georgebad Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 1 minute ago, memoriesradio said: Κάηκες! Μπερδεύτηκες για 3η συνεχόμενη φορά σε μία μέρα. Ανέφερα ότι οι συσκευές είναι 2 όταν ταξιδεύουμε (της συζύγου) η οποία ΔΕΝ έχει δυνατότητα για LTE Only (SONY XZ1). Επίσης σε προηγούμενες συζητήσεις εδώ μέσα, είχα αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημ (πριν το καλοκαίρι) ΔΕΝ χρησιμοποιώ LTE Only, αλλά το έχω στο Auto, για διάφορους λόγους. Όσο για τις ταχύτητες ακόμη και οι μονοψήφιες (~5Mbps) σύμφωνα με την καταγραφή του nPerf στα λιγοστά σημεία - γιατί στα περισσότερα σημεία οι ταχύτητες ήταν >10Mbps, δεν μας δημιούργησαν κάποιο θέμα στην εμπειρία χρήσης, κατά την διάρκεια του ταξιδιού σε όλη την Ιόνια Οδό. Οπότε δεν μπορώ να συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου, βάση της δικής μου καταγεγραμμένης εμπειρίας. Συγγνώμη ππυ δεν γνωρίζω της συσκευές σου φίλτατε θα βάλω τα δυνατά μου για κάτι καλύτερο την επόμενη φορά . Αυτό έλειπε να μιλάμε για μη λειτουργικό δίκτυο πάνω στην Ιονία , και για ικανοποιητική εμπειρία δίκτυο τα 5-10mbps , σε 5G εποχή . Και μιλάμε για μεγάλα κομμάτια της διαδρομής και όχι μεμονομενα σημεία . Ειδικά πάνω στην εγνατια είναι άλλο να βλπεις 2G και άλλο 600mbps . 😝 πολύ καλή νύχτα σε όλους 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Έχω περάσει από Ιόνια και η εικόνα δεν ήταν και η καλύτερη με Vodafone,Όχι όμως ότι είναι του πεταματού Μα αυτό προσπαθώ να πω , πτι είναι αρκετά ποιο πίσω άο τον ανταγωνισμό . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 4 minutes ago, memoriesradio said: LTE only, είναι LTE only, Ο πομποδέκτης της συσκευής ΔΕΝ θα συνδεθεί με 2G αν χάσει το LTE (4G). Γι' αυτό και το έχω γυρίσει σε auto, 1ον γιατί στο χωριό της γυναίκας μου έχω μόνο 2G κάλυψη, και 2ον γιατί όταν βγαίνω εκτός (περιαγωγή) χρειάζεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το 2G για να κάνει registration η SIM στο εκάστοτε δίκτυο περιαγωγής αλλά και για να έχεις VOICE επικοινωνία! Οκ ευχαριστώ, το είχα το κινητό αλλά δεν θυμάμαι ότι είχε τη συγκεκριμένη επιλογή. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 (edited) 5 minutes ago, georgebad said: Συγγνώμη ππυ δεν γνωρίζω της συσκευές σου φίλτατε θα βάλω τα δυνατά μου για κάτι καλύτερο την επόμενη φορά . Αυτό έλειπε να μιλάμε για μη λειτουργικό δίκτυο πάνω στην Ιονία , και για ικανοποιητική εμπειρία δίκτυο τα 5-10mbps , σε 5G εποχή . Και μιλάμε για μεγάλα κομμάτια της διαδρομής και όχι μεμονομενα σημεία . Ειδικά πάνω στην εγνατια είναι άλλο να βλπεις 2G και άλλο 600mbps . 😝 πολύ καλή νύχτα σε όλους Για τις συσκευές μου, ένα ταπεινό Xiaomi RN8P, και ένα ταπεινό ΧΖ1 έχουμε, 3ετίας με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ το καθένα... Για την Εγνατία τα είπα και τα έγραψα, αναλυτικότατα. Μόνο Cosmote εκεί. Για την εμπειρία με 5-10Mbps σε εποχές 5G, συγνώμη αλλά την δουλειά μου την κάνω ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Εκτός και αν οι ανάγκες μας είναι για άϊκλάουντ, άup, άϊdown, άϊάϊ, μέσω secure vpn στην Σινγκαπούρη, κτλ 😉 Edited September 19, 2023 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 (edited) 6 minutes ago, georgebad said: Συγγνώμη ππυ δεν γνωρίζω της συσκευές σου φίλτατε θα βάλω τα δυνατά μου για κάτι καλύτερο την επόμενη φορά . Αυτό έλειπε να μιλάμε για μη λειτουργικό δίκτυο πάνω στην Ιονία , και για ικανοποιητική εμπειρία δίκτυο τα 5-10mbps , σε 5G εποχή . Και μιλάμε για μεγάλα κομμάτια της διαδρομής και όχι μεμονομενα σημεία . Ειδικά πάνω στην εγνατια είναι άλλο να βλπεις 2G και άλλο 600mbps . 😝 πολύ καλή νύχτα σε όλους Μα αυτό προσπαθώ να πω , πτι είναι αρκετά ποιο πίσω άο τον ανταγωνισμό . Φίλε μου, δεν θέλω να πάρω μέρος στην αντιπαράθεση αυτήν όμως υπάρχουν σημεία πάνω στην Εγνατία οδό τουλάχιστον από Θεσσαλονίκη μέχρι Γιάννενα που έχουν 2g; Συγγενικό μου πρόσωπο είχε μέχρι πρότινος Vodafone και δεν είχε συναντήσει τέτοια σημεία, στο τμήμα αυτό της διαδρομής ξεκαθαρίζω. Edited September 19, 2023 by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Τι να πω, εγώ το γυρίζω σε LTE Only και πάλι βλέπω EDGE στην οθόνη, φταίει το Dual SIM;Επίσης στο Θεσσαλονίκη-Γιάννενα στην Εγνατία, δεν υπάρχει μέρος από καμία εταιρία που να έχει μόνο 2G. Όπου έχει σήμα πιάνει 4G, το ίδιο και στην Ιονία πιθανολογώ. Έχω να την περάσω σε όλο το μήκος της από το 2017, κι όμως τότε με Wind δεν είχα κανένα θέμα σε όλη τη διαδρομή Γιάννενα-Αντίρριο και μου είχε κάνει εντύπωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Just now, memoriesradio said: Για την Εγνατία τα είπα αναλυτικότατα. Μόνο Cosmote εκεί. Για την εμπειρία με 5-10Mbps σε εποχές 5G, συγνώμη αλλά την δουλειά μου την κάνω ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Εκτός και αν οι ανάγκες μας είναι για άϊκλάουντ, άup, άϊdown, άϊάϊ, μέσω secure vpn στην Σινγκαπούρη, κτλ 😉 Εγώ που τα έχω αυτά τα αικλαουντ ρελει σόυπερ ντούερ νταιναμικ αιλαντ προ μαξ , τα βρίσκω πολύ χρήσιμα για αυτό και τα έχω ενεργοποιημένα 😝 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Άλλο κινητό έχεις. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 1 minute ago, p_k said: Φίλε μου, δεν θέλω να πάρω μέρος στην αντιπαράθεση αυτήν όμως υπάρχουν σημεία πάνω στην Εγνατία οδό τουλάχιστον από Θεσσαλονίκη μέχρι Γιάννενα που έχουν 2g; Συγγενικό μου πρόσωπο είχε μέχρι πρότινος Vodafone και δεν είχε συναντήσει τέτοια σημεία, στο τμήμα αυτό της διαδρομής ξεκαθαρίζω. Από το μεγάλο τούνελ στο Ανήλιο και μέχρι τα Γρεβεννά, κλάφτα Χαράλαμπε (δλδ εγώ). Επίσης πιθανόν κάποια τούνελ χωρίς καθόλου κάλυψη. Περονόσπορος η συγκεκριμένη διαδρομή. 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 1 minute ago, p_k said: Φίλε μου, δεν θέλω να πάρω μέρος στην αντιπαράθεση αυτήν όμως υπάρχουν σημεία πάνω στην Εγνατία οδό τουλάχιστον από Θεσσαλονίκη μέχρι Γιάννενα που έχουν 2g; Συγγενικό μου πρόσωπο είχε μέχρι πρότινος Vodafone και δεν είχε συναντήσει τέτοια σημεία, στο τμήμα αυτό της διαδρομής ξεκαθαρίζω. Καμία δεν είναι αρκετά καλη για δεδεμονα 2023 στην Εγνατία (και δεν καταλαβαίνω το γιατί ) κάλυψε δεν έχει τόσα θέματα Καμία από της τρεις , εκτός από τα βουνά πάνω στο Μέτσοβο που η cosmote είναι κάπως καλυτερη(σε κάποια τούνελ πλέον η 2 έχουν edge και η cosmote 1 3 7 20) . Η χαοτική διαφορά είναι στις ταχύτητες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 4 minutes ago, georgebad said: Εγώ που τα έχω αυτά τα αικλαουντ ρελει σόυπερ ντούερ νταιναμικ αιλαντ προ μαξ , τα βρίσκω πολύ χρήσιμα για αυτό και τα έχω ενεργοποιημένα 😝 Βρε όπως την βρίσκει κανείς. 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Για να λύσουμε το θέμα,σύμφωνα με την δική μου εμπειρία •Ιόνια οδός:καμία φορά EDGE και σε πολλά σημεία μειοψηφίες ταχύτητες •Εγνατία Οδός:πολύ σπάνια EDGE αλλά κακή κάλυψη των νεότερων γενιών •Αττική Οδός:καλή,αλλά έχει δουλειά ακόμα Τα παραπάνω αφορούν την Vodafone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 (edited) 8 minutes ago, georgebad said: Καμία δεν είναι αρκετά καλη για δεδεμονα 2023 στην Εγνατία (και δεν καταλαβαίνω το γιατί ) κάλυψε δεν έχει τόσα θέματα Καμία από της τρεις , εκτός από τα βουνά πάνω στο Μέτσοβο που η cosmote είναι κάπως καλυτερη(σε κάποια τούνελ πλέον η 2 έχουν edge και η cosmote 1 3 7 20) . Η χαοτική διαφορά είναι στις ταχύτητες Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που είναι παρατημένος και διαλυμένος και ο δρόμος (οδόστρωμα) της Εγνατίας, από Θεσσαλονίκη έως Ιωάννινα. Την κινητή θα έφτιαχναν; Επίσης, παράπονο το έχω, ένα like (καρδούλα), δεν μου κάνεις... Edited September 19, 2023 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 8 minutes ago, memoriesradio said: Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που είναι παρατημένος και διαλυμένος και ο δρόμος (οδόστρωμα) της Εγνατίας, από Θεσσαλονίκη έως Ιωάννινα. Την κινητή θα έφτιαχναν; Επίσης, παράπονο το έχω, ένα like (καρδούλα), δεν μου κάνεις... Το αστειο είναι πτι έχουν όριο 130 , και με το οδόστρωμα που έχει οριακα μέχρι 100 μπροεις να πας και αυτό με κίνδυνο να σου φύγει κάνα τάσι … ριμαδιο η Εγνατία . Στο κοματι Σέρρες Θεσσαλονίκη βέβαια είναι αρκετά καλός ο δρόμος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Τα διόδια όμως κανονικά. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 1 minute ago, p_k said: Τα διόδια όμως κανονικά. Είναι πολύ ποιο φθηνα από οτι στις ιδιωτικές οδούς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 (edited) Τα οδικά δίκτυα της Ελλάδας ειναι κάπως απεριποίητα όπως και να χει. Η Ιονία οδος είναι καλή αν και έχει καποιες αρκετα ανοιχτες στροφεσ, η Εγνατία δεν μου Αρέσει. Ο χειρότερος δρόμος που εχω οδηγήσει ποτέ, ο Περιφερειακός Ιωαννίνων. Καρμανιόλα. Παρασύρεσαι και τις περισσότερες φορές πας με υψηλή ταχύτητα επειδή είναι μεγαλοσ Δρόμος, ενώ δεν εχει ούτε καν διαχωριστικό στις λωρίδες. Το χειρότερο είναι πως κάθε πρωί αρκετα παιδια πάνε στα σχολεία με παπια και βγάζουν τα απωθημένα τους στο γκάζι. Κάνουν επικινδυνες προσπεράσεις και τα γόνατα τους προεξέχουν υπερβολικα. Είναι απ τις περιπτωσεις που λες ότι το κρανος δεν σε σώζει. Τους βλέπω και τρέμει η ψυχη μου… Edited September 19, 2023 by panos.k2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Σφεντόνα λέμε Παρακαλάω να έχω 4G στο σπίτι τελευταία βλέπω 5G και ανησυχώ.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Το up στο τέρμα... (πίτα) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 10 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Που να δεις την Vodafone H Vodafone στις παλιές -χωρίς 5G- κεραίες, έχει βάλει και B3. Έχει και αυτή πολύ B20, αλλά λιγότερο από τη Nova. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 H Vodafone στις παλιές -χωρίς 5G- κεραίες, έχει βάλει και B3. Έχει και αυτή πολύ B20, αλλά λιγότερο από τη Nova. Β3 και Άγιος ο θεός Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Ε εντάξει τουλάχιστον παίζει στα 20MHz 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 11 minutes ago, zerokill said: Β3 και Άγιος ο θεός Sent from my iPhone using Tapatalk Ευλόγησον! 4 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 2 ώρες πριν, zerokill said: Β3 και Άγιος ο θεός Sent from my iPhone using Tapatalk Οποιος βρει πρωτος καμια 7αρα κερδιζει την λοταρια χωρις να διεξαχθει 😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 37 minutes ago, CamuCamu said: Οποιος βρει πρωτος καμια 7αρα κερδιζει την λοταρια χωρις να διεξαχθει 😂 12815 😂 1 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2023 Για αποκατάσταση της τάξης επειδή γράφονται διαφορά που δεν ευσταθούν, ακόμα στην περιφέρεια εκτός τουριστικών σημείων και μεγάλων πόλεων η νόβα έχει το περισσότερο b20 με διαφορά 1 προς 3 και σε σχέση με την VODAFONE που κοροϊδεύετε μερικοί. Θα τα αλλάξει και αυτά τα επόμενα χρονιά είμαστε σίγουροι. Αν εξαιρέσουμε τις προβληματικές περιοχές της Cosmote ιδιαίτερα βορειά είναι nobraner ότι στα ίδια λεφτά πας Cosmote χωρίς πολλές κουβέντες και χωρίς να κοιτάς πίσω τις άλλες δυο. 9 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts