VIPdriver Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Δεν το λέει μόνο η CEO της vf,αλλά και τα παιδιά εδώ μέσα που ξέρουν από τα δίκτυα. Έχουμε πολύ πιο χαμηλά όρια Δυσκολο να το πιστεψω με τους φραγκοκίλερς παρόχους που έχουμε. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Έχει θέμα η Cosmote εκεί; Δεν το ήξερα. Έχει τρομερή κίνηση λόγω ΟΠΑ και κρεμάει συχνά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 17 minutes ago, paanos said: Έχει τρομερή κίνηση λόγω ΟΠΑ και κρεμάει συχνά Πέφτει και σε edge; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Δυσκολο να το πιστεψω με τους φραγκοκίλερς παρόχους που έχουμε. Να στο θεσω διαφορετικα ως προς αυτο η Cosmote εχει τρυπες στην πολη μου(Πειραιας)λογω σχετικα χαμηλης ισχυος και μπορω να γραψω αρκετα τετοια σημεια. Ενα παραδειγμα δεν γινεται να ειμαι σε σπιτι για δουλεια ουτε 200 μετρα απο την "τουμπανο" κεραια της Τερψιθεας(100357-200357)και στους δυσκολους χωρους να εχει με το ζορι δυο γραμμες και μολις βγαινω στο παραθυρο να πιανει καμπανα.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 43 minutes ago, panos.k2 said: Πέφτει και σε edge; Η Cosmote όχι. Βγάζει όμως αυτό το μήνυμα ότι δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τα δεδομένα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Στη διαδρομή με πλοίο προς Χίο και στο ίδιο το νησί ποια είναι καλύτερη μεταξύ Cosmote και Nova για 4G/5G; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 12 minutes ago, MIKU said: Στη διαδρομή με πλοίο προς Χίο και στο ίδιο το νησί ποια είναι καλύτερη μεταξύ Cosmote και Nova για 4G/5G; Ενδιαφέρον ερώτημα! Βέβαια μέχρι το καλοκαίρι ίσως υπάρξουν αλλαγές! Βελτιώσεις-Αναβάθμισεις εννοώ. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 32 minutes ago, MIKU said: Στη διαδρομή με πλοίο προς Χίο και στο ίδιο το νησί ποια είναι καλύτερη μεταξύ Cosmote και Nova για 4G/5G; Η Vodafone. 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Δυσκολο να το πιστεψω με τους φραγκοκίλερς παρόχους που έχουμε. Μην περιμένεις τιμες Ευρώπης με όρια Ελλάδας. Προφανώς. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 8 minutes ago, TakeOverNet said: Μην περιμένεις τιμες Ευρώπης με όρια Ελλάδας. Προφανώς. Αυτό σίγουρο. Απλά εννοώ ότι δουλεύουν ήδη στα όρια της εκπομπής σήματος, ώστε να αποφύγουν τα έξοδα επενδύσεων στο δίκτυο. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 1 hour ago, TakeOverNet said: Η Vodafone. Για να ρωτάω για 2 συγκεκριμένες εταιρείες, πάει να πει πως αυτές έχω. Εσύ μπορείς να πας με Vodafone. 1 hour ago, Chrischal1908 said: Ενδιαφέρον ερώτημα! Βέβαια μέχρι το καλοκαίρι ίσως υπάρξουν αλλαγές! Βελτιώσεις-Αναβάθμισεις εννοώ. Θα πάω πιο γρήγορα 🤣 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Αφού έχεις αυτές τις δύο, προς τι το ερώτημα; Κάποια θα σε εξυπηρετήσει. 1 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 14 ώρες πριν, MIKU said: Στη διαδρομή με πλοίο προς Χίο και στο ίδιο το νησί ποια είναι καλύτερη μεταξύ Cosmote και Nova για 4G/5G; Παιρνεις και τις 2 μαζι σου και βλέπεις. Εγώ ποντάρω στην κοσμοτε. 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Παιρνεις και τις 2 μαζι σου και βλέπεις. Εγώ ποντάρω στην κοσμοτε. +1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 11 ώρες πριν, VIPdriver said: Παιρνεις και τις 2 μαζι σου και βλέπεις. Εγώ ποντάρω στην κοσμοτε. Cosmote έχω συμβόλαιο. Nova δεν έχω, απλά υπάρχει ένα F2G που παίρνει μια ανανέωση κάθε 12 μήνες. Γιαυτό ρωτάω. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Just now, MIKU said: Cosmote έχω συμβόλαιο. Nova δεν έχω, απλά υπάρχει ένα F2G που παίρνει μια ανανέωση κάθε 12 μήνες. Γιαυτό ρωτάω. Περιμένω τον Ιούνη να αναφέρεις τυχόν εγκατάσταση κεραίας στο Σισμανόγλειο! Ή συνεγκατάσταση. Θα τρέξουν και αυτοί, το SA το απαιτεί! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 45 minutes ago, Chrischal1908 said: Περιμένω τον Ιούνη να αναφέρεις τυχόν εγκατάσταση κεραίας στο Σισμανόγλειο! Ή συνεγκατάσταση. Θα τρέξουν και αυτοί, το SA το απαιτεί! Όταν και εάν φτιάξει, εννοείται θα το αναφέρω. Μέχρι τότε... 1 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 hour ago, MIKU said: Cosmote έχω συμβόλαιο. Nova δεν έχω, απλά υπάρχει ένα F2G που παίρνει μια ανανέωση κάθε 12 μήνες. Γιαυτό ρωτάω. Αρα θα κάνεις τον ελεγχο με το κοσμοτέ. Εαν δεν πιανει καλά, βάζεις καρτα στο f2g και δοκιμάζεις. Κανε και μία ερώτηση στα αντίστοιχα τοπικς του 4G των εταιριών, μπορεί καποιος να μένει εκει και να σου πει τι βολεύει στο νησί. 4 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 5 ώρες πριν, MIKU said: Cosmote έχω συμβόλαιο. Nova δεν έχω, απλά υπάρχει ένα F2G που παίρνει μια ανανέωση κάθε 12 μήνες. Γιαυτό ρωτάω. Cosmote με διαφορά, θα έπαιρνα βέβαια και μια Nova για backup. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Από τον Μάη θα δούμε το 5G SA από την Cosmote και μη;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 😂😂 https://myvolos.net/fotografiko-yliko-gia-keraies-kiniti/ https://gegonota.news/2024/04/04/14-nees-keraies-kinitis-tilefonias-stin-poli-tou-volou-tous-protous-3-mines-tou-2024/ 1 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 26 minutes ago, MIKU said: 😂😂 https://myvolos.net/fotografiko-yliko-gia-keraies-kiniti/ https://gegonota.news/2024/04/04/14-nees-keraies-kinitis-tilefonias-stin-poli-tou-volou-tous-protous-3-mines-tou-2024/ Αλήθεια έχουν πρόβλημα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 5 ώρες πριν, MIKU said: 😂😂 https://myvolos.net/fotografiko-yliko-gia-keraies-kiniti/ https://gegonota.news/2024/04/04/14-nees-keraies-kinitis-tilefonias-stin-poli-tou-volou-tous-protous-3-mines-tou-2024/ Μαζέψτε τους.... 6 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) On 3/4/2024 at 5:12 ΜΜ, Chrischal1908 said: Από τον Μάη θα δούμε το 5G SA από την Cosmote και μη;; Σε αυτό συμφωνούμε. Κάθε μήνα στην τεχνική λένε τον επόμενο μήνα είτε είναι για εταιρικούς πελάτες είτε για ιδιώτες. Εντωμεταξύ αν δεν το κλείσουν το θέμα δεν θα βγούνε και νέες firmware για τηλέφωνα αλλά και για router που χρησιμοποιούμε σε επαγγελματικές υποδομές. Όπως αυτό που φαίνεται πάλι n1 βασική μπάντα σε όλη την επικράτεια με ότι συνεπάγεται αυτό. Καλύτερα να μην βγάλει καμία ανακοίνωση η cosmote για να μας νευριάζει μόνο. Πάντως μετά το κόψιμο των εξτρασιμ υπάρχει αρκετά μεγαλη διαρροή συμβολαίων στα άλλα δίκτυα τουλάχιστον από πελάτες εταιρικούς. 4 ώρες πριν, doganos said: Μαζέψτε τους.... φίλε τι περίμενες ζούμε στην χώρα της αμορφωσιάς και δεν εννοώ σε ακαδημαϊκό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Οι κεραίες είναι το κερασάκι στην τούρτα. Εδω βλέπουμε τρομακτική βία στα σχολεία που είναι επέκταση το πως λειτουργούν οι οικογένειες και πως πλάθουμε τα παιδιά μας σαν κοινωνία. όλοι αγράμματοι επιστήμονες σε όλα Για αυτό μην περιμένουμε θαύματα στην Ελλάδα. από την μια η ξερολιαση ότι έχουν "ραδιενέργεια" οι σταθμοί που αν διάβαζαν λιγο φυσική στην 6η δημοτικού θα ήξεραν την διαφορά των ακτινοβολίων Από την άλλη μεσαίωνας ακόμα σε πολλούς τομείς όπως εν τος 2024 περιμένουμε να μας σώσει ο από μηχανής θεός σε όλα τα επίπεδα. Μετά δεν ντρέπονται να γράφουν Ελλάδα 2.0 στις σελίδες των υπουργείων. Είναι θέμα διακομματικό και ισχύει ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Edited 5 Απριλίου by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί η Nova θάβει τόσο πολύ το πακέτο Mobile Internet on the go με κάρτα. Cosmote: 200GB με 25 ευρώ (ή με 80 για 1 χρόνο). Vodafone: 200GB με 19,90. Nova: 30GB με 25 ευρώ. Γιατί τόσο μη ανταγωνιστικά πακέτα; 5 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Χανιά κέντρο βλέπω σηκώθηκαν οι ταχύτητες και 5G προς κήπο και στάδιο ( τελευταίες μετρήσεις χειμωνιάτικες παίζανε 60-70 τωρα βλέπω 300+ και επίσης δυτικά φούλαρε 5G προς Αγία Μαρίνα επίσης. 9 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts