marios239 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 21 minutes ago, odim said: όταν μιλάμε για κάλυψη βάζουμε και το 2G δίκτυο μέσα, η cosmote είναι καλύτερη σε δίκτυο 5G αλλά σε κάλυψη τη vodafone στην επαρχία δεν τη φτάνει.. Αν κατέβεις προς κεντρική και νότια Ελλάδα θα καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απόλυτα. Και σε ταχύτητες, και σε κάλυψη είναι ανώτερη η cosmote, δυστυχώς, σε πολλά σημεία! Όπως υπάρχουν χωριά που η cosmote είναι χάλια, υπάρχουν και χωριά όπου οι βικτουσιανές είναι ανύπαρκτες, με δίκτυο μη διαθέσιμο σε εσωτερικούς χώρους (Καλά Νερά Πηλίου πχ). Για κάποιο λόγο νότια η cosmote έχει συχνά πιο πυκνό δίκτυο απ' ότι βόρεια, οπότε δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε εσωτερικούς χώρους. Βόρεια πρέπει να το κοιτάξει γιατί και στη Θεσσαλονίκη που είμαι είχα θέμα με την ομιλία μέσα στο σπίτι με cosmote και πήγα σε vf. Φαίνεται όμως ότι βγάζουν πλέον άδειες και καλύπτουν προβληματικές περιοχές. ΥΓ: Σχετικά με το 2g, η vf έχει μακράν τη χειρότερη ποιότητα ήχου και έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με τις κλήσεις 2g, που δεν έχω δει με cosmote ή nova 9 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 20 minutes ago, odim said: όταν μιλάμε για κάλυψη βάζουμε και το 2G δίκτυο μέσα Η εποχή του 2G ωστόσο έχει τελειώσει και βαίνει για κατάργηση τα επόμενα χρόνια. Ξεκάθαρα από εποχές Telestet η Nova έχει τον καλύτερο ήχο στις κλήσεις και δε το λέω μόνο εγώ αλλά πολύς κόσμος. Η Vodafone κάτι έχει κάνει τελευταία με τον ήχο με κλήσεις 2G δεν καταλαβαίνω τι μου λένε ,δεν ξερω εαν είναι τοπικό πρόβλημα, μου θυμίζει το παλιό δίκτυο Cosmote 2G. Βέβαια η πλειοψηφία έχει πάει σε νεότερες συσκευές με VoLTE οπότε δεν υπάρχει θέμα. Just now, marios239 said: Αν κατέβεις προς κεντρική και νότια Ελλάδα θα καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απόλυτα. Και σε ταχύτητες, και σε κάλυψη είναι ανώτερη η cosmote, δυστυχώς, σε πολλά σημεία! Όπως υπάρχουν χωριά που η cosmote είναι χάλια, υπάρχουν και χωριά όπου οι βικτουσιανές είναι ανύπαρκτες, με δίκτυο μη διαθέσιμο σε εσωτερικούς χώρους (Καλά Νερά Πηλίου πχ). Για κάποιο λόγο νότια η cosmote έχει συχνά πιο πυκνό δίκτυο απ' ότι βόρεια, οπότε δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε εσωτερικούς χώρους. Βόρεια πρέπει να το κοιτάξει γιατί και στη Θεσσαλονίκη που είμαι είχα θέμα με την ομιλία μέσα στο σπίτι με cosmote και πήγα σε vf. Φαίνεται όμως ότι βγάζουν πλέον άδειες και καλύπτουν προβληματικές περιοχές. ΥΓ: Σχετικά με το 2g, η vf έχει μακράν τη χειρότερη ποιότητα ήχου και έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με τις κλήσεις 2g, που δεν έχω δει με cosmote ή nova Ναι όντως και η Nova επειδή δε μοιάζει απεριόριστα σαν τη τρελή αντέχει πολλές φορές. Καλά Νερά είναι τουριστική περιοχή, το καλοκαίρι βγαίνουν off πρέπει να μπει κεραία, και εσείς θα έχετε όφελος και αυτοί. Σε εσωτερικούς αυτή επιλέγει κάτι ξεγυρισμένες Β7 και με οριακό σήμα αντί να επιλέξει Β20 ή κάνει B7+B20. Ρουφάει τη μπαταρία με το καλαμάκι έτσι. Συμφωνώ, κορυφή στις κλήσεις 2G είναι η Nova. Η Cosmote πιο παλιά είχε μερικά θέματα 2G με το παλιό δίκτυο τώρα έχει στρώσει σήμερα έκανα κλήση 2G to 2G (Cosmote to Nova) και ήταν πολύ κομπλέ για υπόγειο. Φαίνεται πως δεν ήταν ιδέα μου για την ομιλία 2G της Vodafone. Παλιά ήταν μια χαρά τώρα τον τελευταίο χρόνο εγώ έχω παρατηρήσει το θέμα αυτό τι να πω δε ξέρω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου όντως η vodafone σε ποιότητα ήχου στο 2g ήταν χάλια..δεν άκουγες καθαρά, έκανε παράσιτα.. 4 Παράθεση Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Επιβεβαιώνω και γω για το 2G της Vodafone στη Ζάκυνθο σε εσωτερικούς χώρους που δεν είναι φουλ το σήμα.. Στα Τρίκαλα πριν λίγες μέρες με γεμάτο 2G δεν είχα θέμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Παιδιά, ας μη συνεχίζουμε ανούσιες κουβέντες — τα έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, ούτε από τους φαν της Cosmote ούτε των άλλων παρόχων, αλλά το θέμα της κάλυψης εκτός πόλης με νορμάλ ταχύτητες είναι προβληματικό για όλους. Η Victus, με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις της εκτός πόλης, έχει κλείσει την ψαλίδα και πλέον υπάρχουν αρκετά σημεία όπου η Cosmote πρέπει να "πατήσει" πάνω σε αυτές. Όποιος θέλει να έχει πραγματικά καλή κάλυψη στην επαρχία, με αξιόλογες ταχύτητες και χωρίς να στραφεί στο Starlink Mini, μπορεί να επιλέξει δύο SIM: μία από την Telekom και μία από κάποιο δίκτυο Victus, ώστε να καλύπτει τα "κενά" της μίας με την άλλη, και μάλιστα πιο οικονομικά. Απλώς, ακούγονται υπερβολές και από τους φαν και των τριών δικτύων. Ξέρετε πόσες φορές έχω το κινητό στην Cosmote και αναγκάζομαι να γυρίσω σε Vodafone επειδή η πρώτη είναι τραγική στο εκάστοτε σημείο και το αντίστροφο είναι τραγική στην Vodafone και το γυρναω σε Cosmote; Δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα αυτές οι κουβέντες, γιατί αν στο σημείο που βρίσκεσαι δεν έχεις σήμα ή το κόστος είναι απαγορευτικό, τότε όλη η συζήτηση είναι απλώς μια "τρύπα στο νερό". Αν θέλετε όμως να μην έχετε προβλήματα πουθενά μόνο νοβα 🤣 Εγγύηση κοφτερ 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 42 minutes ago, cmvr said: Παιδιά, ας μη συνεχίζουμε ανούσιες κουβέντες — τα έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, ούτε από τους φαν της Cosmote ούτε των άλλων παρόχων, αλλά το θέμα της κάλυψης εκτός πόλης με νορμάλ ταχύτητες είναι προβληματικό για όλους. Η Victus, με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις της εκτός πόλης, έχει κλείσει την ψαλίδα και πλέον υπάρχουν αρκετά σημεία όπου η Cosmote πρέπει να "πατήσει" πάνω σε αυτές. Όποιος θέλει να έχει πραγματικά καλή κάλυψη στην επαρχία, με αξιόλογες ταχύτητες και χωρίς να στραφεί στο Starlink Mini, μπορεί να επιλέξει δύο SIM: μία από την Telekom και μία από κάποιο δίκτυο Victus, ώστε να καλύπτει τα "κενά" της μίας με την άλλη, και μάλιστα πιο οικονομικά. Απλώς, ακούγονται υπερβολές και από τους φαν και των τριών δικτύων. Ξέρετε πόσες φορές έχω το κινητό στην Cosmote και αναγκάζομαι να γυρίσω σε Vodafone επειδή η πρώτη είναι τραγική στο εκάστοτε σημείο και το αντίστροφο είναι τραγική στην Vodafone και το γυρναω σε Cosmote; Δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα αυτές οι κουβέντες, γιατί αν στο σημείο που βρίσκεσαι δεν έχεις σήμα ή το κόστος είναι απαγορευτικό, τότε όλη η συζήτηση είναι απλώς μια "τρύπα στο νερό". Αν θέλετε όμως να μην έχετε προβλήματα πουθενά μόνο νοβα 🤣 Εγγύηση κοφτερ 🤣 Ακριβώς. Με λίγα λόγια, είναι ανάλογα τη περιοχή και όχι γενικόλογα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 33 minutes ago, cmvr said: Παιδιά, ας μη συνεχίζουμε ανούσιες κουβέντες — τα έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, ούτε από τους φαν της Cosmote ούτε των άλλων παρόχων, αλλά το θέμα της κάλυψης εκτός πόλης με νορμάλ ταχύτητες είναι προβληματικό για όλους. Η Victus, με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις της εκτός πόλης, έχει κλείσει την ψαλίδα και πλέον υπάρχουν αρκετά σημεία όπου η Cosmote πρέπει να "πατήσει" πάνω σε αυτές. Όποιος θέλει να έχει πραγματικά καλή κάλυψη στην επαρχία, με αξιόλογες ταχύτητες και χωρίς να στραφεί στο Starlink Mini, μπορεί να επιλέξει δύο SIM: μία από την Telekom και μία από κάποιο δίκτυο Victus, ώστε να καλύπτει τα "κενά" της μίας με την άλλη, και μάλιστα πιο οικονομικά. Απλώς, ακούγονται υπερβολές και από τους φαν και των τριών δικτύων. Ξέρετε πόσες φορές έχω το κινητό στην Cosmote και αναγκάζομαι να γυρίσω σε Vodafone επειδή η πρώτη είναι τραγική στο εκάστοτε σημείο και το αντίστροφο είναι τραγική στην Vodafone και το γυρναω σε Cosmote; Δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα αυτές οι κουβέντες, γιατί αν στο σημείο που βρίσκεσαι δεν έχεις σήμα ή το κόστος είναι απαγορευτικό, τότε όλη η συζήτηση είναι απλώς μια "τρύπα στο νερό". Αν θέλετε όμως να μην έχετε προβλήματα πουθενά μόνο νοβα 🤣 Εγγύηση κοφτερ 🤣 πλάκα πλάκα η nova έχει κάνει τις περισσότερες αναβαθμίσεις γιατί δεν είχε σήμα σε πολλά σημεία,τώρα είναι καλή!! 2 1 1 Παράθεση Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Ναι μια χαρά ζάχαρη, ανέβασε την ισχύ μέλι στάζουν όλα. Εγώ δεν έχω προσωπικά κάποια προτίμηση ούτε αδυναμία σε κανένα καρτελοδίκτυο από τα Ελληνικά εδώ. Ο κάθε ένας έχει τη δική του αποχή και είναι σεβαστή. Όποιος θέλει ας συμφωνήσει Όποιος θέλει ας διαφωνήσει στο ποστ μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Από Καμαρίτσα εώς πάνω στο Προκόπι (στη γνωστή εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου) το οδικό δίκτυο είναι ένα χάλι και μισό. Ως γνωστόν τα δίκτυα έχουν να πειραχτούν πολύ καιρό κεραία έχει να μπει πάνω από 4-5 χρόνια σίγουρα ενώ έχουν να περάσουν οι πάροχοι σίγουρα 2 χρόνια η εικόνα είναι κάθε χρόνο η ίδια. Στα σημεία που η nova ήταν εκτός δικτύου ή EDGE ξαφνικά έχει σήμα 4G χωρίς να μπει νέα κεραία ή αλλαγή συνέχεια περνάω και φαίνεται το κίτρινο το πάνελ έναντι του νέου και στις 3 εταιρείες. Τουλάχιστον για τις κεραίες που καλύπτουν το οδικό δίκτυο αναφέρομαι ανεβαίνω πολλά χρόνια. Είναι δυνατόν να πιάνει από ΣΚΟΠΕΛΟ στο Μαντούδι; είναι τρελοί; με πόσο παίζει; εκτός αυτού στον Άγιο Ιωάννη στο Προκόπι είχε μονο 2G 900αρι από MANTOYDI.TOP ξαφνικά πιάνει και 5G ενώ δεν έχει γίνει κάποια δοκιμή αλλαγή το netmonster τα έχει όλα καταγεγραμένα δεν βρέθηκε κανένα νέο cell. Δεν λέω ότι είναι ακόμα άριστη έχει ακόμα πολλές τρύπες αλλα δικαιολογείται λόγω της γεωμορφολογίας. Άμα δείτε στα χαρτιά. Κάτι πάει λάθος τότε. Δεν θα κατηγορήσω την εταιρεία μιας και δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό να μετρήσω αλλά είναι πολύ περίεργο. Απλά το λέω. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου εδώ δείχνει την κάλυψη των εταιρειών κάθε χώρας αλλά από ότι είδα έχει να ενημερωθεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.. https://www.gsma.com/coverage/#12 3 Παράθεση Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Καλημέρα μια είναι η λύση starlink στο κινητό ξέρουμε ποια θα είναι η πρώτη που θα το κάνει στην Ελλάδα; 16 ώρες πριν, memoriesradio said: https://youtu.be/wvQgsJ1JHAY?feature=shared Τρίγωνα κάλαντα μέσα στην χαχαχαχαχαχαψψα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου από τον ίδιο σταθμό συνεγκατάσταση η vodafone εκπέμπει Β20 -86dbm και η nova εκπέμπει Β3 -104dbm,εδώ βλέπουμε οτι ο σχεδιασμός είναι διαφορετικός σε κάθε εταιρεία,η nova ίσως να χρησιμοποιεί το B20 μόνο σε μεγάλες αποστάσεις απο την κεραία,πιο πολυ παίζει B3+B7...αυτό που λέτε οτί ανέβασε την ισχύ δεν το έχω δει,μήπως παίζει πιο πολυ προς τα κάτω Αθηνα-Νότια Ελλάδα?? 2 1 Παράθεση Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου On 29/5/2025 at 3:53 ΜΜ, odim said: από τον ίδιο σταθμό συνεγκατάσταση η vodafone εκπέμπει Β20 -86dbm και η nova εκπέμπει Β3 -104dbm,εδώ βλέπουμε οτι ο σχεδιασμός είναι διαφορετικός σε κάθε εταιρεία,η nova ίσως να χρησιμοποιεί το B20 μόνο σε μεγάλες αποστάσεις απο την κεραία,πιο πολυ παίζει B3+B7...αυτό που λέτε οτί ανέβασε την ισχύ δεν το έχω δει,μήπως παίζει πιο πολυ προς τα κάτω Αθηνα-Νότια Ελλάδα?? Πρέπει συγκρίνουμε μήλα με μήλα. Β20 vs B3 δεν έχει νόημα. On 26/5/2025 at 7:59 ΜΜ, elkons said: Ναι μια χαρά ζάχαρη, ανέβασε την ισχύ μέλι στάζουν όλα. Εγώ δεν έχω προσωπικά κάποια προτίμηση ούτε αδυναμία σε κανένα καρτελοδίκτυο από τα Ελληνικά εδώ. Ο κάθε ένας έχει τη δική του αποχή και είναι σεβαστή. Όποιος θέλει ας συμφωνήσει Όποιος θέλει ας διαφωνήσει στο ποστ μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Από Καμαρίτσα εώς πάνω στο Προκόπι (στη γνωστή εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου) το οδικό δίκτυο είναι ένα χάλι και μισό. Ως γνωστόν τα δίκτυα έχουν να πειραχτούν πολύ καιρό κεραία έχει να μπει πάνω από 4-5 χρόνια σίγουρα ενώ έχουν να περάσουν οι πάροχοι σίγουρα 2 χρόνια η εικόνα είναι κάθε χρόνο η ίδια. Στα σημεία που η nova ήταν εκτός δικτύου ή EDGE ξαφνικά έχει σήμα 4G χωρίς να μπει νέα κεραία ή αλλαγή συνέχεια περνάω και φαίνεται το κίτρινο το πάνελ έναντι του νέου και στις 3 εταιρείες. Τουλάχιστον για τις κεραίες που καλύπτουν το οδικό δίκτυο αναφέρομαι ανεβαίνω πολλά χρόνια. Είναι δυνατόν να πιάνει από ΣΚΟΠΕΛΟ στο Μαντούδι; είναι τρελοί; με πόσο παίζει; εκτός αυτού στον Άγιο Ιωάννη στο Προκόπι είχε μονο 2G 900αρι από MANTOYDI.TOP ξαφνικά πιάνει και 5G ενώ δεν έχει γίνει κάποια δοκιμή αλλαγή το netmonster τα έχει όλα καταγεγραμένα δεν βρέθηκε κανένα νέο cell. Δεν λέω ότι είναι ακόμα άριστη έχει ακόμα πολλές τρύπες αλλα δικαιολογείται λόγω της γεωμορφολογίας. Άμα δείτε στα χαρτιά. Κάτι πάει λάθος τότε. Δεν θα κατηγορήσω την εταιρεία μιας και δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό να μετρήσω αλλά είναι πολύ περίεργο. Απλά το λέω. Δίκτυο λατέρνα. On 26/5/2025 at 7:44 ΜΜ, odim said: πλάκα πλάκα η nova έχει κάνει τις περισσότερες αναβαθμίσεις γιατί δεν είχε σήμα σε πολλά σημεία,τώρα είναι καλή!! Αναβάθμιση είναι η αύξηση ισχύος; On 26/5/2025 at 4:14 ΜΜ, marios239 said: Αν κατέβεις προς κεντρική και νότια Ελλάδα θα καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απόλυτα. Και σε ταχύτητες, και σε κάλυψη είναι ανώτερη η cosmote, δυστυχώς, σε πολλά σημεία! Όπως υπάρχουν χωριά που η cosmote είναι χάλια, υπάρχουν και χωριά όπου οι βικτουσιανές είναι ανύπαρκτες, με δίκτυο μη διαθέσιμο σε εσωτερικούς χώρους (Καλά Νερά Πηλίου πχ). Για κάποιο λόγο νότια η cosmote έχει συχνά πιο πυκνό δίκτυο απ' ότι βόρεια, οπότε δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε εσωτερικούς χώρους. Βόρεια πρέπει να το κοιτάξει γιατί και στη Θεσσαλονίκη που είμαι είχα θέμα με την ομιλία μέσα στο σπίτι με cosmote και πήγα σε vf. Φαίνεται όμως ότι βγάζουν πλέον άδειες και καλύπτουν προβληματικές περιοχές. ΥΓ: Σχετικά με το 2g, η vf έχει μακράν τη χειρότερη ποιότητα ήχου και έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με τις κλήσεις 2g, που δεν έχω δει με cosmote ή nova Γιατί δυστυχώς; Έχουν ρίξει άπειρα λεφτά και το αποτέλεσμα φαίνεται. Στη Βόρεια Ελλάδα είναι πολύ γενικό να μιλάμε για αραιό δίκτυο από Κοσμοτε. Εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον Εγνατία ήταν μακράν η καλύτερη. Όπως και Καβάλα, και Κομοτηνή. 7 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου https://corfutvnews.gr/kerkyra-katangelia-gia-nea-keraia-kinitis-tilefonias-sta-gouvia/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR652fAviVf2fTxOvhjW98PXNvqY9Z7BX5Ow5GxJi3to0Sn10hV3odHlgTTWBQ_aem_vkaIu6DbNTqVpd6IyUj5PQ Αρχίσανε τα όργανα... Να θυμίσω την από 2022 εγκατάσταση νέας κεραίας από Nova στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας που και τότε την "πολέμησαν" με διάφορα τέτοια δημοσιεύματα αλλά βέβαια ακόμα εκεί είναι και μάλιστα αναβαθμισμένη +τη VF πάνω της. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 5 minutes ago, georgeavl3 said: https://corfutvnews.gr/kerkyra-katangelia-gia-nea-keraia-kinitis-tilefonias-sta-gouvia/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR652fAviVf2fTxOvhjW98PXNvqY9Z7BX5Ow5GxJi3to0Sn10hV3odHlgTTWBQ_aem_vkaIu6DbNTqVpd6IyUj5PQ 22 Απριλίου μπήκε κρίμα να φύγει. Δίνει δυνατές ταχύτητες εκεί. Θα ήθελαν πολύ το ενοίκιο άλλοι μάλλον... Αμα είναι αυτή γιγάντια μαλλον δεν έχουν δει πυλώνα. Μόνο τα σέκτορ είναι πάνω στη βεράντα ενώ σε πυλώνες φαίνονται μια σταλιά. Εντομεταξύ είναι σημείο τρύπα αμα βγει πάλι χαλι μαύρο θα είναι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 3 ώρες πριν, georgeavl3 said: https://corfutvnews.gr/kerkyra-katangelia-gia-nea-keraia-kinitis-tilefonias-sta-gouvia/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR652fAviVf2fTxOvhjW98PXNvqY9Z7BX5Ow5GxJi3to0Sn10hV3odHlgTTWBQ_aem_vkaIu6DbNTqVpd6IyUj5PQ Αρχίσανε τα όργανα... Να θυμίσω την από 2022 εγκατάσταση νέας κεραίας από Nova στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας που και τότε την "πολέμησαν" με διάφορα τέτοια δημοσιεύματα αλλά βέβαια ακόμα εκεί είναι και μάλιστα αναβαθμισμένη +τη VF πάνω της. Από τις συνεργάτιδες είναι η κεραία;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Όχι γιατί φοράει εξοπλισμό Ericsson άμα δεις από πάνω. Φαίνονται για τα Air 3227. https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7368834 https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7367106 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη nova, δεν πιάνει τις ταχύτητες της cosmote αλλά σερφαρω μια χαρά στο ιντερνετ, σε κάλυψη έχει βελτιωθεί μπήκανε κεραίες κλείσανε τρύπες, είτε 50mbps πιάσεις είτε 500mbps κατά την περιήγηση σε σελίδες δεν υπάρχει διαφορά, εκεί που υπάρχει διαφορά είναι στο κατέβασμα αρχείων. ευχαριστημένος και με vodafone, βέβαια νομίζω ότι η vodafone έχει το πιο αργο δίκτυο, ίσως εκεί θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα,ελπίζω ότι θα αναβαθμίσει όλες της κεραίες στο μέλλον. Είναι λίγο δύσκολο να μην έχεις σήμα με vodafone. πήγα χθες Θεσσαλονίκη μέχρι το νοσοκομείο Παπανικολάου όλα οκ. vodafone=εγγύηση!!! 3 3 Παράθεση Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου (edited) Στο Νοσοκομείο Παπανικολάου είναι όλες εξαιρετικές είναι με σήμα καμπάνα κυριολεκτικά. Ή έχουν κεραίες στο Νοσοκομείο ή πιάνει σήμα από τις κεραίες πάνω στο ύψωμα κοντά στον Προφήτη Ηλία. Έχει δύο θηρία κεραίες. Λογικά μια Cosmote η άλλη Vodafone/NOVA. Εκτός και άμα δε θυμάμαι καλά και είναι μια για όλες πάνε χρόνια να περάσω. Πάντα άδειο το Νοσοκομείο βέβαια, καλά να είμαστε (και το προσωπικό, αλίμονο). Edited 1 Ιουνίου by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 11 ώρες πριν, mixtri said: Γιατί δυστυχώς; Έχουν ρίξει άπειρα λεφτά και το αποτέλεσμα φαίνεται. Δυστυχώς, όχι για την cosmote, αλλά για τις άλλες 2, που ακόμα κυριαρχεί η n1. Όχι ότι η cosmote δεν έχει τα θέματα της. Ακόμα και με τη victus όμως οι άλλες είναι αρκετά πίσω. 11 ώρες πριν, mixtri said: Στη Βόρεια Ελλάδα είναι πολύ γενικό να μιλάμε για αραιό δίκτυο από Κοσμοτε. Εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον Εγνατία ήταν μακράν η καλύτερη. Όπως και Καβάλα, και Κομοτηνή. Όντως έγραψα γενικότητα, κακώς. Θεσσαλονίκη μου έχει κάνει εντύπωση ότι με λίγο λιγότερες κεραίες, ακόμα και με την κίνηση που έχει, καταφέρνει να αποδίδει καλύτερα από vf/nova. Έχει βέβαια και παραπάνω micro (ειδικά σε σχέση με vf). Στο κέντρο (Αριστοτέλους) έχω πιάσει 800mbps ενώ γινόταν της τρελής, τη στιγμή που η n78 της vf είχε γονατίσει στα ~100 mbps. 6 minutes ago, odim said: εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη nova, δεν πιάνει τις ταχύτητες της cosmote αλλά σερφαρω μια χαρά στο ιντερνετ, σε κάλυψη έχει βελτιωθεί μπήκανε κεραίες κλείσανε τρύπες, είτε 50mbps πιάσεις είτε 500mbps κατά την περιήγηση σε σελίδες δεν υπάρχει διαφορά, εκεί που υπάρχει διαφορά είναι στο κατέβασμα αρχείων. Όντως για απλό browsing και τα 50mbps αρκετά είναι. Στο browsing νομίζω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το latency μετά από ένα σημείο. Ειδικά με τις προσφορές καρτοκινητής που κάνει, δεν είναι άσχημη επιλογή, για πολλούς. Είναι και θέμα τύχης βέβαια αν θα υπάρχει καλό δίκτυο στην περιοχή του καθενός. 10 minutes ago, odim said: ευχαριστημένος και με vodafone, βέβαια νομίζω ότι η vodafone έχει το πιο αργο δίκτυο, ίσως εκεί θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα,ελπίζω ότι θα αναβαθμίσει όλες της κεραίες στο μέλλον. Είναι λίγο δύσκολο να μην έχεις σήμα με vodafone. πήγα χθες Θεσσαλονίκη μέχρι το νοσοκομείο Παπανικολάου όλα οκ. vodafone=εγγύηση!!! Δυστυχώς η vf λόγω των προσφορών unlimited συμβολαίων που κάνει, έχει αρχίσει να γεμίζει σε αρκετές περιοχές, και πέφτουν αισθητά οι ταχύτητες. Ευτυχώς κρατάει το δίκτυο, αλλά σίγουρα θέλει βελτίωση και πρέπει να το κοιτάξουν. Κέντρο Θεσσαλονίκης πχ έχει καταλήξει η πιο αργή λόγω κίνησης. Αριστοτέλους πχ δίνει 200 mbps και είναι μια χαρά λειτουργική. Απλά όταν οι άλλες έχουν 800 (cosmote) και 300-500 (nova) λίγο κακοφαίνεται. Για την κάλυψη, μη το λες τόσο γενικά! Υπάρχουν και σημεία που είναι μονοπώλιο η cosmote. Πήλιο πχ που γνωρίζω σχετικά καλά, υπάρχει καθαρή υπεροχή της κοτε εντός των περισσότερων χωριών. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Για τις άλλες 2 δεν ξέρω αλλά με cosmote χθες είχα πολλά προβλήματα απόγευμα έως βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προφανώς λόγω κόσμου που ήταν όλοι έξω και κυκλοφοριακής κίνησης μιας και έκλεισε ο περιφερειακός και μπήκαν όλοι από μέσα. Σε speedtest μονοψηφια η 101017 τα ίδια η 101018 μόνιμα disconnected και η απόκριση υπερβολικά αργή ακόμη και σε σοσιαλ ήθελε συνέχεια λειτουργία πτήσης να ξεκολλήσει. Στη Ναυαρίνου το micro μάλλον δεν έπαιζε καν και πιο πάνω προς Ιασωνίδου, Καμάρα, Ροτόντα τα υπόλοιπα micro πάλι είχαν θέματα. Όλα τα μαγαζιά ήταν ασφυκτικά γεμάτα και ο κόσμος ήταν πραγματικά παντού για να είμαι ειλικρινής. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου (edited) έχει micro cells η cosmote στο κέντρο της Θεσσαλονίκης? ηξερα ότι έχει μόνο η vodafone. Edited 1 Ιουνίου by odim 1 1 1 Παράθεση Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 12 minutes ago, odim said: έχει micro cells η cosmote στο κέντρο της Θεσσαλονίκης? ηξερα ότι έχει μόνο η vodafone. Δεν κατάλαβες, μόνο η cosmote έχει. Η vodafone 3-4 να έχει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 27 minutes ago, odim said: έχει micro cells η cosmote στο κέντρο της Θεσσαλονίκης? ηξερα ότι έχει μόνο η vodafone. 2-3 micro έχει η vf στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ακόμα και η nova έχει αρκετά περισσότερα. Σχεδόν όλοι τα παλιά micro που είχαν έχουν μείνει με 2g και δεν εκπέμπουν καν 4g. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Δεν υπάρχει σωτηρία. https://maps.app.goo.gl/VrWNYWLYfpLPXg3R9 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 9 minutes ago, elkons said: Δεν υπάρχει σωτηρία. https://maps.app.goo.gl/VrWNYWLYfpLPXg3R9 Enb 15499 nova only. Εγκαταστάθηκε πρίν λίγους μήνες παρά τις διαμαρτυρίες. Αν και καθυστέρησε 2 χρόνια. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts