johnny_htc Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου 1 hour ago, panos.k2 said: Ναι δεν έχει 5G αλλα μια χαρά σημα έχει παντου όπου εχω κινηθεί στο Κισινιοφ Που να πας σουπερμάρκετ εδώ, μου έπεσαν τα σαγόνια μιλάμε και δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσει να δει την τιμή και να ψάξει για το φθηνότερο. Για τιμές ρεύματος, βενζίνες και πετρέλαια δεν θα μιλήσω καν. Βέβαια η Ελλάδα είναι πολυ πιο όμορφη, αλλα και εδώ έχει ωραία φύση. Η χώρα μας είναι πανέμορφη, ίσως η πιο όμορφη , αλλά πολλοί κοιτάνε πώς θα της πιούνε το αίμα, άστα 😏 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου (edited) 7 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ο φίλος με Telenor Σουηδίας έχει καλύτερες χρεώσεις;;;; Όχι. Πολυ ακριβότερες. Γύρω στα 14€ ανα 100ΜΒ και περίπου 1.5€ ανα λεπτό κλησης είναι. Αυτα ειδα στο μήνυμα που του ήρθε όταν φτάσαμε. Edited 5 Ιουνίου by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου Σταθμός υπεραστικών ΚΤΕΛ Βόλου. Μη αναβαθμισμένος σταθμός για τη Vodafone, έχει βγεί άδεια αναβάθμισης. Cosmote Vodafone 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου Έψαξα λίγο το θέμα της κάλυψης στο Escape Center του Ίλιον γιατί μου έκανε εντύπωση να μην έχει καλή κάλυψη σε τέτοιο χώρο η Vodafone, με χιλιάδες επισκέπτες. Να υπενθυμίσω ότι η Cosmote έδινε 600Mbps, σήμα 4/5 5G και η Vodafone 5/5 σκέτο 4G (ούτε καν 4G+) και όταν έπεσε ο κόσμος 5G, 1 γραμμή με χαμηλές ταχύτητες, κοντά στα 90Mbps. Βλέπω, από το site της ΕΕΤΤ, ότι σε απόσταση 500 μέτρων έχει κεραία μόνο η NOVA. Η Cosmote έχει micro μέσα στο εμπορικό κέντρο (το οποίο γαζώνει) και η Vodafone έχει άδεια για 2 micro μέσα στο εμπορικό κέντρο. Συνεπώς ή υπάρχει βλάβη ή δεν είναι αναβαθμισμένα και δίνουν μόνο 4G και το αδύναμο 5G προέρχεται από μακριά ή κάτι άλλο παίζει και δεν μπορούν να διαχειριστούν τον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτο. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου Ποια εταιρεία να είναι άραγε; 😂 https://m.902.gr/eidisi/topiki-dioikisi/366015/apotrapike-i-egkatastasi-keraias-kinitis-tilefonias-konta-se-sholeio 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου Της Nova βλέπω με την συνεργάτιδα. 50746/26-03-2024. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου (edited) Αυτό τι είναι ρε παιδιά; Edited 6 Ιουνίου by Teiresias_ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου 2 ώρες πριν, MIKU said: Ποια εταιρεία να είναι άραγε; 😂 https://m.902.gr/eidisi/topiki-dioikisi/366015/apotrapike-i-egkatastasi-keraias-kinitis-tilefonias-konta-se-sholeio ψέκια 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου 1 hour ago, Teiresias_ said: Αυτό τι είναι ρε παιδιά; Το micro που έγινε nano. 😂😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου 11 minutes ago, katsiletra said: Το micro που έγινε nano. 😂😂😂 Σοβαρά; Πάντως καμιά εταιρεία δεν έχει καλό σήμα στο συγκεκριμένο σημείο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 17 ώρες πριν, Teiresias_ said: Σοβαρά; Πάντως καμιά εταιρεία δεν έχει καλό σήμα στο συγκεκριμένο σημείο. Που είναι αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 17 minutes ago, johnny_htc said: Που είναι αυτό; Εδώ.. λογικά πρόσφατο είναι γιατί στο maps δεν φαίνεται. https://maps.app.goo.gl/ZFbmFtC7avLdPHNr6?g_st=ac 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 1 hour ago, Teiresias_ said: Εδώ.. λογικά πρόσφατο είναι γιατί στο maps δεν φαίνεται. https://maps.app.goo.gl/ZFbmFtC7avLdPHNr6?g_st=ac Είχε η Cosmote κεραία στο Royal Sun που βλέπω εινακ κοντά σχετικά στο σημείο που ανέβασες. Την κατέβασαν κάπου το χειμώνα αν θυμάμαι καλά (οπότε σήμα στα τάρταρα από τότε λογικά) που το συζητάγαμε με τα παιδιά εδώ μέσα και τώρα έχουν βρει άλλο σημείο για εγκατάσταση, αλλά τζίφος ακόμα φαντάζομαι (για την Cosmote μιλάω). Οι άλλοι δεν ξέρω πώς είναι στην περιοχή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 2 minutes ago, johnny_htc said: Είχε η Cosmote κεραία στο Royal Sun που βλέπω εινακ κοντά σχετικά στο σημείο που ανέβασες. Την κατέβασαν κάπου το χειμώνα αν θυμάμαι καλά (οπότε σήμα στα τάρταρα από τότε λογικά) που το συζητάγαμε με τα παιδιά εδώ μέσα και τώρα έχουν βρει άλλο σημείο για εγκατάσταση, αλλά τζίφος ακόμα φαντάζομαι (για την Cosmote μιλάω). Οι άλλοι δεν ξέρω πώς είναι στην περιοχή. Ακόμα τζίφος ναι.. έχω μία φίλη εκεί και δεν έχει σήμα. Αυτό που έστειλα στη φωτό όμως θα μου πει κάποιος τι είναι; 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου Αυτό το πινακάκι τα λέει όλα. 4 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 31 minutes ago, cmvr said: Αυτό το πινακάκι τα λέει όλα. Απ' όλα τα πινακάκια γενικά βλέπεις τη χαοτική διαφορά με τον δεύτερο και βγάζεις διαμαντάκια... Δίπλα ζεστό Σαββατοκύριακο για κάποιους. Άναψε φωτιές ο @mixtri😏😛 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου Σήμερα που έκανα το Πειραιάς-Αίγινα παρατήρησα ότι σε σχέση με πέρσι έχει βελτιωθεί στο δρομολόγιο χαοτικά η vf. Δηλαδή σε σημεία όπου είχε EDGE η πράσινη η κόκκινη είχε μια μπάρα 4G+. Γενικά η πράσινη και η κόκκινη είναι αξιοπρεπέστατες. Η μαύρη είχε πιο πολλά "νεκρά"από άποψης δεδομένων σημεία 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Σήμερα που έκανα το Πειραιάς-Αίγινα παρατήρησα ότι σε σχέση με πέρσι έχει βελτιωθεί στο δρομολόγιο χαοτικά η vf. Δηλαδή σε σημεία όπου είχε EDGE η πράσινη η κόκκινη είχε μια μπάρα 4G+. Γενικά η πράσινη και η κόκκινη είναι αξιοπρεπέστατες. Η μαύρη είχε πιο πολλά "νεκρά"από άποψης δεδομένων σημεία Φέτος τι δίνουν;; Υπάρχει ακόμη το EDGE;; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 2 minutes ago, Chrischal1908 said: Φέτος τι δίνουν;; Υπάρχει ακόμη το EDGE;; Για φέτος λέω. Φυσικά και υπάρχει κυρίως στο κομμάτι Σαλαμίνα-Αίγινα και λίγο στο Πειραιάς-Σαλαμίνα 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 13 minutes ago, aektzhs 1 said: Για φέτος λέω. Φυσικά και υπάρχει κυρίως στο κομμάτι Σαλαμίνα-Αίγινα και λίγο στο Πειραιάς-Σαλαμίνα Από ποιους παρόχους; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου (edited) 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Απ' όλα τα πινακάκια γενικά βλέπεις τη χαοτική διαφορά με τον δεύτερο και βγάζεις διαμαντάκια... Δίπλα ζεστό Σαββατοκύριακο για κάποιους. Άναψε φωτιές ο @mixtri😏😛 Στα νταντά η νόβα είναι μεγάλη διαφορά ακόμα και από την vodafone. Οι επενδύσεις της νόβα απλά ήταν αέρας κοπανιστός για αυτό έπρεπε να κρατήσει το όνομα wind Με τόσα δις που ακούσαμε εδώ μέσα μόνο στο μάρκετινγκ και στις φαντασιώσεις ήταν Θέλω να μου πουν τα PK labs αν έγινε νοθεία στα αποτελέσματα Edited 7 Ιουνίου by cmvr 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 40 minutes ago, Chrischal1908 said: Από ποιους παρόχους; Τα λιγότερα η κόκκινη,πολύ κοντά σχεδόν στα ίδια επίπεδα η πράσινη και τα περισσότερα η μαύρη 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου (edited) 6 minutes ago, aektzhs 1 said: Τα λιγότερα η κόκκινη,πολύ κοντά σχεδόν στα ίδια επίπεδα η πράσινη και τα περισσότερα η μαύρη Καλά η νόβα είναι για τα πανηγύρια στην επαρχία στα εκτός πόλης και εντός πόλεων αλλά εμείς όλοι είμαστε κακοί και τρελοί ενώ οι δυο τρεις που δουλεύουν στα νοβα labs τα βλέπουν όλα ρόδινα Μα πραγματικά άνθρωποι μιας ηλικίας να συμπεριφέρονται έτσι. Τα περισσότερα μέλη μιλώντας ιδιωτικά όλοι λένε το ίδιο ότι είναι ξεκάθαρη η σχέση με τις εταιρίες των labs Edited 7 Ιουνίου by cmvr 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 15 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Σήμερα που έκανα το Πειραιάς-Αίγινα παρατήρησα ότι σε σχέση με πέρσι έχει βελτιωθεί στο δρομολόγιο χαοτικά η vf. Δηλαδή σε σημεία όπου είχε EDGE η πράσινη η κόκκινη είχε μια μπάρα 4G+. Γενικά η πράσινη και η κόκκινη είναι αξιοπρεπέστατες. Η μαύρη είχε πιο πολλά "νεκρά"από άποψης δεδομένων σημεία Θα συμφωνήσω…τελευταία η Nova βλέπω συχνά Edge χωρίς λόγο. Αντε να λήξει το συμβόλαιο… 12 ώρες πριν, cmvr said: Καλά η νόβα είναι για τα πανηγύρια στην επαρχία στα εκτός πόλης και εντός πόλεων αλλά εμείς όλοι είμαστε κακοί και τρελοί ενώ οι δυο τρεις που δουλεύουν στα νοβα labs τα βλέπουν όλα ρόδινα Μα πραγματικά άνθρωποι μιας ηλικίας να συμπεριφέρονται έτσι. Τα περισσότερα μέλη μιλώντας ιδιωτικά όλοι λένε το ίδιο ότι είναι ξεκάθαρη η σχέση με τις εταιρίες των labs Ελα να μου πεις Κεφαλονιά… Πλατεια Καμπάνας https://www.speedtest.net/result/i/6137020626 1ο Δημοτικο Αργοστολίου https://www.speedtest.net/result/i/6136979790 Λαικες Κατοικίες https://www.speedtest.net/result/i/6136691015 Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου https://www.speedtest.net/result/i/6136677791 Πλατεια Βαλλιάνου https://www.speedtest.net/result/i/6136293868 Ιονιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων εξωτερικός χώρος https://www.speedtest.net/result/i/6136061335 Τα ίδια χάλια η Nova από πέρυσι… μην ανοίξω Cosmote γιατί έχει σημεία με πολύ καλύτερο σήμα παρόλο που στη πλατεία ζορίζεται διότι έχουν ξηλώσει την κεραία του ΟΤΕ και παίζει από ψηλά. 9 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) Εμένα μου έκανε καλή προσφορά η vodafone και μάλλον θα πάω εκεί. 1 γραμμή business red unlimited στα 18 ευρώ με φοροαπαλλαγή. 2 γραμμές business red 10gb με 20gb λόγω σταθερής στα 15 ευρώ η μία. 4 extra sim με απεριόριστα δεδομένα στα 4 ευρώ και μου είπε πως δεν έχουν κόφτη πλέον αλλά αυτό θέλω να το δοκιμάσω. Και θα έχω επιπλέον έκπτωση στο σταθερό λόγω συνδυασμού με κινητό. Edited 8 Ιουνίου by dasnowy 7 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts