p_k Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Μπράβο τους, ο ανταγωνισμός δούλεψε στην περίπτωση αυτή. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 28 minutes ago, aektzhs 1 said: Λογικά για μόνιμο μου φαίνεται Νέο post:μου μυρίζει απάντηση στην Vodafone κυρίως,αλλά και στην Nova για κάποιες πολύ καλές προσφορές στα συμβόλαια που έκαναν Δεν είναι απάντηση στην νόβα και την βονταφον αυτό απλά κάτι πιο ευέλικτο που θα τραβήξει αυτούς που δεν θέλουν να πάνε με τίποτα σε συμβόλαιο με δεσμεύσεις. Η νοβα έδωσε πολλά συμβόλαια unlimited στα 13-14 ευρώ αλλα δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω ένα από αυτά παρόλο που έχω επαφές με κόσμο της εταιρίας. Η βονταφον έχει κάνει τρέλα πράγματα σε προσφορές για να κρατήσει κόσμο. Μιλάμε για ξεβρακωμα. 14,20 red unlimited και με γύρω στο 10ρικο τα red 3 και red 5. Μην μιλήσουμε για συνδυαστικά γιατί ξέρω πολύ κόσμο που με κάτω απο 60 ευρω τον μήνα έχει 3 συμβόλαια κινητής και σταθερό vdsl και μιλάμε για unlimited. Οπότε τις προσφορές των victisiaνων δεν τις χτυπάει με τίποτα το neo αλλά ούτε και με τα αλλα συμβόλαια της είναι πολύ μακριά γιατί μόλις λες μαςτο δίνει η κοσμοτέ 29 αρχίζουν οι άλλοι το ξεβρακωμα. Εύχομαι να δούμε κάτι αντίστοιχο σαν το neo από τα άλλα δίκτυα. Θα είναι φοβερό αν πχ μετακομίζεις σε αλλη περιοχή να μπορείς να πας σε όποιο δίκτυο θέλεις χωρίς τις ανόητες ρήτρες. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 (edited) 4 minutes ago, cmvr said: Δεν είναι απάντηση στην νόβα και την βονταφον αυτό απλά κάτι πιο ευέλικτο που θα τραβήξει αυτούς που δεν θέλουν να πάνε με τίποτα σε συμβόλαιο με δεσμεύσεις. Η νοβα έδωσε πολλά συμβόλαια unlimited στα 13-14 ευρώ αλλα δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω ένα από αυτά παρόλο που έχω επαφές με κόσμο της εταιρίας. Η βονταφον έχει κάνει τρέλα πράγματα σε προσφορές για να κρατήσει κόσμο. Μιλάμε για ξεβρακωμα. 14,20 red unlimited και με γύρω στο 10ρικο τα red 3 και red 5. Μην μιλήσουμε για συνδυαστικά γιατί ξέρω πολύ κόσμο που με κάτω απο 60 ευρω τον μήνα έχει 3 συμβόλαια κινητής και σταθερό vdsl και μιλάμε για unlimited. Οπότε τις προσφορές των victisiaνων δεν τις χτυπάει με τίποτα το neo αλλά ούτε και με τα αλλα συμβόλαια της είναι πολύ μακριά γιατί μόλις λες μαςτο δίνει η κοσμοτέ 29 αρχίζουν οι άλλοι το ξεβρακωμα. Εύχομαι να δούμε κάτι αντίστοιχο σαν το neo από τα άλλα δίκτυα. Θα είναι φοβερό αν πχ μετακομίζεις σε αλλη περιοχή να μπορείς να πας σε όποιο δίκτυο θέλεις χωρίς τις ανόητες ρήτρες. Πάντως η Cosmote εμένα μου έδωσε FTTH 100/10 με δώρα στα καρτοκινητά για τα επόμενα δυο χρόνια και 32€ πίστωση πίσω. Και δίνω τα ίδια λεφτά με τη Nova που ειχα. Από εκεί και πέρα θα έβαζα Vodafone αν είχε καλύτερο σημα στο σπίτι μου γιατί τα 15€ απεριόριστα ξέρω ότι δεν θα τα βρω πουθενά και εκτός αυτού έχει e-sim, i4s κάρτα, καλύτερη υποστήριξη από την Nova και προσφορές 1+1. Edited November 20, 2023 by Nikolas14 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 7 ώρες πριν, cmvr said: Δεν είναι απάντηση στην νόβα και την βονταφον αυτό απλά κάτι πιο ευέλικτο που θα τραβήξει αυτούς που δεν θέλουν να πάνε με τίποτα σε συμβόλαιο με δεσμεύσεις. Η νοβα έδωσε πολλά συμβόλαια unlimited στα 13-14 ευρώ αλλα δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω ένα από αυτά παρόλο που έχω επαφές με κόσμο της εταιρίας. Η βονταφον έχει κάνει τρέλα πράγματα σε προσφορές για να κρατήσει κόσμο. Μιλάμε για ξεβρακωμα. 14,20 red unlimited και με γύρω στο 10ρικο τα red 3 και red 5. Μην μιλήσουμε για συνδυαστικά γιατί ξέρω πολύ κόσμο που με κάτω απο 60 ευρω τον μήνα έχει 3 συμβόλαια κινητής και σταθερό vdsl και μιλάμε για unlimited. Οπότε τις προσφορές των victisiaνων δεν τις χτυπάει με τίποτα το neo αλλά ούτε και με τα αλλα συμβόλαια της είναι πολύ μακριά γιατί μόλις λες μαςτο δίνει η κοσμοτέ 29 αρχίζουν οι άλλοι το ξεβρακωμα. Εύχομαι να δούμε κάτι αντίστοιχο σαν το neo από τα άλλα δίκτυα. Θα είναι φοβερό αν πχ μετακομίζεις σε αλλη περιοχή να μπορείς να πας σε όποιο δίκτυο θέλεις χωρίς τις ανόητες ρήτρες. Γνωστός μου(που δούλευε στην Cosmote,αλλά έχει επαφές μέσα)λέει πως το Neo έτσι όπως διαμορφώθηκε θέλει να δώσει το παρόν στους άλλους δύο γιατί υπήρξε κόσμος που έφυγε μετά από τις προσφορές των Victus. Και χρησιμοποιεί το πλεονέκτημα της μη δέσμευσης 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 (edited) 28 minutes ago, aektzhs 1 said: Γνωστός μου(που δούλευε στην Cosmote,αλλά έχει επαφές μέσα)λέει πως το Neo έτσι όπως διαμορφώθηκε θέλει να δώσει το παρόν στους άλλους δύο γιατί υπήρξε κόσμος που έφυγε μετά από τις προσφορές των Victus. Και χρησιμοποιεί το πλεονέκτημα της μη δέσμευσης Δεν είναι αυτός ο λόγος γιατί στα 33 ευρώ με όλα απεριόριστα παραμένει πολυ ακριβό σε σχέση με τους άλλους που τα φτάνουν τα απεριόριστα συμβόλαια τους στο 13-14αρι ευρώ. Edited November 21, 2023 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 52 minutes ago, cmvr said: Δεν είναι αυτός ο λόγος γιατί στα 33 ευρώ με όλα απεριόριστα παραμένει πολυ ακριβό σε σχέση με τους άλλους που τα φτάνουν τα απεριόριστα συμβόλαια τους στο 13-14αρι ευρώ. Το θέμα είναι ότι το Neo είναι το μοναδικό "καρτοκινητο" με μονιμο απεριόριστο ίντερνετ. Για κάποιον που δεν θέλει συμβόλαιο σταθερού και συμβόλαιο κινητού (δυό λιγότεροι λογαριασμοί), μιά χαρά θα του κάτσει. Εάν βάλεις συμβόλαιο κινητου 17 και συμβόλαιο σταθερού γυρω στα 25, πιο ακριβό βγαίνει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 (edited) 6 minutes ago, VIPdriver said: Το θέμα είναι ότι το Neo είναι το μοναδικό "καρτοκινητο" με μονιμο απεριόριστο ίντερνετ. Για κάποιον που δεν θέλει συμβόλαιο σταθερού και συμβόλαιο κινητού (δυό λιγότεροι λογαριασμοί), μιά χαρά θα του κάτσει. Εάν βάλεις συμβόλαιο κινητου 17 και συμβόλαιο σταθερού γυρω στα 25, πιο ακριβό βγαίνει. Εγώ δίνω 58€ στη Nova με FTTH 200/20 και κινητο όλα απεριόριστα με επιδότηση συσκευής. Χωρίς τηλεόραση, και το κινητό θέλει 3,30€ για να έχω απεριόριστα λεπτά και προς Ε.Ε. Πριν έδινα 24€ για απεριόριστα στη Vodafone και 17€ σταθερό adsl 24. Edited November 21, 2023 by Nikolas14 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 7 minutes ago, Nikolas14 said: Εγώ δίνω 58€ στη Nova με FTTH 200/20 και κινητο όλα απεριόριστα με επιδότηση συσκευής. Χωρίς τηλεόραση, και το κινητό θέλει 3,30€ για να έχω απεριόριστα λεπτά και προς Ε.Ε. Πριν έδινα 24€ για απεριόριστα στη Vodafone και 17€ σταθερό adsl 24. Πάλι πιο πολλά χρήματα. Ακόμα και κάποιος να πάρει σουπερ ντου περ προσφορα και να έχει 2 συμβόλαια στα ίδια λεφτά (σπάνιο), έχει 2 συμβόλαια. Στο Neo δεν θα έχει καμμία υποχρέωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 1 hour ago, cmvr said: Δεν είναι αυτός ο λόγος γιατί στα 33 ευρώ με όλα απεριόριστα παραμένει πολυ ακριβό σε σχέση με τους άλλους που τα φτάνουν τα απεριόριστα συμβόλαια τους στο 13-14αρι ευρώ. Τι να σου πω έτσι είπαν οι "επαφές"μεσα από την εταιρεία. Μην ξεχνάμε ότι η τιμή βγαίνει και 3-4€ φθηνότερα και χωρίς δέσμευση συμβολαίου από ότι στην συνδυαστική τιμή καταλόγου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 (edited) Ρέθυμνο κέντρο.. Vodafone 5g 30Mbps.. Cosmote 600Mbps.. χαιρετίσματα. Είναι που τους φταίνε οι τουρίστες. Χώρια τα drops σε 4g+ της Voda. Edited November 21, 2023 by kalitexnis_g 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 30 minutes ago, kalitexnis_g said: Ρέθυμνο κέντρο.. Vodafone 5g 30Mbps.. Cosmote 600Mbps.. χαιρετίσματα. Είναι που τους φταίνε οι τουρίστες. Χώρια τα drops σε 4g+ της Voda. Που μεταξύ μας μόνο οι του ομίλου της Vodafone μπαίνουν στην vf-GR. Αυτοί που έχουν πχ Magenta Telekom,Orange,EE μπαίνουν σε Cosmote και Nova και όχι σε Vodafone 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Τι να σου πω έτσι είπαν οι "επαφές"μεσα από την εταιρεία. Μην ξεχνάμε ότι η τιμή βγαίνει και 3-4€ φθηνότερα και χωρίς δέσμευση συμβολαίου από ότι στην συνδυαστική τιμή καταλόγου Λογικά θέλουν να κάνουν δυνατό come back. Δεν θα είναι δύσκολο να τους μαζέψουν πίσω όσους έφυγαν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 7 minutes ago, johnny_htc said: Λογικά θέλουν να κάνουν δυνατό come back. Δεν θα είναι δύσκολο να τους μαζέψουν πίσω όσους έφυγαν. Πιστεύω οτι η Nova θα απαντήσει. Η βονταφον λογικά θα επαναπαυθεί στο Liquid. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 1 minute ago, VIPdriver said: Πιστεύω οτι η Nova θα απαντήσει. Η βονταφον λογικά θα επαναπαυθεί στο Liquid. Η Vodafone έχει ήδη πάρει πολλά άτομα είτε από καρτοκινητό είτε από φορητότητα στα απεριόριστα συμβόλαια από 17 ευρώ. Και συνεχίζει να παίρνει. Η Nova έδωσε κάτι λίγα με 14€ και μόνο η Cosmote δεν είχε δώσει κάτι δυνατό. Προς το παρόν μόνο η Vodafone συνεχίζει να έχει πολύ καλή προσφορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Παιδιά, άμα το διαφημίσει πολύ η Cosmote, θα τους τραβήξει και ίσως να τους πατήσει . Αλλά δεν το θέλει ιδιαίτερα αυτό, γιατί δεν θέλει να κανιβαλισει τα συμβόλαια της... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 4 minutes ago, johnny_htc said: Παιδιά, άμα το διαφημίσει πολύ η Cosmote, θα τους τραβήξει και ίσως να τους πατήσει . Αλλά δεν το θέλει ιδιαίτερα αυτό, γιατί δεν θέλει να κανιβαλισει τα συμβόλαια της... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι ότι θα κλατάρει το δίκτυο.. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 6 minutes ago, CaptainNickGR said: Όχι ότι θα κλατάρει το δίκτυο.. Αυτό εννοεί ότι μετά τα χρυσοπληρωμένα συμβόλαια δεν θα έχουν την ποιότητα υπηρεσιών που είχαν πριν. Βέβαια έχει κόσμο η πράσινη στο δίκτυο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 10 minutes ago, CaptainNickGR said: Όχι ότι θα κλατάρει το δίκτυο.. Όλα μαζί. Βέβαια να τους μαζέψει όλους, δεν παιζει ποτέ. Οι άλλοι θα αρχίσουν να δίνουν τα πάντα ξεφτίλα και η ποιότητα θα πέσει κατακόρυφα σε όλους... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 6 minutes ago, aektzhs 1 said: Αυτό εννοεί ότι μετά τα χρυσοπληρωμένα συμβόλαια δεν θα έχουν την ποιότητα υπηρεσιών που είχαν πριν. Βέβαια έχει κόσμο η πράσινη στο δίκτυο Χρυσοπληρωμένα θεωρώ τα 4GB για 25€ , όχι τα 40-50€ unlimited. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Αυτό εννοεί ότι μετά τα χρυσοπληρωμένα συμβόλαια δεν θα έχουν την ποιότητα υπηρεσιών που είχαν πριν. Βέβαια έχει κόσμο η πράσινη στο δίκτυο Τα συμβόλαια είναι το παν των εσόδων σε αυτές τις εταιρείες. Μια καρτοκινητη δεν δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις εκ των προτέρων τα κέρδη σου και φυσικά δεν είναι ποτέ κάτι το σίγουρο. Αλλά πολύ πιθανό να αποκτήσει και το neo ένα Α πελατολόγιο που εκεί που θα βάζει απεριόριστα μόνο ένα 6μηνο το χρόνο, σε λίγο καιρό να βάζει τους 10 μήνες και στο τέλος να του πουν, Έλα κάνε ένα συμβόλαιο γιατί βλέπουμε κάνεις χρήση και θα σου έρθει πιο φθηνά ξέρω γω, πάρε και μια σταθερή συνδυαστική άμα θες και τέτοια. Πάνω κάτω το neo είναι ένα μεταβατικό στάδιο, εγώ έτσι το βλέπω 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Το να "κλατάρει" ένα δίκτυο κατά τη γνώμη μου συμβαίνει μόνο σε περιπτωση βλάβης, ειδικά όταν μιλάμε για κοσμοτε. Τόσα καλοκαίρια και Χριστούγεννα που έδινε απεριόριστα δεν παρατηρησα κάτι. Τώρα οι περιπτωσεις που ένα δίκτυο δεν βγάζει κλήση αυτό οφείλεται στην έλλειψης κάλυψη κεραιών. Και όπως όλοι γνωρίζουμε η κοσμοτε έχει τις περισσοτερες κεραίες. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Το να "κλατάρει" ένα δίκτυο κατά τη γνώμη μου συμβαίνει μόνο σε περιπτωση βλάβης. 15 μήνες η βλάβη στην περιοχή μου; Όχι, απλά δεν ενδιαφέρει η περιοχή την εταιρεία. Έκλεισε το 3g έχασε την κάλυψη αλλά δεν έχει αγοραστική σημασία ως "τρύπα", οπότε δε βαριέσαι... Πέρα των μεγάλων αστικών δικτύων, δε τους νοιάζει γιατί το κόστος της επένδυσης σε σχέση με τα αναμενόμενα έσοδα δεν έχει ψωμί. Μη ξεχνάμε ότι είναι επιχειρήσεις και όχι ιδρύματα κοινωνικών παροχών. 5 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 14 ώρες πριν, VIPdriver said: Το να "κλατάρει" ένα δίκτυο κατά τη γνώμη μου συμβαίνει μόνο σε περιπτωση βλάβης, ειδικά όταν μιλάμε για κοσμοτε. Τόσα καλοκαίρια και Χριστούγεννα που έδινε απεριόριστα δεν παρατηρησα κάτι. Τώρα οι περιπτωσεις που ένα δίκτυο δεν βγάζει κλήση αυτό οφείλεται στην έλλειψης κάλυψη κεραιών. Και όπως όλοι γνωρίζουμε η κοσμοτε έχει τις περισσοτερες κεραίες. Σχετικό αυτό 😂 Στην βόρεια Ελλάδα τις μετράμε στα δάκτυλά των χεριών σε κάθε νομο 😂 Κακός η καλός στα βόρεια έχει περισσότερες κεραίες η vantage, στα νότια η Cosmote 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) 1 hour ago, georgebad said: Σχετικό αυτό 😂 Στην βόρεια Ελλάδα τις μετράμε στα δάκτυλά των χεριών σε κάθε νομο 😂 Κακός η καλός στα βόρεια έχει περισσότερες κεραίες η vantage, στα νότια η Cosmote Ακριβώς αυτό θα ελεγα. Στα βόρεια ανα σημεία υπαρχουν σοβαρά θέματα καλυψης που οφείλονται στην έλλειψη κεραιων Τεχνογνωσία έχουν, πολλους αναβαθμισμένους σταθμους έχουν, άρα είναι ξεκάθαρη έλλειψη κεραιων στα βαρεια. Edited November 22, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Ακριβώς αυτό θα ελεγα. Στα βόρεια ανα σημεία υπαρχουν σοβαρά θέματα καλυψης που οφείλονται στην έλλειψη κεραιων Τεχνογνωσία έχουν, πολλους αναβαθμισμένους σταθμους έχουν, άρα είναι ξεκάθαρη έλλειψη κεραιων στα βαρεια. Έχει καλύτερες θέσεις όμως είναι η αλήθεια στα βόρεια. Ειδικά νόμο Σερρών - Θεσσαλονίκης έχει θεσαρες . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts