aektzhs 1 Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 47 minutes ago, georgebad said: Cosmote vs Nova Στον χωριό μου στην Πεντάπολη . Δεν περίμενα να έχει 5G η nova μπραβο Μέσα στο σπίτι Nova https://www.speedtest.net/result/i/5930875756 cosmote https://www.speedtest.net/result/i/5930874712 Η vf τι κάνει εκεί;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 Δεν έχει Ν78 στο κέντρο η κοσμοτε;Οτι βλέπεις!!! Και μένα έκπληξη μου έκανε Μιχάλη.Σε μικρή απόσταση τα κεντρικά του ΟΤΕ (250-300μ) Το κεντρικότερο σημείο των Χανίων χωρίς Ν78 Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 5 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 Γιατί δεν περίμενες;; Το ποσό που επενδύει δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο! Σε λίγο καιρό θα έχει παντού βάσει πληροφοριών από την εταιρεία! Θέλει λίγο χρόνο μόνο... και δεν είναι δικαιολογία γκόμενας! ΥΓ:Ήδη έδειξαν από το πρώτο χρόνο του πλάνου του United Group, σημαντικές αλλαγές και επεκτάσεις των δικτύων. Ας λένε οι haters ότι θέλουν. Κάθε μήνα και επεκτάσεις-βελτιώσεις.Ποιηματάκι... 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 (edited) 1 hour ago, Chrischal1908 said: Γιατί δεν περίμενες;; Το ποσό που επενδύει δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο! Σε λίγο καιρό θα έχει παντού βάσει πληροφοριών από την εταιρεία! Θέλει λίγο χρόνο μόνο... και δεν είναι δικαιολογία γκόμενας! ΥΓ:Ήδη έδειξαν από το πρώτο χρόνο του πλάνου του United Group, σημαντικές αλλαγές και επεκτάσεις των δικτύων. Ας λένε οι haters ότι θέλουν. Κάθε μήνα και επεκτάσεις-βελτιώσεις. Ας προσέξει μόνο μην πάθει κάτι από την πόλυ την επένδυση . Βρήκα φίλο που ειναο στις σερρες εδώ και 3 μήνες με nova , τον ρώτησα την εμπειρία του και μου είπε «αν θέωρεις τα 40-50-60mbps 5G τοτε να έχει πολύ καλό 5G». Ακριβώς η ίδια εμπειρία που έχω μέχρι στιγμής και εγώ Edited January 6, 2024 by georgebad 8 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 42 minutes ago, zerokill said: Οτι βλέπεις!!! Και μένα έκπληξη μου έκανε Μιχάλη. Σε μικρή απόσταση τα κεντρικά του ΟΤΕ (250-300μ) Το κεντρικότερο σημείο των Χανίων χωρίς Ν78 Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Όντως περίεργο. Κεντρικά του ΟΤΕ που λες πρέπει να είναι η 106056, που όντως είναι λίγο παρακάτω από εκεί που μέτρησες σύμφωνα με cellmapper. Και έχει massive πάνω του βλέπω 🤔 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 Όντως περίεργο. Κεντρικά του ΟΤΕ που λες πρέπει να είναι η 106056, που όντως είναι λίγο παρακάτω από εκεί που μέτρησες σύμφωνα με cellmapper. Και έχει massive πάνω του βλέπω Κάτι θα σκαλίζουνε.Πριν μήνες που είχα κάνει ξανά μέτρηση με 4G είχε μεγαλύτερες ταχύτητες η Cosmote απο οτι σήμερα. Η Vf συνεχίζει να εχει πολύ δύναμη στο κέντρο αλλα στο λιμάνι χάνει τα πάνελ δεν βλέπουν προς τα εκεί.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 7 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Γιατί δεν περίμενες;; Το ποσό που επενδύει δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο! Σε λίγο καιρό θα έχει παντού βάσει πληροφοριών από την εταιρεία! Θέλει λίγο χρόνο μόνο... και δεν είναι δικαιολογία γκόμενας! ΥΓ:Ήδη έδειξαν από το πρώτο χρόνο του πλάνου του United Group, σημαντικές αλλαγές και επεκτάσεις των δικτύων. Ας λένε οι haters ότι θέλουν. Κάθε μήνα και επεκτάσεις-βελτιώσεις. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ. Ας όψεται που σήμερα έχω ρεπό... Εσείς στον "αγώνα" ακόμη και μέσα στις γιορτές; 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Γιατί δεν περίμενες;; Το ποσό που επενδύει δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο! Σε λίγο καιρό θα έχει παντού βάσει πληροφοριών από την εταιρεία! Θέλει λίγο χρόνο μόνο... και δεν είναι δικαιολογία γκόμενας! ΥΓ:Ήδη έδειξαν από το πρώτο χρόνο του πλάνου του United Group, σημαντικές αλλαγές και επεκτάσεις των δικτύων. Ας λένε οι haters ότι θέλουν. Κάθε μήνα και επεκτάσεις-βελτιώσεις. Ποιηματάκι... Απ' έξω κι ανακατωτά. Ο καλύτερος "μαθητής" του United High School of Balkan. Edited January 6, 2024 by memoriesradio 5 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 57 minutes ago, memoriesradio said: Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ. Ας όψεται που σήμερα έχω ρεπό... Λέω και γω, που ήσουν ενώ λέγονται τόσα και άλλα τόσα εδώ μέσα.. Σήμερα πίνεις τα τσιπουρακια σου να φανταστώ και από αύριο πάλι δυναμωμένοι, η μεγάλη επιστροφή 😛😛😛 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 3 minutes ago, johnny_htc said: Λέω και γω, που ήσουν ενώ λέγονται τόσα και άλλα τόσα εδώ μέσα.. Σήμερα πίνεις τα τσιπουρακια σου να φανταστώ και από αύριο πάλι δυναμωμένοι, η μεγάλη επιστροφή 😛😛😛 Παρακολουθώ διακριτικά, και συμμετέχω μόνο αν παραστεί ανάγκη... 4 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ. Ας όψεται που σήμερα έχω ρεπό... Εσείς στον "αγώνα" ακόμη και μέσα στις γιορτές; Απ' έξω κι ανακατωτά. Ο καλύτερος "μαθητής" του United High School of Balkan. Να δούμε τέτοια μέρα του χρόνου πόσα θα ναι τα πουλάκια και σε ποιον πάροχο θα κάθονται;; 🏴 Καλή χρονιά με υγεία!🤝🍾 Edited January 6, 2024 by Chrischal1908 5 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 Κάποιος το είχε ζητήσει για την Βουλγαρία. Με Cosmote όσο και να προσπάθησα χωρίς να επιλέξω εγώ χειροκίνητα μου έδινε Yettel, ενώ στην Vodafone στην αρχή έδινε και αυτή Yettel αλλά μετά μόνο Α1. Για την Cosmote μπορώ να επιβεβαιώσω και Volte με Yettel, δεν ασχολήθηκα παραπάνω για να δω τι παίζει και με την Vodafone. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 8 ώρες πριν, georgebad said: Cosmote vs Nova Στον χωριό μου στην Πεντάπολη . Δεν περίμενα να έχει 5G η nova μπραβο Μέσα στο σπίτι Nova https://www.speedtest.net/result/i/5930875756 cosmote https://www.speedtest.net/result/i/5930874712 Καθόλου άσχημα, μια χαρά και οι δυο. 7 ώρες πριν, georgebad said: Ας προσέξει μόνο μην πάθει κάτι από την πόλυ την επένδυση . Βρήκα φίλο που ειναο στις σερρες εδώ και 3 μήνες με nova , τον ρώτησα την εμπειρία του και μου είπε «αν θέωρεις τα 40-50-60mbps 5G τοτε να έχει πολύ καλό 5G». Ακριβώς η ίδια εμπειρία που έχω μέχρι στιγμής και εγώ Είναι απλά λειτουργική θα έλεγα, χωρίς μεγάλες ταχύτητες… εγώ πάντως θα την προτιμούσα από τη Vodafone διότι έχει λιγότερο κόσμο. 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 (edited) 23 minutes ago, Nikolas14 said: Καθόλου άσχημα, μια χαρά και οι δυο. Είναι απλά λειτουργική θα έλεγα, χωρίς μεγάλες ταχύτητες… εγώ πάντως θα την προτιμούσα από τη Vodafone διότι έχει λιγότερο κόσμο. Δεν έχει παντού 40-50Mbps στο 5G. Αρχικά το ανοίγουν μετά θα δώσουν γκάζια! Περιμένουμε το SA και επίσης μέσα στην χρόνια και το Slicing. Το δίκτυο δεν χτίζεται από την μία μέρα στην άλλη! Είναι σε καλό δρόμο. Edited January 6, 2024 by Chrischal1908 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 Just now, Chrischal1908 said: Δεν έχει παντού 40-50Mbps στο 5G. Εξ άλλου πρώτα το ανοίγουν μετά θα δώσουν γκάζια! Το δίκτυο δεν χτίζεται από την μια μέρα στην άλλη! Είναι σε καλό δρόμο. Θα μου επιτρέψεις επειδή εχω Nova από το 2012 στην οικογένεια να εχω άλλη άποψη. Πάτρα και Κεφαλονιά επίσης ειχα δει τέτοιες ταχύτητες. Θεσσαλονίκη μέσα στην πόλη, στη Θέρμη, δυτικά προς Μενεμένη, Νέα Μάλγαρα, Mediterranean Cosmos και αλλά σημεια που ξεχνάω εχω δει από 40-50Mbps στο 5G. Αλλά και πιο κάτω σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης όταν δεν βάζουν οπτικές και βλέπουμε σκηνικά αλά Κέρκυρα και Κεφαλονιά που το εχω δει εγώ ζωντανά με κάθε κακοκαιρία το δίκτυο να βγαίνει εκτός θεωρώ ότι θέλει δουλειά. Και στο λεω εγώ που πληρώνω, αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση σε κάποια σημεία που κινουμαι δεν το εχω σε τίποτα να το διακόψω. Πολύ άνετα θα μπορούσα να ήμουν με Cosmote αλλά στα τόσα χρόνια που είμαι με δυο κάρτες έχει τύχει να σέρνεται και με το λένε και φίλοι. 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 (edited) On 7/1/2024 at 12:39 ΠΜ, Nikolas14 said: Θα μου επιτρέψεις επειδή εχω Nova από το 2012 στην οικογένεια να εχω άλλη άποψη. Πάτρα και Κεφαλονιά επίσης ειχα δει τέτοιες ταχύτητες. Θεσσαλονίκη μέσα στην πόλη, στη Θέρμη, δυτικά προς Μενεμένη, Νέα Μάλγαρα, Mediterranean Cosmos και αλλά σημεια που ξεχνάω εχω δει από 40-50Mbps στο 5G. Αλλά και πιο κάτω σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης όταν δεν βάζουν οπτικές και βλέπουμε σκηνικά αλά Κέρκυρα και Κεφαλονιά που το εχω δει εγώ ζωντανά με κάθε κακοκαιρία το δίκτυο να βγαίνει εκτός θεωρώ ότι θέλει δουλειά. Και στο λεω εγώ που πληρώνω, αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση σε κάποια σημεία που κινουμαι δεν το εχω σε τίποτα να το διακόψω. Πολύ άνετα θα μπορούσα να ήμουν με Cosmote αλλά στα τόσα χρόνια που είμαι με δυο κάρτες έχει τύχει να σέρνεται και με το λένε και φίλοι. Οι οπτικές ίνες της United Fiber θα φτάσουν τις 500χιλ τέλος του 2024. Με ορίζοντα τις 1,6 εκατομμύρια γραμμές το 2027! Έχουμε δρόμο ακόμη παιδιά! Φυσικά και θέλει και έχει δουλειά ακόμη το δίκτυο στην κινητή και στην σταθερή. Edited January 8, 2024 by Chrischal1908 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 Θήβα να ξέρετε ο καιρός να μην πω τι κάνει. Βροχή το διπλάσιο από ότι με Ντάνιελ(που τότε είχε ρίξει αφάνταστα πολύ),αστραπές ασταμάτητες και και φυσικά θυελλώδεις άνεμοι(9 μποφόρ περίπου σύμφωνα με γνωστό που ξέρει). Λόγω αρκετών διακοπών ρεύματος που έχουν διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα το έχω γυρίσει σε δεδομένα. Η Vodafone αντέχει με καμία 50 Mbps σε 5G(και κάπου τόσο 4G+),η Cosmote καμία 30 Mbps σε 4G+. Η Nova σκέτο 4G με 16 Mbps. Λειτουργικές όλες προς το παρόν για συνθήκες χειρότερες από τον Ντάνιελ. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω πάλι 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 Just now, aektzhs 1 said: Θήβα να ξέρετε ο καιρός να μην πω τι κάνει. Βροχή το διπλάσιο από ότι με Ντάνιελ(που τότε είχε ρίξει αφάνταστα πολύ),αστραπές ασταμάτητες και και φυσικά θυελλώδεις άνεμοι(9 μποφόρ περίπου σύμφωνα με γνωστό που ξέρει). Λόγω αρκετών διακοπών ρεύματος που έχουν διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα το έχω γυρίσει σε δεδομένα. Η Vodafone αντέχει με καμία 50 Mbps σε 5G(και κάπου τόσο 4G+),η Cosmote καμία 30 Mbps σε 4G+. Η Nova σκέτο 4G με 16 Mbps. Λειτουργικές όλες προς το παρόν για συνθήκες χειρότερες από τον Ντάνιελ. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω πάλι Καλημέρα φίλε μου, τόσο άσχημα είναι τα πράγματα; Εύχομαι το καλύτερο και να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις... να έχετε ένα ήρεμο βράδυ. 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2024 (edited) 9 minutes ago, p_k said: Καλημέρα φίλε μου, τόσο άσχημα είναι τα πράγματα; Εύχομαι το καλύτερο και να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις... να έχετε ένα ήρεμο βράδυ. Δεν θέλω να επεκταθώ πολιτικά,αλλά ευτυχώς που είναι βράδυ. Σε εμάς με τέτοια φαινόμενα ούτε ένα 112. Αν ήταν ας πούμε 21:00 θα την είχε πατήσει πολύς κόσμος. Ας ελπίσουμε το ξημέρωμα να μην μας βρει με καταστροφές στις καλλιέργειες και σπασμένα δέντρα. Αυτή την στιγμή συμπληρώνετε ήδη μια ώρα των φαινομένων που δεν λένε να κοπάσουν. 9 minutes ago, p_k said: Εύχομαι το καλύτερο Ευχαριστώ φίλε μου Edited January 6, 2024 by aektzhs 1 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2024 7 ώρες πριν, waeo said: Κάποιος το είχε ζητήσει για την Βουλγαρία. Με Cosmote όσο και να προσπάθησα χωρίς να επιλέξω εγώ χειροκίνητα μου έδινε Yettel, ενώ στην Vodafone στην αρχή έδινε και αυτή Yettel αλλά μετά μόνο Α1. Για την Cosmote μπορώ να επιβεβαιώσω και Volte με Yettel, δεν ασχολήθηκα παραπάνω για να δω τι παίζει και με την Vodafone. Στην yettel (που τώρα άνοιξε την 800αρα), αν κατάλαβα καλά η κεραία η 800αρα είναι από Ελλάδα και οι άλλες 2 bands είναι από Βουλγαρία ; Γίνεται αυτό; 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2024 8 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Δεν θέλω να επεκταθώ πολιτικά,αλλά ευτυχώς που είναι βράδυ. Σε εμάς με τέτοια φαινόμενα ούτε ένα 112. Αν ήταν ας πούμε 21:00 θα την είχε πατήσει πολύς κόσμος. Ας ελπίσουμε το ξημέρωμα να μην μας βρει με καταστροφές στις καλλιέργειες και σπασμένα δέντρα. Αυτή την στιγμή συμπληρώνετε ήδη μια ώρα των φαινομένων που δεν λένε να κοπάσουν. Ευχαριστώ φίλε μου Καλή τύχη έχω να πω ως παθών στον Ντανιελ με 2 σπίτια πλημμυρισμένα. Μακαρι να λειτουργούν τα δίκτυα. Αν φύγουν τα δίκτυα σημαίνει ότι υπάρχει φοβερό πρόβλημα… 4 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2024 Στην yettel (που τώρα άνοιξε την 800αρα), αν κατάλαβα καλά η κεραία η 800αρα είναι από Ελλάδα και οι άλλες 2 bands είναι από Βουλγαρία ; Γίνεται αυτό; Όχι, το Netmonster λόγω ασθενούς σήματος βγάζει τα δικά του. Αν γινόταν αυτό θα ήταν τουλάχιστον ακραίο 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2024 9 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Οι οπτικές ίνες της United Fiber θα φτάσουν τις 500χιλ τέλος του 2024. Με ορίζοντα τις 1,5εκατ γραμμές το 2027. Έχουμε δρόμο ακόμη παιδιά! Φυσικά και θέλει και έχει δουλειά ακόμη το δίκτυο στην κινητή και στην σταθερή. Εννοείς ότι η Nova συνδέει τις κεραίες με FTTH? Άρα το μέγιστο upload στα 100 για όλη την κεραία; Επισης μόνο οι κεραίες σε περιοχές του Nova FTTH θα συνδεθούν με οπτική; Οι άλλοι 2 τις συνδέουν Παντως σε 10G συμμετρικό δακτύλιο. Εφόσον ισχύει αυτό που λες, μεγάλος υποβιβασμός Sorry αλλά πάνω στον ενθουσιασμό σου για το επενδυτικό προγραμμα, μην γράφεις ο,τι να ναι. Θυμίζεις τμήμα marketing και όχι τεχνικό τμημα. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2024 1 ώρα πριν, mixtri said: Καλή τύχη έχω να πω ως παθών στον Ντανιελ με 2 σπίτια πλημμυρισμένα. Μακαρι να λειτουργούν τα δίκτυα. Αν φύγουν τα δίκτυα σημαίνει ότι υπάρχει φοβερό πρόβλημα… Κοίταξε σαν πόλη μόνο ένα σημείο έχει πρόβλημα με πλημμύρες. Γενικά η πόλη επειδή είναι χτισμένη σε λόφους(πέραν του σημείου που ανέφερα)δεν έχει σοβαρό πρόβλημα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η καλλιέργειες. Αν αυτές καταστραφούν τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Το θετικό δίκτυο είναι ότι όλα τα δίκτυα το βράδυ άντεξαν και στους δύο γύρους(0:00-01:30 και 04:00-04:30) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2024 1 hour ago, TakeOverNet said: Εννοείς ότι η Nova συνδέει τις κεραίες με FTTH? Άρα το μέγιστο upload στα 100 για όλη την κεραία; Επισης μόνο οι κεραίες σε περιοχές του Nova FTTH θα συνδεθούν με οπτική; Οι άλλοι 2 τις συνδέουν Παντως σε 10G συμμετρικό δακτύλιο. Εφόσον ισχύει αυτό που λες, μεγάλος υποβιβασμός Sorry αλλά πάνω στον ενθουσιασμό σου για το επενδυτικό προγραμμα, μην γράφεις ο,τι να ναι. Θυμίζεις τμήμα marketing και όχι τεχνικό τμημα. Καλημέρα. Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα τα πήγαινε καλύτερα στο τμήμα marketing παρά στο τεχνικό τμήμα. Σίγουρα καλύτερη απόδοση, bonus, στόχους, κτλ. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2024 (edited) Καλημέρα σε όλους και ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί κανεις από τα καιρικά φαινόμενα. Χθες στη Βισση (και τη φουρειρα που εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά) στο Hotel Ερμού όλες οι εταιρίες μια χαρά. Μέτρηση δεν έκανα αλλά όλες ήταν λειτουργικές. Edited January 7, 2024 by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts