Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, aektzhs 1 said:

Θήβα αδυναμία εισερχόμενων κλήσεων. Το υψηλό ping φτιάχτηκε πολύ γρήγορα

Δεν ξέρω αθήνα στο σημείο μου δεν έχει κάνει κάτι ακόμα και δεν πήρε κανένας τηλ από νότο.

Έχουν πρόβλημα και δεδομένα και στις κλήσεις καλεί μόνο σε vodafone 🤣

Έπαθε νοντ και αυτή 🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

2 minutes ago, cmvr said:

Δεν ξέρω αθήνα στο σημείο μου δεν έχει κάνει κάτι ακόμα και δεν πήρε κανένας τηλ από νότο.

Έχουν πρόβλημα και δεδομένα και στις κλήσεις καλεί μόνο σε vodafone 🤣

Έπαθε νοντ και αυτή 🤣

Εγώ καλώ προς αλλά δίκτυα αλλά δεν μπορούν να με καλέσουν από οποιοδήποτε δίκτυο. Μέχρι πριν από λίγο μου έδινε σε 5G γύρω στα 60 ping τώρα έπεσε ξανά στο φυσιολογικό 20-25 ms. Παρατηρώ όμως ότι ενώ είναι πανελλαδικό το πρόβλημα δεν έχει εμφανιστεί σε όλους τους συνδρομητές Vodafone 

Ελπίζω να το λύσουν σύντομα και να μην κάνουν μισή μέρα όπως η νοντ

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Εγώ καλώ προς αλλά δίκτυα αλλά δεν μπορούν να με καλέσουν από οποιοδήποτε δίκτυο. Μέχρι πριν από λίγο μου έδινε σε 5G γύρω στα 60 ping τώρα έπεσε ξανά στο φυσιολογικό 20-25 ms. Παρατηρώ όμως ότι ενώ είναι πανελλαδικό το πρόβλημα δεν έχει εμφανιστεί σε όλους τους συνδρομητές Vodafone 

Ελπίζω να το λύσουν σύντομα και να μην κάνουν μισή μέρα όπως η νοντ

Η νοντ 2 ήμερες έκανε να το επαναφέρει όχι μισή μέρα σε όλη την Ελλάδα 🤣

Όπως και να έχει τα μόντεμ τα βλέπω απομακρυσμένα ενώ έπεσαν κάποια σε 4g κάποια επανήλθαν.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

44 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ελπίζω να δώσουν κάνα δώρο για το πρόβλημα. Να μην το κάνουν αλά Cosmote που δεν δίνει

Τηλεφωνία έχει επανέλθει σε αρκετούς που μιλάω γιατί με κάλεσαν και τους κάλεσα πίσω σε cosmote και νόβα κινητή. Κανε μια επανεκκίνηση τη συσκευή και δοκίμασε πάλι.

Edited by cmvr

15 minutes ago, cmvr said:

Τηλεφωνία έχει επανέλθει σε αρκετούς που μιλάω γιατί με κάλεσαν και τους κάλεσα πίσω σε cosmote και νόβα κινητή. Κανε μια επανεκκίνηση τη συσκευή και δοκίμασε πάλι.

Μόλις αποκαταστάθηκε και σε εμένα χωρίς επανεκκίνηση. Συγχαρητήρια για την γρήγορη επίλυση του θέματος. Σε 1  1/2 επανήλθαν όλα πλήρως 

Edited by aektzhs 1

Αφού εψαχνα το φίλο μου(έχει Vodafone) στο μοναστηρακι και στην Ερμού, εν τελει τον βρήκα. 
Αργησαμε και στο εστιατόριο, παρά λίγο να χάσουμε την κράτηση. 

Ποιος τη ματιαξε τη βονταφοναρα;

Just now, panos.k2 said:

Αφού εψαχνα το φίλο μου(έχει Vodafone) στο μοναστηρακι και στην Ερμού, εν τελει τον βρήκα. 
Αργησαμε και στο εστιατόριο, παρά λίγο να χάσουμε την κράτηση. 

Ποιος τη ματιαξε τη βονταφοναρα;

Ο Παντελής μάτιαζε τη Vodafone και έπεσε επειδή αντί για 1mbps που ήταν πιο πριν η νόβα πιο γρήγορη το προηγούμενο τετράμηνο  η vodafone είναι 7mbps σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 4 μήνες 🤣

1 ώρα πριν, georgebad said:

Αν δεν βάλει σταθμούς η COSMOTE κάθε νέο award θα είμαστε και μη χειρότερα . Πλέον δεν τίθεται θέμα χωρητικότητας , τίθεται θέμα κάλυψης . Αύτα τα ολιγά από εμένα , ελπίζω να πάρουν μπρος γιατί νομίζω ότι μας απαξιούν εντελώς εδώ πάνω . Στα κέντρα των πόλεων είναι η καλύτερη , αλλά άπαξ και πας σε μια περιοχη εξω απο το κέντρο το Δράμα αρχίζει . Ελπίζω να υπάρχει κάποιο πλάνο γιατί αντικειμενικά , η Vodafone έχει ποιο πυκνό δίκτυο , άσχετος που καμία φορά αλλάζει αυτή γ κατάσταση υπέρ της COSMOTE με τα μεγαθήρια πάνω στους ΟΤΕδες και τα micro 

Εγώ κάποια τέτοια σημάδια τα βλέπω και στην Αθήνα, ειδικά στα δυτικά προάστια. Προσωπικά, εγκατέλειψα τη Vodafone τότε που την έπιαναν τα κουλά και σε έριχνε χωρίς λόγο σε Ε, γιατί όταν χρησιμοποιούσα το αυτοκίνητο και είχα συνδεδεμένο το κινητό ασύρματα μέσω Android Auto, αμέσως έκανε αποσυνδέσεις και ήταν σπαστικό.

Έτσι, πήγα τον κύριό μου αριθμό σε Cosmote και έχω και ένα καρτοκινητό Vodafone. Για μένα, έχει επαναπαυτεί η Cosmote. Όσο τέρατα και να είναι οι κεραίες που έχουν στα κτίρια του ΟΤΕ, χωρίς επιπλέον κεραίες, τα στενά πολλών συνοικιών στενάζουν στην κυριολεξία από τις χαμηλές ταχύτητες + ότι έχει και θεματάκια κάλυψης. Η Vodafone έχει σουλουπωθεί πολύ μέσα στην Αθήνα από άποψη ταχυτήτων (γιατί από κάλυψη δεν είχα ποτέ κανένα σημαντικό παράπονο μέσα στην Αθήνα) και με βλέπω στο μέλλον όταν λήξει η δέσμευσή μου στην Cosmote, να κάνω πάλι τη Vodafone την κύρια εταιρία (και ίσως πάρω και ένα καρτοκινητό Cosmote για τα πολύ δύσκολα σημεία της επαρχίας). 

Προσωπικά, ευελπιστώ να κάνει τα "μαγικά" της η Cosmote και να βάλει επιπλέον κεραίες, γιατί και 10G να βάλει, χωρίς επιπλέον κεραίες η απόδοση πέφτει κατακόρυφα.

Edited by pluss

Η τοποθέτηση αυτή είναι ολόσωστη, διότι καταβάλλεται μία προσπάθεια να πειστούνε όλοι ότι υπάρχει μόνο μία εταιρεία και ότι οι άλλες αγρόν αγοράζουν.

Εμπειρίες σαν και τη δική σου υπάρχουν πάμπολλες και όχι μόνο σε αυτό το forum, αλλά και σε πολλά άλλα που συζητούμε παρόμοια θέματα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες, η cosmote πάσχει σε πολλά στενά στις συνοικίες 

Έτσι εξηγείται και η απώλεια 14 μονάδων στις πρόσφατες μετρήσεις, τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Παύλος Παυλίδης 

14 minutes ago, p_k said:

Έτσι εξηγείται και η απώλεια 14 μονάδων στις πρόσφατες μετρήσεις, τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Ακόμα και έτσι όμως, η πράσινη σε σχέση με τις άλλες είναι κορυφή παντού.

Είναι πύρρειος νίκη, νίκη δηλαδή με μεγάλες απώλειες. 

Παύλος Παυλίδης 

4 minutes ago, p_k said:

Είναι πύρρειος νίκη, νίκη δηλαδή με μεγάλες απώλειες. 

Θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα awards

Είναι ξεφτίλα να εξισώνουμε κάποια πράγματα παιδιά . Η διαφορά είναι εμγαμεστατη σδην ποιότητα του πρώτου 

6 ώρες πριν, georgebad said:

Είναι ξεφτίλα να εξισώνουμε κάποια πράγματα παιδιά . Η διαφορά είναι εμγαμεστατη σδην ποιότητα του πρώτου 

Έχουμε δρόμο! Ήδη έτρεξε η Vodafone το προηγούμενο διάστημα. Το ίδιο θα συμβεί και με την NOVA! Περιμένουμε τα επόμενα 2 αυτού του έτους!

Edited by Chrischal1908

5 ώρες πριν, p_k said:

Η απώλεια 14 μονάδων εξηγείται από το ότι δεν έχει καλό σήμα σε κάποια στενά; Πώς μπορεί να ρίξει το μέσο όρο η ανυπαρξία σήματος ακριβώς; 🤔🫠

@plussΔυτικά που κινείσαι; Περιστέρι, Αιγάλεω εννοείς; 

8 ώρες πριν, pluss said:

Εγώ κάποια τέτοια σημάδια τα βλέπω και στην Αθήνα, ειδικά στα δυτικά προάστια. Προσωπικά, εγκατέλειψα τη Vodafone τότε που την έπιαναν τα κουλά και σε έριχνε χωρίς λόγο σε Ε, γιατί όταν χρησιμοποιούσα το αυτοκίνητο και είχα συνδεδεμένο το κινητό ασύρματα μέσω Android Auto, αμέσως έκανε αποσυνδέσεις και ήταν σπαστικό.

Έτσι, πήγα τον κύριό μου αριθμό σε Cosmote και έχω και ένα καρτοκινητό Vodafone. Για μένα, έχει επαναπαυτεί η Cosmote. Όσο τέρατα και να είναι οι κεραίες που έχουν στα κτίρια του ΟΤΕ, χωρίς επιπλέον κεραίες, τα στενά πολλών συνοικιών στενάζουν στην κυριολεξία από τις χαμηλές ταχύτητες + ότι έχει και θεματάκια κάλυψης. Η Vodafone έχει σουλουπωθεί πολύ μέσα στην Αθήνα από άποψη ταχυτήτων (γιατί από κάλυψη δεν είχα ποτέ κανένα σημαντικό παράπονο μέσα στην Αθήνα) και με βλέπω στο μέλλον όταν λήξει η δέσμευσή μου στην Cosmote, να κάνω πάλι τη Vodafone την κύρια εταιρία (και ίσως πάρω και ένα καρτοκινητό Cosmote για τα πολύ δύσκολα σημεία της επαρχίας). 

Προσωπικά, ευελπιστώ να κάνει τα "μαγικά" της η Cosmote και να βάλει επιπλέον κεραίες, γιατί και 10G να βάλει, χωρίς επιπλέον κεραίες η απόδοση πέφτει κατακόρυφα.

Από όσο ξέρω, αυτό που λες ισχύει και θα κάνει cell split σε αρκετές περιοχές.

Ωστόσο να θυμίσω το εξής: η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει πολύ περισσότερη πελατεία αλλά έχει ακόμα αρκετούς άσσους στο μανίκι της... 😉

Τα αποτελέσματα για την ΚΟΣΜΟΤΕ δεν είναι ό,τι καλύτερο η αλήθεια είναι αλλά αν εξηγούνται, τότε θα υπάρξει και η λύση.

Και όχι, δεν έχει απαναπαυθεί απλά κάνει φοκους σε περιοχές που υπάρχει θέμα πλέον.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Cosmote vs nova 5G στο σπίτι μου στον Πειραιά. Η vf παίζει γύρω στα 160

IMG_1397.png

IMG_1398.png

37 minutes ago, Gv2008 said:

Cosmote vs nova 5G στο σπίτι μου στον Πειραιά. Η vf παίζει γύρω στα 160

IMG_1397.png

IMG_1398.png

Γιατί τόσο κάτω η Nova;;;;Cosmote και Vodafone πολύ καλές 

47 minutes ago, aektzhs 1 said:

Γιατί τόσο κάτω η Nova;;;;Cosmote και Vodafone πολύ καλές 

Από τότε που έπεσε σε όλη τη χώρα έτσι είναι σχεδόν πάντα. 

4 ώρες πριν, Gv2008 said:

Από τότε που έπεσε σε όλη τη χώρα έτσι είναι σχεδόν πάντα. 

Ακριβώς αυτό, παράδειγμα εγώ στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη και στη Σαλαμινος που μπορεί να εδινε 1400Mbps δεν εχω φτάσει πάνω από 1100. 
800-1000 είναι κυρίως. 
Να γράψω για Πλατεία Αριστοτελους που έχει κεραια στο Εμπορικό δίπλα και έβλεπα 100 και 300Mbps. Η Ν78 στα πανεπιστήμια δεν ξεπερνάει τα 400Mbps, σπάνια παραπάνω. Ούτε στην ΔΕΘ δεν ειδα πάνω από 700Mbps. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

καρακεντρο Θεσσαλονίκη με ελάχιστο κόσμο 

Πλατεία ελευθερίας 

IMG_4923.thumb.png.7ba640bf780f15887a6cd6244ae68fa7.pngIMG_4922.thumb.png.f64ece792f314abcc8a11a7589a2cc9e.png

Οδος Βενιζέλου στο ύψος της βασιλέως Ηρακλείου 

IMG_4924.thumb.png.016c74b02d323d56c7fedd809e0ff67b.pngIMG_4925.thumb.png.bc8422b241b26cfcda68ab2350d5b93e.png

Οδος Σιγκρου στο SHAKA 

IMG_4929.thumb.png.24747f1db450d9a49448cb740e321d49.pngIMG_4928.thumb.png.facc98c9f6e24ce64d43ad242484dbad.png

Notes Gallery αλλά από την πίσω μεριά ΔΛΔ Μητροπόλεως 

IMG_4930.thumb.png.25d71d6ca14fb23f680b9d68b50aa83e.pngIMG_4931.thumb.png.c0db1d78ebe05fdec1b581ca248a736f.png

Μητροπόλεως στο Νοοn 

IMG_4920.thumb.png.79241d3f7691dac92366301c323df9cf.pngIMG_4921.thumb.png.03a65ce970b22f5f9eb525308e7f7a00.png

Πέταλο άριστοτελους

IMG_4934.thumb.png.c9bc1d406f2ea82494c7d27fa444c6d7.pngIMG_4935.thumb.png.0d119b62f5e47a2e80e574fd9d151c80.png

Πεζοδρομος Αγίας Σοφίας 

IMG_4937.thumb.png.1ec22ccc2199f1e5faf5f9d1367ef910.pngIMG_4936.thumb.png.bdd3851e352f431e31f4286bf87f0dcb.png

Ικτινου 

IMG_4938.thumb.png.169de78930f5acb91b9a013b99c88846.pngIMG_4940.thumb.png.0add4d7b82b15d28998156b12be8fa53.png

IMG_4934.png

IMG_4935.png

Edited by georgebad

25 minutes ago, Nikolas14 said:

Ακριβώς αυτό, παράδειγμα εγώ στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη και στη Σαλαμινος που μπορεί να εδινε 1400Mbps δεν εχω φτάσει πάνω από 1100. 
800-1000 είναι κυρίως. 
Να γράψω για Πλατεία Αριστοτελους που έχει κεραια στο Εμπορικό δίπλα και έβλεπα 100 και 300Mbps. Η Ν78 στα πανεπιστήμια δεν ξεπερνάει τα 400Mbps, σπάνια παραπάνω. Ούτε στην ΔΕΘ δεν ειδα πάνω από 700Mbps. 

Την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασα μετρήσεις τετραψηφιες στις περιοχές αυτές.

Δεν έχω διαπιστώσει καμία μείωση μετά το περιστατικό.

Συσκευή το Poco X5 Pro.

Όπως ήταν πριν, έτσι είναι και τώρα.

Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα.

Παύλος Παυλίδης