p_k Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Με ποια συσκευή θα μετρήσεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Με ποια συσκευή θα μετρήσεις;X706 είναι τσουτσικο σε μέγεθος 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Θέλω να δω σε λίγες μέρες που θα κλείσουν στην NOVA το 3G στις Κυκλάδες τι θα γίνει; Έχουν αναβαθμίσει πλήρως εκεί ή το EDGE θα βασιλεύει;; Ξέρει κάποιος;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 On 16/11/2022 at 9:09 ΠΜ, mixtri said: Είχα πάει το 2015 και το 2017 καλοκαίρι στην Ήπειρο. Τότε η κοσμοτε ήταν η μόνη επιλογή. Προφανώς και τότε δεν ενδιέφερε τον κόσμο γιατί καθυστερούσε η αναβάθμιση τόσο πολύ από Victus με αποτέλεσμα η Κοσμοτε να μαζέψει πραγματικά όλο τον κόσμο. Τότε είχα Wind και η κατάσταση ειδικά στην Πάργα ήταν δραματική (απλό UMTS που δεν έπαιζε). Όντως η κοσμοτε πρέπει να αναβαθμίσει το συντομότερο στην Ήπειρο αλλά μη ξεχνάμε ότι ιστορικά ήταν και η μόνη που παρείχε ουσιαστικά υπηρεσίες μέχρι το 15-16 στην περιοχή. Νομίζω ότι πολύ σύντομα έρχονται σε εσάς στα δυτικά... Ακομα και βορεια ηπειρο παιζει η Wind πλεον απο τοτε π λες μαζι με Cosmote η Βονταφον εχει/ειχε τρομερο προβλημα σε αυτες τις περιοχες τωρα πλεον λογω συνεργασιας να χει αλλαξει 7 minutes ago, CamuCamu said: Ακομα και βορεια ηπειρο παιζει η Wind πλεον απο τοτε π λες μαζι με Cosmote η Βονταφον εχει/ειχε τρομερο προβλημα σε αυτες τις περιοχες τωρα πλεον λογω συνεργασιας να χει αλλαξει Τοτε π ειχα VF ετρωγα καλοσωρισμα απο Αλβανια τι εποχες 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 1 hour ago, CamuCamu said: Ακομα και βορεια ηπειρο παιζει η Wind πλεον απο τοτε π λες μαζι με Cosmote η Βονταφον εχει/ειχε τρομερο προβλημα σε αυτες τις περιοχες τωρα πλεον λογω συνεργασιας να χει αλλαξει Τοτε π ειχα VF ετρωγα καλοσωρισμα απο Αλβανια τι εποχες 😂 Welcome to Vodafone AL. Σαν σήμερα το θυμάμαι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Τοτε π ειχα VF ετρωγα καλοσωρισμα απο Αλβανια τι εποχες Καλά εδώ στα βουνά της Ηπείρου η vf είναι αηδιαστική. Τρελά κενά. Πρέπει να ακολουθήσουν σύστημα όπως της 3 Sverige για όσους Γιαννιώτες και γενικά ανθρώπους πάνε από πόλη στα χωριά των Ιωαννίνων. Όταν πήγαινα Βόρεια Σουηδία η Tre με αποζημίωνε ή μου έδινε καλά δώρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Σήμερα πήγα μια βόλτα στον Λαιλια Σερρών . Το χιονοδρομικό κέντρο του νόμου Σερρών . Τελευταία φορά που είχα πάει ήταν το 2018 (στην κυριολεξία 1 βδομάδα πριν βγάλει άδεια cosmote vodafone για micro στο σαλε). Micro 1403581 Mε vodafone δεν μετρησα να πω την αληθεια αλλα και αυτη ειχε τερμα καλυψη. Τελεια νεα και για την vodafone καθως εκανε επισης συνεγκατασταση στην 1201530 της wind( φαινεται οτι ειναι τωρινη η αδεια αλλα ο σταθμος υπαρχει χρονια) Έτσι λοιπόν σε όλη την πλαγιά της Καττιγκας η vodafone είχε Τέλεια κάλυψη 4G . ΑΑ και η cosmote με τέρμα κάλυψη ήταν με την μόνη διαφορά ότι ερχόταν από τα ξένα . Ταχύτητες 10-15mbps η vivacom. Έκπληξη μου έκανε και το ότι στην πλατεία των ξυλοκοπώντας είχαν σήμα και οι δυο εταίριες (Παλιά ήταν νεκρές) , η cosmote 4G και η vf 2G. Μέσα στις πλαγιές και στα βουνά κυρίως είσαι έκτοις και με τις δυο η με roaming από Βουλγαρία. Σήμα η cosmote με 4G έχει από το δασοφυλακειο και κάτω, ενώ η vf σε όλη την διαδρομή μέχρι τις Σέρρες έχει σχετικά μέτρια με κακή αλυψη 4G . Άλλωστε η cote εχει κεραια στην ορεινη την 3240 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 (edited) On 20/11/2022 at 2:58 ΜΜ, georgebad said: Edited December 14, 2022 by CosMap Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 1 minute ago, CosMap said: Κρίμα που δεν πήγε κάποιος με cellmapper εκεί δεν υπάρχει. Το android κινητό μου το άφησα στην Θεσσαλονίκη 😭. Αλλά υπόσχομαι θα ξαναπεράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 2 minutes ago, georgebad said: Το android κινητό μου το άφησα στην Θεσσαλονίκη 😭. Αλλά υπόσχομαι θα ξαναπεράσω Πάρε μια και καλή android συσκευή να μην το ξεχνάς ποτέ για cell mapper 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 1 minute ago, cmvr said: Πάρε μια και καλή android συσκευή να μην το ξεχνάς ποτέ για cell mapper 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Τώρα μπήκαμε στο ecoSystem και δεν βγαίνουμε 😝 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 (edited) Καλησπέρα. Θα βρίσκομαι από 20-23 Δεκεμβρίου μάλλον στα Γιάννενα. Από όσα διαβάζω στο forum η COSMOTE δεν είναι τόσο καλή. Να πάω με το συμβόλαιό μου ή να πάρω κάρτα από VICTUS? Στη διαδρομή από Αθήνα κέντρο μέχρι και την πόλη ποια είναι η καλύτερη; Edited November 20, 2022 by Gv2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 15 minutes ago, Gv2008 said: Καλησπέρα. Θα βρίσκομαι από 20-23 Δεκεμβρίου μάλλον στα Γιάννενα. Από όσα διαβάζω στο forum η COSMOTE δεν είναι τόσο καλή. Να πάω με το συμβόλαιό μου ή να πάρω κάρτα από VICTUS? Στη διαδρομή από Αθήνα κέντρο μέχρι και την πόλη ποια είναι η καλύτερη; Η cosmote με ΔΙΑΦΟΡΑ στην διαδρομή . Τέρμα 5G παντού σε όλη την διαδρομη με εξερετικες ταχύτητες . Τώρα μέσα στα γιαννενα δεν ξέρω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 1 minute ago, georgebad said: Η cosmote με ΔΙΑΦΟΡΑ στην διαδρομή . Τέρμα 5G παντού σε όλη την διαδρομη με εξερετικες ταχύτητες . Τώρα μέσα στα γιαννενα δεν ξέρω Επειδή δεν έχω 5G κινητό είναι εξίσου καλή και σε 4G+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 1 minute ago, Gv2008 said: Επειδή δεν έχω 5G κινητό είναι εξίσου καλή και σε 4G+? Εννοείτε . Ειδικά στην Ολυμπία οδό η δοαφορα είναι χαοτική . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 5 minutes ago, georgebad said: Εννοείτε . Ειδικά στην Ολυμπία οδό η δοαφορα είναι χαοτική . Έχω περάσει από εκεί. Οι άλλες είναι καρφωμένες σε EDGE ειδικά η κόκκινη Για μέσα στην πόλη ξέρετε τι παίζει; Δεν θέλω 100αρια παντού απλά να έχει λειτουργικό 4G στα 15mbps. Περισσότερο με νοιάζει η διαδρομή που από ότι μου λέει ο @georgebadείναι εκπληκτική 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Ακούστε. Στα Γιάννενα για λίγες μέρες όλες είναι Καλές. Αν κινηθείς πολυ καταλαβαίνεις ότι η COSMOTE έχει ελλείψεις. Έλα με κοσμοτε για 3 μέρες, σιγά το πράγμα. Ακόμα και γώ με την κοσμοτε δεν είχα θέμα. Απλά κατάλαβα όταν κινήθηκα σε όλη την πόλη πως η wind είναι καλύτερη. Έλα με κοσμοτε να δεις και το Ν78 γύρω από τον ΟΤΕ που τα σπάει. Sent from my iPhone using TapatalkΑκούστε. Στα Γιάννενα για λίγες μέρες όλες είναι Καλές. Αν κινηθείς πολυ καταλαβαίνεις ότι η COSMOTE έχει ελλείψεις. Έλα με κοσμοτε για 3 μέρες, σιγά το πράγμα. Ακόμα και γώ με την κοσμοτε δεν είχα θέμα. Απλά κατάλαβα όταν κινήθηκα σε όλη την πόλη πως η wind είναι καλύτερη. Έλα με κοσμοτε να δεις και το Ν78 γύρω από τον ΟΤΕ που τα σπάει. Sent from my iPhone using TapatalkΤραγικό θέμα με καμία δεν θα έχεις, το σημα είναι καλό στην πόλη σε γενικές γραμμές. 3 μέρες και να κάνεις διαδικασία για κάρτα δεν αξίζει τον κόπο. Αν έμενες μόνιμα εδώ θα έβγαζες μόνος σου συμπεράσματα. Για μένα που κινούμαι σε όλη την πόλη η wind είναι πολυ καλύτερη και πιο λειτουργική σε αρκετά σημεία αλλά για μια επίσκεψη έλα με COSMOTE και δοκίμασε και το 5G στο κέντρο (μόνο γύρω από τον ΟΤΕ γιατί προς λίμνη/Χαριλάου τρικουπη/πυρσινελα και λίγο στη Δωδώνης πάει 4G) Sent from my iPhone using TapatalkΑκούστε. Στα Γιάννενα για λίγες μέρες όλες είναι Καλές. Αν κινηθείς πολυ καταλαβαίνεις ότι η COSMOTE έχει ελλείψεις. Έλα με κοσμοτε για 3 μέρες, σιγά το πράγμα. Ακόμα και γώ με την κοσμοτε δεν είχα θέμα. Απλά κατάλαβα όταν κινήθηκα σε όλη την πόλη πως η wind είναι καλύτερη. Έλα με κοσμοτε να δεις και το Ν78 γύρω από τον ΟΤΕ που τα σπάει. Sent from my iPhone using TapatalkΤραγικό θέμα με καμία δεν θα έχεις, το σημα είναι καλό στην πόλη σε γενικές γραμμές. 3 μέρες και να κάνεις διαδικασία για κάρτα δεν αξίζει τον κόπο. Αν έμενες μόνιμα εδώ θα έβγαζες μόνος σου συμπεράσματα. Για μένα που κινούμαι σε όλη την πόλη η wind είναι πολυ καλύτερη και πιο λειτουργική σε αρκετά σημεία αλλά για μια επίσκεψη έλα με COSMOTE και δοκίμασε και το 5G στο κέντρο (μόνο γύρω από τον ΟΤΕ γιατί προς λίμνη/Χαριλάου τρικουπη/πυρσινελα και λίγο στη Δωδώνης πάει 4G) Sent from my iPhone using TapatalkΜόλις ειδα ότι η συσκευή σου είναι 4G+. Και πάλι δεν θα έχεις θέμα. Αλλά μην περιμένεις σούπερ ουαου ταχύτητες. Στο 95% διψήφια θα είναι. Στην Δωδώνης στο TeamViewer απ έξω στο δρόμο όπως θα μπαίνεις στην πόλη κανε ένα σπιντεστ εκεί βαράει 300αρια με 4G+ (αν το φωτίσει ο θεός) και μετά στο κέντρο λίγο πυρσινελα και γύρω από τον ΟΤΕ αξίζει. Κατά τα αλλά 30-50, Που είναι υπεραρκετά αλλά δεν συγκρίνονται με τους άλλους δυο ειδικά την μπλε-μαύρη στο 4GSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 το ότι τώρα δεν μας φτάνουν τα 50 mbps από κινητό πια με ξεπερνάει. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 ας είχα παντού 50/5 με όλες τις εταιρίες αλλά παντού κυριολεκτικά και σας χαρίζω τα 1000 σε συγκεκριμένα σημεία 😃 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 1 minute ago, cmvr said: το ότι τώρα δεν μας φτάνουν τα 50 mbps από κινητό πια με ξεπερνάει. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 ας είχα παντού 50/5 με όλες τις εταιρίες αλλά παντού κυριολεκτικά και σας χαρίζω τα 1000 σε συγκεκριμένα σημεία 😃 👍👍👍👍👍👍 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 το ότι τώρα δεν μας φτάνουν τα 50 mbps από κινητό πια με ξεπερνάει. ας είχα παντού 50/5 με όλες τις εταιρίες αλλά παντού κυριολεκτικά και σας χαρίζω τα 1000 σε συγκεκριμένα σημεία Είπα ότι είναι υπεραρκετά, αλλά δεν φτανουν το επίπεδο των άλλων δυο. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 12 ώρες πριν, Gv2008 said: Καλησπέρα. Θα βρίσκομαι από 20-23 Δεκεμβρίου μάλλον στα Γιάννενα. Από όσα διαβάζω στο forum η COSMOTE δεν είναι τόσο καλή. Να πάω με το συμβόλαιό μου ή να πάρω κάρτα από VICTUS? Στη διαδρομή από Αθήνα κέντρο μέχρι και την πόλη ποια είναι η καλύτερη; Μη λέμε υπερβολές. Μια χαρά είναι και το παλιό δίκτυο. 1 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Μη λέμε υπερβολές. Μια χαρά είναι και το παλιό δίκτυο.Δεν είναι παλιό. Σε μεγάλο μέρος αναβαθμισμένο ειναι. Απλά δεν είναι τόσο καλό όσο των άλλων κυρίως από θέμα κάλυψης και ταχυτήτων αν φύγεις από κάποια σημεία (κεντρικούς δρόμους) Sent from my iPhone using TapatalkΔεν είναι παλιό. Σε μεγάλο μέρος αναβαθμισμένο ειναι. Απλά δεν είναι τόσο καλό όσο των άλλων κυρίως από θέμα κάλυψης και ταχυτήτων αν φύγεις από κάποια σημεία (κεντρικούς δρόμους) Sent from my iPhone using TapatalkΕίναι λόγω των κακών θέσεων των κεραιών της κοσμοτε σε κάποια σημεία και επειδή η victus γέμισε τα Γιάννενα με συνεγκαταστασεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Μη λέμε υπερβολές. Μια χαρά είναι και το παλιό δίκτυο.Και οι ταχύτητες δεν υστερούν αν η κοσμοτε είναι με 4G και οι άλλες στο 5G. Υστερούν και σε σημεία που καμία δεν έχει 5G ή και οι τρεις. δεν είναι θέμα κίνησης. Όλες τις ώρες της μέρας είναι ίδιες ταχύτητες πάνω κατω. Πρέπει λίγο να το σουλουπώσουν στα Γιάννενα γιατί είναι Κάπως ασταθες. Κάνει εναλλαγές 4G/5G σε κάποιες περιοχές και είναι και σημεία που το 5G ΣΕΡΝΕΤΑΙ (στους Αμπελοκήπους σε κάποιους δρόμους) αλλά αφού δεν κανει τις τρελες της vf καλά είναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 (edited) 21 ώρες πριν, Gv2008 said: Έχω περάσει από εκεί. Οι άλλες είναι καρφωμένες σε EDGE ειδικά η κόκκινη Για μέσα στην πόλη ξέρετε τι παίζει; Δεν θέλω 100αρια παντού απλά να έχει λειτουργικό 4G στα 15mbps. Περισσότερο με νοιάζει η διαδρομή που από ότι μου λέει ο @georgebadείναι εκπληκτική Μια χαρά είναι η Cosmote. Και μέσα στην πόλη και στη διαδρομή που θες και αρκετά παραπάνω από 15Mbps. Στην Ολυμπία/Ιόνια οδός είναι πάντα με 4G/5G. Edited November 21, 2022 by AlexM2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 3 ώρες πριν, AlexM2 said: Μια χαρά είναι η Cosmote. Και μέσα στην πόλη και στη διαδρομή που θες και αρκετά παραπάνω από 15Mbps. Στην Ολυμπία/Ιόνια οδός είναι πάντα με 4G/5G. Οι άλλες πώς παίζουν εκεί;; Έχουν 4G+ λειτουργικό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Πού να μην είχαν αναφερθεί και εκτενώς τις περασμένες μέρες.Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts