που νομίζω πως είναι πρώτη; Θα πάνε διακοπές φίλοι μου μεθαύριο γι αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Wind και cosmote και οι δυο με φουλ σειμα 3Ca Cosmote: https://www.speedtest.net/my-result/a/6237932260 Wind: https://drive.google.com/file/d/1-d_QRAa6ZjSIu75oEL99_8lcWJZCB1dp/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Wind και cosmote και οι δυο με φουλ σειμα 3Ca Cosmote: https://www.speedtest.net/my-result/a/6237932260 Wind: https://drive.google.com/file/d/1-d_QRAa6ZjSIu75oEL99_8lcWJZCB1dp/view?usp=drivesdk Σε ποια περιοχή έγιναν οι μετρήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Σε ποια περιοχή έγιναν οι μετρήσεις; Σερρες στην εξοδο προς Δραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Στο ιδιο σημειο με χθες τωρα πρωι πρωι (Τερμα μεγαλου αλεξανδρου Σερρες) 3Ca Cosmote: https://www.speedtest.net/my-result/a/6240292007 Wind: https://drive.google.com/file/d/10b4WFMwP3ZEHzk1KpQnEE9ZeFkeb9H9N/view?usp=drivesdk Δεν ξερω γιατι επιασα λιγοτερο απο χθες το μεσημερι αλλα το ετρεξα 3 φορες και αυτο ηταν το καλυτερο που μου εδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Συνολικά στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και ειδικότερα σε Πευκοχώρι και Πολύχρονο ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες ταχύτητες ίντερνετ εκτός από Cosmote που νομίζω πως είναι πρώτη; Θα πάνε διακοπές φίλοι μου μεθαύριο γι αυτό ρωτάω. Πευκοχωρι η Wind ήταν πολύ καλή και με Β7+20. Είχα μείνει ευχαριστημένος (roaming). Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Μόνο η Cosmote κάλυψη εδώ και μιλάμε για εξωτερική εσωτερική. Οι άλλες απλά ανύπαρκτες ούτε για τηλεφωνία. Απαράδεκτο για σημείο που έχει τόσο κόσμο και δεκάδες κατοικίες. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Cosmote vs wind night testing number 2 Κεντρο Σερρες (επιτελους επιασα την b3)https://drive.google.com/file/d/11lnTyx0Z1iAmTnljR_RFLBESJjRRMhHa/view?usp=drivesdk Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/a/6252861187 Wind https://www.speedtest.net/my-result/a/6252858029 Τερμα μεγαλου αλεξανδρου Cosmote: https://www.speedtest.net/my-result/a/6252883005 Wind: https://www.speedtest.net/my-result/a/6252884274 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Παρόλο που ενεργοποίησα το VoLTE στο f2g που έχω... δυστυχώς η ποιότητα ήχου στις κλήσεις δεν είναι καθόλου καλή και επίσης συνεχίζει να αργεί να πραγματοποιηθεί η κλήση σε αντίθεση με τη Vodafone που η κλήση πραγματοποιείται αστραπιαία και η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική. Αυτή βέβαια πάσχει αφάνταστα σε θέμα ίντερνετ και ταχυτήτων σε αντίθεση με τη Wind που πετάει στην κυριολεξία στα βόρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Παρόλο που ενεργοποίησα το VoLTE στο f2g που έχω... δυστυχώς η ποιότητα ήχου στις κλήσεις δεν είναι καθόλου καλή και επίσης συνεχίζει να αργεί να πραγματοποιηθεί η κλήση σε αντίθεση με τη Vodafone που η κλήση πραγματοποιείται αστραπιαία και η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική. Αυτή βέβαια πάσχει αφάνταστα σε θέμα ίντερνετ και ταχυτήτων σε αντίθεση με τη Wind που πετάει στην κυριολεξία στα βόρεια. Πως ενεργοποιείται το Volte σε f2g? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Πως ενεργοποιείται το Volte σε f2g? Τηλέφωνο στο 13700 (δωρεάν) ή μέσω μεσεντζερ στο f2g ή Wind. Ζητάς να σου το ενεργοποιήσουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Τηλέφωνο στο 13700 (δωρεάν) ή μέσω μεσεντζερ στο f2g ή Wind. Ζητάς να σου το ενεργοποιήσουν. Ισχύει και για την Q? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Θεωρητικά ναι. Στην πράξη φαίνεται πως και να σου πουν ότι το ενεργοποίησαν, δεν δουλεύει καν σε Q. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Μίλησα πριν λίγο μαζί τους (Wind) μέσω chat,στην αρχή μου είπαν οτι δεν υποστηρίζεται στη συνέχεια αφου επέμενα ,μου είπαν οτι θα το ενεργοποιήσουν για μελλοντική....χρήση στη γραμμή μου,συνέχισα να επιμένω ...μετα μου είπαν οτι ενεργοποιήθηκε στην γραμμή μου και εχουν δρομολογήσει να μου έρθει και sms.Ολα αυτά μετά απο πολύ ωρα(περίπου κανενα σαρανταπεντάλεπτο)Μέχρι στιγμής δεν βλέπω τίποτα αλλά ουτε είδα να υπάρχει η επιλογή VOLTE στην συσκευή μου,ενω στο ιδιο τηλέφωνο με την sim cosmote δουλεύειι κανονικά Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Αυτό είναι το πρόβλημα. Μόλις βάζεις Q sim το τηλέφωνο συμπεριφέρεται σαν να μην γίνεται με τίποτα να λειτουργήσει το volte. Ενώ με f2g, ακόμα και με την data card που δίνει το 1gb λόγω σταθερού (που δεν μπορεί καν να πραγματοποιήσει κλήσεις), μήνες τώρα έχει εμφανιστεί διακόπτης για ενεργοποίηση volte στις ρυθμίσεις δικτύου. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Έλα μωρέ με τις γελιότητες της wind. Είναι η μόνη εταιρία από τις τρεις που στο τηλέφωνο μου δεν κάνει CA και δεν δουλεύει το VoLTE. Στις άλλες δύο παίζουν όλα τέλεια. Η συσκευή μου είναι Mate 20x. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Το mate 20x που βγήκε Νοέμβρη του 18 έχει πολλές πιθανότητες να μην ανήκει στις συμβατές συσκευές. Όπως πολλές άλλες που μπορεί να παίζουν πχ cosmote. Είπαμε κανονικά πρέπει να έχει ενσωματώσει ο κατασκευαστής ρυθμίσεις στο λειτουργικό. Διαφορετικά ενδεχομένως να παίζει με κάποιες γενικές ρυθμίσεις, αλλά χωρίς να είναι εγγυημένο ότι θα δουλεύει άψογα. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 ξέρει κανείς αν το Samsung Galaxy A90 5G υποστηρίζει εκτός από την cosmote και την wind σε VoLTE και CA ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Αυτό είναι το πρόβλημα. Μόλις βάζεις Q sim το τηλέφωνο συμπεριφέρεται σαν να μην γίνεται με τίποτα να λειτουργήσει το volte. Ενώ με f2g, ακόμα και με την data card που δίνει το 1gb λόγω σταθερού (που δεν μπορεί καν να πραγματοποιήσει κλήσεις), μήνες τώρα έχει εμφανιστεί διακόπτης για ενεργοποίηση volte στις ρυθμίσεις δικτύου. Sent from my Galaxy S10e Πρέπει να εχεις τα δεδομένα του κινητου σου ανοιχτα για να δουλευει η υπηρεσια? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Πρέπει να εχεις τα δεδομένα του κινητου σου ανοιχτα για να δουλευει η υπηρεσια? Το ίδιο ισχύει και για τα sms. Σε δείχνει αν διαβάστηκε όπως στο Messenger. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Πρέπει να εχεις τα δεδομένα του κινητου σου ανοιχτα για να δουλευει η υπηρεσια?Όχι. Το volte απλά σου επιτρέπει να πραγματοποιεί κλήσεις όταν είσαι σε δίκτυο 4G. Δουλεύει και με κλειστά τα δεδομένα. Είναι άσχετο με αυτά, και εννοείται πως δεν καταναλώνει από τα δεδομένα που έχεις αγοράσει. Το ίδιο ισχύει και για τα sms. Σε δείχνει αν διαβάστηκε όπως στο Messenger. Σε τι αναφέρεσαι; Έδωσε RCS η wind; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 (edited) Η Vodafone σε ταχύτητες ίντερνετ πάει απ' το κακό στο χειρότερο στα βόρεια. Τωρινή μέτρηση στη Θέρμη και με τα τρία νούμερα μου.... Vodafone 5.90/4.21 Wind 32.4/14.0 Cosmote 29.8/1.83. Η Wind με εκπλήσσει κάθε μέρα και περισσότερο.... Η Cosmote σταθερή αξία στο ίντερνετ και κυρίως σε ταχύτητες. Η Vodafone τελευταία και καταιδρωμενη και σε συνδυασμό με το αισχος του ημερήσιου ορίου των 3GB είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Δυστυχώς...για το μέγεθος μιας τέτοιας εταιρείας... Edited July 17, 2020 by damierom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Εγώ στην Τήνο που βρίσκομαι βλέπω το εξής περίεργο. Είμαι στον Αγ. Ιωάννη,6χλμ νότια από την πόλη. Παράπονο δεν έχω, είναι πολύ ικανοποιητικά. Vodafone και Wind πιάνουν και τις 3 μπάντες και έχω δει μέχρι 165mbps στην πρώτη και 130 στην άλλη. Αυτά πάντα σε εξωτερικό χώρο γιατί μέσα πέφτει δραματικά. Cosmote μόνο band 3, αλλά φτάνει έυκολα μέχρι 90mbps. Στην πόλη τώρα περίμενα να είναι τα πράγματα λιγάκι χειρότερα, λόγω κόσμου. Αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερα. Σε ένα σημείο που βρήκα προχθές την ευκαιρία να μετρήσω, ακριβώς πάνω από το λιμάνι, η vodafone έπιανε band 3+20 και έφτανε τα 25mpbs. Η δε wind απογοητευτική με μόνο band 20 και max 7-8mbps. Cosmote δεν είχα μαζί μου προχθές, αλλά κάποια άλλη στιγμή δοκίμαζα στη διαδρομή προς την πόλη, και με 3CA στο what's up είδα μέχρι 125mbps. Πρέπει να ξαναμετρήσω στην πόλη, και με το καλό μου τηλέφωνο γιατί προχθές ήμουν με το Α40 που κάνει μόνο 2CA. Αλλά τα περίμενα πιο καλά τα πράγματα από την Vodafone και Wind. Το άλλο που έχω προσέξει είναι το εξής : Έχω πάρει την κάρτα vmb που δίνει αυτό το καλό πακέτο με τα 40GB στα 10€, και την δουλεύω με ένα τέτοιο tp-link router. Έχω επίσης μαζί μου το κουτάκι της wind vision στο οποίο έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή cosmote tv go για tablet και βλέπω και αυτό. Δοκιμάζοντας να δω σειρές, βλέπω ότι στα 720p κολλάει κάθε 1,5 λεπτό και φορτώνει. Δεν το περίμενα, μιας και ακόμη αν συνδέεται μόνο σε band 3 το ρούτερ, έχω δει μέχρι 90mbps. Αν το ρίξω στα 576p παίζει κανονικά. Κρατάω μια επιφύλαξη μήπως είναι ο συνδυασμός εφαρμογής και μηχανήματος το πρόβλημα, αλλά πιστεύω θα το διαπιστώσω σε λίγες μέρες που θα βάλω vdsl. Αν παίζει τουλάχιστον στα 720p άνετα, τότε θα φταίει η σύνδεση αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Έλα μωρέ με τις γελιότητες της wind. Είναι η μόνη εταιρία από τις τρεις που στο τηλέφωνο μου δεν κάνει CA και δεν δουλεύει το VoLTE. Στις άλλες δύο παίζουν όλα τέλεια. Η συσκευή μου είναι Mate 20x. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φταίει η συσκευή σου δηλαδή, φταίει η WIND. :p Εμένα το Xiaomi κάνει CA και VoLTE/VoWifi σε όλες, τα τελευταία 2 μόνο σε WIND δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, επειδή έχω Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts